Vilken helg det varit! Innehållit en hel massa olika intryck och upplevelser. Beslut har tagits, det har viskats om hemligheter, full R och nästan glad unge!
Minirenovering utav källaren har påbörjats för vår kära vän. Ja, det har faktiskt varit en väldigt skön och trevlig helg.

Hade planerat att åka med Erik på Kyrkis imorgon då jag ej var bokad på jobb. Men strax innan borttagningen så ringde dem mig och fråga om jag ville arbeta. Ja, pengarna måste ju in. Även från mitt håll!
Så från ca 7-21 blir det endast ca 3 timmar ledigt då jag har partylite party imorgon. Det första detta året och jag är verkligen spänd! Önska mig lycka till!

Puss på er godingar! 💋❤

Erik somnade i sin fadders famn på lördagskvällen! ❤🌸

  • 154 readers

Likes

Comments

Renoveringen fortsätter... Men denna gången Är det i källaren och det görs iordning i budget variant kan man säga. Då vi ska få en inneboende som inte ville det skulle vara något värre. Så vi ska kränga på lite färg, heltäckningsmatta och lite möbler så är det klart sedan.
Och ont om tid då han ville flytta in ganska snart. Vi får ser hur det blir tillslut då. :)

Likes

Comments

Idag var allt tillbaka till ordningen. Erik på dagis, jag jobba och Martin hade jobbat natt.
Han ska göra det hela månaden då jag har en del PartyLite Partyn denna månaden. Och det passade med de passen. Får se hur vi klarar att inte sova med varandra så många nätter. 😂
Årets första träningspass är gjort, Boda Lasse kom och hälsade på. Och sedan var dagen slut, eller snart iaf.

Tänkte berätta om mina nyårslöften. I år har jag två offentliga och ett som endast är emellan mig och Martin.
Dem två offentliga är ganska töntiga. Men ett mål för mig.

1. Att jag når målvikt, vilket är 57 kg enligt bmi. Men jag vill gärna ligga på 60-65kg faktiskt. Vi får se då.

2. Att jag kommer att träna minst två gånger i veckan! MINST! Inga bortförklaringar, på ett eller annat vi. Hemma eller på gym.

  • 207 readers

Likes

Comments

Sedan jag fick Erik så har jag varit ganska lugn i konflikt som jag tidigare skrivit om. Sällan säger ifrån när jag egentligen skulle vilja vissa fall, men har varit den så kallade "bättre människan"... Men det är inte jag, jag har alltid varit den som sagt vad jag tänkt oavsett vad hela tiden...

Nu tänker jag lite, nytt år ny attityd kanske? Stå upp för mig och min familj, bli den jag var tidigare. Säga ifrån när någon gör fel... Ja, det känns som det kanske skulle vara bra för humöret och oss alla kanske? Äh, vi får se då..  Liten dagsfundering. 😎

  • 237 readers

Likes

Comments

Nyårsafton var en familjens dag för oss på Vålsmorsvägen.
Först var det en tripp till Salutjärn där det kördes isracing. Var väldigt coolt att se, Erik var måttligt intresserad. Väldigt bra initiativ utav evenemangsskaparna. 😄

När vi sen kom hem gick det inte i många knop, tog det bara väldigt lugnt i väntan på att Uffe skulle komma och förgylla vår kväll. Maten hade vi faktiskt beställt ifrån Sjövillan och den var helt klart godkänd! väldigt gott.
Förrätt var: toast skagen
Huvudrätt var: Oxfilé med Västerbottengratäng med sparris.

Efterrätten hoppade vi över då vi inte brukar äta det och med min minimage så var detta alldeles förmycket mat som det var. Till och med Martin som kan få i sig hur mycket som helst vart mätt.

Givetvis så körde vi på nyårsbingo, vann inte ett skit. Men har hört något om har man tur i kärlek så brukar man sällan ha tur i spel... Och kan ta det, älskar Martin och Erik över hela mitt hjärta. Dem fyller mig med energi och kärlek varje dag, så underbart att jag får vara med er dagligen! 😍

Erik myser med Uffe.

Vi gick ut en sväng och kollade på raketerna, Erik lyckades sova igenom det väldigt var skönt.

Tyke fick spendera sin första nyår med Nettan och hennes hundar, vill göra allt för att slippa den stressen kring nyår som många känner varje år. Så att Tyke får umgås med ej raketrädda hundar sin första nyår är något som känns självklart för oss!

Återigen... GOTT NYTT ÅR!!!😍❤🍾

  • 208 readers

Likes

Comments

View tracker

Detta året har jag/vi hela familjen utsatts för så många prövningar att det känns som ett under att vi ens fortfarande är en hel familj, att vi ens fortfarande står upp...

Det har givetvis varit en hel del ljusglimtar, givetvis... Men alldeles förmycket tårar och smärta!

