tjena!
Idag har det varit en fartfylld onsdag. Sömnen svek tisdagsnatt, ibland beslutar hjärnan för att va vaken och tänka massa onödigt istället för att sova, Men pigg och vaken var jag ändå när klockan ringde vid halv nio. Var ute på en kort runda i de fina höstvädret för att sedan möta upp min fina mormor som skulle följa med mig till min barnmorska för att fixa min p-stav. Nu tänker ni kanske,,,nämen usch...varför pratar man om sånt här på en blogg...då kan ni sluta läsa direkt om den tanken flög upp i era huvuden...för i den här bloggen så är de jag som skriver, och jag är en väldigt öppen person så detta är något jag vill dela med mig för andra, som kanske inte vågar fråga eller är rädda för vilka reaktioner de ska få om de väljer att prata om det med vänner eller familj.
Kan också säga att varför jag hade min kära mormor med är för att jag alltid tycker det är tryggare att ha med henne...hon har alltid varit med mig på olika saker som skett i mitt liv, allt från sjukhusbesök till vanliga tandläkarbesök...min mormor är en fantastisk människa och hon för sånt lugn med sig och de är alltid behövligt. Även för en tuffing som jag.

Nu till mina tankar om besöket hos min barnmorska...
för det första blev jag väldigt glatt överraskad att de nu är gratis preventivmedel fram till du fyller 26, vilket jag inte alls hade koll på...så det var en glad överraskning. Så det enda jag behövde betala för va emla plåstret som behövs för att bedöva området där staven ska sitta och de va 89:- så de va ju inte mycket att nojja sig över.
Själva "ingreppet" var inte något hemskt alls. De stack till men inte mycket mer ...Jag bestämde mig också för att ta vaccinet mot livmoderhalscancer, eller ja...min barnmorska tyckte absolut jag skulle ta de nu när jag ändå va här...och de va absolut något jag hoppade på direkt. Dock va den sprutan inte så kul att ta. De stack till ordentligt och sved väldigt. Men som dom säger de som inte dödar de härdar.
Nu får jag hoppas att p staven ska fungera iochmed mina kära p piller inte gav så bra utslag på mig, Har hört mycket positivt om p staven, men som min barnmorska sa så är det ju väldigt individuellt hur man reagerar, så vi får hålla tummarna på att detta passar mig. Varför jag då valde p stav istället för att köra säkert med kondom så har jag nog bara ett svar på det... Visst så fungerar kondom, men de blir ju alltid ett extra moment och de är ju inte riktigt samma sak och känsla. Sen har jag ju som sagt fast förhållande, så sjukdomar är inget att oroa sig för. Vem vill äta godis med papper liksom ;)
Antagligen så har inte min blogg nått  ut till så många än, men skulle någon ha frågor som jag inte svarat direkt på så får ni gärna höra av er så ska jag försöka svara så bra jag kan.
Vi hörs imorgon.
KÄNN INGEN SORG


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments