I min leilighet har jeg stor plass og har mange gode muligheter. Derfor tenkte jeg på å kunne ha laget meg et lite hjørne som man kan sitte med data maskinen og skrive oppgaver eller bare blogge, FaceTime/ skype eller bare se rundt på nettet. Hvis ikke så vil jeg ha et lite spisebord hjørne der jeg kan invitere venner og familie over på litt middag. For alle som er sosial spiser( spiser mere mat når man har noen ilag med seg) så er det hyggelig med litt besøk, og kan sette litt mere kjærlighet i maten enn når man bare lager til seg selv.

Her ser dere hvordan jeg tenker å kan innrede min stue i leiligheten. Som dere ser så har jeg mest lyst på en grå sofa med sjeselong, men det går helt fint også uten. Jeg elsker å ha bilder eller speil på veggen så der kommer det til å bli nok av.

Her ser dere hvordan det er nå. Tror dere jeg klarer å skape min drømme leilighet?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har endelig funnet en plass og bo dette året her 2017/2018. Fra 1 august så har jeg tatt over min første leilighet ( leie) der har jeg frie tøyler til hvordan jeg vil ha det, vil jeg male får jeg lov til det også. Så hvorfor ikke se litt på inspirasjons bilder på nett? Jeg vil ha mest mulig med smådetaljer og lage min egen still ;) gleder meg kjempe mye til å innrede ei leilighet helt selv, og tenke på at den skal jeg ha i 2 år.

Frem over til jeg flytter så kommer jeg til å legge ut litt bilder av hvordan jeg kan tenke meg å ha det:) både i stuen, kjøkken, bad og gangen.

Her har dere litt bilder på hvordan jeg vil ha det på mitt soverom:)

Hva likte du best?

Likes

Comments

Nå som sommeren er kommet for alvor til oss med skolefri og ingen lekser, late dager ved stranden, på terrassen eller i syden men du kan også sitte inne å drømme deg bort til varmere strøk, slik som jeg har gjort de siste dagene. Jeg har nå klikket meg hjem noen sommer inspirerte deksler fra Ideal of Sweden for å få den beste sommerfølelsen dette året. Selv om det ikke er sommer kan du bruke de like godt om vinteren,våren eller høsten dekslene passer til alle årstider, og du kan mix og matche med telefondeksler og telefonetui hele året, og husk det er du som bestemmer hva du liker selv.:) 


"Vi har skapat ett unikt ekosystem av kompatibla produkter som kombinerar mode och trend med funktion, det är detta som vi kallar "the iDeal Concept".

Mixa och matcha mobilskal och plånboksfodral beroende på situation, humör och personlig stil. Du kan också fästa skalen på våra hållare och magnetiska fästen anpassade för bilen, hemmet eller varför inte kontoret."


Likes

Comments

Nå etter å ha fått vite at jeg har fått meg lærlingplass i Bodø, så har jeg lettet og lettet etter den rette plassen å bo. Den plassen jeg skal bo på har jeg nå nesten funne og jeg gleder meg kjempe mye til et ny kapitel i mitt liv ( flytte for seg selv, til en annen plass)

Da jeg enda ikke er begynt å betale ned på noe leilighet/ hybel så kan jeg unne meg litt, da passer det jo helt perfekt å ha bestilt seg litt forskjellige ting på nettet, i kveld så har jeg fått bestilt meg en almanakk der jeg kan notere og vite hva som skjer den og den dagen på jobb eller hjemme i Lofoten. Det blir både ei sikkerhet for meg men også for de jeg skal jobbe med.

jeg har bestilt min almanakk fra personlig almanakkHar du en almanakk ?

​<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18949943/?claim=natjbtrf76w">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

siden 2007, da jeg ble storesøster til min lillesøster, så har jeg lest alt fra lett leste bøker til krim bøker for barn. I 2013 så kom det en bok serie kalt Detektivbyrå nr 2 som er skrevet av Jørn Lier Holst," han har jobbet som etterforskningsleder i Larvik, og kjenner godt til både miljøet og metodene han skriver om. Han sluttet i politiet i 2013 for å kunne skrive på heltid. Handlingen i bøkene til Jørn Lier Horst er som hentet rett ut av en politimanns hverdag, både når det gjelder rutinene og dramatikken."

Da er det vel ikke så rart at min lillesøster på 10 år har alle bøkene fra detektivbyrå nr 2, for de er så spennende og man må tenke litt ekstra for å kanskje klare å løse mysteriet i Elvestad.

se på disse utdragene, ville du ikke lest denne boken til din 6 eller 10 åring ?

"jente med hvitt ansikt og sorte øyne viser seg i vinduet på det gamle jaktslottet på Storberget, hvor det alltid har gått rykter om at det spøker. Kan det være "Den grå piken", en tjenestejente som for lenge siden ble holdt fanget i slottets kjeller? Dette er en sak for Detektivbyrå nr. 2!"


