Halloj eller något...
Vet ni vad jag gör just i detta nu ? nä...hur ska ni kunna veta det....men de va en bra början på detta inlägg iallafall.
Jag sitter med datorn i knät, en cigg i munnen, musik i öronen och en stor kopp kaffe bredvid mig.
Det är så här jag kopplar av, det är så här jag hämta nya krafter...
Musiken har i många stunder räddat mig från den där väggen. Men att nu ha funnit att skrivandet hjälper är också en lättnad. Jag vet att jag är en av mååånga...och min blogg kommer kanske inte nå ut till de personer jag vill nå ut till...men att börja och försöka är en bra start. 


Ni vet den där känslan när man känner sig så låg att ingenting är positivt, när man sitter i ett mörkt rum och bara gråter och när någon frågar varför då kan man bara svara jag vet inte.
Min sommar har varit väldigt händelserik på både bra och dåliga sätt....men anledningen till att jag hamna i den där lila bubblan där man bara grät och grät och var så trött så att posta ett brev var betyngande och de sluta med att jag inte gjorde det.
Jag planerar att ta semester (som jag ej haft på heeela sommaren fram till nu) för att kunna samla energi, men nu händer det ju så mycket med ny lägenhet, planering och dylikt. Hur ska jag hinna bara vara? är det de som kommer hjälpa ens? eller behöver jag bara vara med mina fina vänner och familj för att må bättre?
Jag vet inte, och de kommer nog va samma svar ett tag fram över.
Sen är det klart att allt detta ska hända när christoffer är på turne och är borta lite mer än en vecka! Då jag känner att jag behöver han som mest. Men jag vet att han är glad och trivs, de gör det lite lättare att hantera.
De säger ju alltid att det finns en ljusglimt i alla mörka vatten....och de finns de för mig också....min musik.
Jag har alltid sagt att musik kan rädda liv, och så är det faktiskt. Musiken rädda mig ifrån den där väggen som va såå nära.
När jag mår dåligt och jag känner att ingen verkar förstå (visst de vill mitt bästa mina nära och kära men ni som varit nära den här väggen vet att vad folk än säger så hjälper inget) så slänger jag på min spotify lista och sluter ögonen för då mår jag bra, Då är det jag och alla texter...det är då jag trivs.
Jag vet att jag har fina människor runt omkring mig som hjälper mig när det blir svårt, och dessa människor tackar jag! ni är guld värda! Men ibland behöver jag vara den där emelie som sitter med sin ciggaret, stora kopp kaffe och hörlurarna i öronen och bara va.
Tack för ni läste och för mig är det inte så svårt att lätta på hjärtat i en sådan här text...musiken hjälper fingrarna och hjärtat att skriva av sig.
Imorgon kommer ett lite roligare inlägg om mina tankar om olika preventivmedel. Missa inte det!
KÄNN INGEN SORG

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments