Det är helt amazing att jobba på en arbetsplats som ser kunskap som en av de allra viktigaste delarna och skickar iväg oss en vecka till Malmö. Fem hela dagar av riktigt kvalitativ utbildning, hotellfrukost och ögon som gått i kors. Jag har lärt mig så otroligt mycket och dessutom fått besöka en ny stad tillsammans med en ny vän som också var min roomie under veckan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj mina vänner! Uppdateringen hos mig är lika slarvig som vanligt! Jag har nog insett att jag egentligen inte riktigt har tid för att uppdatera bloggen så ofta som jag vill eftersom jag oftast jobbar från 9 på morgonen till 19 på kvällen. Och med en timmas resväg (enkel väg) blir det lite knepigt.

Nåväl. Nu är jag här. Och med great news.

För ungefär en månad sedan blev jag Vargönbo. Jag bor nu alltså ihop med min pojkvän och tror aldrig jag har känt mig mer hemma än vad jag gör nu. Det känns så naturligt och egentligen helt fantastiskt. Vi sover tillsammans, äter middagar tillsammans, shoppar inredning, planerar tapetsering och så vidare.

Igår fyllde han år och eftersom jag varit sjukskriven en vecka för min rygg så pysslade jag med städning och såna grejer medan han var på jobbet. Sedan fick han presenter och jag hade bokat bord på favoritrestaurangen. Så mysigt!!

Nu sitter jag, på min sista sjukskrivna dag och försöker lära mig om aktier. Jag har velat greja med det så länge nu så idag tänkte jag ta tag i det på riktigt. Kul va?!

Likes

Comments

Jag har gosat ner mig i soffan med kaffe och serier, känns som en väldigt skön måndag faktiskt.

Likes

Comments

I fredags fyllde jag äntligen 20! Som jag har längtat efter dagen med stort D. Jag och Lovisa begav oss till systembolaget för min premiär redan på förmiddagen efter en mysig frukost tillsammans. Efter det åkte jag till Trollhättan för att luncha med min mamma. Det blev thaibuffé som jag verkligen älskar, och sedan tog vi en sväng i bilen eftersom det var väder för att köra nedcabbat.

Efter detta skulle jag stressa hem för att byta om, men insåg på vägen att kylarvattnet var slut eftersom tempen var uppe på max och det rök från motorhuven. Vad är oddsen?!

Några timmar senare hämtade pappa mig och vi åkte till Pinchos för drinkar och lite tilltugg. Helt fantastiskt gott. Sedan åkte jag vidare på lite förkrök hos min mor i hennes nya lägenhet (som är galet fin) och direkt iväg till nästa förfest hos Bella med tjejorna. Vi hade en utekväll i världsklass, som vanligt med mina tjejer.

​En bild från gårdagens promenad till Ica i det sköna vädret. Förhoppningsvis ska vi fixa felet på min bil idag så jag slipper sitta strandad när jag väl har semester (som för övrigt snart är slut..)

Likes

Comments

Efter flera veckors tankar på att köpa mig en ny bil satte jag mig en kväll och lade upp min gamla skrothög på blocket. Det tog inte mer än en dag innan jag fick sålt den och till och med till första personen som kom och kollade på den. Så himla skönt.

Dagen därpå tog jag och pojkvännen en tre timmars roadtrip till en stad utanför Jönköping för att köpa denna pärlan! Det var väldigt spontant, men också den första bilen jag tittat på och verkligen velat ha. En röd tvåsitsig cabriolet. Hur fin? 

Så detta är vad jag har gjort när jag inte har bloggat. Åkt nedcabbat (och uppcabbat), jobbat, fyllt år och gått in på en veckas semester. Underbart!

Likes

Comments

Idag jobbar jag 12-19 vilket är ett ganska okej pass. Egentligen gillar jag inte stängningspassen, men sista timman brukar gå relativt snabbt.

Skönt nog hann jag bli nästan helt klar med mitt arbete igår, ska bara komplettera med lite extra. Jag brukar alltid försöka bli klar med några dagar tillgodo ifall något skulle dyka upp. I helgen är jag ju ledig dessutom, då vill jag inte behöva tänka på varken jobb eller skola.

Ha en fin dag på er!

Likes

Comments

​Gud, så skönt det är att bara hänga hemma hos pojkvännen (som inte kommer hem förrän imorgon kväll) och plugga, laga mat, dricka kaffe till vansinne och bara vara. Det är något som händer alldeles för sällan nu. Jag tror att alla behöver bara vara ibland. Sen får vi inte glömma alla suckar som flyger ur mig när jag inte kommer någonvart på mitt arbete. Men vadå? Jag är ju ledig hela dagen, jag hinner ändra och fixa hela dagen om det så skulle behövas. 

Har pratat med min käre bror lite om att hyra hans lägenhet i några månader. Är så trött på att bo hemma nu så hälften vore nog. Vi får se var det leder men jag hoppas på att hitta något i alla fall. Sen skadar det givetvis inte att han har en väldigt fin lägenhet och att den ligger i ett område där jag gärna vill bo. 

Likes

Comments

Såhär ser jag verkligen ut varje morgon när jag går till bilen för att köra till jobbet! Lite halvt bråttom, en kaffemugg med pugs på, påsar under ögonen men nästan alltid med positivitet! Jag älskar att köra bil och även om den 45 minuter långa motorvägen till jobbet börjar bli jättetråkig så är det ändå skönt att starta dagen med hög musik, kaffe och lite egentid helt enkelt.

Idag är jag ledig från jobb och lägger därför kraften på att plugga. Nästa måndag ska första delen av mitt arbete vara inne och jag har knappt kommit igång, hjälp.

Likes

Comments

Slutade så tidigt som klockan två idag och åkte raka vägen hem för att plugga. Kände att jag kunde rättfärdiga min lathet när det kommer till matlagning och beställde mat från onlinepizza. Passade på att köpa en sallad extra som jag kan ha med mig till jobbet imorgon på lunchen. Win win :)

Nu ska jag se om jag kan få någon ordning på den här uppgiften någon gång. Har supersvårt att komma igång och finna ett ämne att skriva om.

Likes

Comments