FLOWER FUSION
Det är en sheet mask som du masserar in i ansiktet som återfuktar och kan helt ärligt säga att jag märker skillnad direkt. Du blir så len och huden får en helt annan lyster. TIPS!

TREATMENT ENZYME PEEL
Bland de bättre ansiktsprodukt jag skaffat, detta är dock något du bör använda på kvällen eftersom du blir lite rödflammig i huden efter peelingen. Helt klart min favorit eftersom det känns underbart på morgonen!

Vill bara säga att jag inte är någon expert på ansiktsprodukter men detta är verkligen något jag kan rekommendera till alla(!!!!) då till och med lilla okunniga jag märker skillnad! xoxo - I

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att jag idag går i en lagsport är något jag inte kunde föreställa mig för bara ett år sen! För er som missat detta har jag gått från singel till synkro i konståkningen. Älskar nya utmaningar, med nya mål och för mig blir detta även en helt ny sport. Det känns verkligen roligt att äntligen få satsa igen!

Jag tränar idag i det svenska landslaget Team Surprise med dessa toppentjejer! Med en fullspäckad säsong framför oss med avslutning i globen på hemma VM i stockholm. WOW.

xoxo - Ida

Likes

Comments

Min fyrklöver från Edblad, ännu en studentpresent som är så himla fin! Något jag nästan alltid har på mig också.

Efter en lång och kall morgonträning i ishallen så är jag Påväg hem igen.

Likes

Comments

Glasögon - rayban | Kavaj - Balmain X H&M | byxor - Lindex | Väska - maison valentino | Skor - new balance

Likes

Comments

Jag har gjort det. Något jag aldrig trodde jag skulle våga eftersom jag har varit väldigt mån om mitt långa blonda hår.

Jag klippte mig kort. Även om det känns ovant så är jag extremt nöjd då jag valt att skänka håret till barncancerfonden, så barn som tappar hår under sina behandlingar också kan få känna sig som prinsessa med långt hår om de önskar!

Hoppas alla får en toppenfredag i solen! Kram

Likes

Comments

Efter en morgonträning och en fika i solen med fina Linnea, kunde inte denna fredagen börjat bättre.

Har inga planer för denna kvällen än eftersom jag idag är träningsfri(bortsett från morgonträningen). Men eftersom jag har tidig morgonträning imorgon kommer det bli en lugn kväll oavsett. Många kramar!

Likes

Comments

En mysig dag på stan med Anna igår. Skönt att få gå runt i affärer, dricka gott kaffe och sitta med denna fina dam utan att behöva fundera på omvärlden. Ska under veckan fixa min systemkamera så det blir bättre kvalité på bilderna framöver, hoppas ni alla mår super!

Xoxo, Ida

Likes

Comments

Nouw Magazine