Älskar verkligen frukost, men äter det så himla sällan. Kan inte få i mig något direkt på morgonen så innan jobbet äter jag aldrig något. Men när jag väl är ledig så är de så kul att fixa till en go frukost.

Likes

Comments

Hallå där, idag är de lördag och jag har jobbhelg så det blir att sova så snart som möjligt. Men skulle ville bara visa er en video som Hugo (min halvbror) har gjort sen enduro tävlingen som var förra helgen. Han är riktigt grym på både redigera och filma. Så ta er gärna en titt på den!!

Likes

Comments

Det känns rätt skönt att det är ett nytt år för jag vet att det kommer hända väldigt bra saker detta år. Kommer satsa väldigt mycket inom crossen och lägga ner mycket tid på den och träning. Redan nu på söndag ska jag köra min första enduro tävling. Är så nervös inför den men samtidigt taggad för att få testa på de.

Förra året hade väldigt mycket dalar men avslutades på ett väldigt bra sätt och jag hoppas att de kommer fortsätta gå uppåt. Jag känner att jag hittat mig själv mer och kan vara mer framåt.

Nyårsafton och även min födelsedag var en otroligt bra dag. Började med hotellfrukost med familjen på corallen som var supermysigt. Efter det iväg för att köra cross med ett gäng. Inte helt fel att köra cross på din födelsedag faktist! Men det blev fort hem för att fixa huset och mig då jag skulle ha hem folk. Jag och mina tjejer träffades först och åt trerätters sedan straxt efter de dök de in annat folk. Både dagen och kvällen blev väldigt lyckad så det blev ett väldigt bra avslut på året!

Älskade verkligen min klänning sååå mycket

Likes

Comments

Saker och ting börjar falla på plats det känns så skönt. Träningen flyter på så bra, känner verkligen hur jag blir starkare och orkar mycket mer.
Jag har väldigt fina vänner och familj. Jobbet flyter också på haha. Jag mår bara så bra just nu.
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Oj vad jag är trött. Denna helgen har bara bestått av utbildning. Man ska gå denna utbildning+några till för att kunna bli tränare. Jag höll i crosskolan iår och kommer säkerligen göra det nästa år med, förrförra behöver jag gå dem. Pappa skjutsade upp mig i lördags morse och jag var så nervös för att jag skulle vara där helt själv. Kände ingen som var på utbildningen. Men jag är stolt över mig själv att jag gjorde de och har nu fått nya vänner istället!
Det var en superbra helg mycket lärorik. På lördags kvällen var de julbord med lite show och sen blev inte söndagen så lång som den skulle vart tack gode Gud. Men själva utbildningen i sig tyckte jag var bra!

Idag har jag endel att styra med innan jag åker iväg till jobbet vid 14. Hade bra!!

Likes

Comments

Idag är det tisdag och denna vecka är fullsmockad med jobb. Fick jobba över igår och även idag. Men hade en ledig helg så den tog jag vara på ordentligt. Det var årsfest med crossklubben på lördagen. Det var prisutdelningar, god mat och massa annat. Söndagen blev det bara massa mys hos Evalena.

Till de som jag behöver er hjälp med. Jag har startat en Facebook sida som bara kommer handla om allt som händer om crossen. Så ni får jättegärna gå in och gilla den om ni vill veta vad som händer inom crossen.
Här är länken så ni kan gå in och gilla:

https://m.facebook.com/feliciahellqvist531/

Likes

Comments

  • 309 readers

Likes

Comments

Nu var de ett tag sen men har verkligen haft fullt upp men jobb och träning. Hade träning igår med crossklubben och min träningsvärk är inte alls rolig idag......
Men idag ska jag försöka fixa hela huset då jag ska ha halloween fest på lördag. Jobbar både imon och lördag så måste verkligen fixa idag. Så det ska jag ta tag i nu, ni får ha de så bra!!

Fick även med en pokal hem igår hihihi

Likes

Comments

Idag var det riktigt skönt med en ledig dag. Träffade Amanda o Rebecka igår så vi bestämde då att ära sushi vi halv tolv idag och så vaknar jag vid halv tolv??? Så det blev lite stress men Amanda kom och hämtade mig. Kerstin kom även dit och åt, suuupermyys

Amanda skjutsade även hem mig och då städade jag rummet, senare kom pappa så vi kunde köra lite enduro. Blev 45 min körning så jag är riktigt nöjd. Men du ska jag hoppa in i duschen sen en hel helg med massa jobb. Ni får ha de så bra! :)

Likes

Comments

Äntligen en dag ledig från jobb denna vecka men har vart full rulle hela dagen. Gick upp vid halv sex för för att åka till crossbanan. Det var stubbrace och jag kvalade in i a-final förstår inte alls hur det gick till när jag knappt tränat något alls haha. Men är otroligt stolt över mig själv efter dagens körning. Kände av lite i handen tyvärr men det var inte så jobbigt! Efter det var det direkt hem och fixa om sig för lite bowling med tre andra från serielaget. Väldigt rolig kväll, mötte även upp Amanda senare ute. Men nu är jag precis hemkommen och ska släcka ögonen för imon blir de jobb vid halv tolv.

Likes

Comments