Hemma, då natten va hemsk. Vaknade av att sonen vaknade & börja spy vid 11-12 slaget. Vet inte om de beror på vaccin han fick igår eller om de är för att de går magsjuka på förskolan. Dock börja man själv må sjukt dåligt efter man ringt jobbet & förskolan, så kanske har man magsjuka eller så är de pga att man är gravid.

Känns som om man bara är sjuk/mår dåligt & sen barnen på de, bara sjukanmäla sjukanmäla och lite mera sjukanmäla. Längtar tills allt detta är över

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hela tiden är de något.. För ett tag sedan hade man halsfluss & halsen har inte blivit något bättre. Men sen har dottern slagit i framtänderna några gånger nu & ska till tandläkare idag för att kolla hur dem ser ut, medans hon är lite händig av sig.

Så vabbar henne & ska sedan lämna in sjukintyg till sin arbetsgivare, efter tandläkaren. Då man som sagt varit hemma med dålig hals/röst ett tag.

Likes

Comments

Idag firade vi lite min 24års idag (imorgon dock fyller man år). Blev att baka en liten tårta & sambon lagade självklart sin goda afghanska köttgryta med ris.

Nu sover barnen efter allt ståhej & killen är på sin fotboll. Så blir de lite mys tid med bebisen i magen & vovven. Denna dagen va mycket bättre än igår, helt klart.

Likes

Comments

Fy asså! När jag skulle till sjukhuset för att få utskrivet tablett för mina konstanta krämpor. Så va de punktering på volvons framdäck & som gravid då, är de inget man ska börja byta däck och lyfta tunga grejer...

Så där undra jag va fan man ska göra för att få sina tabletter. Ringde sambon & inget svar fick man, efter ett tag ringde han tillbaka. Sa att vi ska ställa på vår gamla bil & får ta den tills han är ledig, så kan vi köpa nya däck och lägga på däck på volvon.

Men när man skulle starta Peugeot så gick de kanske 4 meter & stannade den mitt i hela vägen. Irriterande folk kom de och där va man fast tills killen kunde komma.

När han lagt startkablar på bil jäveln, så kunde man snabbt hämta sina tabletter. I typ sista sekunden, innan apoteket stängde.

Så åka Peugoet 206 tills man fått nya däck & lagt dem på Volvo V50. Volvo slår helt klart Peugoet.

Likes

Comments

Trycker ner & gör ont att gå...
Blir inget att jobba idag & väntar på undersökning.
Snälla låt de inte vara de jag tror de är!
Vill inte riktigt ha en liten liten plutt just nu & känner att lillen får stanna 7 veckor till i alla fall.
Är i vecka 30 (29+5)

Likes

Comments

Man passerar vecka 30 (29+0) idag & börjar känna av att de allra flesta börjar ta sin plats i livet. Mycket med att sambon ska få ordning på alla papper som svenskmedborgare eller va man vill kalla de. Iallafall har han fått sitt uppetillståndkort, som vi väntat på ett tag nu. Men väntar fortfarande på hans svenska personnummer, hoppas de kommer snart.

Sen så får jag själv snart svar om man blir arbetslös innan man är hemma med bebisen. Men inte kunnat få svar nu förra veckan, då man varit hemma med sin sjuka son och efteråt fick halsfluss. Så blir att eventuellt få svar på måndag och får se om man då jobbar enbart 1 1/2 vecka till eller till all julfirande.

Får bara vänta och se, vart allt tar vägen. Väntar även om läkaren sätter ett datum när man blir igångsatt, på grund av mina snabba barn sedan innan. Första barnet 6 timmar 10minuter & andra barnet 2 timmar 1minut, så är extremt orolig över att inte hinna få tag på barnvakt och/eller måste föda hemma -då man kanske inte hinner in...

Likes

Comments

Nu när man äntligen fått besked att sambon får stanna kvar i Sverige. Börjar jag gå till med att han nu mera, får bidra mer än bara lite matkostnader & om jag inte har några pengar kvar...

Behöver lite läser åsikter, hur man ska ta detta vidare. Känns inte kul att fortsätta betala alla räkningar osv.

Han jobbar & fått nytt jobb nu som ”svensk”. Så hans inkomst är 52% med den lönen nu & sedan när jag är hemma med bebisen plus 15h på förskolan för tidigare barnen, har han 61% av hela våran inkomst. Så tänker att 50% kan vi dela på tills jag är hemma då med bebisen & sen får han betala 60%, eller va tycker ni?

Tycker alternativ den eller att han får betala allt & jag kör på bidra med lite matpengar och om de behövs lite extra om hans pengar är slut?

Får klura & vänta in kommentarer från er läsare, medans man försöker bli frisk. Hemma & har halsfluss sedan söndagskvällen.

Likes

Comments

Dagen bestod av en härlig söndag, med fina barnen för att titta på My Little Pony The Movie. Fika och innan filmen började, fick man superhjältarna på besök. Superhjältar mot cancer heter dem och besöker cancer sjuka barn på tex sjukhuset.

