Jag hann bli lycklig av snön för att sedan känna en sorg över att det började regna!
Kan inte snön bara få ligga kvar för en gångs skull? Istället för att bli slask som sedan fryser på och bli halt som attan ute!
Undra hur många benbrott det blir denna vintern för Sveriges befolkning.


Ligger hemma i soffan efter ett litet städryck direkt efter kvällsjobbet. Har jag börjat att göra en liten grej så blir det lätt att jag fortsätter på andra håll och kanter...så det kan bli lite väl! Haha.

Men jag är ju en nattuggla och att göra grejer på kvällen är ju lite av mitt liv. Tur att jag har en sambo som också är nattuggla (men inte har problem med att gå upp tidigt, det är jag som gnäller över det)
Tur är väl också att jag mest jobbar kväll, att sova är en hobby som jag brukar säga, hehe.

Perfekt att jobba kväll också när man kommer lagom till fikat, idag var det luciafika och jag var mer än nöjd.

Jag älskar er, min fina familj ❤️ Jerry, Sesam och Svezia.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Jag har haft fokus på annat så som jobb och vardagslivet.
Ibland blir det mycket annat som händer i livet.

För övrigt mår jag bra. Jag har reflekterat mycket kring livet i sig (filosofen Ellinor) som min mamma sa nu ikväll när jag pratade med henne i telefon så har jag blivit klokare (med åren) och jag tror det ligger en viss sanning i det.

Jag har valt att sortera bort negativa faktorer i mitt liv, även på den sociala biten.
Det har växt en viss mognad i mig, idioter kommer alltid vara idioter. Jag må låta som en pessimist nu men jag är kräsen när det gäller människor i mitt liv.

Jag har lätt för att skaffa många bekanta och ha ytliga vänskaps relationer MEN de som står mig närmast, de är guld. De är speciellt utvalda efter deras fantastiska personlighet, deras förmåga till lojalitet och integritet samt att det finns en hjälpande hand.

Jag tror att roten till en negativ tillvara till stor del beror på människorna man har runt omkring sig.
Jag tror också att man blir ”smartare” med åren. Jag trodde att jag var världsvan när jag fyllde 20 år. Ack så fel jag hade. Hade jag kunnat resa tillbaka till den tjejen hade jag sagt ”ditt liv har just börjat, ta dig igenom detta brinnande helvete så ska du se att livet blir bättre, du måste bara fortsätta att gå, va inte rädd, du blir härdad och tuffare, du blir stark”

Likes

Comments

Älsklingen håller mamma sällskap när det är synd om henne.
Katter är lojala. De sårar inte en och de är sanna i sin kärlek.
Jag älskar mina katter

Likes

Comments

Ligger i sängen och känner mig som sju svåra år.
Precis innan jag var redo för jobbet vände sig magen ut och in.
Ringde jobbet och berättade om min uppkastning och fick order om ”STANNA HEMMA, KOM INTE HIT”

Så nu ligger jag här i sängen, totalt utmattad efter några vändor på toaletten. Katterna är pigga och kommer och myser med mig och tycker synd om mig, de är så bäst!

Imorgon är jag ledig och jag hoppas att jag blir kry snart! Har inte varit sjuk på evigheter och påpekat det glatt för alla jag känner...det skulle jag inte ha gjort.

Aja, det kunde ha varit värre. Spenderar min dag framför serier och böcker.

Likes

Comments

Fredag och kvällsjobb vilket betyder fredagsmys! Det är så trevligt att äta pepparkakor och dricka kaffe med våra goa äldre. Jag kunde inte ha haft ett bättre jobb med världens bästa kollegor!
Att trivas på sin arbetsplats är viktigt och det jag blivit allt mer viktigare för mig.

Att trivas och må bra. Livet är alldeles för kort för att ägna sig åt något som man inte mår bra av.
Det gäller både människor, jobb, aktiviteter.

Det kvittar vad andra säger. Du lever exakt HUR DU VILL.
Skapar egna regler och normer.

Likes

Comments

Vaknade till synen som fick mig att dra ordentligt på smilebanden. Lillen som en klubbad säl ovanför mannens huvud. Båda två sov så gott.
Jag älskar att vakna upp med mina älsklingar i sängen.

För övrigt är jag ledig idag, tvättar och tar det lugnt.
Det är att vara vuxen. Man får göra alla ordentliga ärenden när man inte jobbar och det består oftast av sysslor i olika former. Men jag klagar inte. Jag gillar att få saker gjort. Jag är en do:er.
Driven.

Det är ingen idé att skjuta upp saker och ting. Även fast det är lockande ibland. Men tänk så skönt det känns efter att man har gjort det man skulle? Som egentligen knappt tar någon tid alls!

