Vi skrev halva kvällen, egentligen inte om något speciellt men ändå betydde det något för mig.

Du kollar på mig, jag kollar på dig, jag ser inte om du ler, jag får för mig att du inte gör det men vad vet jag.

Dörren till klassrummet smälls upp, direkt fylls den tomma, tysta, stilla korridoren med ett totalt kaos av olika röster. Du går ut näst sist, händerna i fickan och ett svagt leende. En pelare stod mellan oss två, men även två helt olika världar. Ni snackade om gårdagens matchen medan vi pratar om kraven för att komma in på polishögskolan. Ni pratar hetsigt, fort, högt och slamsigt. Vårt samtal blåser sakta bort.

Jag går förbi, jag vet inte om du kollar på mig, jag har ryggen emot. Hoppet om att du såg mig fanns där men jag vågade inte vända mig om. Hur slutar man vara feg?.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag går andra året på ekonomiprogrammet med inriktning juridik och för att vara ärlig har jag ingen aning om vad jag håller på med. Alla säger att det är nu din framtid ska avgöras, baserat på det betyg du får på pappret i slutet av vår-terminen. Jag är en medel-person, medel snygg, medel rolig, medel populär och medel bra när det kommer till skolan. Jag vet att man inte ska se ner på sigsjälv, personligen tycker jag mest att jag är ärlig men kanske inte är så. Hur som helst, jag är medel och jag är nöjd med det. Jag är hellre medel hela vägen än att jag når min peak och sen är det klart. Förstår ni? Jag börjar zooma ut från det jag ville skriva från början.. som vanligt.

Gymnasiet, då man verkligen ska hitta sig själv och samtidigt fokusera på framtiden. Jag hittade stora delar av mig i grundskolan men nu på gymnasiet finns det så många nya alternativ att jag känner mig smått borttappad igen. I min dagbok har jag skrivit punkter om saker som jag vet om mig själv. Här är några punkter:

- Jag är en allmänt glad på utsidan.
-Jag är inte rädd för att ta plats.
- Jag är på insidan allmänt ledsen.
- Jag gillar att dricka te.
- Jag gillar regn, speciellt doften en sen sommarkväll.
- Jag tycker om att skriva.
- Jag blir väldigt lätt kär.

Jag läste på Olivias Hageus blogg att hon gjort samma och på något sätt känns listan som en liten livlina. Om jag någon gång skulle förlora minnet eller något så enkelt som att jag känner att jag förlorat mig själv så kan jag alltid gå dit. För där i står det exakt vem jag är.

Likes

Comments

Ibland är omvänt psykologi något otroligt användbart ska jag säga er. Nej, det är inte att utnyttja eller luras enligt mig så länge någon inte "skadas". Jag låter bilden tala och inga mer kommentarer.

Likes

Comments

Alla bråkar med alla, det är en hönsgård och den som inte kan värpa ägg den håller tyst.

Någon låg med sin kompis kille, någon höll på med två tjejer samtidigt, någon hånglade med sin bästaväns tjej på en fest, någon slängde iväg någons byxor åt fanders, någons jacka blev bestulen med alla värdesaker i, någons mormor ligger på sjukhuset och här står man själv förälskad.

Ja det låter överdrivet, påhittat och kanske även barnsligt men allt hände denna vecka. Förutom att jag själv haft massa orosmoln över mig så verkar hela min omgivning också haft det. Dessutom har man fyra inlämningar och två stora prov om sånt som inte är intressant till nästa vecka.

Likes

Comments

Veckan börjar lida mot sitt slut, jag har inte sett dig i skolan på nästan hela veckan vilket kan bero på att du enda dagen var ”sjuk” och andra ledig. Men jag är helt ärligt nu, inte bitter för det då jag ser otroligt mycket fram emot helgen. Även om den endast är fullspäckad med jobb och plugg. Men det känns som en skön distraktion då det händer otroligt mycket just nu. På jobbet är man som i en bubbla, även om det kommer kunder så är det ändå som en helt annan värld bakom kassan. Där behöver jag aldrig tänka på någon annan än mig, mina uppgifter och att det ska matcha med mina medarbetare. Och gu vad fridfullt det känns. Ha en bra fredag så hörs vi senare! Latrooo!!.

Likes

Comments