Adventures , Australia Sydney, Travel, New In

I'm so happy!! We finally have our van! <3 I borrowed to pictures from the lovely couple we bought the van from since they were so good! 

Alltså åååh vad roligt!! Vi signerade nyss de sista papperna och fick nycklarna till bilen. Jag inte fatta att vi har vår egen bil! Jag är så taggad på alla minnen den kommer ge oss och alla äventyr som väntar!

/Omg this is so exciting! We just signed the papers and got the car keys. I can't believe we have our own van! I'm so hyped on all the memories the car will bring and all the adventures that are awaiting!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Adventures , Travel

Jag var nära på att skriva "jag kan inte fatta att fyra år redan har passerat", men när jag tänkte på det så känns det som jag har spenderar så många fler år med min älskling. Fyra år är en lång tid men också väldigt kort med tanke på allt vi hunnit med tillsammans. Finaste älsklingen, happy anniversary! ❤️

/I almost wrote "I can't believe four years has past already" but when I thought about it, it feels like I've spent many more years with my hub. Four years is a long time but also very short compared to everything we have accomplished since back then. My sweetest love. Happy anniversary! ❤️

Likes

Comments

Adventures , Travel

Throwback to when Charlie, Daniel and I went to see a waterfall up north in Bali. I'm so excited to see some waterfalls here in Australia now!

Gokväll! Jag kikade igenom lite bilder från Bali och jag kan inte släppa hur vackert det var när regnbågen kom fram i det här lilla vattenfallet. Jag hade de bästa resekompanjonerna också som båda älskar att ta bilder så vi stannade där i flera flera timmar. Jag får inte nog av naturens egna kreationer. <3
Nu ska jag lyssna vidare på min bok sen sova.. Imorgon får vi vår van! Yay!

/Good evening! I went through some pictures from Bali and I can't get over how gorgeous it was when the rainbow appeared in this little waterfall. I had the best travel buddies as well since they both love taking photos, so we stayed there for several hours. I can't get enough of natures own creations. <3
I will continue listening to my book and and then go to sleep.. We're getting our van tomorrow! Yay
!

Likes

Comments

Travel, Australia Sydney

Outside Daniel's uncle's house where are lively van will be parked tomorrow. Aaah so exciting!

Hej på er och hej torsdag! Idag har jag bara varit hemma och pluggat, håller på att läsa en bok men jag kan inte läsa utan att somna så det har så himla lång tid haha... Min kompis hittade dock boken som en ljudbok på Youtube vilket underlättar massor! Nu är jag sugen på att baka något riktigt gott och chokladigt. Vi får se om det blir något av det hehe! Hörs senare, puss!

* Hi guys and hi Thursday! I've only been home studying today, I'm currently reading a book but I can't read without falling asleep so it takes such long time to finish it haha... My friend found the book as a audiobook on YouTube which helps a lot! Now I'm keen on baking something delicious and chocolaty. We'll see how it goes! Talker later, xx!

Likes

Comments

Travel, Australia Sydney

Two pics from earlier today!

Äntligen läggdags! Den här dagen har gått i ett, och jag är helt färdig haha! Jag känner mig dock trött på ett härligt sätt eftersom vi fått gjort mycket och jag känner att jag börjar få koll på vad som behövs göras med vanen vi köpt. Det är iallafall klart att vi drar norrut, mot Queensland, när vi känner oss färdiga med Manly (vilket nog är snart haha). Vi är så taggade på att komma till lite varmare väder, roadtrippa och ta massa fina bilder!
Godnatt från Australien babes! <3

* Finally bedtime! Today has been very busy, and I'm totally exhausted haha! In a good way though, since we have fixed a lot of things and I finally feel that the things we need to do with the van we have bought is under control. One thing is settled at least, we're going North first, to Queensland, as soon as we feel that we are done with Manly (which I think will be pretty soon haha). We are so excited to arrive to some warmer weather, go on a road trip and just take loads of beautiful pictures!
Goodnight from Australia babes! <3

Likes

Comments

Travel, Australia Sydney

Ljuset imorse var så himla fint så jag tog massa selfies och sen tog vi en massa andra fina bilder som jag kommer visa i ett annat inlägg <3

Jag hittade den här fina playsuiten inne i stan i Sydney! Tänker att den kommer vara perfekt för lite varmare dagar när vi åker norrut.