Likes

Comments

Det snöade inatt, det vet jag eftersom att jag satt uppe och läste in på småtimmarna. Har fastnat för Lars Keplers bokserie om Joona Linna. Ett tips till er som gillar att leka kommisarie på fritiden (typ som jag)

Snön låg kvar under natten. Jag älskar snö, när den får ligga kvar. Det är vackert och det lägger sig som bomull inombords. Det är värre med regn och rusk. Det är jobbigt.
Det är en jobbig årstid. Får göra allt man kan för att vårda sig. Orka ta sig upp ur sängen när man fryser, orka fräscha upp sig och göra det man ska göra.

Så snön får gärna komma!

Har jobbat några pass. Men imorgon är jag ledig. Det blir skönt.
Just i denna stunden känns det bra inombords.

Jag tittar på mannen i mitt liv, som bidrar till humor och Kärlek när jag som allra mest behöver det och som är en riktig klippa. Tittar på mina katter som myser så gosigt.

Jag älskar min familj. Det är såhär det ska vara.

Kärlek övervinner allt. For better and worse.

Likes

Comments

Idag snöade det en liten stund. Tyvärr låg det inte kvar på marken, men jag hann bli lycklig över det i alla fall.

Det är söndag idag och ingenting står på schemat. Bara läsa, titta på serier och stå i en varm dusch. Jag gillar faktiskt söndagar, just för att de är så lugna och goa.
Dessutom gillar jag att vara hemma med min familj, det är rogivande.

På tal om familj, min sambo fick en ny huvudbonad igår, vad tycks?

Den minsta är ju fööör underbar! Haha.

Igår samtalade jag med min mamma angående min kost.
Ni som inte vet så har jag en aning dåliga värden, brist på lite olika ämnen vilket tidigare i mitt liv har resulterat i brutal viktnedgång och håravfall.

Jag ersatte under lång tid näringsrik mat med socker i form av kakor och godis (allt sött och gott) men det har resulterat i sämre resultat efter varje provtagning.

Jag ska därför skala bort den mesta onyttiga delen av mitt liv. Ta tag i mina konstiga vanor, dvs att äta normal och vanlig kost. Inte lägga av efter en vecka.

Jag kan inte ha ett kylskåp fullproppat med grejer för jag blir förvirrad, vad ska jag äta? Hur ska jag tillaga det? Det slutar oftast med att jag stängde dörren och trycker undan hungern och tar en kaka istället, för det är ju det enda jag vet.

Jag började med att ändra igår. Jag har idag fått i mig fil och banan. Det är inte mycket men det är ju något i alla fall. Ska tillaga lite mat senare idag.

Jag vet att detta blir svårt, men jag är ambitiös och jag har tagit mig igenom ett helvete tidigare, detta är ingenting i jämförelse.

Likes

Comments

God kväll!

Jag har haft en riktigt bra dag.
Jag har varit ledig och började därför dagen med en Lyxfrukost med min fina vän!

Därefter hämtade jag ut paket, bland annat en Glossybox! Så nöjd med den. Roliga och lyxiga grejer, känner sig lite bortskämd, som deg ska vara i dessa kalla tider.

När jag kom hem fick jag ännu fler paket. Ett ifrån min älskade Fiat som skickade ett vackert brev till mig samt mitt favoritkort på henne och min guddotter. Mina tjejer!
Fick även lite annat kul av henne.

Sen kom även ett paket ifrån wish! Min Mr Meeseeks som är en känd figur ifrån Rick & Morty. Min lilla gillade den väldigt mycket, haha. Något jag borde ha förstått!

Rena rama julafton idag!

Likes

Comments

Ligger för tillfället i soffan och har det bra. Har varit ledig idag vilket har resulterat i hushållssysslor samt ordnat upp lite ting.

Känns som att jag har det mesta på det klara. Nystanen jag tidigare har haft har börjat lösas upp och det känns så bra. Det har tagit lång tid och mycket arbete men, här är jag idag i en tillvaro jag trivs i.

Livet står inte stilla och det blir inte alltid som man har planerat. Livet är just NU. Varför vänta på ”rätt” tillfälle? Det kanske inte ens existerar. Det perfekta existerar inte.
Jag tror att så länge kärleken finns. Så länge det håller ihop allting så finns det inget som hindrar en. Vare sig det gäller att skaffa djur ihop, barn eller dylikt. Rätt tillfälle existerar inte.

Sluta vänta. Gör det DU vill göra. Skjut inte upp dina drömmar.


Svezia var sugen på att hjälpa mamsen att vika tvätt, hehe

Likes

Comments