"Kunstmuseet i Elvestad har fått låne det berømte maleriet Tyven i én måned. Tiril og Oliver går for å se det, og oppdager at maleriet som henger på veggen er en kopi. Tyven er stjålet! Dermed begynner Jakten på Tyven-tyven, og du får være med ved å finne spor, følge ledetråder, knekke koder og løse oppgaver.

Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene – og på neste side."


Har du lest detektivbyrå nr 2 eller hadde du lyst å lese den for ditt barn eller kanskje for deg selv?

Likes

Comments

Nå som det har det vært det fine været i Lofoten, så har både barn og voksne hoppet ut i havet for å få testet ut bade temperaturene. Da er det godt at det er mennesker som ser etter om det skjer noe unormalt i vannet, og at vi har livbøyer som er nesten over alt der det er hav

Likes

Comments

Jeg kan vel starte dette blogginnlegget med å si, jeg er så stolt av meg selv og det jeg har fått til. Nå har jeg gått et år uten lærlingplass innafor den utdanningen jeg har tatt som er barne og ungdomsarbeider, men de 2 nesten årene så har jeg lærlingplass og jeg kan få fullført min utdannelse.

Den 13 mai var jeg inne til et lite intervju i Bodø, dette for at de på opplæringskontoret i Bodø kunne få se,og snakket med meg om jeg var den rette personen til å være lærling hos de. I slutten av mai fikk jeg ei melding om at jeg har fått tildelt plass i Bodø kommune som barne og ungdomsarbeider, tru meg da jeg fikk den meldingen der så var det både tårer og redsel som kom, tårer for at jeg var glad og redsel for hvordan jeg skulle få til å finne meg et sted å bo og hvordan min familie kom til å reagere. 3 dag etter jeg fikk denne eposten ringte jeg og takket ja til plassen jeg var blitt tildelt i Bodø, rett og slett veldig spontant av meg å være uten å ha snakket med familie tok jeg dette valget helt selv.

Den 9 juni altså her på fredagen så var jeg invitert til en sammenkomst der alle lærlingene i Bodø møttes for å skrive under lærlingplass kontrakten og få pratet litt med forskjellige mennesker. så nå fra i August så er jeg bosatt i Bodø og jobber i Bodø, en ny hverdag kommer til å møte meg og dagene telles ned for fult.

Her er et bilde som viser hvordan jeg og min venninne feiret at hun straks er ferdig på vgs og at jeg har fått meg lærlingplass. På programmet var det rodd trip til Leknes først også dra til Unstad  for å spise popcorn, bacon snacks, godt blandet og spise vannmelon med gaffel. Bilder fra Unstad kommer i morgen. 

Likes

Comments

Dette innlegget ble skrevet like etter at jeg startet min gamle blogg opp igjen, da var jeg 16 år snart 17. Nesten 2 år siden og jeg er fortsatt bestemt på dette vil jeg ha ut dette innleget .


Til deg som er tjukk eller tynn

Til deg som har utslett i ansiktet eller har et helt reint ansikt

Til deg som har fregner eller ikke en flekk i ansiktet

Til deg som trener eller siter i sofaen

Til deg som har det lengste eller korteste håret

Til deg som har krøller eller slett hår

Til deg som har store eller små pupper

Til deg som har flatt eller stor rumpe

Til deg som så deg selv i speilet og sa dette er ikke meg jeg kan ikke se slik ut. Til deg som faktisk så deg selv i speilet å sa dette er meg og slik er jeg.

Jeg er født slik å sånn er det. Du er født slik å sånn er det. Vi kan ikke endre på hvordan vi ser ut. Joda vi kan vel egentlig det, men da må vi legge ut flere 1000kr på det. Men vis man føler det er riktig så gjør det.

Her har dere litt om meg:

Jeg selv har alltid vært ho høye tynne med null rumpe eller pupper for å si det slik. Jeg var den jenta som hadde ingen som helst kroppsformer . Jeg fikk høre du er bare bein. Jeg er nå 16 straks 17 år og jeg begynner faktisk å syntes at kroppen min er perfekt slik den er. Jeg tør å se meg i speilet. Og si slik er jeg og sånn er det. Nå kan jeg nok si at jeg har fått litt mere former. Jeg har selvfølgelig de dagene der jeg kan stile meg opp å si. Du har for mange fregner du er for tynn og høy. Men i andre stunder er jeg så stolt av at jeg er høy og tynn. I de siste årene har jeg tort å gå uten sminke. Og faktisk vise meg fram slik jeg er. Det er et stor skritt for meg, da jeg aldri har vært helt trygg på meg selv.

Jeg som sikkert veldig mange andre har blitt mobbet. Av både venner og klassekamerater. Jeg fikk høre hver dag et eller ana. Jeg fikk en dag høre at min beste venninne hadde gått bak min rygg å slengt masse stygt om meg. Og delt mine hemmeligheter. Jeg fikk hvite av ei ana venninne at folk i klassen min baksnakket meg. Den dagen jeg fikk hvite det så hadde jeg mer eller mindre lyst til å bare dra langt bort. Jeg har hadd så dårlig selvtillit at det går ikke an. Jeg har vært så deprimert at de som er glade i meg. Har jeg vært så sur på at de kunne ha trodd at de har gjort noe helt forferdelig galt. For å si det slik så har jeg latt alt det sinne jeg har bært på. Det har jeg latt gå utover familie og venner.

