Efter två dagar i Småland med god mat och lite promenader med morfar som är en av de coolaste människorna över 50+, det är alltid lika mysigt att hälsa på honom och denna gången firade vi både en 25 årsdag och en 88 årsdag så lite födelsedag blev det och träffade lite annan släkt. Då morfars lägenhet är en av de få ställena där det inte finns wi-fi gör att man spenderar lite kvalitets-tid och man inte är fastklistrad vid telefonen på samma sätt som på andra ställen. Jag och morfar har alltid spelat massor av kort nu lite mindre än innan men det är alltid lika kul. Plus lite djupa snack om förr i tiden är aldrig fel, det är nog den enda historia jag är intresserad av.

Trodde jag var en aning för positiv över det fina vädret då jag hade kjol och kortärmat men ingen gåshud här inte, min älskade läderjacka fick också hänga med och gympaskorna är ett riktigt go-to för mig. Känner dock att jag behöver leta efter lite mer vår och sommarkläder då min garderob består av 80% svart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorse vaknade jag och var helt övertygad att det var söndag och var sååå förbannad på min väckarklocka men sedan insåg jag att det var måndag... Att ta sig upp ur sängen när det både regnar och är iskallt i rummet kändes plötsligt som mitt livs största utmaning. Resten av dagen var jag helt omotiverad och längtade tillbaka till palmer och semester, jag har alltid försökt vara en positiv människa men alla får väl en dag här och där då man känner noll motivering för livet. Lektionerna kändes långa och allt kändes segt och godissuget var uppe på högvarv.

Dagen ändrades från negativ till positiv efter skolan, det hade börjat sluta regna och solen började komma fram. Det är något med solen som får mig på gott humör och jag började känna mig mer taggad på livet. Efter att ha proppat i mig pannkakor och tagit en powernap (som råkade bli en aning lång, haha) var jag tillräckligt taggad för att gå till gymmet. Alltid efter jag har varit på gymmet brukar jag alltid känna mig på bättre humör och det spelar ingen roll om jag är omotiverad, arg eller ledsen så är det något med träning som får mig på gott humör. Plötsligt var en dålig dag en jättebra dag :)

Likes

Comments

Efter en misslyckad dag ute i moder natur har jag återförenats med min säng, jag hade tänkt att försöka läsa min bok med det hände ju inte riktigt. Istället satt jag och började fundera på framtiden, kommer jag vara kvar på den lilla ö där jag bor eller kommer jag ha flyttat? Det är ingen hemlighet att den stora drömmen är att flytta och arbeta utomlands, den chansen kommer jag få med den utbildning/linje jag valt i gymnasiet. Men hur kommer det vara om tio-femton år? Kommer jag ha flyttat tillbaka eller kommer jag leva storstadslivet i England? Just nu hade en lägenhet i Brighton inte låtit helt fel men att bo så långt bort familj och vänner känns lite skrämmande.

Jag har nästan planerat eller fantiserat om de kommande fyra åren, gå ut gymnasiet och bli aupair i en mysig liten familj i England eller USA. Om jag gillar livsstilen och inte dör av hemlängtan skulle nästa steg vara att flytta helst till England då det känns lite närmare. Även om jag inser att utomlands-livet inte är något för mig utan jag nöjer mig med att bo kvar i Sverige skulle jag ändå vilja bo i en stad fram till jag blir en gammal skrynklig pensionär som sitter och matar ankor. Då hade det varit mysigt med en liten stuga på landet. Jag kan väl inte vara den enda som planera de kommande åren, eller?

Likes

Comments

Så detta är starten på något nytt, jag har ingen aning vart denna blogg kommer leda men det är inte direkt någon skillnad från resten av mitt liv, hahah. Nej men jag fick för mig här om dagen att starta en Youtube kanal men insåg att det inte var något för mig, men när jag senare tänkte efter och jag har alltid gillat att skriva så kanske en blogg skulle vara något för mig.

Ända sedan jag var liten har jag alltid haft stora fantasier om hur jag kommer bli en känd bloggare men jag har alltid varit nervös eller snarare rädd över vad folk kommer tycka om mig och det jag skriver. Men nu testar vi i alla fall!

Så denna blogg kommer antagligen mest bestå av mina dumma ideér (att jag inte är något geni är väl ingen hemlighet?), mina instressen som kläder, smink och träning, något jag verkligen gillar men kanske inte är så bra på. Vi får se vart detta kan leda, håller tummarna!

Likes

Comments