Vill du va en av oss som följer så finns de på facebook eller på deras hemsida så är de: www.superhjaltar.nu eller då söka på Superhjältar mot cancer på Facebook.

My Little Pony filmen får högsta betyg av mig och dottern. Sonen somna mitt i filmen, men blev lika glad att få somna i mammas knä under filmen och få följa med, så han skulle säkert med uppskatta lika mycket som dottern. Längtar till DVDn kommer ut eller på Viaplay, kan man sätta på den här hemma för barnen.
Likes

Comments

Allt har en början, min börjar år 2013. Då jag skulle inom kort ta studenten och börja planera att skaffa ett jobb, bostad, körkort och att sedan börja smått skaffa en egen familj. Dock kom inte allt i den ordningen man velat eller tänkt sig, helt enkelt.

Hade en pojkvän innan student firandet, vilket jag trodde skulle hålla längre än mina tidigare förhållanden. Men den dagen kom hastigt och de var då han åkte på semester efter gymnasietiden var över. Började med att söka jobb och kom in som provanställd, börjande dock känna mig illa mående och kunde absolut inte klara av att röka eller om någon gjorde de brevid mej.

Tog någon timme ledigt från jobbet, för att kolla hur min hälsa är på närmsta vårdcentral. Där blev jag mottagen av en man, han frågade varför jag hade kommit och började ta massa olika prover. Han bad mej att vänta i väntrummet tills provsvaren var klara, tog ett lång tag innan man fick komma in igen och där visste han inte riktigt hur man skulle berätta svaret han fick. Nu efterhand, tror jag nog att de var därför man väntade så länge. Men kommer ihåg att han tagit bara kollat på sin dator och sedan sagt att jag var gravid. Jag brast ut i tårar, då jag inte kunde reagera på något annat sätt. Stackars man, ser en ung tjej gråta och inte vet va man ska säga.

Men då va man gravid och berättade detta till min före detta barndomsvän. Vilket blev att vi omedelbart träffades och tog en fika, sa nästan direkt att jag ska behålla. Jag hade ju en pojkvän och trodde han skulle stötta. Skickade flera sms och ringde, på hopp om att han skulle höra av sig. Veckor gick och inget svar, vilket blev att jag fick ta de ansvar och beslut själv. Men efter att man börjat planera allt om att bli en ung mamma på 20år, hörde han av sig. Vi mötes upp och berättade om att jag var med barn. Hade absolut ingen aning om att han skulle börja kalla mej för hora, naiv och andra bortstötande ord. Som gravid var ett litet ord, extremt smärtsamt och valde ta ett farväl av honom.

Mycket tätt inpå, började jag smått ha de tråkigt att vara ensam och gravid. Så började att chatta och dejta killar, inte många som man klickade med eller ville ha med en tjej som mig att göra. En kille fastnade jag väldigt snabbt med, även om han inte kunde hålla tider och skrev hela tiden till en. Värsta var när man jobbade, blev de mycket sen på rasten att läsa och ibland orka man inte ens svara allt ihopa.

Berättade bara någon vecka efter att jag fått reda på att man va gravid sa man något i denna stilen: Vill du fortsätta med mig, så kommer du få ett barn på köpet typ, hehe. Men de skrämde inte honom, han berättade om sina tidigare förhållande. Hur många gånger han bara velat ha en att leva sitt liv med, men alltid blivit lämnad.

Vi började träffas varannan helg till varannan dag, även om han bodde 1h bort. Varje undersökning ville han följa med på och veckorna gick. Närmare och närmare kom den dagen man skulle få sitt allra första barn. Problem uppstod, vart ska man bo.. Socialen sa att dem inte hade en bostad och att man själv skulle fixa en. Tur nog kom jag och min nuvarande sambo att flytta tillsammans. Fick bo i den lilla etta han hade tills vidare, vilket inte blev länge efter man fick sin fina skatt till världen. En etta bli en två, sedan en två blev en trea.

Vårat liv har varit, inte bara att springa och fixa papper till Mıgrationsverket. Utan även glädje i all stress & alla mardrömmar man haft. Då sambon var asylsökande och en tid tillbaka, bott svart något år och igen sökt asyl. Åkt mycket till advokat och fixat de papper man kunnat få fram, möten och långa väntan på svar. Att man inte kan hjälpa en som förtjänar att bo i landet, de är skrämande och så elakt. Tänk att våldtäksmän, kriminella och andra som vandaliserar kan få direkt i sin hand. Men efter alla år som vi kämpat tillsammans, i vårt och torrt.. Har han efter 8 år och 8 månder, fått besked om att få stanna kvar i Sverige. Dock är inte jag helt nöjd, då han ska få "test" i 3år. Skulle han göra något olagligt, så är de hejdå. Helt sjukt säger man bara.

Men vi lever vårt liv och innan vi fick svar om att han fick stanna. Hade vi två fina barn och nu är de en till som tänker komma till världen. Längtan är stor och har många förväntningar, nu när man kan sluta oroa sig över att de skickar iväg honom.

Min fina sambo och barnens fina pappa, vet inte vart jag skulle vara nu.. Om jag inte träffade och fick leva med dig.

Likes

Comments