Du er god nok som du er og hver stolt av det.

Hvis du syntes at det var mye skrive feil. Så ikke kommentere det. Jeg har lese og skrivevansker å jobber med sake.

Likes

Comments

De 4 siste ukene har jeg sittet hver dag å sett etter en plass jeg kan være lærling innenfor barne og ungdoms yrket. Sendt søknader til forskjellige kommuner men også til spesifikke bedrifter. Noen har jeg fått svar hos mens andre bedrifter holder meg på pinne benken med at jeg ikke kan få noe svar før i mai. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg iallfall sjekker Mail 10 ganger om dagen både innboks og søppelposten. Så da tror jeg dere forstår hvor lyst jeg har, til å full føre min utdanning som jeg har drømt om siden jeg var 10 år gammel. Altså en 5 klassing, med et ønske om å jobbe med barn og ungdom.

Jeg vil visse til de voksne som aldri hadde troen til at jeg kom til å klare noe som helst. De voksne som ikke hadde lyst eller kapasitet til å lære meg engelsk eller norsk, dette fordi jeg hadde lese og skrive vansker. Satt meg ned i 1 klasse boken i engelsk da jeg gikk i 7 klasse og var på tur til ungdomskoleklassen der man måtte kunne de enkeltstående tingene. Der jeg fikk den samme boken som mine medelever, den boken som alt stod på engelsk og jeg satt alle timene i 3 månder og leste, og leste men ikke forstod noe. Etter 3 månder med tårer også sinne så fikk jeg ei lettere bok og kom på ei hjelpe gruppe. Disse voksne som ikke hadde troen på at jeg ville oppnå mitt ønske om å bli lærer

I de 3 siste månedene har jeg vært plaget med noen ufattelig iriterende sår i ansiktet som bare ble være og være for min del, ble dårlig og gikk slapp og sliten dag inn og dag ut. En dag så tok jeg kontakt med legen, etter 10 spørsmål fra voksne folk om hva jeg har gjort meg i ansiktet og om ikke jeg syntes det var litt lite fint med disse sårene. Så etter å fått høre dette i 3 månder nesten hver dag så, tok jeg telefonene og ringte til legen. Etter 4 dager fikk jeg Eskedal om at det var vannkopper og en betennelse i ansiktet mitt. Så jeg begynte på antibiotika kur for dette, ble dårlig av antibiotikan så jeg måtte stoppe på den etter 2 dager. Så da sitter jeg her 2 uker siden jeg stoppet med den og nå har jeg fått tilbakefall.


Etter som jeg ikke føler meg helt vel med disse prikkene i ansiktet og på kroppen så deler jeg ikke noen bilder av det

Holder du på med jobbsøking eller har du også fått vannkopper ?

Likes

Comments

1. Kresen

Jeg tror jeg må være den mest kresne innenfor valg og mat. Altså hvis du har tatt meg med på restaurant FKS så har jeg gjerne sett gjennom menyen iallfall 5 gange før jeg klarer å bestemme meg. Også er det alltid en eller annen ting som blir tatt bort. FKS bernesaus og dressinger. Hvis jeg skal spise burger så må det være uten tomat og all den dressingen, og ingen ketsjup!

Innen for valg som må taes så må jeg ha tenkt ca 100 ganger gjennom det valget, også må jeg vite at jeg har tatt rett valg med å snakke med familien om det er det rette.

Innenfor klær så er jeg veldig kresen, jeg kan ikke gå ut med ei joggebukse og hettegenser, hvis jeg skal ut plant folk. Jeg husker i fjor så måtte jeg stå opp klokka 06:00 bare fordi jeg viste jeg kom til å bruke en halv time på å velge det antrekket jeg ville gå i, men endte opp Med å bytte ut den toppen eller cardigan.

Her endte jeg opp med å spise snadder biff med grønnsaker, og litt pommfrites.

2. Barnslig
Siden jeg har vært lita jente så har jeg alltid likt å se barnefilmer og leke med barn, hvis jeg ser et barn nå på jobb som sitter for seg selv, så kan jeg lett ta å finne en leke å sitte ned på gulvet med dette barnet i flere minutter og faktisk timer.

Jeg slutter ikke med å leke med babydukker før jeg var ca 10 år og jeg fikk ei lillesøster som ble min nye dukke.

Jeg er den personen som syntes å leke gjemsel og Friboks fortsatt er kjempe gøy, og hoppetau og huske men også skli.

3. Følsom
En litt rar men også bra ting, hvis jeg ser eller hører noen gråter og ikke har det bra med seg selv så begynner jeg veldig lett å gråte.

Hvis noen sier noe frekt stygt, eller rett og slett går på angrep på barn voksne eller ungdom så begynner jeg å kjenne at det bobler over for meg, at jeg vil gjøre alt som helst.
Men så er jeg ikke nok trygg på meg selv så da blir det alltid til at jeg trekker meg unna.