Det började med att vi köpte hus och jag såg hela framtiden utplanad framför oss. Såg hur Basse kunde springa lös på gräsmattan och han och Erik skulle få leka och vi kunde alla tre sitta och titta ut när pappa kom hem från jobbet.

Senare sattes vår familj på ett stort prov och jag vart sviken av en vän som jag lagt 4 år på... Från att gått från att hata henne så känner jag nu, att det är bara hennes förlust. Är man sådan idiot får man klara sig själv tillslut.

Vi städade upp på gården, massa skräp och tror nog att vi varit över ca 30 vändor på tippen om ens bara det! Så mycket ris fick senare bli en majbrasa... Plus att jag råkade sätta eld på gräsmattan... 😂

Hela sommaren höll vi på, städa, underhålla och fixa och såga och klippa, kratta och massa för att rensa upp saker som tidigare en skötts...

Men mitt i allt kom vi iväg på ett dop, till Borås Djurpark med Joseph och Louise.

Vi tog oss in i sommaren, jag gick på semester och vi spenderade hela sommaren tillsammans med städning utav gården och renovering utav kök. Vi fick härliga besök, men under den sommaren tog vi det tuffaste beslutet vi någonsin behövt ta, som bara utav att skriva det hör får mina ögon att tåras. Vi fick plocka bort Basse, för att hans klåda inte gav med sig alls trorts otaliga pengar på veterinärer och mediciner... Något som precis blivit lite lättare att bearbeta just nu, men som har givit detta år mycket sorg.

Erik hade sin första födelsedag och jag överraskade Martin ganska rejält med att ha bjudit in våra vänner på en kryssning som han bara trodde jag och han skulle på. Väldigt lyckad och han vart väldigt överraskad, även så hade vi en trevlig helg i Stockholm.

Vi kämpar på, Vi har hunnit med med 3 st renoveringsobjekt bara på 1 år vilket känns jävligt lyckat, folk har kommit och gått i våra liv och jag väntar på 2017 med öppna armar, för jag hoppas verkligen inte att det kan bli mycket värre just nu!

Vi har givetvis fått en ny familjemedlem vid namn Tyke, blandras utav dvärgpincher/cavalier.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!! VI SES NÄSTA ÅR!

  • 211 readers

Likes

Comments

Idag har vi inte haft många knop, men ändå haft det väldigt trevligt. Vi började med att sätta ihop Eriks bilbana som han fick utav sin mormor. En massa klistermärken... Sedan blev det promenad med Martin, Elin, Erik och Vince som avslutades med fika här hemma och barnen fick leka lite.

Vi planerade då en liten överraskning till hårt arbetande Tony, så blev tacos här när han kom från jobbet. Nu när jag upptäckt att avokado är gott i som fan i tacos så börjar jag uppskatta denna rätt ytterligare lite mer... Jag är besegrad utav tacosen, äntligen verka jag tycka om dig! 😂🙈

  • 230 readers

Likes

Comments

Igår var vi på Leos Lekland. Erik tyckte det var riktigt kul och dit kommer vi gärna åka fler gånger.! :)

Idag ska jag på ett möte, ska bli väldigt kul och intressant och se vad hon har och säga till mig. 😎

  • 226 readers

Likes

Comments

Jag skriver detta inlägg för att berätta vad som hänt innan det kommer fram på något annat sätt eller att någon gissar sig till och historien får en helt annorlunda törn...
Jag har plockat av mig min ring. Det var dags, för jag orkade inte längre. Det var bara en plåga.

Då jag gått ner lite i vikt efter min operation så har mina fingrar  (som jag aldrig tidigare tyckt varit så tjocka) smalnat av, vilket gjorde att ringen satt löst och skavde även en del, så efter flera månaders plåga så bestämde jag mig för att ta av den för ett tag framöver. Så till jag nått målvikt eller blivit viktstabil så kommer jag förminska den då. Men så länge så kommer jag gå utan ring, fast att jag är förlovad med min sambo. :)

  • 374 readers

Likes

Comments

Jag är så dålig på att ta bilder! Men fy fan vad kul det var igår, träffa så många man inte sett på ett tag. Och sådan blandning utav folk var det också. Jag är helnöjd med gårdagskvällen.

Det skönaste med denna julen var att vi "klarade" av hela familjen på 1.5 dag. Så var julen slut. Så skönt, annars kan det lätt dras ut på dagar vilket kan bli väldigt drygt i längden.

Idag har vi slappat hela dagen och nu sitter jag på arbetet. (Har rast nu) Sedan har vi nu några lediga dagar tillsammans hela familjen och det ska bli så skönt, plus att jag tänkte att då skulle vi göra lite grejer som Erik kan gilla och gillar, han har ju faktiskt lite "lov" nu.

Erik och gammelfarfar

ut på tur en sväng med Martins bil, pojkarna var nöjda efteråt! 😂

  • 268 readers

Likes

Comments