Header

Ja då har ännu ett år passerat. 2017 är snart här o jag tänkte gå igenom lite vad som faktiskt har hänt 2016 då min uppdatering här har varit kass.

Köpte hus med min sambo

2016 Började ju rätt så bra då vi hittade detta hus som vi nu bor i. Men under de 2 veckorna som budgivningen på gick mådde jag inte bra alls.. Det var så mkt känslor som for runt i kroppen ena stunden så hade vi vinnande bud o så fick vi vänta en hel helg för o då få reda på att det kom fler bud. Men jag var så kär i detta hus så jag ville inte ge mig. O vinnande klev vi ur budgivningen :) Papper o handpenning ordnades dagen innan vi skulle till Finland.
O jag är fortfarande kär i huset o ser fram emot många år här.

HojX kryssning med knutters början av februari

Denna kryssning o helg var helt underbar. på vägen över till Finland så spelade Kenneth and the Knutters, det var anledningen till att vi åkte från första början för o få se de Live en sista gång. Det var alldeles magiskt o få se o höra det live. Även dagen i Finland var underbar det var lite blåsigt o kallt men det gjorde inget alls..

Västerås power big meet

Mitt första år som jag var med hela Power meet helgen. Det var hur kul som helst o jag bara njöt av o slippa tåget hem till Linköping. Så mkt bilar o så fin natur o miljö som det är i Västerås just under denna vecka är magiskt. Har man inte varit där har man missat nått. Men nästa år blir det Västerås oxå o hela helgen då med

High Chaparral
Bland cowboys o indianer spenderades en vecka i juli. Väl behövligt o bara vara dagarna gick o man bara tog det lugnt o bada o slappa. O detta var under de där super varma dagarna men vi löste det bra med vattenspruta o även Boris mådde som en kung med en blöt scarf runt halsen.

Ullared 6 Gånger

Ja detta år har man hunnit vara nere i Ullared 6 gånger o besökt Ge-Kås. Första gången var i April med jobbet o sen har besöken bara rullat på. Sista besöket gjordes nu i mitten av december. O jag har redan en resa ner ditt i April inbokad med jobbet igen. Men detta är verkligen bra träning för en annan med ånget för man får ett intensiv pass med o klara av allt.


Jul på Liseberg

I början av december så bjöd jobbet med oss till Liseberg. Det var verkligen magiskt o se allt där nere. Stort + var att man fick lite vinterkänslan med all konstsnö o stämningen som var där nere var helt underbar. Jag som älskar snön o julen behövde den upplevelsen.


Sen har även 2016 bestått av mkt annat oxå men detta är det som är de starkaste minnena från året.

  • 1 readers

Likes

Comments

Sitterjust nu på min favvo plats här hemma. På trappen o försöker vakna med lite kaffe.. Men det är segt idag.. Men bara bita ihop o ladda för en helg med jobb..
Men nästa vecka blir bättre för då är det power meet i Västerås som gäller 😊 Är laddad för i år är första gången som jag är med till söndag.. Har ju annars åkt hem på fredagen bara för att jag har jobbat men inte i år..

Har inte så mkt o bjuda på just nu förutom att jag inte är okej i kroppen o bara vill sova men måste verkligen få lite gjort innan man börjar.. Men igår vart vi iaf klara med sista stress objektet så framöver kanske man kan fokusera på det man ska..

Mer kaffe nu så får vi se om man vaknar idag

Pöss & kram

  • 12 readers

Likes

Comments

Hej mitt i natten 😊
Sitter just nu på trappen o tar sista natte ciggen..
Är lugnt o skönt o fåglarna börjar kvittra.. Är väldigt länge sen jag var uppe så här sent men orsaken till det är SÅ värt det så jag är nöjd. Men kanske vaknar med träningsvärk "imorgon" det vet man inte.

Bjuder på den vackra utsikten från trappen 😊

  • 10 readers

Likes

Comments

Onsdag sista passet på jobbet avklarat. Så nu är man ledig tills på fredag EM.
Så just nu sitter jag i skuggan o Boris han njuter av solen..
Dagen bjuder inte på så mkt förutom lite städ o rensning..
Men nu blir det ett glas vatten till innan man fortsätter

Pöss & kram

  • 13 readers

Likes

Comments

Okej jag får säga det själv.. Detta är uruselt av mig.
Men jag vet inte har inte funnit tid för o skriva eller något liknande.
Tid har jag haft med samtidigt har jag inte det..
Jag har många gånger tänkt tanken men det har stannat vid tanke..
Varför? Ja det kan jag absolut inte svara på. Kanske för att man varit lite vilsen o inte riktigt säker på sig själv. Vem är jag? Har jag kommit någonstans i livet?
Svaren finns inte alltid till hands men jag jobbar på det..


