Asså fick helt plötsligt gröna fingrar från ingenstans, började rensa i rabatten här hemma så att man kan sitta här ute på kvällen, jag har kvällssol på min altan så det är riktigt härligt om man kan hänga där ute nu på sommaren! Fick två stycken stolar av mamma som jag ska sätta upp och sen tänkte jag köpa ett litet bord och växter som jag ska sätta upp också men jag har ingen aning om vad jag ska ha för växter, är inte så jätte duktigt på blommor och så men ska söka lite vad man kan ha utomhus! Hade velat lägga ett trägolv där ute men vet inte om det är värt det nu eftersom jag så småningom ska flytta härifrån.

Igår var jag med en tjej och hennes dotter i stan och fika, det var väldigt trevligt, dem hade öppnat ett nytt fik med så himla fina och goda bakelser!
Sen kom jag hem och lagade middag till mig och lilleman, jag gjorde potatis och sötpotatis puré till honom och det gillade han😃
Sen kom min käre syster och hennes sambo hit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken härlig morgon vi vaknar upp till idag, strålande sol och en väldigt glad bebis! Jag är så tacksam för att vi får sova hela nätterna, jag hade aldrig orkat med dagarna som jag gör annars. Jag hoppas att det alltid kommer vara såhär! Sömnen är ju det viktigaste för en mamma som är själv och ska orka med att ta hand om en liten hela dagarna. Zackarias sover 2-3 gånger på dagarna runt 20 minuter och det är inte så att jag går och lägger mig med honom då utan då måste jag ta tag i hemmet.

Idag ska vi åka till stan ( som vanligt ) vi ska träffa en tjej med hennes dotter som jag lärt känna via Facebook! Ska bli roligt, det är alltid lika roligt med nya vänner tycker jag😁

Nu ska lilleman få gröt och jag ska dricka kaffe!


Likes

Comments

Herregud vad jag håller på och velar fram och tillbaka, Jag har öppnat en helt ny blogg, jag ska "börja om" tänkte jag. Jag tog bort den förra bloggen för att det var en människa som gick in och kommentera något väldigt olämpligt som gjorde mig förbannad så jag tog bort skiten, men sen ångra jag mig för jag tycker ändå att det är roligt att skriva av sig och få ut sig sina tankar, varför låta en idiot förstöra det för? 

Men, nu har jag en liten pojk som är 5 månader idag, jäklar vad tiden har gått fort. Jag satt och läste förlossningspapperna förut för min syster som ska gå igenom det om en månad, och jag kan ju säga att jag blev lite rörd, jag saknar den dagen, det var den finaste dagen i mitt liv. Allt var så bra och när dem skriver: 

09:55 Födelse, Pojke framföds i framstupa kronbjudning med ena handen och armbågen framför huvudet och navelsträngen ett varv runt halsen, patient skriker efter kraftig stimulering. 

Just den stunden minns jag så väl. det är nog det jag minns mest utav eftersom det blev så himla dramatiskt. Det är så fint och häftigt att det var lille Zackarias som kom och att det var 5 hela månader sedan idag. Jag vill inte att tiden ska gå så fort, jag vill pausa tiden och få njuta här och nu. Men det går inte riktigt, jag har så mycket i huvudet, om typ ett år ska jag börja plugga eller jobba, inte säker än men förhoppningsvis ska jag plugga, då ska Z ha fått en dagisplats och sen är det mycket annat som sättet stopp för mitt njutande av denna fina tid med honom. För varje vecka som går så gör han nya saker, han är så duktig och rolig! Han skrattar hela tiden och gråter nästan aldrig, skönt va? 

ÅH vad jag ser framemot att få följa hans uppväxt. 


Likes

Comments