Efter en kaffe på bar centro med fina Tintin efter skolan, begav jag mig hem till lilla Kungsbacka igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

(bilderna är tagna från tumblr)

Har gått och blivit kär i jeans, älskar verkligen hur avslappnat det ser ut samtidigt som det är sååå snyggt! har själv inte några jag trivs i så bra, så det får bli något att hitta nu i veckan. puss

Likes

Comments

Haft världens mysigaste eftermiddag, ja ni ser ju själv. Efter en tidigt morgon med matte och en långlunch satte jag mig i vår lilla bubbelkopp, kopplade av alla socialamedier och läste om resor(ja, det är de bästa som finns) Ska försöka ta mig upp ur sängen nu för att ge mig ut på en springtur och köra lite styrka efter det! Hoppas ni alla mår super, många pussar

Likes

Comments

Jag är inte den personen som brukar använda mig utav massa håroljor eller förpackningar för att hålla håret friskt & fräscht! Det brukar oftast fungera utan något alls. Men igår så testade jag denna produkten och är bokstavligen helt kär. Den är både bra för håret, värmeskydd och sen en olja för att få det Lena och skinande håret! 


Denna produkten hittar du på frisörsalongen det händer i Kungsbacka! älskar älskar älskar

Likes

Comments

Gillade denna svartvita outfiten mycket(!!!)

En väldigt mysig dag med min saknade vän Ebba! alltid lika skönt att sitta ner och prata ut om allt man kan tänka sig. Tog mig direkt till Kungsbacka efter skolan för att vara med denna underbaring. Efter detta var det hem för att hinna byta om innan träningen(som för övrigt gick jättebra!) och nu ligger jag här, nyduschad i min nybäddade säng och ska försöka plugga lite! Hoppas ni alla mår superduperbra! För det gör jag. Kramis

Likes

Comments

1. att ha en helt nybäddad säng och vara nyduschad, kan inte komma på en bättre känsla

2. att lyssna på hög musik och sjunga i bilen med en kompis (låter fjantigt, men tror att alla vet att det är bara så det är)

3. att bli kramad bakifrån av någon man gillar, kan vara både en kompis eller någon lite extra speciell

4. att sätta i hörlurarna och koppla bort omvärlden, tycker det säger sig självt

5. känslan efter man gjort ett dunderpass på gymmet eller en bra springrunda!

6. att dansa, kan vara både på dansen på jobbet, en koreografi, eller ute på klubben. finns inget jag gillar mer!

7. att sitta och prata i timmar med min syster som även är min bästavän. Även om vi bråkar ibland finns det inget jag skulle vilja byta ut mot våra stunder då vi bara sitter och pratar om allt och ingenting

8. att resa också såklart, då njuter man verkligen av varenda liten sekund! jag som älskar att resa dessutom

9. morgonkaffet. (!!!!)

10. sen är det ju såklart att hänga med mina underbara kompisar, kan vara allt från att bara mysa över en islatte, till att dra ut och hitta på något roligt, spontana roadtrips eller bara sitta i telefonen i timmar!


Likes

Comments

Mycket hänt de senaste dagarna, vet inte vart jag ska börja riktigt! Med blandade tankar går jag nu till sängs. Är trots detta ovanligt lycklig? Kan någon förklara det för mig tack? Haha oavsett ligger jag just nu i sängen o lyssnar på bästa låten!

Vi hade som sagt vår kick-off på 8ight i onsdags, sen var det träning på fredag, jobb hela lördagen som slutade med utgång! Så fullspäckat schema för min del!

Många kramisar

Likes

Comments

Måste bara säga detta! Fick detta tipset från min underbara vän Tintin. Många vet säkert redan om det men att steka äpplen i kanel, havregryn och lite honung! Kan nog vara bland det bästa jag vet, smakar nästan som en äppelpaj(?) samtidigt som det är enkelt att göra.

Tips!!! Tips!! Tips!!

Likes

Comments

fika på Da Matteo med fina Tintin

Sitter just nu och försöker avsluta min engelska uppsats. Haft en jättemysig dag på stan, samtidigt som jag hittade mig en fin tröja och hunnit träna 1 och en halv timme is och 1 timme fys. En bra och vanlig dag i mitt lilla liv!

Förövrigt för alla er som älskar juicer, kan jag verkligen rekommendera den på bilden från RÅSAFT! hur god som helst och helt klart min nya favorit. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Nouw Magazine