Idag sålde jag, igår sålde jag. Känns bra att det börjar lossna lite nu.! :)

Har inte haft en så bra dag idag, mådde skit i morse när jag åkte till jobbet. Psykiskt alltså, en sådan dag man hellre skulle vilja ligga hemma i fosterställning en hel dag. Vilken tur att jag inte gjorde det. Då hade jag inte fått sälj.!

Bilen gick sönder, eller ja... Det gnisslande utav bara fan! Martin kom och försökte laga, han sa att det var en sten. Men det lät så hemskt och vart bara värre. Så jag fick panik och skulle promt ha in den på verkstad. Ringde garanti och bärgare kom... Han fick loss stenen och jag kunde köra igen sen... Så fruktansvärt pinsamt och irriterande!

Efter jobb direkt till Box-Mix. Fy fan! Sjukt glad över att jag hängde med på det (kan jag säga nu innan värken kommit). Trots att det kändes som jag skulle tuppa av någon gång så gick det bra iallafall ! Skönt att vara igång igen! 😁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 32 readers

Likes

Comments

Har så mycket idéer, så mycket jag skulle vilja göra, testa, skapa och göra för samhället och dess barn. Jag vet inte vad det är. Har tidigare varit väldigt lat på den fronten då jag tycker andra kan hålla på med något sådant, men nu har jag så mycket i huvudet att det nästan är jobbigt.

Jobbet går bra, bytte uppdrag igår. Sålde idag, känns skönt när man har lite mer varierande jobb. Ibland vid telefon, ibland på fält.

Har två PartyLite Partyn inbokade denna veckan. En jag får hjälp med och en som jag ska klara helt själv. Och den gången är det inte inför bara vänner... Åh, väldigt nervöst! Men ska göra mitt bästa och hoppas det går vägen!

Erik i sin kanindräkt som det tog PostNord en månad och tio dagar att leverera. Den skickades från Falun... 5 mil bort.......

  • 50 readers

Likes

Comments

Nu är helgen snart slut och imorgon blir det åter till rutinerna igen. Efter en veckas sjukstuga så ska vi åter alla tre till våra "arbeten". Ska även börja med ett nytt uppdrag i morgon, hoppas på att det  kommer bli kul och gå bra! :)

Idag fick jag mina naglar fixade. Riktigt nöjd! :D

Efter det då tog vi en liten promenad på två andra valpar. Den stora mastiffen på bild är faktiskt lika gammal som Tyke. 😉 Det var faktiskt väldigt trevligt!

Nu på kvällskvisten är blev det bullbak. Känns verkligen som en givande dag på ett sätt. Är så glad för min fina familj. ❤

Nu ska barnet sova, sedan ska jag träna lite innan jag får krypa ner i kojs!
Puss 😘

Världens bästa karl! 😘❤

  • 75 readers

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att öppna bloggen igen och då många antagit att det hade med min viktoperation att göra så kan jag stryka den misstankarna. Det handlade om att en person verkade störa sig på mina/våra val i livet, hur vi gör/gjort saker och ting. Så då valde jag att stänga den ett tag, liten anledningen att jag inte orkade med att man blev omyndigförklarad men mest för att hon skulle kunna fokusera sig på sitt jobb och sin egna familj ett tag. 🙂

Idag har jag kört ett träningspass hemma. Det första sedan jag opererades, då jag varit sjuk sedan jag fick börja igen. Väldigt jobbigt, men fan så skönt efter. Fortfarande lika taggad!

Sedan blev jag med en ny tatuering, dde gjorde skitont. Men jag är fruktansvärt sugen på en till redan nu. Sjukt vad man glömmer fort!

Nu hoppas vi på vinst i Bingolotto.!

bättre bild kommer när svullnaden lagt sig och den läkt. 🙃

  • 178 readers

Likes

Comments

Idag har jag haft min första PartyLite försäljning. Kändes bra, tur mamma var med och brände hål i sin fick för att dottern (jag) skulle kunna få bra start! Nu måste jag bara plugga informationen lite så att man kan att lite utantill eller bara behöver stödord iallafall. :)

Imorgon blir det där mötet med eventuell ny bekant och jag är skitnervös. Får se hur det går och hur det känns efteråt.

Kom också på att detta är sista "lugna" helgen på ett par helger framöver. Med familjen då. Så den ska vi verkligen ta vara på! ❤👪

  • 114 readers

Likes

Comments

Sjukstuga här hemma fortfarande... Martin fortfarande kass i buk. Även Erik.
Jag mår däremot bättre och ska jobba imorgon igen. Dock kör jag hemifrån, för att hålla smittan isolerad någon extra dag. På fredag blir det ett möte med en eventuell ny bekant. Får se vad som händer...

