Header

Äntligen framme i Rimini med pappa. Efter att ha checkat in på ett underbart hotell gick vi ner till spa-avdelningen och tänkte senare lägga oss ute i solen några timmar. Planen är att bege oss in mot San Marino för en lunch vid eftermiddagen. Nu blir det att få en behandling och slappna av, många kramar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min dag har som vanligt börjat med skola, var på studiebesök hos Forsman & Bodenfors vilket var roligt. Efter det var det 2 timmar gym som stod på schemat vilket gick superbra! Men började mot slutet känna mig svimfärdig. 

För er som inte känner mig, så har väldigt låg blodsocker nivå. Vilket gör att jag har lätt för att svimma ifall jag får i mig för lite näring, känner mig stressad osv. Så som förväntat på tåget hem hade jag ramlat ihop. Ganska otäckt, men var lugnt eftersom jag satt ner när det hände. Fick även hjälp av en snäll dam som satt mittemot mig! 

Resten av kvällen kommer dessvärre inte bli roligare än att jag kommer sätta mig med gymnasiearbetet, vilket känns sååå segt just nu förövrigt. Men det är bara att ta sig en kopp te och fortsätta. Hoppas ni alla mår super, kram

Likes

Comments

Det är en instagram jag verkligen kan rekommendera för ALLA eftersom det är så fruktansvärt balla bilder, även virgingoldcult och wildestlovers är superballa. Inspo for u all<3

Likes

Comments

Hur gammal är du?
18 år idag, fyller 19 i Juni


Hur gammal känner du dig?

Känner mig som en typsik 19-åring, där allt som kretsar i huvudet är studenten, träningen, skolan och pojkar och annat skräp. Är ganska omogen och impulsiv, men samtidigt äldre i sättet eftersom jag vart med om mycket för in ålder.


Vilka är dina favoritlåtar just nu?

Chanel - Frank Ocean / No church in the wild - Jay Z & Kanye West / Don't let me go(Gon Haziri remix) - Kanita Suma


Favoritgodis?
Hallon-lakris döskallar alla dagar i veckan. (de med skum typ)


Nämn 3 saker som gör dig riktigt glad?
Familj och vänner, konståkningen och kaffe


Blir du lätt kär?
Aldrig kär, men oerhört lätt till crushar


Vad är ett måste i handväskan när du går ut?
Har alltid mitt sleepover kit som innehåller; liten tandborste & tandkräm, liten deo, roll-on parfym, bronzer, BB-cream, rakhyvel och tuggummi typ. Annars är det telefon och plånbok bara.Är du beroende av något?

Skulle ljuga om jag inte säger ett grovt kaffeberoende. Annars inget(?)


hur får man din uppmärksamhet?

Dra till med snygga kläder och börja med ett leende sen bara att var dig själv, få mig att skratta typ. And you've got my attention sir


Var i världens skulle du vilja befinna dig just nu?

Är nöjd med min säng faktiskt för tillfället, men om jag får välja exakt vart som helst skulle det vara på en hängmatta vid stranden på Koh Lipe med kall öl i handen.


Vad är du på för humör just nu?

Väldigt bra, är nog för tillfället väldigt fnittrig och trött, men samtidigt lite fjärilar i magen måste jag nog säga.


Är du blyg?

Aldrig fått höra att jag upplevs som blyg, så nej det tror jag inte.


Är utseende viktigt för dig?

Ja det är det alltid, utsidan ger insidan en chans såklart, den som säger motsatsen ljuger. Men bryr mig nog ganska mycket om hur jag ser ut själv också, även om jag definitivt slutat bry mig lika mycket på senaste tiden.


Något du inte kan leva utan?

Ännu en gång vänner och familj, men annars är det musik och mobilen!


Likes

Comments

Lördag. Inte vilken lördag som helst utan lördag med mina 4 fina damer. Därav att en fyllde 21 i veckan, vilket vi självklart blev tvungna att fira. Hade en toppenkväll från början till slut! Började med en god middag på bar normal, vidare till event på Joe & the juice. Vidare för lite kaffedrinkar på Lipp, mot småtimmarna ner till favoritkällaren 8ight, slutade kvällen med backfickan på Park. En grymt rolig och lång kväll helt enkelt. Hoppas ni alla haft en superhelg.

XOXO

Likes

Comments

Ny mintgrön hoodie från Weekday (400kr)

Efter skolan blev det några timmar spenderade på stan, en av sakerna jag fick med mig var hoodien på bilden ovan. Ikväll blir det en hemmakväll med min syster framför konståknings VM.

Xoxo

Likes

Comments

Att ligga på stranden, brunbränd, i bikini, med en öl i handen och fruktfat bredvid sig med denna utsikt och strålande sol med det bästa människorna som finns(min familj). Kan någon snälla ge mig det? #tb till en väldigt bra resa!

Likes

Comments

Nouw Magazine