Endelig fikk jeg kjøpt meg en skikkelig høst jakke, den er vind og vanntett noe som ikke er feil her på vestlandet. Merket er Mammut, fargen er sennepsgul og innsiden matcher faktisk håret mitt, det er jo ganske viktig ikke sant. Den har masse lommer noe som er helt supert. Kjøpte den på Haugesund sport Outlet å betalte 2000kr, kjempe fornøyd med servicen der og selvfølgelig kjempe fornøyd med jakken. Gleder meg faktisk til å bruke den. 

Det er faktisk deilig å faktisk være klar for drittværet vi garantert kommer til å få, hallo vi bor i Norge lissom. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Høsten er her, man kjenner det på den kjølige luften, på bladene som knaser når man trør på bakken. Jeg er en sommer person, men jeg kan ikke nekte for at jeg liker alle de fine fargene naturen kommer med når høsten står for anmarsj. Været de siste dagene har vært helt supre, sol og blå himmel så langt øyet kan se. Temperaturen var vel nede i 5 grader her en kveld jeg tok meg en lengre kveldstur med hunden, da er det godt med en lag med ull på seg. Jeg håper virkelig vi får en fin og tør høst, orker ikke alt denne vinden og regnet. Nytter ikke med paraply heller da den bare blåser i vinkel. 

Jeg har vertfall et mål om å få 100% på aktivitets måleren min vær dag denne måneden, dette skal jeg klare! Er egentlig ikke så vanskelig, jeg må bare slutte å utsette alt til sent på kvelden noe jeg er veldig flink til, er jo så mye kjekkere å sitte å kose seg i sofaen.

Har dere noen mål for Okotber?

Likes

Comments

Hei, håper alle har hatt en fin helg og en fin fastelavn med masse boller og krem. Her var det jobb helg å fri på søndag, da ble det bolle baking fra ferdig pakke, litt juks må være lov når jeg mangler evnen til å lage noe godt selv. Bollene ble kjempe gode og var super enkle å lage! Bollepakken, vann, gjær og smør eller olje i en mixer, la den stå å kna litt til deigen er jevn og fin, la deigen hvile i minimum 10 min, rull sammen til en pølse del opp i biter, kna sammen til noe så ligner på boller legg på ett steikebrett la dem etterheve i ca 1 time, inn i oven , dans å hopp litt rundt i 8-10 minutter å så er bollene ferdige. Avkjøl på rist, smaksprøve er lov, er jo så godt med nystekte boller.

Visp sammen litt krem, jeg måtte jo selvfølgelig hive oppi litt konditorfarge for å prøve å få kremen til å bli rosa. Dette resulterte i att kremen ikke ble helt krem, så konditorfarge anbefales ikke vis du faktisk har lyst på en krem som ser og kjennes ut som krem, men vis du liker smeltet softis konsistens så peis på med konditorfarge. Del bollene i 2, smør på med syltetøy av eget ønske på bunnen, hiv på en stor haug med krem, nå kan du enten hive på toppen av bollen og drysse melis over eller ha syltetøy og krem på begge halvdelene for mindre griseri, jeg anbefaler det siste, mye enklere å spise halve boller enn en kjempe bolle med krem i midten.

Fine bilder ikke sant?:P

Nå fikk jeg lyst på boller med syltetøy og krem, jeg elsker alt som er søtt og godt. Har allerede spist 4 boller etter jobb idag, å så sier vi ikke noe om den halve jeg spiste til frokost før jobb;) Der er slike ting som dette så gjør diabetesen min så mye verre å ha, blodsukkeret stiger til himmels bare av å se på søtsaker, men jeg lever bare en gang å jeg har ikke tenkt å leve på diett slik jeg ser mange andre med diabetes gjør. 

Så nå skal jeg gå å lage meg en bolle med krem og syltetøy<3 See ya :-*

QuickFact: Hva er fastelavn?
Fastelavn, også kalt fastelaven, betyr egentlig kvelden før fasten og er dagen som tradisjonelt åpnet den kristne fasten. I Norge blir fastelavn markert med pyntede bjørkeris og fastelavensboller med krem og syltetøy.
Fastelavn vil alltid falle på en søndag 49 dager før 1. påskedag.

Likes

Comments

Yo, dette er mitt første innlegg her på bloggen
Litt om meg: Jeg bor i en liten by kalt Haugesund som ligger i Rogaland på vestkysten av Norge, litt sånn i mellom Stavanger og Bergen.

Haugesund er den plassen jeg har bodd lengst, kom til byen da jeg var 16, har flyttet litt rundt etter det men har alltid kommet tilbake, er her jeg har mine venner.

Har gått på frisør, men fikk aldri læreplass, det var fult over alt. Så jeg begynte på TIP, å hadde planer om å bli mekaniker, men der endret planene seg å jeg begynte på KjemiProsess, gikk i lære hos Hydro Aluminium Karmøy.

Ja jeg har fagbrev i KjemiProsess men jobber i dag i butikk, deltid da det tydeligvis ikke er bare å bare å få seg en 100% stilling, så da har jeg 2 jobber, Kiwi og Lefdal. Føler jeg har så mye mer å gi, å mye mer å lære, så i det siste har jeg tenkt litt på å fullføre frisør, har prøv å lese litt om hvordan man går fram siden det er en stund siden jeg gikk på frisør linja, men finner ingenting som kan hjelpe, så står litt fast der, så vis du vet hvordan jeg skall gå fram, eller hvem jeg kan kontakte så sier jeg ikke nei takk til det.

Jeg har ett stort og sterkt ønske om å begynne å trene, men uten noen som vil trene med meg så er jeg forsatt en sofagris, å det kommer jeg nok til å vær så lenge jeg ikke får noen til å trene med meg. Trenger motivasjon og ett spark i ræva!!

November 2015 fikk jeg meg en hund, Hun heter Zena er 5 år å er en blanding av Dverg Schnauzer og Bidon Frise. Hun er en skikkelig sofagris når hun er inne men trives også på tur så lenge hun får ha jakke på, da hun er en skikkelig frysepinne.


Jeg kommer til å blogge om meg selv og alt annet som faller meg inn. Kom gjerne med tips til hva jeg kan blogge om da jeg ikke er en erfaren blogger å trenger all hjelp jeg kan få.

XOXO Helene

Likes

Comments