God morgon!
Klockan är strax efter sex på morgonen och jag har precis stigit upp för en god frukost.

Idag är planen ingen mindre än att komma iväg till gymmet nu på morgonen, och sen ringa lite samtal. Bland annat behöver jag hitta något ställe som kan laga vår laptop, eftersom jag kommer behöva den nu inför höstens studier.

Det var allt för nu. Ha en underbar dag!

xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På tisdagsmorgonen kom vi hem från Sunny Beach, där vi spenderade en vecka med ett litet resesällskap på allt som allt sju personer. Jag kan ju säga att vi faktiskt längtade hem de sista dagarna. Det var riktigt varmt och fantastiska stränder, men aktiviteter var det dåligt med...

Vi tog tåget in till gamla Nessebar två dagar. en gång för en dejt och andra gången tillsammans med resten. Där fanns fantastiska vyer och god mat. Vi hittade även en undangömd bar som var som en grotta! Så himla mysigt! Där tog vi varsin drink men priserna var ganska höga och luftfuktigheten där nere var svår att sitta i länge.

Nu har jag lite drygt en veckas semester till, sen ska jag get back to work och det är verkligen dags för mig att skaffa ett nytt jobb. Lägligt nog vill inte datorn fungera..

XOXO

Likes

Comments

Igår var en trevlig kväll!
Vi bokade partybåt och åkte till Danmark och tillbaks vilket var riktigt kul! Att vädret dessutom var på topp går inte att klaga på. Första timmen spenderades uppe på deck.

Likes

Comments

Förra veckan tog jag med mig bästis till Göteborg när jag skulle på arbetsintervju och vi passade på att ta en sväng på Sephora. Där fann jag en helt fantastisk palett.

I övrigt? Intervjun gick toppen men jag fick tyvärr tacka nej eftersom det råder personalbrist hos oss och de ville ha in mig på kort varsel.. Ja jag, det går fler tåg!

Likes

Comments

Jag älskar dig❤️

Likes

Comments

Sitter i soffan med en kopp kaffe och läser Kicks senaste utskick.

Har en ledig helg som egentligen inte inneburit allt för mycket. Igår bytte vi kamrem på min cab som ska säljas nu till våren och senare på kvällen så åkte vi till ett par kompisar och beställde mat hem till dem för en slappkväll.

Likes

Comments

Hej vänner!

Klockan är halv sju denna torsdagsmorgon och jag sitter vid sminkbordet med kaffe i högsta hugg.

Är i en sån där period i livet då jag inte alls vet vad jag ska göra, men en sak har uppdaterats sedan sist; jag ska på intervju för ett administratörsjobb nästa vecka! Och hur kul är inte det?!

Jag hoppas på att äntligen kunna ta ett steg in i min dröm. Vi får se.

Likes

Comments

Igår var jag en snabbsväng på Torp och lyckades hitta lite skoj. Bland annat både foundation och concealer från NYX som jag varit nyfiken på ett tag.
Det blev också ett transparent löspuder och både body lotion och BUS från Apoteket. Fransarna som fick vara med på bilden kommer från Aliexpress (nyfiken på att testa!!) och tvättservetterna kommer från H&M.

Likes

Comments

Söndag och sista dagen av långledigheten. Vad tiden går fort!

Jag försöker pyssla lite hemma i väntan på Kev så vi kan åka ut och shoppa lite. Jag är sugen på att skaffa mig en ny kalender i alla fall, sen får vi se vad det kan bli.

Likes

Comments

Igår blev det utgång för mig och ett litet gäng till. Det var inte allt för mycket folk ute, förvånande nog!

Idag var vi lite sega, både jag och Kev, så vi snoozade i sängen en bra stund innan vi gick upp och åkte direkt till affären för att handla saker till att grilla med. Yummie in my tummie!

Grillat satt verkligen perfekt idag och nu är han iväg på kusten och fiskar medan jag kör på soffläge. Helt underbart med ledig helg! Fler lediga helger till folket.

Likes

Comments