Header

Måndag är här.
O denna dag har varit både jobb, tandläkare o möte.
Jobbet flöt på som vanligt o mötet var positivt.

Även tandläkaren gick super bra. Drog ut en visdomstand som har bråkat ett tag. Men har fortfarande problem med att det blöder. Men får hoppas det slutat imorgon bitti annars så får man ringa till tandläkaren igen.
Men va smidigt det var o dra ut. Gick på 20min så var allt klart.
O till mat idag vart det En plock sallad för det var det ända jag var sugen på. Kan inte säga att matlusten är på topp en dag som denna.
Men nu ska jag fortsätta titta på thirteen.

  • 3 readers

Likes

Comments

Ja denna lördag har det inte hänt så mkt mer en arbete.
Så har inte så mkt o komma med

  • 1 readers

Likes

Comments

Då har denna jobb helg dragit igång.
O nästa vecka väntar en rätt fullspäckad vecka.
Men först så ska man ta sig igenom en tuff helg. För det är det även om allt flyter.

Sen idag så har jag fixat sista finliret o packat ner klädseln till en olds 98. Känns skönt att den är klar o förhoppningsvis blir den bra när den kommit på oxå då man får veta att man gjort rätt då det är rätt komplicerat o göra ett mönster på frihand men tror det gick vägen denna gång oxå 🙂

  • 1 readers

Likes

Comments

Fåglarna sjunger vår o det bara skriker vår i luften även fast vädret får för sig o leka vinter.
Jag älskar allt som har med våren o göra. Först snödropparna o sen skilan o krokusarna till när bönderna börjar med vårbruket. Allt har en så fin grön färg när de första bladen kommer. Solen värmer ända in i benmärgen o man känner hur lederna blir bättre 🙂

Men en så långe här hemma så har snödropparna börjat slå ut o skilan o krokusarna kämpar sig upp 🙂

  • 1 readers

Likes

Comments

Att något så simpelt kan vara så jobbigt o tufft.
Att prata o berätta saker kan göra att man får så ont o kroppen o man förlorar all ork till o göra nått så man bara blir liggandes i soffan med en filt som värmer en för o lindra smärtan.
Jag förstår det inte själv faktiskt men däremot så är det en intensiv period med mkt tankar o tungt prat.. Denna trauma behandling är väl på tiden kanske lite sent men ändå välbehövligt.
Idag var verkligen första gången jag har haft ångest innan. Brukar alltid vara lugn men inte idag. En ny upplevelse iaf.
Men nästa onsdag är det dags igen o det är både skrämmande o spännande. För det är ju något nytt som jag aldrig gjort förut men samtidigt väldigt jobbigt.

Men nu blir det o kolla på Sveriges mästerkock o vänta på kocken i köket o se vad han serverar ikväll så får jag återgälda det imorgon.

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag har jag jobbat morgon sen var det bara o ladda om lite snabbt o dra till kontoret för kurs..
En väldigt trevlig o givande dag men jag är helt slut. Känns som man är överkörd av tåget.. Men tyvärr så var det så att när det var dags för lunch o vi hade kommit in på buffé restaurangen så kom ångesten o hälsa på lagom taskig tajming men det är snart dags för kurs igen. Så får hoppas det funkar bättre då.

Men jag har inte tagit några bilder alls. Utan det är nått som jag kan förbättra för tänker oftast vackert o sen blir det inte mer en så.

Men som vanligt natti natti 😘

  • 2 readers

Likes

Comments

Ja men så tiden går. Denna dag har bara flugit förbi men jag har ändå hunnit njuta av solen som tittade fram en stund på EM o även lyckats tillaga en kalops idag. Den vart riktigt bra faktiskt. Är ju rätt så petig när jag lagar mat. Allt annat en perfektion är ett nederlag. Men mer lagerblad o salt nästa gång så blir det toppen 🙂
Men man har tagit det lugnt idag ändå. För imorgon väntar ju jobb o sen HLR-kurs på kontoret.
Så imorgon lär jag nog vara rätt så slut.
Men ska försöka få ihop lite roliga inlägg framöver.
Men nu ska jag natta kudden så man är utvilad imorgon när det är fullbokat

  • 3 readers

Likes

Comments

Söndag o den har börjat slöt men nu börjar det ordna upp sig.
Kommit igång med köksgardinen som ska sys. Så är riktigt nöjd en så länge med mig själv idag.
Så ska fortsätta sy nu 🙂

  • 1 readers

Likes

Comments

Lördag o Mellomys på kvällskvisten 🙂
Dagen började inte tidigt men vi han med allt innan det var dags o åka iväg på ett 60-års firande som var jätte trevligt. Men det var verkligen ansträngande med alla nya människor o sen ljudnivån men tur man kan smita ut ibland o ta lite friskluft i såna läggen.

Sen när vi kom hem var det ungefär lagom o ladda chips o dip inför Melodifestivalen o Owe levererade verkligen en super låt som jag tror man kommer höra mkt i sommar..

Nu ska vi se klart filmen på 6:an sen blir det sängen o hoppas på att man vaknar imorgon o är pigg o glad.

  • 4 readers

Likes

Comments

Ännu en dag.. Denna dag har inte varit min dag. Har knappt orkat med mig själv. Så har ingen inspiration till nått. Ska försöka ladda om tills imorgon då vi ska iväg..
Men nu blir det sängen igen o försöka sova lite..

  • 2 readers

Likes

Comments