Man kan tenke seg at man ser store bølger som slå opp mot steinene, også etter ei lita stund er himmelen blå og sola skinner. Slik er det for meg, når det er ting i verden som skjer og som engasjerer meg veldig så føler jeg at kroppen min er en stor bølge som ikke helt klarer å styre seg, gjerne da kommer tårer også.

4. Vennskap
Når jeg var mindre fikk jeg lett venner, men når jeg ble i ungdomsalderen så trakk jeg meg lenger og lenger unna folk på min alder, gikk heler i lag med de som var i 5-6 klassen og snakket med dem. Men det hadde sinne grunner, det også da. Hadde ei god venninne på ungdomsskolen, men ho snakket bak ryggen min og fikk andre til å holde seg unna meg. Dette vet jeg enda ikke hvorfor men jeg, prøver å ikke tenke så mye over det lenger. Er straks 4 år side jeg ble ferdig med ungdomsskolen. Nå har jeg verdens beste venninne som støtter meg, viser om tanke og som ikke sprer rykter om meg. Ei venninne som alle burde ha<3

5. Kjæreste
Jeg har aldri hatt noe sånn seriøst kjæresteforhold. Dette tror jeg har en grunn med at jeg ikke har klart eller klarer å ta gutter seriøse når de prøver å fortelle meg at de liker meg, det med at jeg alltid føler de har en baktanke med å si det. Og at jeg også er kresen på gutte fronten også, vanskelig å slippe de lett inn, dette for at jeg er redd for å bli skuffet. Da jeg har blitt mobbet mest av gutter.

Nå har jeg en veldig god kompis som jeg liker veldig godt, men er redd for at han ikke liker meg tilbake. Men hvem vet!

6. Alkohol
Har aldri rørt eller tenkt på å drikke alkohol. Jeg har flere ganger hatt folk som skulle hatt meg til å drikke. Da jeg ble 18 så begynte folk å lure på om det var noe galt med meg pga at jeg ikke drikker.

Men hvis man tenker litt så er en god del av befolkningen alkoholfri. Sportsfolk eller de som har folk i familien som er avhengig og ikke vil bli like avhengig.
Har hatt noen i familien som var rusavhengige. Ikke mamma eller pappa men lenger ut.

7. Småkryp
Er livredd for småkryp, slik som rotter,mus,kakerlakk og edderkopper.
Jeg kan være den personen som står på en stol å roper/hyler mens noen andre tar bort mus fra gulvet eller fra trappa. Fordelen med å ha katt er at slike småkryp ikke kommer inn i huset.

Funfact!
En gang jeg var alene så, var jeg sikker på at jeg så et småkryp ( mus) ved juletreet. Det var da det, det første jeg gjorde var å springe i gangen og kle på meg ute skoene mine før så å trampe i gulvet, og ta med meg katten min og telefon, data og ringe pappa for å komme hjem fra jobb. Og se rundt i hele huset etter dette udyret.

8. Allergisk
Siden jeg ble 12-13 år så har jeg vært plaget med utslett og allergi.
Er allergisk mot
Katt, hund
Mat
Og pollen

Har for å si det sånn 5 katter og er fortsatt kjempe allergisk mot dem. Men de er godt selskap for familien og noen kjempe flott dyr<3

9. Utdanning
Har gått på design og håndverk før jeg så begynte på barne og ungdomsarbeider fag, den utdanningen jeg hadde allerede som 13 åring skrevet i boka mi, og etter hvert i utdannings permen min( ei perm klassen fikk på skolen) ei utdanning jeg er kjempe fornøyd med å ha tatt. Men som jeg enda ikke har fått tatt lærlingetid innenfor, men forhåpentlig vis får tatt i år.

10. Hobby
Jeg elsker å kan ta med meg kameraet og ta bilder av havet som slår bølgene i steinene og at himmelen som har verdens fineste farger.

Sitte med symaskinen med musikk på øret og sy mine egne klær og være i min egen verden og vite at dette har jeg laget selv.

Noe du kjenner deg igjen i?

Likes

Comments

I går så fikk jeg laget meg en blogg konto på nouw, grunnen til at jeg har gjort det er at jeg syntes at nouw har et fint og reint design, og at jeg føler det er mere oversiktelige. Så hvis du vil fortsette og følge meg så er jeg der:) Nouw

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

nå har jeg sett på nelly.com ca i 2 timer, da jeg trengte noen nye klær som jeg kan bruke når jeg ikke jobber på resturangen. så her har dere 4 plagg som jeg likte, og som jeg har satt sammen til et plagg i hodet mitt. som dere ser her så har jeg gått for noen veldig enkle plagg. en genser som har åpning på ryggen og en blazer i pudderrosa som kommer til å være kjempe fin med en basic hvit topp, ei mørk bukse, et statmentsmykke eller bare ei klokka og et lite smykke. Den hvite cardiganen tror jeg kommer til å være fint til både, skjørt, kjoler og ei t-skjorte, med et print.  nr 1/ HER nr 2/HER nr 3/HER nr 4/HER 

Likte du noe av dette? 