Nu hoppas vi på sälj imorgon, så min chef blir stolt! 😃

jag älskar dig så mycket, martin lindgren!😍😘

  • 129 readers

Likes

Comments

Ganska intressant vilka rykten som går,  ingen som jag blir ledsen över. Bara lite lätt road faktiskt. Jag menar, jag har sagt detta många gånger under mitt liv. Jag är två skitar hög. -11 kg mindre än i somras visserligen. Men gör mig inte direkt mer farlig för det... Så som sagt. Om ni hör något, sluta vara sådana mesar och fråga mig gärna om det stämmer bara... Jag är INTE farlig.

Hela familjen är hemma i magsjuka. Jag är dock den ända som inte spytt (än). Erik har varit bra i magen i 48 timmar nu... Vilket är bra. :)

Bestämt mig för att sälja PartyLite, vilket jag är väldigt taggad på. Har även ett annat projekt på gång som ska få gynna Rättvik kommuns barn.

Halva taket rivet och påbörjat återuppbyggnad utav. Bilder tas och kommer ett inlägg när det är klart.

Tyke sover i Eriks knä. 😍

Likes

Comments

Nu börjar marknadshelgen lida mot sitt slut... Känns som vilken helg som helst. Har varit lugnt. Skulle ut och svänga mina lurviga, men vart ett snabbt slut då tydligen båda mina pojkar hade spytt... Vi vet fortfarande inte varför då båda mår hur bra som helst nu. Tror det kan vart maten igår. Då Martins magsmärtor kom då. Men frågan är varför inte jag eller Rickard påverkats då. Åt samma mat. Detta kändes som ett mysterium till Erik spydde rakt ut igår. Då Martin och han mådde väldigt bra hela dagen så trodde vi ju det var lugnt. Men icke! Vi tänkte Martin skulle vabba idag då jag fortfarande är ganska ny på jobbet, men det funkade bara på förmiddagen sedan började han spy som en kalv och gjort hela eftermiddagen och kvällen... Så blev jag som fick vabba iallafall.

Nu har vi gjort något dumt. Vi har börjat på nytt projekt innan det förra är klart. Men nu är det så. Utanför står en ställning, nu ska taket bytas! Ska bli så skönt,  innan det blir något vajsing.. Det taket som ligger på nu har med största sannolikhet legat lika länge som huset har stått, så är väl egentligen på tiden! Bilder kommer i eget inlägg sen. :)

Saknar han så jävla mycket varje dag. Min underbara älskade Basse! ❤

Likes

Comments

Sedan Erik började dagis har han smittar mig två gånger... Vilket känns jävligt ångestfullt när man precis har börjat nytt jobb. Var hemma igår, men ringde ändå några samtal och pillade med hemsidan lite. Då min nya kollega fick börja ringa igår så fick jag snällt dyka upp på jobb idag och stötta henne. Det slutade med att jag kammade hem två sälj. Vilket verkligen var bra för kropp och själ. Då man ringt och nött en massa och fått en massa nej...

Dom kom också och lämnade ställningen idag, kommer väl och sätter upp den i nästa vecka. Så kan vi äntligen få taket utbytt! Åh, i denna takt kommer vi ha ett fantastiskt hus inom en snar framtid! Ska ta lite förebilder här i veckan. Så det blir ett inlägg om renoveringen av taket.
Köket står lite still nu. Lite småfix kvar just nu, plus kaklet.

Vi får se vad som händer! 
Men den som väntar på något gott,  kommer snart ett inlägg som jag visserligen sagt ett tag. Men snart!  ;)

tycker om denna bilden! ❤

Likes

Comments

Idag blev det inte någon lång dag på kontoret, vilket gör att jag känner mig så ångestfylld... Eftersom jag är inne på min andra jobbvecka så känns det inte så bra att vara sjukskriven.
Erik är med snorig och trött, så vet inte alls vart det barkar imon faktiskt. Vem som kommer vara hemma eller inte. Jag siktar på att ta mig till kontoret faktiskt!

Annars så händer inte så mycket mer än att vi är väldigt irriterade på kostymnissen som håller på med vårat bygglov! Han kommer inte få något särskilt trevligt samtal imon då han lovade ringa upp idag och inte gjorde det. Vi har ett företag som står på vår tröskel! Vi får se vad han har att säga imorgon då!

Tyke sover på jobbet

Vikt: 79.2

Total viktnedgång sedan v.32: 11kg

Fått gå ner en storlek i trosor. Tuttarna har krympt och magen jag dragit ihop sig lite mer. Känns väldigt skönt.

Likes

Comments