Hej ❤️
Ja jag amanda lever det trodde ni inte om mig! Men det jag ville säga är att jag har precis börjat på min, nya linje på gymnasiet! Sen då är det så tråkigt väder ute så det är inte sant! Asså jag ska försöka uppdatera denna bloggen så mycket som det går eftersom det bara är jag som skriver på denna senast håller jag på att driva min egna blogg också så jag ska försöka uppdatera denna. Det är sjukt svårt att driva två bloggar samtidigt för jag har ju min egna också, men som jag sa jag ska försöka uppdatera denna så mycket som det går jag kan ju alltid skriva på mina raster, ja så får det bli men det är inte alltid jag kommer ha med mig min iPad till skolan nu när jag får min Mac.

Mvh amanda :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte vad som händer, okej? Jag loggade in på sidan tidigare idag då jag fick reda på av Tiba att nån har skrivit hat ifrån vår sida till våra underbara fantastiska foooers där ute. Jag förstår fullständigt att ni blir arga men ni behöver inte ta till och skriva att folk är horor, missbildade eller hemlösa. Det är lika fel av den som skrev hat till er att kalla er fula osv. Jag har snackat med dem andra tjejerna och vi tror att det är en hacker som har tagit sig in. Vi ska spekulera vidare i saken så att lösen ska bytas. Vi vill bara gå ut med detta och vi vill även säga förlåt förstås. Men ni har all rätt att vara arga. Hoppas att ni förstår och att vi ville inte såra någon <3 Vi vill alla väl, okej. Så vill ni diskutera vidare ta det då med mig på kik: eemeliee02 eller dm på instagram på helptofoooers


MVH Emelie

Likes

Comments

hej alla

hej mitt namn är Amanda jag är 17 år jag driver själv en blogg på samma portal som denna är på. men det var det ni ville veta om mig!

det jag egentligen skulle prata om är kärlek liksom vi alla har säkert varit inne i det stadiet då vi alla är sjukt kär i någon vi gillar så där lite extra mycket, men i alla fall det jag vill säga är att jag är ju som sagt 17 och då har jag ju gått igenom några förhållanden. Men jag har ju varit ung och dum vilket innebär att jag liksom inte har tänkt mig för när jag har valt kille så nu när jag har blivit äldre så inser jag att man måste tänka igenom sina val noga och gå på minst 20 dejter innan man tar steg två i ett förhållande, man ska ha varit på g i mer än ett halvår för då är man mer säker på det man vill göra med ett förhållande liksom se på mig mitt längsta förhållande var i nästan ett år och sen tog det ett bra tag innan jag hittade kille nummer 2 och det förhållandet varade i 3 månader och sen har de andra förhållandena varit i mindre än månad. Så av erfarenhet så vill jag att ni där ute tänker till innan ni tar nästa steg ~amanda

Likes

Comments

Hej alla läsare. I detta inlägg ska jag skriva lite om mina erfarenheter när det gäller att bli mobbat, att va en mobbare, vad man kan göra när man blir mobbat och varför folk kan mobba dig.


Som ni kanske gissar så har jag vart både en mobbare och blivit mobbat. När jag blev mobbat så var det mest för att jag har glasögen, för att jag är lite annorlunda en de flesta, eller bara för att dom behövde nån att mobba på. Som tur så har jag nästan aldrig blivit slagen eller så. Vad man kan göra när man blir mobbat är att försöka skratta åt det. När man skrattar åt det så vet mobbaren att du inte bryr dig det minsta fast en du kanske gör det. Det du också kan göra är att vända ryggen mot dom och bara gå iväg och låtsas som att du inte hör dom. Det är inte det lättaste sättet men det hjälper faktiskt om man fortsätter tills dom slutar. Sen så kan man också kan göra är att ''mobba'' tillbaka. Men hur gör man detta? jag kan ge ett enkelt exempel. Nån kommer till dig och säger att du är ful. då säger du, har du sätt på dig själv nån gång! Det i kombination med att skratta åt det dom säger brukade funka väldigt bra för mig.


Varför mobbar folk egentligen? det finns olika anledningar till att folk mobbar. Man kan va avis på någon, ha det tufft hemma eller bara inte ha nått bättre att göra. Är du avis på någon och mobbar den personen för det? det kommer inte hjälpa att mobba den personen för du kommer ändå inte ha det som den personen för du är du och ingen annan. Har du det svårt där hemma eller på grund av en annan anledning och mobbar för att du ska må bättre? sluta genast! Att få andra att må dåligt och själv må bra av det eller att känna att du inte är ensam om att må dåligt är inte den rätta vägen. Mobbar du någon för att du inte har nått bättre att göra? ett enkelt svar till dig, försök skaffa ett liv.


Om ni vill prata med nån eller vill ha fler tips eller något liknande så är min kik: lisavalk, snap: lisa-valk, mejl: lisa_valk@hotmail.com. jag kanske svarar lite segt men jag svarar alla och försöker ge ett så bra svar som möjligt. kram Lisa.

Likes

Comments

Hejsan Svejsan! Hoppa att alla mår bra som ser detta. Vi är åtta tjejer på åldrarna 13-18 år som driver denna blogg. Vi har en sida på instagram som heter Helptofoooers. Där får ni lte info om vilka vi är och vad vi sysslar med. Vi skapade denna blogg för att fler ska kunna nå oss. Så jag hoppas att ni kommer att läsa och få råd osv.

Jag tänkte ta ett första inlägg och skriva om en sida som heter Bris.se

Bris är en sida för dig som är upp till 18 år och behöver hjälp men vågar inte prata med en vuxen du känner. Bris kan ge dig råd, hjälp att få dig att prata med dina föräldrar och bara finnas där. Jag har tagit kontakt med bris när jag har mått dåligt och dem hjälper faktiskt dig! Bris har även en egen app för Iphone. Den hjälper oss yngre att beskriva med bilder om man inte vill eller kan förklara med ord. Dock finns den inte än till Andriod. Men vi kan ju alltid hoppas att den kommer dit. Jag skulle kunna lägga ut ett enskilt blogginlägg om hur ni får tag på oss på typ kik eller snapchat osv! Hoppas att ni uppskattar allt detta som vi gör för er. Vi vill att alla ska må bra.

Jag sm skrev detta inlägg nu heter Emelie Jansson och är 13 år. Om ni vill få tag på mig så kan ni alltid kika eemeliee02 eller snapa eemeliee00 om ni vill prata eller tänka på något annat. Kom ihåg att vi alla älskar er sjukt mycket och att vi finns dag och natt för er!

Många styrkekramar <3 Emelie

Likes

Comments

Instagram@foooershelpto