Men det har hänt lite sen den 11 mars 😊
Jag & min sambo har köpt ett hus tillsammans, helt underbart hus i utkanten på ett litet samhälle.
Men det är ändå för lite eftersom vi båda är motor intresserade o nu har vi bara ett litet garage som det bara får plats en bil i. Men allt löser sig som de säger

Så man kan nog säga att det är en orsak kanske till att man inte tyckt att man har haft tid.
Jag får verkligen kämpa mig igenom dagarn nu för tiden.. Saknar den där glöden som man vill ha för o få nått gjort.. Även fast min gulliga sambo nästa varje kväll säger att jag visst har fått saker gjort så är det inte tillräckligt på nått sätt. Men är så när man vill så mkt o får en bråkdel gjort..
Jag har en del höga krav på mig själv.

Sen så var det så att en jätte gullig o rar, då 17-årig tjej tyckte att jag skulle följa med henne ner till unga kris o deras tjejkväll sagt o gjort nervös som bara den o kände bara att nerverna låg utanpå men jag följde med (körde oss ditt) o sen vart man kvar.. Denna tjej grupp har hjälpt mig att få upp ögonen på att jag faktisk inte är ensam. Även om man har hört det så många gånger tidigare. Men det finns en sån öppenhet o ärlighet som är helt underbar.  Så längtar till hösten när det drar igång igen..

Jag kommer som vanligt med andra uppdateringar senare o det är oxå tanken denna gång att det ska bli av men vi får se ;)


Pöss & kram


Likes

Comments

Kaffe o njuta av vårsolen är absolut inte fel 😊

  • 26 readers

Likes

Comments

Igår så kom jag underfund med hur roligt det är o klättra i träd. När jag var liten så klättra jag ju ofta i träd. Så fram över får det bli oftare 😊
Men Boris skötte sig jätte bra under tiden o satt nedanför medans jag såga av några grenar på äppelträdet.

Sen efteråt så vart Boris jätte gosig o ville sitta i knät.
Idag får man se vad som händer. Har inga direkta planer alls utan dagen blir som det den blir.

Likes

Comments

Boris har sprungit runt med ett gris öra sen igår o försökt gömma det.. Men verkar ju inte gå så där jätte bra..
En annan har idag tuktat syrenbusken som trasslat in sig i staketet. En kamp 😊
Nu blir det o sätta på kaffe o vänta in sällskap 😊

  • 62 readers

Likes

Comments

Kvällens solnedgång var magisk. Verkligen nått extra. Färgerna vart så vackra. Men som vanligt glömde man ju bort systemkameran. Men de vart vackra ändå 😊

Likes

Comments

Oktober=Rosa Månad 😊

Så är det att under denna månad som lägger vi lite extra krut på att uppmärksamma cancern och dess otäcka framfart. Men hela tiden forskas det för att rädda fler liv.

Även Oriflame är med i denna kamp!
Alla gör skillnad i denna kamp mot Cancern.

För att handla direkt klicka på länken Här

Vi erbjuder även fri frakt när man handlar produkter för minst 500kr

Så lägg en beställning på 6 paket så bidrar ni med 60kr till rosa bandet plus att ni får fri frakt.

Perfekt som gå bort present, julklapp eller varför inte bara för o vissa sin uppskattning. Om det så är mot sig själv eller någon kär så förtjänar alla lite omvårdnad.

Bor ni o Linköping med omnejd så kan ni även beställa direkt av mig. Kontakta mig via mail: Helllliss@live.se


Beskrivning från Oriflame.se

Rosa Bandet är Cancerfondens kampanj där ljuset riktas mot den vanligaste cancerformen bland kvinnor i Sverige – bröstcancer. Därför har vi satt ihop ett rosa produktpaket och donerar pengar för varje sålt paket.


Det rosa produktpaketet består av:

• Tender Care Protecting Balm (1276)

• Silk Beauty Shower Cream (31280)

• SoftCaress Protecting Hand & Nail Cream (31344)

När du köper setet för 99:- 8 P (värde 324:-) går 10:- oavkortat till Rosa Bandet. Varje produktpaket kostar 89 kr då 10 kr till Cancerfonden är exkluderat. Därmed betalar man totalt 99 kr per paket när man kommer till kassan.

Likes

Comments