Header

De brukar säga tredje gången gillt. Här kommer alltså vår tredje podd som är lite mer oseriös än den senaste, och ett ganska random ämne!  Vi kanske låter som två bittra och extremt skumma 20-åringar (Sara är dock fortfarande 19 ...) men vi hoppas att vissa där ute relaterar.  Och en sista grej, ta allt vi säger med en näve salt, vi gillar att driva lite för mycket ibland. Hoppas ni gillar detta! 

PS, ni är bäst! Vi blir superduper lyckliga av all bra respons vi får, vi tycker själv att detta är extremt kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Podcast

Förra gången fick ni höra oss babbla på om en väldigt luddigt ämne – fuckboys! Så vi tänkte att "äe, denna gång gör vi ett seriösare avsnitt, något som kanske kan hjälpa folk". Så ämnet blev skolan, lite naturligt då vi har unga åhörare och vi båda spenderar mer tid på plugg än något annat.
Ni får i detta avsnitt höra hur vi kom dit vi är idag, hur vi tänkte, och lite tips på vägen.

Varning! Avsnittet blev lite längre än förväntat, hehe… 

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hörni!

Behöver er hjälp lite. Hela tanken med bloggen är att vi både ska skriva inlägg samt spela in podcast – samtidigt som ni hela tiden är med och får bestämma. Så nu vill vi ha lite hjälp med vad ni vill läsa om, och vad är smidigast än en omröstning? Äe, precis – ingenting! Så rösta här nedan på det ni helst vill läsa om, har du något eget förslag? Släng iväg en kommentar.

Kramis!

Likes

Comments

Postad i: Podcast

Bubbisar!

Först och främst: tack för den extrema respons vi fått på det första avsnittet. Trodde faktiskt inte alls det skulle vara så pass många som lyssnade. Ännu mindre att folk skulle ta sin tid och säga så mycket gott om det. Ni är guld!

Vill passa på att tipsa om att istället för att gå in på Soundcloud varje gång och stream:a avsnitten (onödig dataförbrukning), så finns de på iTunes. Med appen Podcaster (gäller för Apple, Android har säkert en annan app för podcasts) så kan man i offline-läge lyssna på avsnitten.

Hur gör man då?
1. Kopiera denna länk:
http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:209293351/sounds.rss
2. Gå in på den förinstallerade appen "Podcaster" och tryck på "+"-tecknet
3. Klistra in länken och voilà, nu missar du inga avsnitt och slösar inte på dataförbrukning!

//Hell

Likes

Comments