Igår komm snyggingen Allbäck och handlade IGEN. Denna gången satt jag inte ens i kassan utan va på golvet i butiken. så kommer han fram och lixom säger: Hej! Och jag ba Hej! Nu vet han ju vem jag när jag inte ens är i kassan och han måste säga hej =) Hurra jag har fått en ny kompis =)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi som satt och pratade om detta för några dagar sedan. Hur hemskade va när någon gick bort. Med tanke på stackars josefin och hennes mormor. Jag var glad gick och handlade lite chips för att "fira" mitt sommarlov. Men leendet försvann fort. Fick reda på att en go tös på jobbet gick bort i lördags. Ingen vet vad som ha hänt. Känns jätte hemskt. I förra veckan stog jag ju och pratade med henne. Vi jobbade. Hon skulle bli sjuksköterska. Inga unga människor borde bara få försvinna sådär. Men jag tror på himlen. De hjälper.

Likes

Comments

Nu är det en månad sedan jag tog körkort!! De e ju dåå gött!! =)

Likes

Comments

Marcus Allbäck handlade av mig igår IGEN. Erika och Mili var ju o besökte mig bara 20 min innan han tittade förbi. Dem missade ögongodis! Han handlade en massa juice. hmm... massa tidningar som vanligt och godis som han skulle ha nu när han åker ner till köpenhamn o spelar. Vi måste ju officiellt va kompisar nu. =)

Likes

Comments

Igår var de singstar kväll hemma hos mili =) vi hade så kul...! Dem som kunde sjunga sjöng, resten bla jag, vå vrålade mer men det va jätte kul!! Ännu roligare va att få höra älskling sjunga. De e inte ofta. jag övade mig på engelska förra helegn när vi var hos Klara. Alla som bor i hennes hus och dem andra höghusen brevid är bara utbytesstudenter. vi hade ett floorparty men klaras grannar för att en av dem fyllde år. Några från den festen var med igår också. Och det är fortfarande svårt att prata eng när man e full. de kan bli vad som helst! Nu ska ja snart äta en görgo påsk middag. De e ja värd som jobbat idag =) Kalle e på väg hit ut nu också. Pappa kommer fråga om han vill ha en nubbe, och säga till mig att jag ingen får precis som vanligt! men de gör inget för det är så sjukt äckligt. Glad Påsk på Er!

Likes

Comments

Denna veckan har vart helt otrolig! Det jag syftar på är att vart jag än haråkt, stan eller torget eller skolan. Eller när jag bara åkt buss har jag träffat nån jag känner. Asså jag lovar varenda gång på hela veckan. De e skit kul =) Kan de inte alltid vara så? Jätte trevligt att ha träffat er alla i veckan =) tack!

Likes

Comments

Mitt kusinbarn va på badhuset med sin morfar, (min farbror). de var kallt inne i omklädningsrummet, som det kan vara. Detta utspelar sig på norrländska. Lasse (morfar) står och duschar. Felicia funderar. -Morfar vilken liten snopp du har. (inget svar) -MORFAR VILKEN LITEN SNOPP DU HAR!! -Det kan bli så när det är lite kallt. (Efter lite tänkande säger Felicia:) -Morfar, det är snart sommar. Haha!!

Likes

Comments

Asså igår, Marcus Allbäck handlade av mig igår, IGEN!!!! Hen a såå snyyygggg!! Och trevlig han pratade me mig, hihi och köpte en massa (typ 5) skvaller tidningar. Kanska ville läsa lite om sig själv?! Han e riktigt sjysst asså. men de kanske berodde på att han såg på mig att jag visste vem han var. eftersom jag nog hade ett leende som stäckte sig från öra till öra! =) Aja nu måste ja plugga på min tenta. Kräm til er

Likes

Comments

De var en välldigt bra födelsedag du fick! Roligt att du gillade din talande ölmugg! Bowlingen gick bra för mig igår men ja bröt en nagel... Vet inte om de va jag eller klara som vann av oss två men vi säger att jag vann =) Ja var på halta lottas krog igår, me Kalle o hans kill kompisar, gör skönt litet ställe =) Kvällen avslutades med det bästa man kan avsluta en kväll med mos och räkröra på gatukök =)mmmmm så gott.

Likes

Comments

Igår kväll var på en mkt trevlig förfest, saääslapet var det bästa men de va askallt och va gjorde dj:n på Valand igår? ursäkta mej men din musik var vekligen skiiit! Negerdunk och nått umpan bumpan ingen visste va det var och varför spelade dj:n nr 2 på bongotrummor hela tiden? inget vackert. sorry. på vägen hem hittade jag o Klara en 50 lapp på marken och det var askallt ute.

Likes

Comments