​Hej, saknat mig? de tror jag inte ni har. Jag ligger just nu i sängen och har väldigt svårt för att somna. Tankar som snurrar i skallen spökar alldeles för mycket.

Beteende, mänskligt beteende och ren hyfs är något som jag tänkt väldigt mycket på. Vad är hyfs i olika människors ögon och ordbok? och det här med beteende, vad anses vara "rätt" beteende och "fel" beteende. Vem avgör vad som är rätt och fel? är inte det också  något som ses olika ur olika människors ögon och står det inte olika i alla människors ordbok vad just rätt och fel beteende är? 

Iallafall...jag ville bara skriva av mig om vad jag anser är "fel" beteende och hyfsen finns väl inte direkt där heller. (Men i hans ögon så va det nog "inget fel med detta beteendet" och hyfsen...ja de vetefan om han ens har) 

Jag har iallafall ett stort jäkla prakt exempel som jag väljer att inte hänga ut allt för mycket, en man, eller ja...vad man ska kalla det.
En person med en kuk mellan bena iallafall. En kille som spelade sina kort rätt, som valde sina ord och visste precis vad han skulle säga och göra för att få mig på fall....och att han hade tjej hindra han inte. Inte ens att hon va under samma tak verkade vara jobbigt.
Nu undrar ni kanske som börjat läsa detta inlägg..."men Emelie, varför brydde dig om en sån idiot"
Jo de ska jag nu berätta....Under just denna period med dåligt brake up, dålig syn på mig själv och vänner som kom och gick så förstår ni nog att jag mådde dåligt. Jag drack väldigt mycket och det va då allt detta börja. På fyllan. Det va en kul flört grej, men jag tog det aldrig längre. Han hade ju flickvän. Men tjing fick jag, han tyckte de va helt okay att köra på...allt från facebook meddelande till samtal. Men jag ska inte bara måla upp honom som den "dåliga" i allt detta, jag valde att besvara hans meddelande och samtal, jag valde att flörta tillbaka. Så tycker ni jag är en slampa så ja..då får ni tycka det, jag hade dock ingen i mitt liv i denna period....så att jag blev kär i en idiot, eller ja...kär i kärleken gör det för mig helt acceptabelt (från min sida)
Den här historian är sjukt lång och jag vet att jag inte är den enda han valt att sabba totalt. Dessa tjejer va dock starkare än mig.
Jag har gått igenom ett helvete pga hans "baby, du är så vacker och fin" "du är alltid så positiv emelie" "fan vad sexig du är, skicka en bild på dig"
Alla dessa meningar, dubbla budskap och en jävla massa lögner. Emelie valde att berätta saker när hon va full, hur kär jag var i honom, hur mycket han såra mig och att min älskade mamma och syster visste om allt!
Nätterna blev långa och bestod av att önska att han skicka, varesig de handla om lättklätt eller ej, jag va som besatt i av att må dåligt. eller ja...ännu sämre.  Ett hej hur mår du fick mig att må som bäst men samtidigt äta upp mig inifrån.
Efter månader av ett rent helvete psykiskt och fysiskt så hände saker, saker som fick mig att inse att den här killen ville inte ha mig, han ville bara ha kul så länge det vara. Jag lärde mig av mina misstag, jag fick lära mig en väldigt bra läxa och jag hade aldrig varit den jag är idag om jag inte lärt mig...lärt mig att säga ifrån. Tanken skrämmer mig fortfarande lite vad jag hade varit idag om jag inte lärt mig av mina misstag och våga säga ifrån.

Idag lever jag lyckligt samboliv med mannen i mitt liv och planerar att bara gå uppåt på lyckostigen. Man måste bara acceptera att livet har sina dåliga sidor, man ska bara se hur jävla stark man är. För man klarar sig alltid, hur långt ner i mörkret man än är. 

KÄNN INGEN SORG 

//Emelie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments