Idag har jag och @wilmaweste varit på gymnasiemässan. Vi fick stå och be om folk var intresserade i Plusgymnasiet och de var intresserade om Stylist programmet. Men imorse så blev de jätte stressigt då vi skulle gick upp 7.30 och vi skulle åka 8.00. Men sen har vi stått på mässan sen 8.30 till 14.00. Sen fick jag gå ner till tå stationen och då händer de typiska.

Jag har 10% på mobilen just nu och tänkte ladda. Gissa vart jag har lagt laddaren, jo i Wilmas väska så hon är jätte snäll och ska komma med den snart och sen kommer mitt tåg gå vid 16.20 typ och jag kommer vara tvungen att göra ett byte så jag är hemma vid 18.30 ungefär. Så jag vet inte om jag ska höra av mig till pappa snart och fråga om han kan komma hämta mig.

Men just nu sitter jag och fikar och väntar på att laddaren ska komma. Tänkte att jag skulle jobba lite på skoluppgifter också.

- Julia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, de var länge sen..

Jag har inte varken tänkt eller orkat bloggat, så tyvärr har man ju inte skrivit något. Inte för jag har så många läsare heller. Men aja. Ska försöka ge detta en andra chans och förhoppningsvis så skriver man mer.

Hoppas fler vill börja läsa också.

Likes

Comments

Så jag har köpt ny hudvård till mitt ansikte ifrån The Body Shop.

Jag och en kompis gick till The Body Shop för hon skulle köpa sina hudprodukter. Så efter hon hade pratat lite om de så blev jag intresserad så vi gick tillbaka och jag fick hjälp med vad för ansiktstyp jag har. Hon som hjälpte mig var jätte snäll och jätte duktig och hon tog sin tid också för att jag verkligen skulle förstå och få den hjälp jag ville och behövde ha för att få den rätta hudvården som är bäst för mig.

Efter vi hade pratat lite och hon hade lite frågor så tog hon fram denna hudvård. De är The Body Shops Seaweed linje. The body shop har fler än denna men denna är bra för oljig hud. Jag har varit duktig de senaste dagarna att använda mina ansiktsprodukter. Eftersom man ska ge minst ny hudvård 30 dagar innan man kan säga att produkterna inte e bra för en.

För mig kosta alltihop 917kr. Men jag köpte alla produkter men du kan ju köpa en produkt i taget om dys inte har råd eller inte vill köpa alla produkter på en och samma gång.

Likes

Comments

Så idag stannar jag återigen hemma. Egentligen skulle jag shoppa efter skolan med två vänner, men ena vill vänta tills hon fick pengar. Då tyckte jag att jag lika gärna kunde stanna hemma och vila ut mig.

Jag är förkyld och mår bättre än vad jag gjorde igår. Så jag kanske går och solar snart, om jag vågar. Har lite feber fram och tillbaks så jag kanske skiter it för att inte riskera någonting men jag är så sugen på lite mer färg.

Men någonting jag har tänkt att göra om jag vågar stiga ut huset är att gå och handla lite grejer. Vill typ köpa någon chokladkaka eller nåt som jag kan smaska på här hemma, lite te också för de börjar ta slut och jag har börjat dricka mycket te på den senaste tiden.

Men jag måste nog gå ut med Sune snart. Ska ringa mamma och fråga henne.

Men jag ska försöka blogga lite mer nu idag. Om jag har någonting att blogga om annars blir de nog ingeting.

Likes

Comments

Jag kommer nu skriva steg för steg hur man kan göra rent sina lösögonfransar så du kan använda dem lite längre.

Vad du behöver:

*Skål med ljummet vatten och diskmedel

*Pinset

*Ögonfrans/ögonbryns bortse

*Lösögonfransar

*Någonting du kan lägga ögonfransarna när du är klar

1. Du häller lite diskmedel i en skål med ljummet vatten

2. Sedan lägger du ena ögonfransen i skålen och gnuggar den mot botten av skålen och mellan fingrarna.

(Varför du ska gnugga ögonfransarna kommer göra så du får bort mascara och löser upp gammalt lim lite granna.)

3. Du kan sedan lägga fransarna mellan pekfingret och långfingret och borsta dem lite granna så du får bort mascaran som inte lossna efter allt gnuggande.

