View tracker

Vårt möte i helgen blev mycket lyckat i alla avseenden utom ett. För mycket alkohol. Det fanns liksom inget stopp. Vi drack tills det tog slut. Jag har stora problem när jag dricker för mycket, jag tappar minnet. Som tur var mindes C lite mer än vad jag gjorde, så jag fick fråga. Jag HATAR känslan av att inte minnas. Fy fan. Vad är det jag utsätter min kropp för. Detta måste få ett stopp.

Söndagen var seg. Tyvärr blir jag inte alls så bakfull nu som jag blev för flera år sedan. Då räckte det med ett glas vin för att jag skulle må illa i flera dagar. Tänk om man kunde få tillbaka den reaktionen. Nu kan jag dricka 2 liter och bara vara lite skakig i knäna, och trött. Och som sagt, inte minnas något.

I morse tog jag 1,5 antabus med frukosten. Detta trots att jag vet att jag inte skall ta dem så tidigt på dagen. Det är precis som om jag behöver ha hela dagens mat i magen för att inte må dåligt av tabletterna. Det är som om någon har dragkamp med mina tarmar, jag blir väldigt lös i magen, illamående, snurrig och äcklig metallsmak i munnen. Men det är på morgonen jag är som starkast. Klarar dock inte av att må som jag gjorde idag varje dag. Nu tog jagj 1,5 idag, de räcker till i morgon kväll. Måste ta på kvällarna. VILL INTE DRICKA MER. Jag skall vara stark.

Gonatt från Z

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Nu har jag kommit till Z. Hon mötte mig på Centralstation när jag kom fram och vi har haft det så trevligt hittills.. 

Vi sitter för tillfället med ett varsitt glas vin och pratar massa skit. Har supertrevligt. Ikväll försöker vi inte ens skippa alkoholen. Men vi kör under lite mer kontrollerade former, eller nej förresten, inte alls....

Vi återkommer senare med uppdatering!

// C

Likes

Comments

View tracker

​Jaha jag klarade inte av att inte dricka idag.

Hade lovat ägaren på lokalkrogen att komma ner och smaka hans kantarellsås på de kantareller som han hade fått av mig. Och dum som jag är så köpte jag en öl och jäger. Men abstinensen gjorde så jag skakade så mycket så kunde knappt dricka utan att spilla ut drycken. Så det slutade även med att jag gick hem utan att ha druckit upp allt också. Vill inte att folk ska se mina skakningar..

Men jag har så svagt omdöme.. Usch skäms över mig själv! Hur svårt ska det vara att inte dricka...???

Nej nu sömn efter att ångesten kanske släppt lite. // C

Likes

Comments

​Usch idag känns det att jag drack igår. Har abstinens och är så sugen på alkohol. Men jag har inget hemma och det är väl lika bra! Har jag alkohol hemma kan jag inte stå emot. 

Vissa dagar när jag druckit alkohol dagen innan kan jag ha sån abstinens så jag skakar och knappt ens kan hålla i ett glas. Hemskt men sant!

Idag ska jag i alla fall stå emot, jag ska inte köpa nån alkohol. Får låsa in mig i min lägenhet och försöka tänka på något annat! Är svårt när man hela tiden känner suget i magen, men jag vet att jag kan stå emot. Jag ska vara starkare än demonerna i mitt huvud. 

Ha en fin kväll! För min kommer vara hemsk! // C

Likes

Comments

Det är 20 år mellan oss. Men jag tror att det är OK när vi ses första gången. Det skall bli så spännande när jag står på centralen på lördag. Kommer hon att gilla mig? Kommer vi att funka? Räkor är givetvis inköpta. Hur vore ett västkustbesök utan det?

Likes

Comments

​...för första gången. Jag och C. Skall A vara med. Ja. A är alkohol, och det är OK. Just nu. Vi skall ses. Återkommer med hur det gick.

Likes

Comments

​Nu är jag här också. Z. Jag och C skall försöka ta oss ur detta grepp som A har om oss. Önska oss lycka till. C är drygt 30. Jag, Z, är drygt 50. Vi SKALL fixa detta tillsammans. 

Likes

Comments

​Jaha ännu en dag i alkoholens tecken.. 

Spontant bokades det in en kryssning tillsammans med massa vänner till Åland vid lunch så jag tyckte ju att jag absolut skulle förbi systembolaget! Måste ju preppa hemma innan kryssningen.

Så blev 2 stycken 2.8%  öl och va 1/2 Box vin (dvs 1,5 liter).. När ska jag lära mig...???

Likes

Comments

​Jaha planen att inte köpa alkohol idag sket sig rejält.. 

När klockan var 20.00 så var suget för stort och det blev en sväng ner till lokalbutiken och köpa öl igen. Men jag ser det som bättre att dricka någon burk 2.8% än en halv box vin per kväll så kanske är lite på rätt väg i alla fall.. 

Bara att ta nya tag,, 

Likes

Comments

Gårdagen va sådär igen.. Fick sällskap på kvällen som hade med sig alkohol och som dessutom bjöd på middag med öl..

Så gårdagen blev 3 stycken 2,8% till lunch, en stor stark till middagen, 35 cl vitt vin och 8 cl jägermeister.

Mina vänner vet ju inte heller om mitt beroende så de bjuder ofta på alkohol när vi ses.. De skulle bara veta att de försvårar min "rehabilitering" mot att bli kvitt min alkoholism. Men jag kommer nog inte avslöja det till dem på ett bra tag.

Bara att ta nya tag!

Likes

Comments