Likes

Comments

Her om dagen fikk jeg en liten pakke i posten, det som var i pakken var oval brushes fra makeup mekka.

Disse er jeg veldig spent på hvordan det kommer til å gå. Om de er solide, om de tåler noe. Og om de fordeler sminken fint. Disse kostene ( oval brush) de skal bli testet både på meg selv og på noen i familien.

Hvis noen av dere vil at jeg skal skrive om en måned om hva jeg syntes om det, skriv et <3 i="" kommentarfeltet.="" så="" får="" jeg="" se="" om="" interessen="" er="" stor.="">

Her er de forskjellige størrelsene, det kommer som et sett til 299kr.

Har du kjøpt disse?

Likes

Commentsi går var himmelen så fin her i Lofoten, det var noen kjempe fine perlemor skyer. som fikk alle og en hver til å gå ut å ta nydelige bilder. Her er noen av mine bilder.

Var du en av dem som gikk ut for å ta bilder av de ? 

Likes

Commentsda kameraet ikke vil klare å fange nyttårs rakettene, så får det bli disse bildene. 

God nytt år til alle <>

Likes

Comments

som jeg lovet så skulle jeg skrive litt om mine ansikts rutiner: så da har jeg tenkt å få skrevet litt om dette, og hvorfor jeg bruker dette. 

jeg har siden jeg har vært liten slettet med allergi utslett, som har resultert i at jeg må ha produkter som min hud tåler og som jeg ikke blir rød som en tomat av å bruke. Da jeg også sliter med tør hud så må jeg ha en god fuktighetskrem som gjør at jeg ikke blir like tør. men da jeg også sliter som sikkert mange andre ungdommer med å ha urenheter i ansiktet så må jeg også ha noe som gjør slik at jeg får litt mindre urenheter og som ikke klarer å ødelegge huden min.

få bort sminke og smuss:

det første jeg bruker er litt vann i ansiktet, dette gjør jeg for å fukte ansiktet litt slik at day cleanseren kan takkes på ansiktet, her tar jeg en liten stripe i panne,hake, nese og kinn partiene. etter å ha gjort dette er det bare å fukte foreo luna litt med vann, etter dette er det bare å trykke på knappen i midten slik at den starter. ( det er to forskjellige grader på denne, en som er litt sterkere en den andre) jeg bruker den sterkeste i hake, panne og kinn partiene mens jeg bruker den svakeste ved nese og under øyne. du bruker foreo luna med små sirkulere bevegelser i 1 minutt og du er klar til å dra enten på jobb/ skole eller til å legge deg. nå du har brukt den i 1 min så er det bare å ta å vaske foreo luna mini og tørke den litt, da er den klar til neste gang. Da var det deg selv igjen, ta litt vann i ansiktet, du kan bruke en vaskeklut. Dette gjør du for at du skal få bort resten av cleanseren. dette ta maks 1 minutt og 30 sek 

Her er foreo luna mini:  den har jeg kjøpt på Vita og den kostet ca 895 kr, men den var så verdt pengene for min del.

i pakken fulgte det med en lader, slik at man kan lade den opp, etter 100 gangers bruk 

slik ser day cleanseren ut, den kjøpte jeg på vita til 250 kr 
for urenheter: 

her bruker jeg basiron, den bruker jeg jeg rett etter å ha renset ansiktet. Den blir brukt i panne og hake partiet da det er der urenhetene samles mest opp av. 

denne kjøpte jeg på apotek 1 til 100 krfor tør hud:

jeg vet ikke hvor denne er kjøpt da jeg har fått den i gave. denne fuktighets kremen er sterkt anbefalt. denne bruker jeg på kinn og nese partiene men også halsen, dette gjør jeg fordi at disse partiene er de mest utsatt for min del med å bli tørre. Så da er det godt med en fuktighets krem som er snill mot huden men også gjør huden mindre tør. Det er en god del i krukken slik at du har den en stund, som dere ser på bildene ovenfor så har den litt tegn til å ha blitt brukt, men den er brukt så og si hver dag siden september.

 

 

hvilken produkter bruker du? 

 
 

Likes

Comments

siden sist, så har det vel ikke skjedd så særlig mye nytt! men jeg har 5 ting som har skjedd siden sist som har forandret litt i min hverdag. 

 

1. Lærlingetid

jeg har tatt meg et friår fra skole/ lærlingetiden. Jeg hadde veldig lyst til å begynne med en gang jeg var ferdig på skolen, men opplæringskontoret her jeg bor, hadde ingen ledige plasser til meg der jeg kunne jobbet. jeg fikk jobb tilbud i Gildeskålkommune litt utenfor Bodø, men jeg tok ikke sjansen på å flytte ditt. da jeg slett litt med min egen helse, så jeg var hos sykehuset og de anbefalte  meg om å ta meg et friår fra alt. De mente jeg burde være i trygge og gode omgivelser med folk jeg kjenner og følte meg trygge rundt. så da tok jeg å fulgte rådet til sykehuset og tok å sa fra meg alt, og ba om å få tatt å sote lærlingetiden min fryst. 

til de som har sine tanker om at jeg bare tok meg et friår uten mål og mening, så vet dere ikke hele versjonen av historien min! 

