inte många bilder från denna dagen mer än denna på mig och Keivan från en rolig middag. hoppas ni alla mår toppen, kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter skolan blev det en kaffe med fina @Juhlia på smörgåsbaren. Jättemysigt eftersom jag saknat henne! (Glöm inte checka hennes blogg!) Gick även runt i stan och försökte planera lite inför imorgon, är så taggad! Hoppas ni alla mår super. Xoxo

Likes

Comments

Bild från Ibiza sommaren 2016

Helt slut efter denna helgen, kommer gå och lägga mig 20.00 ikväll(no joke). Ska sätta mig och plugga nu den sista stunden är tanken.

låtar som på repeat i mina lurar just nu, puss

Likes

Comments

Ännu en gång helg, och denna helgen kommer jag spendera genom att.. JOBBA.. igen! både ikväll, lördag morgon med mina älskade danselever, sen jobba kväll och sen är det ledig på söndag! Vilket innebär att det inte kommer ske några roliga tillställningar för min del denna helg. Tycker det ska bli kul att jobba dock så har inget emot det heller!

Oavsett hoppas jag ni alla mår bra, känner att våren är påväg då det är sol igen! Sååå glad! Yeey

Likes

Comments

Grått väder får mig att tänka tillbaka på varmare dagar. Saknar verkligen hur bra vi hade det i Thailand när vi åkte ut till småöarna och spenderade dagen på stranden.

Hade bara en lektion idag vilket var skönt! Tog en fika efter skolan med kompisar också och ligger nu hemma för haft lite ont i halsen idag. Hoppas ni alla mår super, kram

Likes

Comments

Efter skolan passade jag på att träffa Tintin för en kaffe, saknat henne så mycket! Vilket var supermysigt. Sen var det direkt hem för en långpromenad med pappa!

För ni som känner mig vet ju att jag själv valt att ta bort snapchat. Nu har jag gått 4 dagar utan det och kan faktiskt säga att jag tycker det är skönt, även om jag gärna hade velat ladda ner det igen! Kommer förmodligen ladda ner det nu till helgen eller nästa känns de som men ska försöka hålla det så länge som möjligt(haha?) hoppas ni alla mår toppen ändå! Kramis

Likes

Comments

Tillbaka till verkligheten igen. Har under sportlovet tränat, jobbat, pluggat(?) och hunnit träffa kompisar. Vilket är en utmärkt kombination! Ni som känner mig vet går jag sista året på Gymnasiet nu och om precis en vecka är det bara 100 dagar kvar till studenten. Redan börjat planera ganska mycket inför studenten vilket känns skönt eftersom det är väldigt mycket mer än man tror. Äntligen!! xoxo

Likes

Comments

Att sitta i det mysiga soffhörnet, dricka kaffe och att hänga med denna fina människa är guld. Ni kan läsa hennes blogg genom att klicka här!! 

Hoppas ni alla när superbra för det gör jag, har mycket roligt som händer detta året. Tänker därav att jag försöker uppdatera när jag har något kul att skriva istället för att lova att börja "blogga", hoppas ni vill läsa ändå!

Kram, Ida

Likes

Comments

Nouw Magazine