Fortsätter man göra saker tillsammans men kanske lite ner grejer som man orkar med o är lite mer vad man själv gillar att göra, igår gick vi runt o shoppa, åt kvällis ute med min bästa vännina, hade så himla kul igår med flickorna ❤️👌🏾 ska göras om helt klart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 37 Readers

Likes

Comments

Känner mig förhoppningsfull, glädje o spänning inför denna jul, har aldrig gjort det förut, kanske för att vi ska fira den i vårdat eget hem inte gå iväg någonstans 😌 har tom bestämt mig för en RIKTIG gran. Dem dom känner mig mig vet Att jag ogillat julen. Men inte denna gång ❤️

  • 39 Readers

Likes

Comments

Blir arg på människor som inte har arbetsmoral! Själv har man fått förstadagsintyg för att man lidit av psykisk ohälsa. Kränkande tycker jag. Måste gå och "visa" att jag mår dålig, är sjuk. Gör mig frustrerad. Jag har ALDRIG stannat hemma pga att jag inte har lust att jobba bara inte orkat, orkat med den sociala biten, stor skillnad på lust o ork. Men det är väl så det ska va, det drabbar alltid de som är ärliga, svaga lr sjuka. Det här jävla arbetssamhället är skevt. Känns som att det bästa är att vara oärlig, kommer man längst med, åt helvete med "ärlighet varar längst"

Likes

Comments

Att jag börjar må bättre? Att medicinen börjar kicka in. Känner mig glad, igår var jag o min familj o systers familj ute i fiskade, det var så kul se alls glada o att se barnen faktisk leka ute i skogen 😊
Idag ska jag iväg med en vän ut o fiska, endel av min rehab, känna att jag kan höra saker på egen hand, veta att ingen blir arg eller försvinner LR lämnar mig för att jag försvinner över en dag hemifrån. Är ju o har varit endel av sjukdomen att hela tiden försöks ha "kontroll" över alla "vakta" dem sonen varghona över sin flock.
Så nu idag är första provet för mig själv. Ännu bättre om jag kommer hem med en rensad fisk 😊

Likes

Comments

I väntan på att kvällen ska sänka sina vingar över pennybridge😌

Likes

Comments

Är inget som funkar har. Mobilladdare tex, fem mobiler slåss om tre stycken, detta ständiga letande efter laddare som byter "station" ständigt gör mig sur!!
Samma sak med nycklar fem pers med olika dagsscheman ska dels på tre nycklar näe nu får det bli ändring på det! Onödig irritation bubblar ju upp varje dag över dessa saker.
Nu sätter jag på kaffet o tar en cigg, hej Fredag 👀

Likes

Comments

Får damp, sitta o vänta på ett samtal, när man bara vill få hjälp o må bra. Kan det va så svårt?

Men mitt i all min kaos i nig, är så glad att alla våra barn är så goa, och förstående. En kram och "jag älskar dig" är en bra hjälp på vägen.

Likes

Comments

Det har gått sju år o nu första gången sedan sju år som den otäcka känslan kom över mig, handlingarna jag utförde som en daglig rutin Under fem års tid, varje upptäkt av tomma ölburkar, mm. Fick mig att må fruktansvärt dåligt, vågen av besvikelse o rädsla som sköljde över mig. Ursäkterna haglade, ivrigheten att åka ut o meka i garaget hos han ökade, Någon gång fick jag följa med o det var då man hittade ursäkterna, dem ttomma ölburkarna. Varje gång jag hittade dem varje gång han drog iväg var som en törn i hjärtat, är jag så fruktansvärd jobbig att vilja vara med att man måste dra sig iväg, dricka. Vad har jag gjort? Vad kan jag göra för att du skall vilja vara med mig, dina barn, din familj? Tankarna o frågorna flög i huvet på mig, Tillslut trodde jsg att det var så, det var pga av MIG som ursäkterna "byggprojekten i garaget" som tog långa och många dagar grundades på.

Varje ensam stund letade jag efter "bevis" jackor, väskor, garderober alla tänkbara ställen. En manisk tankeverksamhet samt handlingar som letande detektiv inrutades in i mina vanliga rutiner, det var som att jag letade efter bevis som jag lade på hög. O min självkänsla, självförtroende sjunk längre o längre ner i ett svart hål.
Ledsen o besviken blev jag gång på gång när det nalkades helg o "garaget, alkoholen" ropade efter honom..,

Allt detta som jag nyss berättat om försegick i ca fem års tid, bubblande oroliga orosmolnen hade byggt bo i mig, den känslan som jag idag kan sätta ord på kallas ångest o oro.

Idag kom det minnet, det var som att jag befann mig där för sju år sedan, när jag hittade en påse tomma burkar längst in i sopskåpet, den var så fruktansvärd, vart helt skakig o så otroligt rädd. För om det är något som jag har svårt med är det när man undanhåller sanning, som att människor går o smygdricker i sitt hem LR var de må vara. Eller bara undanhåller små enkla saker men undanhållet gör det till en större grej.

Likes

Comments

Ja man är visst rutten på det mesta enligt andra, tråkigt att hörs på negativa saker varje dag. Dålig på att städa o sköts hemmet! Att Man bara är trött o Depp. När Man väl försöker må bättre, tar tag i problemet börjar med medicinering och allt annat så får man sånt uppkastat i ansiktet. Nu blir jsg bara mer apatisk till sånt. Nu ska jag tänka på mig att jag ska må bättre, jag tycker jag är bra. Jsg är medveten om att medicinen gör mig till en ren känslo dalbana, trött mm. Men det är ju bara i början.
Nej besviken blir man, trött på att rättfärdiga mig hela jävla tiden....

Likes

Comments

Men nej ska inte låta något LR någon dra mattan under mig. Jag vill bara må bra hur svårt kan det vara?jaja nya tag i morgon:) tur att nya dagar föds.

Likes

Comments