 


2. jobb 

jeg har fått meg en liten jobb som jeg kan holde på med, isteden for å ha lærlingetid nå. jeg jobber nå med min mamma på en resturante, der jeg får testet meg sånn smått ut men også slappet av litt mere. får sosialisert meg med andre ukjente folk men også kjente folk. jeg får holdt på med noe jeg trives med og får jobbet med meg selv også. men jeg får også tjent meg noen kroner og sånn smått så får jeg spart penger til å begynne å ta lappen. 3.har blitt 18 år

har blitt 18 år og blitt voksen. jeg hadde bursdag den 22 september, den ble feiret med noen venner i hagestua med musikk og brownie og brus. ingen alkahol her altså !! jeg fikk også feiret 18 årsdagen min i Lisboa i Portugal den 28 september, så dro jeg avgårde med min familie og var der i 1 uka og bare koste oss kjempe mye. vi hadde 5 dager der det var strand vær, så da var vi på ei nydelig strand som heter Carvelos. det er ei strand som jeg vil anbefale dere til å dra på hvis dere noen gang skal til Portugal/ Lisboa. 


4. Jul

her den 24.desember så var det julaften, og som alle så feiret jeg og min familie med å spise god julemiddag denne gangen pinnekjøtt og potet,gulrot og kålstappe. etter hvert så ble det dessert og gave åpning. her i familien så leser min mamma opp navne på den som skal få gaven og hvem det er ifra, også får enten min lillesøster sin pakke og vi andre må sitte å vente til neste pakke. dette gjør fordi at vi skal se hva hverandre får i julegave. 

 bilde fra google 

 

1. juledag .så var det julefrokost hos min bestemor og bestefar. etter frokosten hos min bestemor og bestefar så var det rett hjem for å fikse til julemiddagen som min tante og onkel med barn skulle komme å spise. her ble det servert kalkun,potet,gulrot og waldorfsalat. 

2 Juledag

julemiddag hos min tante og onkel med barn. her ble det servert helt fantastisk pinnekjøtt med poteter og gulrot. 

bilde fra google. 

 

Snart er det nyttår og jeg har nå bestemt meg for å ha som nyttårs fortsett : å holde oppe bloggen. 

 

imorgen så kommer det litt informasjon om hvordan mine daglige ansikts rutiner er. 


 

 

Likes

Comments
 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

 • 66 Lesere

Likes

Comments

I går så prøvde jeg meg på å lage kanelsnurrer av Coop sin spelt pizzabunn. Noe som gikk overraskende bra

Det du trenger er;

Pizzabunn

Kanel

Sukker

Margarin

Kanel og sukker blandet i smeltet margarin

Smør blandingen utover pizzabunnen

Rull deigen, del deigen i biter før du leger bitene i en ildfastform.

Smelt litt mer margarin og ta i kanel og sukker. Ta å tømme blandingen over kanelsnurrene.

Sett dem i ovnen på 200 grader i 10 min

Ta å lage en liten melisglasur av eggehvite og melis å ta over snurrene.

 • 77 Lesere

Likes

Comments

endelig har jeg fått kjøpt meg en ny skole/jobb veske

nå har jeg testet ut vesken og sett om den har plass til alt jeg trenger på jobb eller skole.

Positivt:

 • den har god plass
 • den ser fin ut
 • den er helt basic
 • har plass til overtrekksbuksen, 2 votter, lue og matboks/drikkeflaske, ekstra ullgenser 

Negativt:

 • har ikke plass til mac
 • blir litt tungt i lengden ( hvis du har i bøker) vesken finner du HER

 

 • 66 Lesere

Likes

Comments

Jeg har lett lenge på nettet for å fine litt inspirasjon til hvordan jeg kan kle meg i vinter.

Ville kanskje ha valgt en strikka jakke til.

Med en god tjukk strømpebukse så kan du bruke dette like godt som om vinteren som om sommeren

Bilder fra google/tumbler

 • 67 Lesere

Likes

Comments

til trening til hverdags Til fest

 

trenger du nye klær? da kan du besøke nelly.com de har masse klær i mange forskjellige prisklasser. jeg selv har faktisk funne meg masse fint der i fra.

Har du handlet på nettet eller har du handlet i butikker ? 

 • 67 Lesere

Likes

Comments


jakke/jotunheim genser/Devold   bukse/Cubus 

 • 69 Lesere

Likes

Comments


sko/ timberland 

 • 67 Lesere

Likes

Comments


hva dere syntes om bildene? 

 • 67 Lesere

Likes

Comments

Trykk på bildene for å komme til Zalando 

Trenger du noe til hverdags ? 

Eller til fest? 

Da har Zalando det du trenger

Zalando har masse fint til en rimelig pris. de fyller på med klær på salg hver dag, jeg og mamma  har handlet mye der. Årets julekjole og julegaver er der i fra.

