Contains affiliate links Allmänt

God morgon på er kompisar!

Idag vaknade jag relativt tidigt eftersom det tydligen är väldigt viktigt när man bygger om på en väg att ringa på hos alla som bor på den klockan nio på morgonen. Får aldrig mina planerade sovmorgnar för att byggarbetare kommer och plingar. Fast idag känns det ändå helt okej. Solen skiner, jag jobbar inte förrän om flera timmar och jag har nu en hel morgon att njuta av.
Jag har hittills gjort mig gröt till frukost och försöker planera upp mitt liv lite. Just nu är jag så himla taggad på att åka och hälsa på mina två vänner @kellyheather och @saravardheim som bor i England det krävs lite planering av jobb osv.
En till anledning till att denna dag känns så bra är att min fina vän Erik från Skåne kommer på besök. Så efter jobbet ska jag åka och möte upp honom!
Hoppas ni har en grym fredag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet är en fest

Bilder från i lördags när jag och ett gäng tjejer firade Leas födelsedag på In Loco.

Hej på er! Det har gått lite nerför med inspirationen för bloggisen den senaste tiden. Som ni märkt. Men jag får se vad som händer helt enkelt.

Just nu går dagarna ut på att gå upp, jobba och sova. Men snart är det helg igen och då är jag ledig en dag! Wiho.

Vi hörs när vi hörs helt enkelt!

Likes

Comments

Vilken dag orkar man ta sig tid till at baka kanelbullar om inte idag?

Likes

Comments

Livet är en fest

Hej hopp!

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut och den har varit väldigt bra för min del.
Fredagen spenderade jag hemma med Mamsen och Papsen framför Idol.
Lördagen hann jag jobba en liten liten stund innan jag behövde förbereda mig för kvällen. Jag och de två Matildorna skulle på en fest med tema S. Man var alltså tvungen att klä ut sig till någonting på bokstaven S. Efter mycket brainstorming gick jag och den ena Matilda i varsin paljettklänning och sprayade ner oss med glitter. Vad vi faktiskt var ändrade sig lite under kvällen men "Sparkling seven years olds" blev nog den slutliga definitionen.
Idag har jag tagit det väldigt väldigt lugnt tillsammans med Victor (en av de stora fördelarna med att ha pojkvän faktiskt, att du alltid har någon som håller dig sällskap när du vill göra absolut ingenting). Ikväll har vi spelat Yatzy med tända ljus och Popcorn, goals I know, och nu väntas film!

Hoppas ni också haft en härlig helg!

Likes

Comments

Bilder, Livet är en fest

Hej på er!

Igår hade jag och Lea picknick i Slottskogen och bäst som hon är tog hon med sig en tårta och champange! Vi firade att livet äger haha. Både jag och hon har fått nya jobb och hennes innebär att flytta till sälen i fem månader! Så roligt verkligen och jag är sjukt glad för hennes skull men även lite avundsjuk haha. Vill också hitta på något spännande snart!
Det var i alla fall hur härligt som helst att ha en bra ledig dag igår. Nu har jag precis kommit hem från jobbet och väntar på att Victor ska komma hit så vi kan laga mat. Kram på er!

Likes

Comments

Allmänt

Hej hopp!

Det var några dagar sedan jag skrev här på bloggisen. Alla dessa dagar har varit fyllda med saker och bloggen har helt enkelt glömts bort lite. Men jaja det spelar väll ingen roll.

Jag har i alla fall hunnit med att jobba massor, sagt upp mig från ett av mina jobb och även fått ett helt nytt. Känns otroligt bra! Jag har träffat världens bästa Matildor och lagat mat, spelat frågespel och skrattat. Jag har firat Victor som fyllt 19år med sång och frukost på morgonen sen en mysig kväll hemma.

Nu ska jag försöka få i mig något och äta sen lägga mig i sängen och må bäst! Vi hörs!

Likes

Comments

Hej kompisar!

De senaste två dagarna har jag jobbat och som vanligt har jag försökt få timmarna att gå snabbare genom att lyssna på podcasts. Igår lyssnade jag på min favorit som jag tipsat om innan, Josefin och Vanja, och jag blir lika taggad och inspirerad till olika saker varje gång! Denna gången pratade dom om höstlöften. Alltså saker de ska försöka göra mer under hösten för att må bättre. Jag som har gått i flera veckors tid och beklagat mig över att hösten snart är här blev sjukt inspirerad att testa detta med höstlöften. Så att jag har några positiva saker att se fram emot.

-Läsa mer
Mitt första löfte är att försöka läsa mer. Både för att jag tycker om att läsa men också för att sluta stirra så mycket på min mobil. Jag använder min mobil ohälsosamt mycket och istället för att skrolla igenom Instagram för100 gången på en dag ska jag läsa istället!

Bilder lånade från Pinterest och Matilda Djerf

- Klä mig i färger
En av anledningarna till att jag ogillar hösten så mycket är mörkret. Det blir mörkt tidigt och hela Sverige förvandlas till grått. Både med kläderna vi bär och vädret. Så jag ska försöka köpa mer färg för att själv bli gladare av det jag har på mig!

- Måla
Detta grundar sig också lite i att jag måste minska mitt mobilanvändande men också för att jag älskar det. Älskar att skapa på alla olika sätt och att måla är något jag både är bra på och tycker om lite extra mycket. Så när vädret är för dåligt för att vara ute och mörkret är totalt, då ska jag tända min ljusslinga och doftljus och måla! Hur mysigt?

Likes

Comments

Nya inlägg

Soliga fredag

Birthday dinner

Kanelbullensdag

Weekend

Celebrating life

Well hello there

Höstlöften 2017

Plocka svamp

Lördagen

Way out west - video

On My way home again

Mot Uppsala!

Som en gammal kamera

Två bilder varje timme tisdag!

Kapten

Augusti

Sjukdag