Header

Livet är en fest

Här kommer lite bilder från min studentbal i måndags! Mina förväntningar var inte så höga på denna kväll men guuuud så kul det var! Timman innan på Götaplatsen var jättekul för att alla var så glada och fina! Sen var maten god, sällskapet grymt och sen avslutades det med sjukt mycket dans! Kunde verkligen inte haft en bättre studentbal!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Bild från en bättre mprgonutsickt i Paris

Godmorgon kompisar!
Idag är det ingen vanlig dag för idag har vi studentbal! Jag har inga jätte höga förväntningar på denna kväll men jag hoppas den blir hur bra som helst! Vi halv tre ska jag åka till Lea och fixa det sista och sen åker vi in till Götaplatsen för fotografering. Efter det går vi vidare till Valand där balen kommer äga rum. Tagga tagga tagga!

Likes

Comments

Klädval

Hittade denna fina bikinin i fredags! Älskar mönstret och modellen sitter jätte bra.
Ni hittar den billigt på H&M!

Likes

Comments

Allmänt

Hej hopp!
Idag har varit en riktigt härlig fredag och jag är så glad över att denna vecka är över! Efter att ja varit i skolan en halvtimme idag åkte jag in till stan och träffade min fina vän Kelly. Vi shoppade loss och jag hittade lite sista minuten saker till balen som är på måndag! Sen kom även Victor in en sväng o hängde med oss tills vi åkte hem till honom. Sen ikväll har vi bara myst framför tv-serie och mått bäst! Härlig fredag!!!

Likes

Comments

Allmänt

24 dagar kvar till studenten och jag trodde att allt skulle vara frid och fröjd. Ni vet att man alltid hört att treorna aldrig är i skolan och inte har något att göra någon månad innan studenten? Jag hade helt gått på det men nu sitter jag här. En inlämning/prov/framträdande varje dag fram till 24e. Var verkligen inte beredd på det.

Just nu är mitt största bekymmer Matte nationella imorgon. Klarar jag inte det så klarar jag inte kursen... Så hela dagen, kvällen och antagligen en bit av natten kommer att gå till att försöka förstå mig på integraler, derivatan och gränsvärden! Hörs!

Likes

Comments

Livet är en fest

I fredags spelade tjuvjakt på Pustervik i Göteborg och självklart var jag och Lea där! Tredje gången jag ser dom live och andra gången tillsammans med Lea. Det är verkligen alltid lika kul att stå där
och skriksjunga till alla låtar!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!
I måndags var det exakt en månad kvar tills studenten och det firades med nedräkningsfest på 8ight! Temat var 90-tal vilket resulterade i mycket bra och rolig musik! Det var i alla fall en as lyckad kväll och det är sjukt att studenten är så nära! Är så sjukt taggat samtidigt som desto närmare vi kommer desto mer panik får jag! Men men! 29 dagar kvar nu!!!

Likes

Comments

Allmänt

Nästan sommarklädd imorse

Blå himmel utanför klassrumsfönstret

Gav min bleka hud lite soljus

Promenad i kvällssolen

Gött häng i trädgårdsföreningen

Likes

Comments