 

 

 • 66 Lesere

Likes

Comments

Alle tror jeg har det så bra. Jeg har en ufattelig flott familie som er der alltid for meg, men en ting jeg ikke har er gode venner som vil snakke med meg og være der for meg. Jeg har nå i 5 år trodd det har vært noe galt med meg og at jeg har vært den som alltid har vært den feile personen den som ingen ville ha snakket med. På bilder så kan jeg smile, når du ser meg så smiler jeg til deg, men like fort som du eller noen andre er gått så smiler jeg ikke stort mere. Jeg har gråt jeg har vært sint, jeg har stått der og ikke vilt ha levd mere, men hver dag så har jeg klart å klatre opp ifra den store,stygge og ikke minst den skumle gropa jeg har bygd meg. Faktisk det at noen sier hei til meg og gir meg en klem betyr kjempe mye for meg. Jeg kan faktisk begynne å gråte av det, men det er glade tårer.

Jeg har helt siden jeg begynte på barneskolen og enda nå når jeg går på vidregående. Jeg blir fortsatt forhånds vurdert, folk tror jeg har alt jeg kan ønske, jeg har famile, jeg har penger, mat og drikke, jeg har alt det,men som sakt så har jeg ikke en god venn som er der uansett hva. Jeg har alltid vært den personen som har vært først med å trøste noen hvis de har vært lei seg, men når jeg har det ikke så bra så er det ingen der.

Jeg skriv ikke det for å få oppmerksomhet, men for at andre folk skal vite at de er ikke alene om dette.

Noen dager kan jeg være sånn :

Andre dager kan jeg være sånn:

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har kjempe små og tette øyenvipper

Helena Rubinstein Lash Queen

Diorshow Iconic Overcurl Mascara - Black

Clinique High Lenghts Mascara

Black

Dior Diorshow Buildable Volume Mascara

Hvilken maskara tror dere er best?

Likes

Comments

Nå siter jeg å hører på sangen because of you. Og mange andre sanger som har budskap i seg. Jeg siter i en stol i Lisboa med en kopp kakao i min venstre hand, mens jeg skriver dette.

Når jeg har ferie eller har fri for den saks skyld så begynner jeg å tenke på alt og ingen ting. Jeg tenker på alt fra himmel til jord både positive og negative ting. I dag er den dagen som jeg tenker på ting som ikke er helt så bra. Det tror jeg dere forstår når dere leser at jeg hører på mange forskjellige sanger med budskap i seg. Og mest parten er litt sånn triste sanger.

Jeg har vært mye syk. Har slitt med et eller anet hver dag. Mange har sakt det er bare litt små plager. Mamma har sakt til meg at dette er mest trolig deprasjon. Hver gang hun har begynt å sakt det så har jeg rett ogslett blitt sur og lei. Jeg vil rett ogslett ikje inrømme det at jeg sliter med det. For inerst inne vet jeg at det er sant.

I går sa lillesøster på 8 år: Helle hvorfor spiser du så lite og hvorfor er du ikke så glad?

Jeg svarte at jeg spiser og er glad. Jeg smiler med øynen mine:)

Etter at hun sa det så har jeg tenkt så mye på det ho sa. Er det noe feil jeg gjør? Burde jeg spise mere ? Er det faktisk slik ? Hva er det jeg holder på med?

Oj der har det vist gått 1 time siden jeg satt meg ned å begynte å skrive!

Ifjor så var jeg alt for mye syk. 1 vgs gikk jeg da på linja design og håndverk. Jeg har snakket med de jeg gikk i klassen med ifjor og spurte om hvordan det var å ha meg i klassen! De svarte at de ikke merket at jeg var i klassen eller om jeg var borte. Jeg har siden ungdomsskolen vært veldig stile og rolig. Jeg ble mobbet på ungdomsskolen og på vidregående så viste jeg ikke hvem jeg skulle snakke med.

Jeg ble venn med ei, etter ei stund så bryde hun seg ikke om meg. Hun brøt kontakten med meg. Jeg husker det så godt. Jeg er så lei at det egentlig skal være slik. Jeg vet ikke helt hvem jeg skal stole på eller hvem som er mine ekte venner.

I fra 5 til 7 klasse på barneskola så ble jeg mobbet. Og følte at ingen så meg, det var bare familien som så meg. Men jeg trakk de unna og var mer eller mindre alene. Hadde da ikke lyst å være med andre eller snakke med noen som helst. Vart mer og mer usiker på meg selv. Begynte å tro at jeg var ikke vært noe som helst!

Også kom den værste og tyngste perioden. Ny skole, fortsatt usikrer på seg selv, ungdomsperioden. 8 til 10 klasse. Første uken på ungdomsskolen kjente jeg med engan at her var ikke alt som det skulle være.

Ble meldt oppi flere konkuranser på facebook, norgest styggeste, norgest minst fineste person og den stygeste personen som bruker briller!. Egentlig veldig tøft og ekelt og oppleve dette. Dette gjorde meg ikke noe mer at jeg følte at jeg var bra nok. Jeg ble fortalt av forskjelige folk at den og den personen likte meg. Jeg gikk rett på:( jeg trode faktisk det. Men jeg gjorde ingen ting med det sånn egentlig. Jeg så vel sånn egentlig hva som var bakom det hele. Jeg fikk daglig høre fra mine ( venner) som jeg trodde de var! Om hvor fælt de hadde det, og at de holdt på med selvskading! Jeg støttet de om trøstet og snakket og var der altid for de uansett hva.

