Header

Allmänt

Godmorgon vänner!

Igår hade jag en riktigt lat dag utan ett ända måste. Jag gick runt i bikini och min lång lila kimono som jag köpte för en löjligt låg summa i Kenya. Jag kollade film i sängen, solade, bakade kladdkaka och läste. Jag vet inte hur längesedan det var jag hade en dag utan ett ändå måste så jag utnyttjade gårdagen till 100%.

Idag ska jag inte vara lika slapp utan jag ska jobba hemma så mycket jag orkar och sen ska jag försöka uppdatera mitt CV för att kunna söka nya jobb till hösten!
Have a nice day friends!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilder

Om bara några dagar kommer massa av mina fina vänner ner till Göteborg från Uppsala och Stockholm för att fira midsommar! Vi firade tillsammans förra sommaren och det var en riktigt succé dag!
Jag har dessutom inte träffat dom på flera månader vilket gör det extra kul att dom kommer! I'm so excited!

Likes

Comments

Livet är en fest

Hej på er vänner!
Idag har jag haft en mycket produktiv dag som har varit sjukt härlig. Jag har nämligen hunnit med att jobba, träna(!!!), ta en powernap, städa och gå ut och äta med familjen. Jämfört med hur mina dagar brukar se ut så är detta många saker på en dag.

Att vi går ut och äter är inte heller något som förekommer väldigt ofta så det gjorde såklart dagen extra rolig. Vi var på en supermysig italiensk restaurang för att fira lite allt möjlig. Det var avslutade studier, påbörjande studier, nya jobb och hyreskontrakt osv.

Summa sumarum så har jag haft en super dag!

Likes

Comments

Allmänt, Livet är en fest

Hej hopp!
Nu är studenttiderna över och inga mera mottagningar att gå på. Fett tråkigt då jag älskar att gå på mottagningar och äta gratis mat. Stämningen är sällan så bra som den är på en student! Men nästa år har jag några till att gå på och det ser jag redan fram emot!

Min egen student var så j***a rolig och asså allt som alla säger om studenten och att det är "bästa dagen i ditt liv" osv, kan jag nu meddela är helt 100% sant! Sjukaste och roligaste dagen i mitt liv! Bilder från det kommer dock upp någon annan gång men har inte satt mig med alla bilder än!

Nu är alla roligheter slut i alla fall och jag har mängder med jobb närmsta två veckorna. Jag jobbar 13 dagar i sträck nu och sen är det midsommar och konsert som står i kalendern!

Likes

Comments