4. När du är klar med att få bort gammal mascara så tar du ögonfransarna mellan pekfingret och långfingret och borstar bort lite vatten efter de har du fransarna mellan tummen och pekfingret och tar pinseten och tar försiktigt bort limmet. Men va försiktig så du inte drar bort fransarna.

5. När du är klar med de lägger du ner fransarna i den förpackningen du har och borstar ut fransarna i den form du vill ha dem. För när de torkar kommer de torka och stanna i den form du har borstat dem.

Ser ni skillanden? Beroende på hur mycket jag använder mina lösögonfransarna så försöker jag göra rent min lösögonfransar en gång i veckan. Genom att göra rent sina fransar så kan du spara pengar genom att göra rent dem och då slipper jag spendera pengar på lösögonfransar varje månad.

Likes

Comments

Idag stannar jag hemma. Pappa skjutsade mig till mamma förut så har kollat på "Bones" och youtube sen dess. Mamma hade tagit med sig Sune (min hund) till jobbet så jag har legat i sängen typ hela tiden.

Men jag ska försöka rent mina lösögonfransar snart. Tänkte ta lite kort och skriva hur jag brukar göra rent dem. Behöver verkligen göra de.

Men jag kommer nog inte blogga så mycket idag, inte för jag brukar göra de så mycket iallafall.

Likes

Comments

​Så nu är jag påväg hem ifrån Norrköping påväg hem till Nyköping. Pappa ska skjutsa mig hem till mamma så jag kan packa lite saker som jag vill ha hos honom och sen ska jag ta moppen  hem till pappa så jag kan kunna åka till tåget om inte pappa kan skjutsa mig eller om jag vill åka och va med någon typ. 

Men ska lyssna på musik nu. Jag hitta en ny låt häromdagen då min systerson spelade upp den i bilen. Den heter "Ocean Drive" av Duke Dumont

Likes

Comments

Så idag hände de någonting "jätte" skumt. Jag trodde inte jag skulle hinna med att äta fruktost så jag tog concerta (Det är en medicin, kommer skriva om de i ett senare inlägg). Men concerta har en biverkning att man inte känner av hunger.

Så jag satt och vänta på pappa och kände mig illa mående. Och efter suttit i ca 5min och mått illa tänkte jag att jag kunde ta en frukt och äta innan jag stack till tåget.

Men så satt jag och tog första tuggan och inget av illamåendet försvann så jag tog en till och jag började känna att de var påväg upp. Så jag sprang upp till toaletten och spydde. Och efter de mådde jag skit bra.

Alltså jag är inte sjuk för jag varken känner som om jag är de och jag har inga symtom. Men jag brukar liksom inte spy utav må illa, jag är liksom en person som ofta kan ha kontroll över mitt illamående så jag inte spyr.

Så därför tycker jag de här e så skumt. Men aja har inte känt att jag behöver spy under dagen. Jag tror att min kropp bara ville få ut sig någonting som den inte vill ha i sig.

Men är de ändå lite coolt att våra kroppar har som ett eget liv. För jag har ingen aning varför jag spydde men min kropp hade en "anledning" och "visste" varför den behövde spy - men inte jag. Jag tycker sånt är skit coolt hur vi än idag använder oss av "naturens krafter".


Likes

Comments

Just nu sitter jag i Espresso House och äter den äckligaste baren ever.... Den har lingon i sig och jag tycker inte om lingon. Så nu vet jag att jag inte ska köpa den igen.

Men idag ska jag också vänta på mina två polare. Jag var tvungen att ta tåget som skulle komma fram en timme innan jag ska börja för de andra gjorde så jag bara skulle ha 10 minuter på mig att komma till skolan och de tar ca 20 minuter att komma till skolan.

Så nu ska jag försöka att dricka upp mitt kaffe och kolla lite på "Bones". Jag försöker att gå igenom hela serien. Har alltid velat göra de men inte orkat eftersom de är typ 10 säsonger redan. Men nu ville jag de så nu är jag på säsong 3.

Likes

Comments

"Courage is what it takes to stand. Courage is also what it takes to sit down and listen."

- Sir Winston Churchill

Likes

Comments