Är nu hemma igen efter fem riktigt bra dagar i Skåne. Utbildningen var riktigt bra och lärorik. Det är en utbildning för att kunna bli tränare då jag ska hålla i crosskolan iår. Har även fått lära känna massa nya människor vilket är superkul. Det är en sista gren i utbildningen nästa vecka i Vrigstad som jag ska på. Sen är jag helt färdig, vilket är lite skönt haha.
Men nu i helgen ska jag iväg till Skövde för att köra min andra deltävling av Vintercupen o hoppas på att det kommer gå galant 👌🏻

Likes

Comments

Nu är jag helt utslagen i sängen någon stans här i Skåne. Haft två toppen dagar på ripa med Fredrik Werner och Mikael Andersson som tränare. Har lärt mig en hel del och känner själv hur jag har utvecklats. Nu gäller de bara att få in allt dem sagt med 🤔
Men jag ska stanna kvar här i Skåne hela helgen för det är en utbildning jag ska gå på GTU1, grundtränarutbildning. Så denna vecka är fullproppad med massa information haha

Bilder tagna av L.K media.

  • 38 readers

Likes

Comments

❤️❤️❤️

  • 53 readers

Likes

Comments

Körde lite backintervaller mitt i löppasset som var 6.50km och kom upp en maxpuls på 199. Vilken jag aldrig haft sedan jag fick klockan. Hoppas på att ha lite träningsvärk imon iallafall. Tidigt på onsdag kommer jag åka iväg till ripa för träningsläger, hoppas det blir spännande och givande!!

Likes

Comments

Lilla lilla Melkan som börjar bli väldigt stor fyller ett år på torsdag ❤️ Men han hade sitt 1-årskalas i lördags. Det är så kul att se han utvecklas, varje gång man kommer dit kan han något nytt. Älskade unge!

Bor även nu i ett byggkoas då vi renoverar hela mellanvåningen när kök och vardagsrum är. Så lever just nu på färdig mat haha. Men det kommer bli bra när de väl är klart! Mitt upp i detta letar jag även lägenhet, är väldigt sugen på att flytta till mitt egna.

Mellan allt jobb försöker jag även få in crossåkande och mycket träning. Just nu går träningen väldigt segt, mycket som händer runt om. Nästa helg ska jag iväg på en utbildning för att kunna träna barnen på crosskolan. Spännande!!

Puss o hej de var allt för denna gången!

Likes

Comments

Ännu en vlog när jag och Pontus var i klämna och åkte lite enduro igår. Pappa ställde upp och filmade och resultatet blev ju rätt bra ändå haha.

Likes

Comments

Älskar verkligen frukost, men äter det så himla sällan. Kan inte få i mig något direkt på morgonen så innan jobbet äter jag aldrig något. Men när jag väl är ledig så är de så kul att fixa till en go frukost.

Likes

Comments

Hallå där, idag är de lördag och jag har jobbhelg så det blir att sova så snart som möjligt. Men skulle ville bara visa er en video som Hugo (min halvbror) har gjort sen enduro tävlingen som var förra helgen. Han är riktigt grym på både redigera och filma. Så ta er gärna en titt på den!!

Likes

Comments

Det känns rätt skönt att det är ett nytt år för jag vet att det kommer hända väldigt bra saker detta år. Kommer satsa väldigt mycket inom crossen och lägga ner mycket tid på den och träning. Redan nu på söndag ska jag köra min första enduro tävling. Är så nervös inför den men samtidigt taggad för att få testa på de.

Förra året hade väldigt mycket dalar men avslutades på ett väldigt bra sätt och jag hoppas att de kommer fortsätta gå uppåt. Jag känner att jag hittat mig själv mer och kan vara mer framåt.

Nyårsafton och även min födelsedag var en otroligt bra dag. Började med hotellfrukost med familjen på corallen som var supermysigt. Efter det iväg för att köra cross med ett gäng. Inte helt fel att köra cross på din födelsedag faktist! Men det blev fort hem för att fixa huset och mig då jag skulle ha hem folk. Jag och mina tjejer träffades först och åt trerätters sedan straxt efter de dök de in annat folk. Både dagen och kvällen blev väldigt lyckad så det blev ett väldigt bra avslut på året!

Älskade verkligen min klänning sååå mycket

Likes

Comments