Idag fyller jag hela 24 år vilket har spenderats ledig ifrån jobb ute i solen!
Det var längesen jag var ledig på min födelsedag!
Fick mig en skön sovmorgon och en god kopp kaffe!

Slängde ihop den mest lyckade kladdkakan jag någonsin har gjort! PERFEKT kladdig! Serverad med polkaglass. Smaskens!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helgen har spenderats i Åmål hos mina vänner. Det blev dop till lilla älsklingstjejen och jag har äran att vara fadder (gudmor)
Wilma har lyxen att ha en mamma som kan inredning och stil. Dopet gick i rosa tema och var superfint!
Det serverades smörgåstårta och tårta men även annat smått och gott!
Ingen gick därifrån med en hungrig mage.

Likes

Comments

I lördags kväll somnade min farfar in. Det finns fortfarande ett hål i hjärtat. Men samtidigt så är jag tacksam för att ha fått hela 24 år med honom.
I mitt liv har den här fantastiska mannen funnits och gjort avtryck. Min farfar var min superhjälte.
Mina framtida barn hann inte träffa den här mannen. Men det finns så mycket av honom i både mig och i min pappa. Och jag ska berätta om honom för barnen. Om vilken stolt och lojal man min farfar var.
Jag ska berätta om honom och hans äventyr från att han var en liten spjuver, blev sjöman och hur han spenderade alla år i ett äktenskap med min farmor och fick två fina barn. Och ett häftigt barnbarn.

Likes

Comments

Jag och en vän planerar en fotografering inom det närmsta! Ska bli superkul att få ställa upp som modell för henne!
För mig handlar inte att vara modell om uppmärksamhet eller låtsas vara "någon" utan få vara i en miljö och förmedla någon form av känsla hos åskådaren. Pure art.

Dessa bilder är ifrån en rolig fotografering jag hade med min vän Julia. Hösten 2014 då jag hade en ring i näsan och inga tatueringar.
Det var en perfekt höstdag och vi hade så roligt! Många äkta skratt blev förevigade då det var svårt att gå på en blöt grusväg med högklackar! Haha.

Likes

Comments

I två dagar har det varit datorgrejer över halva lägenheten. Min sambo, mitt hjärta har byggt ihop två datorer. Om jag har förstått det rätt. Jag som är oteknisk ut i fingerspetsarna är mäktigt imponerad! Att delar blir en hel fungerande grej! Det är fascinerande på nåt vis!

Här om dagen kom också en fyrbent liten filur och hälsade på oss. Jag som ÄLSKAR djur blev såklart helt till mig av den här sötnosen.

Likes

Comments

En ledig eftermiddag spenderades hemma hos mina goda vänner Mathilda och Rickard samt deras dotter.
Drack kaffe och åt vattenmelon. Helt perfekt eftermiddag.

Självklart gosade jag med min Goa lilla filur, Lilith. Hon satt fastklistrad mot mig i soffan och myste ner sig hos mig!

Likes

Comments

I helgen var jag och tittade på Håkan Hellström och jag har bara ett ord för det. Magiskt!
Hela Ullevi sjöng för glatta livet och en gemenskap fanns i luften. Kärleken till Håkans lyrik.

Likes

Comments

Hälsade på mina två vänner Rickard och Mathilda idag och deras älskade djur. Två katter och en hund. Alla fyrbenta blev glada över att se mig! Det värme hjärtat. Min kärlek för djur går inte att beskriva. Älskade hund som lägger huvudet på bröstet och överöser en med en massa pussar och katter som buffar på en med huvudet. Pure love

Likes

Comments

Lördag igår och jag besökte två av mina favoriter. Lilla Sadie och Sofia! Vi fikade och sen tog vi oss ut i värmen med en lååång lina så att Sadie kunde springa av sig. Hon tyckte verkligen om det och hjärtat fylldes med sååå mycket kärlek när hon kom springandes med tennisbollen i munnen mot en. Jag är en djurälskare ut i fingertopparna och den här hunden har sen valperioden fått en stor plats i mitt hjärta!

Likes

Comments

Wheels & Wings har hållit till här under helgen vilket är en av de störta folkfesterna här under året. Underbara Falkenberg. Jag har både åkt Torino och kört Amazon.
Fullt med fina bilar.

Likes

Comments