Som ni ser så har jag fixat en liten sminkhörna. Det är något jag velat ha sååå himla länge så jag var bara tvungen!

Jag köpte ett MICKE-skrivbord, en ALEX-hurts, en helt vanlig spegel från JULA och led-lister att sätta på sidorna om spegeln. Visst ser det proffsigt ut? Som min egen lilla studio, haha.

I ärlighetens namn så är det inte så lyxigt som det ser ut. Jag har fått mäta och pyssla in i det sista för att kunna få det att få plats. Vi har ju en tvåa och i och med att min Kevin har en datorhörna i vardagsrummet så fick jag deala till mig en egen hörna i sovrummet.

Hur som helst så är det verkligen helt fantastiskt att kunna göra sig i ordning där. Allt är så organiserat och enkelt att komma åt nu, än hur det var i badrummet när det fick ligga hux flux i spegelskåpet..

Några dagar efter att jag installerade sminkhörnan så passade jag på att beställa det omtalade kitet från Makeup Revolution som heter... 12 days of christmas..?

Vad tror ni? En recension om de produkterna kanske? Jag tror det hade varit kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det längesedan jag lade upp någonting här. Faktiskt ungefär ett halvår sedan.

Jag har ärligt talat varit i en härva och mest undrat över huruvida jag faktiskt kan göra något intressant med denna bloggen. Men jag vill ge det ett försök! Läsare eller inte läsare, jag saknar verkligen skrivandet.

Har redan lite idéer på vad jag ska lägga upp och visa/berätta om! Kanske hinner fixa med lite nu innan jobbet. Idag är det nämligen kvällsjobb som står på agendan.

Likes

Comments