En dag så hadde jeg fått nok. Baksnaking, slenging hit og dit. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jeg vart mer og mer sint og trist. Hver dag jeg kom hjem fra skolen var jeg så sint at alt gikk utover de hjemme. Jeg ble mer og mer syk og dårlig. En dag så fant jeg ut at det beste var kanskje og gå en tur få tenkt igjenom ting. Jeg kommer aldri til å glemme den turen. Storesøstera mi kom joggende etter meg, den dagen ho forstod sikert at alt ikke var som det skulle. Jeg stod på en bra stor stein med vannet rett ned for meg og var på tur å hoppe uti. Storesøster tok å kom og jeg turte ikke å hoppe uti når hun var der. Hun snakket med meg og jeg fikk skreket i fra meg og hun skrek og vi støttet hver andre.

Jeg syntes dette har vært veldig tøft å skrive. Kan love dere at jeg har skekke veldig mye gjennom dette innlegget. Men jeg føler at folk må se en annen side. En den perfekte siden.

Jeg blir daglig oppfattet som egoistisk og selvoptatt på grunn av at jeg er så usikrer og redd for å snakke med andre folk. Og selvfølgelig så har folk sine meninger og sine syn på ting.

Som jeg skrev her om dagen på privat brukeren min på instagram :

Et smil kan skjule mye mer en du tror👄 det kan bety at du har det bra, eller at du egentlig ikke har det helt bra men prøver å skjule det for noen andre. Øynene kan avsløre hva du egentlig tenker eller føler.👀

Dette har jeg hadt i arkivet en liten stund, men har skrevet litt mer på dette inlegget i dag!!!

Likes

CommentsHva dere syntes?

Likes

Comments
hatt/c&a jakke/lindex kjole/cubus belte/vet ikke 

hva dere syntes?

Likes

Comments

Topp/ mamma sin

Bukse/ h&m

Solbriller/ glitter

Sko/ sport zoon

Veske/ husker ikke

Klokke/ DW

Hva dere syntes om dagens antrekk?

Likes

CommentsDu kan vaske og friske opp håret uten en dråpe vann med Fudge Dry sjampo. Dette er en vannfri spraysjampo som brukes mellom hårvask for å revitalisere håret. Tørrvasken gjør at du kan glemme dårlige hårdager!

Jeg har nå testen denne i 1 uka. På både meg og mamma sitt hår, mamma har kort krøllete hår. Jeg har halvlangt hår med litt fall! På mamma sitt hår så vart det veldig mye volum og håret føltes reint. Hos meg så føltes håret mitt mye mere glattere og fikk litt volum i håret. Jeg og mamma følte også at håret føltes ny vasket ut til en hver tid. Noe som er kjempe flott. jeg hadde denne ligende i sekken en dag jeg hadde gym.og jeg bare elsket resultatet jeg fikk etter noen få spruter med denne!

du finner den her

har du prøvd denne? 

 

 

Likes

Comments

Et lite tips. For deg som liker de dere mandalas tegnebøkern sånn som meg. Fks den hemmelige hagen.Men vil ikke alltid finne fra tegneboka. Så passer den appen deg kjempe godt. Dette er blitt min nye favoritt app på telefonen .

Du kan fargelegge når som helst på de forskjelige bildene. Du har mange farger å velge mellom. Og ja du kan bruke flere timer på denne appen.

Har du testen denne ut?

Likes

Comments

Redken Pillow Proof Extender er en tørrshampoo som forlenger frisyrens varighet etter føning. Den absorberer olje, nøytraliserer duft og forlenger den nyvaskede følelsen.

Nå har jeg testen denne i 1 uka. Og er kjempe fornøyd med den. Dette er den beste tørsjampoen jeg har prøvd. Og tro meg jeg har testet mange forskjellige. Denne gir det den lover. Den gir volum og følelsen av et nyvasket hår:)

Du Finner Den Her

Har du testen denne før?

Og er du fornøyd?

Likes

Comments

Har fått noen spørsmål om jeg kan skrive litt om meg :) og det kan jeg jo gjøre vel!

1. Jeg er fra Lofoten

2. Jeg har bursdag 22 september

3. Har altid vært inntrisert i mote

4. Jeg liker å bake. Kan bake hver dag hvis jeg får lov.

5. Har lese og skrivevansker

6. Bruker noen spesielle ord på bildene mine

7. Jeg er alergisk mot. Mel,katt oså noe mer!

8. Jeg har 2 katter men er alegisk mot dem:(

9. Jeg liker ikke tomat!!!!

10. Jeg har instagram, og bruker den hver dag. Er litt avhengig av instagram. Ser på nye bilder og finner inspirasjon fra instagramen

Noe mere dere vil vite om meg?

Likes

Comments

Nouw Magazine