På vift

Hej bloggisen!
Nu är jag och Victor äntligen på Fuerteventura! Vi landade igår förmiddag och har nu varit på hotellet ungefär ett dygn. Det är hur varmt som helst och båda har redan lyckats bränna sig haha.

Jag har ju också som sagt varit på bröllop och way out. Dom bilderna jag har från det kommer i senare inlägg!

Vi hörs när vi hörs!!

Likes

Comments

Livet är en fest

Hej på er!

Idag har jag haft fullt upp med att tänka igen de kommande dagarna och fixa iordning allt och packa! De närmsta dagarna kommer se ut såhär.

Torsdag - Dagsfest i Torslanda innan vi åker till Way out west.

Fredag - Way out hela dagen

Lördag - Bröllop i Alingsås

Söndag - Åka direkt från bröllopet till en buss som tar mig och Victor till Köpenhamn där vi flyger till Spanien och är där i åtta dagar!

Det är skitroliga dagar som väntar men allt hänger liksom ihop i ett så på planet på söndag lär jag vara rätt så slutkörd haha!

Bilder från Way out 2015 och 2016

Likes

Comments

Bilder
 
  
 

Hej på er!
Idag har jag tillsammans med mamma, pappa och min bror åkt till Vargö. Det blev en jättefin dag och jag har inte haft tid att åka ut med båten tidigare i sommar så det var extra mysigt!

Likes

Comments

Livet är en fest

Bilder från i lördagskväll

Hej på er!
Bilderna ovan är från i lördags kväll då jag och Victor var med och firade Robin och hans polare som fyllt 25 år. Dom hade en "50 års" fest i en lokal i Göteborg. Senare under kvällen fortsatte vi till Port du soleil. Hade en jätterolig kväll hela kvällen trots att jag knappt kände någon och var väldigt yngst.
Idag var dock inte en lika rolig dag när jag var tvungen att pallra mig, sliten från natten, till jobbet. Jag jobbade bara tre och en halv timme och det var dessutom sista passet innan min semester!!! Så nu är jag helt ledig i två och en halv vecka! So very nice!

Likes

Comments

Allmänt

Hej hopp!
Idag har jag haft min efterlängtade lediga dag! Igår kväll var ja och Victor ute och sov därför rätt så länge idag. Men vid två tiden åkte vi in till stan och jag hittade flera snygga grejer! Sen åkte vi vidare till IKEA för att victor fått för sig att köpa vuxengrejer haha.

Kvällen har jag bara spenderat i soffan med Victor och kollat på The O.C och nu ska vi sova! Godnatt kompisar!


Likes

Comments

Allmänt

Bilder från Diani som på något sjukt vis snart var två år sedan

Regnet bokstavligt öser ner utanför och enligt SMHIs tiodygns prognos ska det inte bli mycket bättre på ett tag. Jag vill ha värme och sol och kan inte vänta tills den 13 när jag och Victor åker till Spanien!
Nu väntar dock jobb nästan varje dag hela nästa vecka och sen har jag två veckors semester! Längtar sjukt mycket till det men så länge får jag bara hålla ut och pallra mig till jobbet.

Likes

Comments

Nya inlägg