Att sitta på en bar 50 våningar upp i luften var bland det ballaste jag vart med om. Superballt! Och utsikten därifrån var helt magisk eftersom de kändes som att man såg över hela Bangkok!

Jättedåligt bilder eftersom min kamera krånglade lite sista dagarna tyvärr. Kramis

Likes

Comments

Har vart superkass uppdatering det senaste, men det är för jag har varit sängliggande då jag lyckades få någon typ av matförgiftning nere på Koh Lipe. Men sånt som händer!

Oavsett är jag äntligen på benen igen, och hade 2 perfekta sista dagar ute på paradisön! Nu är vi i Bangkok(vilket är vår sista destination för denna semestern!) hoppas ni alla mår super!

Likes

Comments

Usch och fyyyy och blää för det hemska regnet som vart i Koh lipe senaste dagarna. Eftersom det är en ganska liten ö finns det inte supermycket att göra på dagarna när det regnar. Fick bli extra träning och några fler fikapauser bestående av iskaffe med thai pannkakor! Oavsett är det nu äntligen sol igen, imorgon ska vi göra ännu en roadtrip och åka ut med en båt med Jenny och Magnus!

Likes

Comments

Dagens planer är att bara ligga på stranden, eftersom att det är familjen Svedbergs sista dag här med oss! Hoppas ni alla har det toppen/kram

Likes

Comments

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så skulle vi hyra en longtail båt idag på förmiddagen och åka ut till det finaste platser och snorkelställen runt ön. Helt ärligt så var detta över förväntan! Vi åkte till 3 olika platser för bäst snorkling, riktigt coolt! Var som att snorkla i ett akvarium, samtidigt som de stränder vi besökte var kritvita med så fint vatten. Tycker bilderna beskriver väldigt bra!

Tycker även att lunchen var jättebra eftersom vi fick en superbra utsikt! Många kramar

Likes

Comments

Idag ska vi åka ut med en longtail båt och snorkla vid det finaste reven, samt besöka några stränder och "sevärdheter" här utanför Koh Lipe! Kameran kommer självklart vara med så kommer komma upp ett inlägg senare ikväll, kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var det dags att döda ben och rumpa, efter att ha sprungit runt hela ön och på stranden blev det intervaller i backe. Sedan ett gäng styrke övningar, körde tills jag trodde jag skulle svimma eftersom det var hela 29 grader varmt ute när jag tränade. Helt slut nu men trots detta stolt att jag gav mig ut och gjorde det!

Kramis

Likes

Comments

Ännu en grym dag på koh lipe idag! Inte gjort mer än att sola, bada, äta thaimat och senare vid 5 tiden gav jag mig ut på en springrunda. (Värsta jag gjort eftersom
Det var 30 grader varmt)

Trots att det var lite molnigt idag så har jag trots det lyckats bränna mig lite.

Likes

Comments

Nouw Magazine