De 4 siste ukene har jeg sittet hver dag å sett etter en plass jeg kan være lærling innenfor barne og ungdoms yrket. Sendt søknader til forskjellige kommuner men også til spesifikke bedrifter. Noen har jeg fått svar hos mens andre bedrifter holder meg på pinne benken med at jeg ikke kan få noe svar før i mai. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg iallfall sjekker Mail 10 ganger om dagen både innboks og søppelposten. Så da tror jeg dere forstår hvor lyst jeg har, til å full føre min utdanning som jeg har drømt om siden jeg var 10 år gammel. Altså en 5 klassing, med et ønske om å jobbe med barn og ungdom.

Jeg vil visse til de voksne som aldri hadde troen til at jeg kom til å klare noe som helst. De voksne som ikke hadde lyst eller kapasitet til å lære meg engelsk eller norsk, dette fordi jeg hadde lese og skrive vansker. Satt meg ned i 1 klasse boken i engelsk da jeg gikk i 7 klasse og var på tur til ungdomskoleklassen der man måtte kunne de enkeltstående tingene. Der jeg fikk den samme boken som mine medelever, den boken som alt stod på engelsk og jeg satt alle timene i 3 månder og leste, og leste men ikke forstod noe. Etter 3 månder med tårer også sinne så fikk jeg ei lettere bok og kom på ei hjelpe gruppe. Disse voksne som ikke hadde troen på at jeg ville oppnå mitt ønske om å bli lærer

I de 3 siste månedene har jeg vært plaget med noen ufattelig iriterende sår i ansiktet som bare ble være og være for min del, ble dårlig og gikk slapp og sliten dag inn og dag ut. En dag så tok jeg kontakt med legen, etter 10 spørsmål fra voksne folk om hva jeg har gjort meg i ansiktet og om ikke jeg syntes det var litt lite fint med disse sårene. Så etter å fått høre dette i 3 månder nesten hver dag så, tok jeg telefonene og ringte til legen. Etter 4 dager fikk jeg Eskedal om at det var vannkopper og en betennelse i ansiktet mitt. Så jeg begynte på antibiotika kur for dette, ble dårlig av antibiotikan så jeg måtte stoppe på den etter 2 dager. Så da sitter jeg her 2 uker siden jeg stoppet med den og nå har jeg fått tilbakefall.


Etter som jeg ikke føler meg helt vel med disse prikkene i ansiktet og på kroppen så deler jeg ikke noen bilder av det

Holder du på med jobbsøking eller har du også fått vannkopper ?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nouw Magazine