Efter vi hade shoppat och käkat i stan så åkte vi till Maroubra beach för att träffa paret som vi ska köpa vanen av. Medan vi väntade så drack vi vår dagliga cappuccino på ett jättemysigt ställe med havsutsikt!

När vårt sällskap väl hade kommit så blev det världens finaste solnedgång. Himlen blev helt rosa tillslut. Jag får aldrig nog av solnedgångar!

Likes

Comments

Australia Sydney, Travel, Thoughts

Megavarm och solig dag idag, så himla skönt! Älskar att kunna gå barbent här!

Hej bloggeeeen!
Asså jag kan inte fatta livet jag lever! Jag försöker verkligen leva i nuet och ta in alla känslor, upplevelser och tankar hela tiden men det är så lätt att vänja sig och sluta vara tacksam. Påminner mig själv nästan varje dag att vara tacksam för allt jag fått uppleva i livet hittills och alla fina människor jag har omkring mig (saknar min fina morfar dock </3). Glöm aldrig att uppskatta det ni har, det finns så många som har det sämre.

Likes

Comments

Adventures , Australia Sydney, Travel

På bussen ner till Maroubra (vet det låter som Marabou haha!), där vi träffade ett jättegulligt par som sålde deras van.

Gokväll!! Jag är så peppad så jag DÖR. Som jag skrev ovan så träffade vi ett jättehärligt par idag som säljer deras van, så vi stack ner till Maroubra för att kika på den. Den var verkligen SÅ fin och den har allting vi kan behöva! Planen var egentligen inte att skaffa en van så här tidigt på vår resa i Australien men eftersom vi måste ta oss en bra bit från Manly för att hitta farmarbete så kändes det lika bra att skaffa en van nu. Bor vi i den under tiden vi jobbar så sparar vi ju alla pengar!

Så nu är nästan allting klart. Vi ska träffa dem igen för att gå igenom hur vi gör med betalning osv men ja, vi är snart med VAN! Vår första bil! Såååååå roligt!

Likes

Comments

Travel, Australia Sydney

Färdiga kanelbullar redo för att ätas i ett svep!

Yay! Vi lyckades! De smakade inte alls som de ska göra men det gjorde verkligen ingenting. Vi har bakat en del sen vi kom hit och det är så himla mysigt att kunna göra det igen.

Förresten, vi åkte och kikade på en van och vi bestämde oss för att köpa den men killen fick ett högre bud av någon annan så det blev ingen van för oss idag. Sökandet fortsätter! Dock fick vi ett jättebra tips om farmjobb! Så vi ska undersöka det närmre så får vi se hur vi gör. Jag lovar att hålla er uppdaterade!:-)

Nu ska jag skriva klart och skicka in mina arbeten för denna veckan. Njut av er kväll ❤️

Likes

Comments

Strosar runt på Manlys gator och njuter av vädret idag. Hela 22 grader och det känns som sommar!

Hej! Planen idag är att åka och kika på en camping van som vi hittade på en sida som fungerar som Blocket här. Håll tummarna att den har allt vi behöver och att den är i fint skick så vi slipper kolla runt på massa andra! Så pass lat är jag haha! Vi ska försöka hinna baka kanelbullar också men vi hittade inte pärlsocker i affärerna här :-(( Tror de kommer bli goda ändå, så länge vi har gott om fyllning ;-)

Nu ska jag internetshoppa lite. Trevlig söndag babes!

Likes

Comments