siden sist, så har det vel ikke skjedd så særlig mye nytt! men jeg har 5 ting som har skjedd siden sist som har forandret litt i min hverdag. 

 

1. Lærlingetid

jeg har tatt meg et friår fra skole/ lærlingetiden. Jeg hadde veldig lyst til å begynne med en gang jeg var ferdig på skolen, men opplæringskontoret her jeg bor, hadde ingen ledige plasser til meg der jeg kunne jobbet. jeg fikk jobb tilbud i Gildeskålkommune litt utenfor Bodø, men jeg tok ikke sjansen på å flytte ditt. da jeg slett litt med min egen helse, så jeg var hos sykehuset og de anbefalte  meg om å ta meg et friår fra alt. De mente jeg burde være i trygge og gode omgivelser med folk jeg kjenner og følte meg trygge rundt. så da tok jeg å fulgte rådet til sykehuset og tok å sa fra meg alt, og ba om å få tatt å sote lærlingetiden min fryst. 

til de som har sine tanker om at jeg bare tok meg et friår uten mål og mening, så vet dere ikke hele versjonen av historien min! 

 


2. jobb 

jeg har fått meg en liten jobb som jeg kan holde på med, isteden for å ha lærlingetid nå. jeg jobber nå med min mamma på en resturante, der jeg får testet meg sånn smått ut men også slappet av litt mere. får sosialisert meg med andre ukjente folk men også kjente folk. jeg får holdt på med noe jeg trives med og får jobbet med meg selv også. men jeg får også tjent meg noen kroner og sånn smått så får jeg spart penger til å begynne å ta lappen. 3.har blitt 18 år

har blitt 18 år og blitt voksen. jeg hadde bursdag den 22 september, den ble feiret med noen venner i hagestua med musikk og brownie og brus. ingen alkahol her altså !! jeg fikk også feiret 18 årsdagen min i Lisboa i Portugal den 28 september, så dro jeg avgårde med min familie og var der i 1 uka og bare koste oss kjempe mye. vi hadde 5 dager der det var strand vær, så da var vi på ei nydelig strand som heter Carvelos. det er ei strand som jeg vil anbefale dere til å dra på hvis dere noen gang skal til Portugal/ Lisboa. 


4. Jul

her den 24.desember så var det julaften, og som alle så feiret jeg og min familie med å spise god julemiddag denne gangen pinnekjøtt og potet,gulrot og kålstappe. etter hvert så ble det dessert og gave åpning. her i familien så leser min mamma opp navne på den som skal få gaven og hvem det er ifra, også får enten min lillesøster sin pakke og vi andre må sitte å vente til neste pakke. dette gjør fordi at vi skal se hva hverandre får i julegave. 

 bilde fra google 

 

1. juledag .så var det julefrokost hos min bestemor og bestefar. etter frokosten hos min bestemor og bestefar så var det rett hjem for å fikse til julemiddagen som min tante og onkel med barn skulle komme å spise. her ble det servert kalkun,potet,gulrot og waldorfsalat. 

2 Juledag

julemiddag hos min tante og onkel med barn. her ble det servert helt fantastisk pinnekjøtt med poteter og gulrot. 

bilde fra google. 

 

Snart er det nyttår og jeg har nå bestemt meg for å ha som nyttårs fortsett : å holde oppe bloggen. 

 

imorgen så kommer det litt informasjon om hvordan mine daglige ansikts rutiner er. 


 

 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Nouw Magazine