View tracker

Jag har nått mitt första egensatta delmål! :)
När jag stod på operationen och vägde in mig, vägde 84kg ca och tänkte. Innan detta årets slut så ska jag vara nere i 75kg!

Nu är jag det. vi vändning i fredags så visade det sig att jag nu väger 74.9kg. Vilket känns underbart!

Jag ska förklara lite också... Fast att jag gjort den a operationen så betyder det inte att jag fortsätter på samma sätt som tidigare och ligger på soffan och går ner i vikt. Utan jag tränar faktiskt, minst två gånger i veckan. Försöker även att vara ute och gå, men det blir lite svårt nu eftersom jag oftast bara kan göra det på kvällar eller på eftermiddagarna och jag är så förbannat mörkrädd... Därför blir det mindre utav det just nu. Men jag rör mig, så mycket jag bara förmår!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag är inte så aktiv här längre... Mest för att återigen så är jag inte riktigt säker på vad jag kan skriva och inte skriva utan påhopp från människor. Trots att man ej är vän så delas det man ändå skriver på facebook. Sen även för att jag inte kan sätta finger på mitt mående. Jag kan skriva och berätta hur underbart jag mår eller hur dålig jag känner mig, men sedan kan det vändas så fort igen och jag har beslutat mig att tycka helt annorlunda igen. Så det känns inte heller så aktuellt. Vi får se, jag vill hitta mig själv. Eller, alltså. Jag vet vem jag är och vad jag känner i alla fall.
Bara en sådan sak att jag kommer på mig själv när jag sitter och kolla på en film, att jag sitter och tänker på Martin istället och hur mycket jag älskar honom... Haha, hur länge ska det hålla på egentligen? Jag är kär, men kan man verkligen känna sig nykär fortfarande efter 4.5 år?! 😂

Vi har varit till Småland igen, denna gången bestämde vi att lägga fokus på två vänner. Två som jag behövde träffa lite extra och som jag tror behövde mig lite mer än vad jag annars brukar kunna erbjuda. Så vi slapp flänga runt och hade allt i ganska behagligt tempo.

Vi stannade förstå hos Emmeline, Martin och Ossian. Vad så mysigt att äntligen få träffa den lille gossen. En glad liten sötsak. Min Martin fick se hur Emmelines Martin introducerade dem nya fiskarna i akvariet och vart väldigt fascinerad där en stund. Korta drag, var väldigt trevligt att träffa er igen och i lugnt tempo denna gång. Snart ses vi igen! :)

Sedan hem till Jennie och Roger. Där det inte blev mycket sömn när det var tonåringar som befann sig lite på fel ställe. Vi hade lite filmkväll och bara chillade. Eller var väl inte så lugnt för Roger kanske, då han tycker det är långt ifrån lugn när jag kommer och stör i hans annars så harmoniska hem. 😂

Nu på g hem, resan ner gick ovanligt bra med Erik. Resan hem går också ganska bra. Så vi är nöjda vill jag säga.

Likes

Comments

View tracker

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN är köket klart! Det är så undrbart att bara så enkelt har belysning över köksbänken och till och med uttag där. Underbart!
Ska bli så härligt att äntligen få visa upp det för er alla som varit så nyfikna.

Meeen, det får vänta till efter helgen. För nu är vi på g ner till Småland och vi hann faktiskt inte fixa det och ta bilder innan vi åkte tyvärr... Så ni får vänta några dagar till faktiskt. 😉😎

Likes

Comments

Nu är jag arbetslös... Eller ja, nej. Det är jag väl kanske inte. Vill man tjäna pengar så finns det möjlighet till det. 💪

igår var det först Box-mix och denna gång fick jag med mig Martin. Tror faktiskt inte han var så ledsen över det iallafall.
Sedan valpkurs. Och jag är helt lyrisk, fick ut något från det och att Tyke är helt slut nu är ett gott tecken helt klart!

Idag har jag sagt att Erik ska få vara ledig på förskolan. Och sen så tänkte jag att vi ska ner till simhallen och bada. 😘

Likes

Comments

Det är lite jobbigt nu... Jag mår inte riktigt bra i den situation som jag är i nu. Vilket gör att jag inte har tid eller ens lust att skriva något blogginlägg nästan.

Men jag ska ta mig upp. Att vara med om ett sådant här år, så hoppas jag verkligen att nästa blir mycket, mycket bättre!

Denna vecka är det den första valpkursen, 4 partylite partyn bokade. Box-mix imorgon. och jobb däremellan.
Står inför en del förändringar igen, får se vad det leder till...

jag älskar dig överallt annat min underbara älskling! tackar för allt stöd du ger mig, du är helst min värld! ❤

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag, vart en del sälj vilket känns toppen!

Denna vecka jobbar Martin eftermiddag, vilket betyder att jag hämtar Erik efter jobbet. Sedan blir det mys och lek med honom hela kvällen. Han däckade tillslut i soffan.

älskade pojkar, jag älskar er mycket! ❤

  • 211 readers

Likes

Comments

Gårdagen innehöll lite av varje, väldigt mycket variation. Först kalas för Martin, lite lunch. Sedan affärspresentation, tillslut Halloweenfest för Milla som blev 30 år.

Är så skönt att ha variation i livet och även om jag klagar ibland så har Martin rätt i en sak som han sa... Jag trivs när det händer en massa runt omkring mig och ha många bollar i luften. Vilket jag faktiskt tycker om, det händer en del. Och det kommer kanske bli så att vi tillsammans kommer köra igång ett projekt... Vi får se hur det blir. Ett möte snart igen, där vi får mer kött på benen bara.

  • 251 readers

Likes

Comments

Idag, äntligen så kom dom! Mina efterlängtade nya träningstights. Dom jag köpte förra året har blivit förstora. Dom var i XL, nu när jag handlade köpte jag ett par i L och ett par i M.
L satt skitbra och så är dem givetvis enligt min mening skitsnygga!

Jag är glad! 😃

Karl och Josefin kom och hälsade på, vi hade bestämt det för ett tag sedan... Minnet sviktar ibland. Men mysigt är det, när man får träffa lite annat folk än dem man dagligen ser. Och Martin gjorde god mat. Duktig pojke!

  • 280 readers

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag, sista dagen på denna jobbvecka! Och vilken vecka, det mest otroliga har hänt!
Martin har skaffat gymkort och tränat både på gym och ett pass. Helt otroligt! Trodde aldrig det skulle hända! Men nu är jag sjukt stolt över honom och nu kan vi vara mer aktiva tillsammans.

Mer har inte hänt under veckan, än att jag har haft mitt första PartyLite Party där inte jag var värdinna. Var väldigt kul, jag är än otränad och inte helt bekväm än. Men det kommer väldigt snart tror jag. :)

I helgen blir det födelsedagslunch för Martin, födelsehalloween för Milla. Sedan förhoppningsvis en lunch söndag med mys med familjen! 😍❤

  • 273 readers

Likes

Comments

Vägde ju mig igår, men glömmer alltid att skriva i den.

På operationsdagen när jag vägde ca 85kg satte jag ett mål på att jag skulle nå 75kg till årsskiftet.
Känns som ett väldigt bra mål då jag igår vägde 76.5kg.
Så har 1.5kg kvar till målet. Och detta ska jag klara på drygt 2 månader. tror jag klarar det då jag gått ner ca 1kg i veckan, stadigt.

Allt känns bra, märker att jag går ner. Både syns och kläder både passar bättre eller inte alls. Jag ser en ljus framtid. 😃

  • 322 readers

Likes

Comments