View tracker

Idag är det tisdag och denna vecka är fullsmockad med jobb. Fick jobba över igår och även idag. Men hade en ledig helg så den tog jag vara på ordentligt. Det var årsfest med crossklubben på lördagen. Det var prisutdelningar, god mat och massa annat. Söndagen blev det bara massa mys hos Evalena.

Till de som jag behöver er hjälp med. Jag har startat en Facebook sida som bara kommer handla om allt som händer om crossen. Så ni får jättegärna gå in och gilla den om ni vill veta vad som händer inom crossen.
Här är länken så ni kan gå in och gilla:

https://m.facebook.com/feliciahellqvist531/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

  • 125 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu var de ett tag sen men har verkligen haft fullt upp men jobb och träning. Hade träning igår med crossklubben och min träningsvärk är inte alls rolig idag......
Men idag ska jag försöka fixa hela huset då jag ska ha halloween fest på lördag. Jobbar både imon och lördag så måste verkligen fixa idag. Så det ska jag ta tag i nu, ni får ha de så bra!!

Fick även med en pokal hem igår hihihi

Likes

Comments

Idag var det riktigt skönt med en ledig dag. Träffade Amanda o Rebecka igår så vi bestämde då att ära sushi vi halv tolv idag och så vaknar jag vid halv tolv??? Så det blev lite stress men Amanda kom och hämtade mig. Kerstin kom även dit och åt, suuupermyys

Amanda skjutsade även hem mig och då städade jag rummet, senare kom pappa så vi kunde köra lite enduro. Blev 45 min körning så jag är riktigt nöjd. Men du ska jag hoppa in i duschen sen en hel helg med massa jobb. Ni får ha de så bra! :)

Likes

Comments

Äntligen en dag ledig från jobb denna vecka men har vart full rulle hela dagen. Gick upp vid halv sex för för att åka till crossbanan. Det var stubbrace och jag kvalade in i a-final förstår inte alls hur det gick till när jag knappt tränat något alls haha. Men är otroligt stolt över mig själv efter dagens körning. Kände av lite i handen tyvärr men det var inte så jobbigt! Efter det var det direkt hem och fixa om sig för lite bowling med tre andra från serielaget. Väldigt rolig kväll, mötte även upp Amanda senare ute. Men nu är jag precis hemkommen och ska släcka ögonen för imon blir de jobb vid halv tolv.

Likes

Comments

Är redan så trött på kylan. Längtar till lite värme snart.

Likes

Comments

Gud vilken helg!! Började fredagen men en underbar(!!) after work. Det var verkligen länge sen jag skrattade så mycket. Var glad hela kvällen!
Dagen efter åkte jag till pappa för att umgås med honom. Vi fixade lite i trädgården och myste. På natten fick jag dock bara två timmars sömn efter ett jobbigt samtal. Skulle upp vid sex och vidare till crossbanan. Det var km pch jag fick stå lite i köket och vara flaggpost. Hade ändå väldigt roligt där, även med lite sömn, regn och en väldigt arg Felicia, timmarna gick väldigt fort. Men när jag kom hem var jag helt slut så låg i soffan hela kvällen.
Idag började jag jobba vid sju o hade då sovit fyra timmar. Min kropp är rätt matt nu...
Så denna helg har verkligen gått upp och ner. Just vill jag bara blicka framåt och väntar på något bra ska hända!

Var på en 30 min lång promenad på jobbet idag med en tant. Det var verkligen behövligt.

Likes

Comments

Saker händer av en anledning. Det ska bli skönt att det äntligen är över. Så mycket ilska inom mig just nu.

  • 317 readers

Likes

Comments

Är ganska precis hemkommen från jobbet och sitter nu och kollar på youtube med en kopp te, så myyys!! Har börjat dricka så mycket te, är helt beroende haha. Ska snart vidare till pappa o evalena för att äta lite och ganska direkt efter vidare till kråkan för lite after work med mina arbetskollegor. Vi ska även till cecil och äta senare så får se hur hungrig jag är då haha. Börjar även ett vikariat på måndag och det ska bli väldigt skönt!

Likes

Comments

Har precis lagt mig i sängen efter att ha jobbat kväll. Tänkte prata om helgen när mamma och jag var på skördefesten. Det är verkligen så mysigt att komma iväg och upptäcka. Har klappat kossor, ätit massa god mat, utforskat Öland.

Detta är alpackor och det var några som hade dem på sin trädgård så man fick gå in och hälsa på dem. Hur mysigt?? På gården hade dem även keliga katter och dvärghöns. Vill verkligen bo på landet med massa djur, skulle älska att ha de som jobb!

Men nu ska jag sova. Upp och jobba vid sju imon igen! Efter jobbet åker jag till pappa och sover över där. Sk bli mysigt har saknat Fanny min hund så mycket!!! Godnatt

Likes

Comments