Header

Det är helt amazing att jobba på en arbetsplats som ser kunskap som en av de allra viktigaste delarna och skickar iväg oss en vecka till Malmö. Fem hela dagar av riktigt kvalitativ utbildning, hotellfrukost och ögon som gått i kors. Jag har lärt mig så otroligt mycket och dessutom fått besöka en ny stad tillsammans med en ny vän som också var min roomie under veckan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj mina vänner! Uppdateringen hos mig är lika slarvig som vanligt! Jag har nog insett att jag egentligen inte riktigt har tid för att uppdatera bloggen så ofta som jag vill eftersom jag oftast jobbar från 9 på morgonen till 19 på kvällen. Och med en timmas resväg (enkel väg) blir det lite knepigt.

Nåväl. Nu är jag här. Och med great news.

För ungefär en månad sedan blev jag Vargönbo. Jag bor nu alltså ihop med min pojkvän och tror aldrig jag har känt mig mer hemma än vad jag gör nu. Det känns så naturligt och egentligen helt fantastiskt. Vi sover tillsammans, äter middagar tillsammans, shoppar inredning, planerar tapetsering och så vidare.

Igår fyllde han år och eftersom jag varit sjukskriven en vecka för min rygg så pysslade jag med städning och såna grejer medan han var på jobbet. Sedan fick han presenter och jag hade bokat bord på favoritrestaurangen. Så mysigt!!

Nu sitter jag, på min sista sjukskrivna dag och försöker lära mig om aktier. Jag har velat greja med det så länge nu så idag tänkte jag ta tag i det på riktigt. Kul va?!

Likes

Comments