Idag var det riktigt skönt med en ledig dag. Träffade Amanda o Rebecka igår så vi bestämde då att ära sushi vi halv tolv idag och så vaknar jag vid halv tolv??? Så det blev lite stress men Amanda kom och hämtade mig. Kerstin kom även dit och åt, suuupermyys

Amanda skjutsade även hem mig och då städade jag rummet, senare kom pappa så vi kunde köra lite enduro. Blev 45 min körning så jag är riktigt nöjd. Men du ska jag hoppa in i duschen sen en hel helg med massa jobb. Ni får ha de så bra! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen en dag ledig från jobb denna vecka men har vart full rulle hela dagen. Gick upp vid halv sex för för att åka till crossbanan. Det var stubbrace och jag kvalade in i a-final förstår inte alls hur det gick till när jag knappt tränat något alls haha. Men är otroligt stolt över mig själv efter dagens körning. Kände av lite i handen tyvärr men det var inte så jobbigt! Efter det var det direkt hem och fixa om sig för lite bowling med tre andra från serielaget. Väldigt rolig kväll, mötte även upp Amanda senare ute. Men nu är jag precis hemkommen och ska släcka ögonen för imon blir de jobb vid halv tolv.

Likes

Comments

Är redan så trött på kylan. Längtar till lite värme snart.

Likes

Comments

Gud vilken helg!! Började fredagen men en underbar(!!) after work. Det var verkligen länge sen jag skrattade så mycket. Var glad hela kvällen!
Dagen efter åkte jag till pappa för att umgås med honom. Vi fixade lite i trädgården och myste. På natten fick jag dock bara två timmars sömn efter ett jobbigt samtal. Skulle upp vid sex och vidare till crossbanan. Det var km pch jag fick stå lite i köket och vara flaggpost. Hade ändå väldigt roligt där, även med lite sömn, regn och en väldigt arg Felicia, timmarna gick väldigt fort. Men när jag kom hem var jag helt slut så låg i soffan hela kvällen.
Idag började jag jobba vid sju o hade då sovit fyra timmar. Min kropp är rätt matt nu...
Så denna helg har verkligen gått upp och ner. Just vill jag bara blicka framåt och väntar på något bra ska hända!

Var på en 30 min lång promenad på jobbet idag med en tant. Det var verkligen behövligt.

Likes

Comments

Saker händer av en anledning. Det ska bli skönt att det äntligen är över. Så mycket ilska inom mig just nu.

  • 114 readers

Likes

Comments

Är ganska precis hemkommen från jobbet och sitter nu och kollar på youtube med en kopp te, så myyys!! Har börjat dricka så mycket te, är helt beroende haha. Ska snart vidare till pappa o evalena för att äta lite och ganska direkt efter vidare till kråkan för lite after work med mina arbetskollegor. Vi ska även till cecil och äta senare så får se hur hungrig jag är då haha. Börjar även ett vikariat på måndag och det ska bli väldigt skönt!

Likes

Comments

Har precis lagt mig i sängen efter att ha jobbat kväll. Tänkte prata om helgen när mamma och jag var på skördefesten. Det är verkligen så mysigt att komma iväg och upptäcka. Har klappat kossor, ätit massa god mat, utforskat Öland.

Detta är alpackor och det var några som hade dem på sin trädgård så man fick gå in och hälsa på dem. Hur mysigt?? På gården hade dem även keliga katter och dvärghöns. Vill verkligen bo på landet med massa djur, skulle älska att ha de som jobb!

Men nu ska jag sova. Upp och jobba vid sju imon igen! Efter jobbet åker jag till pappa och sover över där. Sk bli mysigt har saknat Fanny min hund så mycket!!! Godnatt

Likes

Comments

Hej i galoppen. Är ganska precis hemkommen från en intressant utbildning om idrottsskador på hotell corallen. Alltid bra att få lite förnyelse då jag läst mycket om detta i skolan och även gått andra utbildningar. Under hela utbildningen fick vi äta hotellfrukost så det var ett stort plus i kanten!
Om några timmar drar mamma och jag till Öland för skördefesten, det ska bli riktigt mysigt.

Bästa mamma som alltid lyssnar på mig och kan förstå mig. Hon är verkligen guld värd! Älskade mamma ❤️

Likes

Comments

Så glad att ni finns i mitt liv 💕

Likes

Comments

Ett år sen jag körde mitt första SM. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Var så nervös dagen innan och se alla duktiga förare live kändes sjukt. Det var en helt obeskrivlig känsla att faktiskt kvala in i ett SM. Det var så stort för mig. Jag hann dock inte så långt i första heatet då det blev en startcrash så jag och en tjej till fick åka till sjukhus.
Det är alltså även ett år sen jag fick gå med en "korsett" i tre månader. För i olyckan skadade jag ryggen och fick kotkompression på fem ställen (tror jag). Själva olyckan var inte så hemsk för mig, tappade andan först och det var väl de jobbigaste. Men annars var det bara lite svårt att andas. Var även i väldig chock på sjukhuset så där bröt jag ut i gråt, inte för jag hade ont utan för att jag var rädd. Är ändå så glad över att jag gick så bra som det gick. Jag har inga problem i dagsläget.

En liten rolig grej, att dagen innan så pratade pappa, jag, min morbror och kusin om hur man skulle bli skriven om i en tidning. Och vi sa att de antingen var att vinna eller skada sig ordentligt. Och ja vad hände, jo dem hade skrivit om olyckan i motocrossinaction dagarna efter hahah.

  • 319 readers

Likes

Comments