Eftersom jag inte fått godkänt att lägga ut bild på honom så får denna bild duga. En person jag väldigt nyligen lärt känna men som redan har en speciell plats i mitt hjärta. Han förstår mig, han är omtänksam, han är snäll, han är rolig och han är snygg. Jag är jävligt tacksam för ditt stöd och ditt förtroende, det är väldigt betydelsefullt och jag är extremt tacksam. Så tack fina du för att du kom in i mitt kaosartade liv och stöttar mig. Det är väldigt väldigt väldigt uppskattat!

Kramar / Helen 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna tjej, wow säger jag bara. Jag har inte känt henne mer än några år men trots det så är hon en extremt viktig och nära vän. Hon har så många fina sidor, den mest omtänksamma tjej jag vet. Hon bryr sig om sina medmänniskor, hon är extremt pålitlig och självständig. För mig är hon guld, en person jag aldrig vill förlora en vän jag behöver i mitt liv. Jag är hellre ledsen med dig än glad utan dig. Jag älskar dig Mirre!

Kramar / Helen 

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag spenderat i Övik med en vän. Så behövligt! Nu ligger jag hemma i soffan och är förkyld som fan! Helt sjukt!

Kramar / Helen 

Likes

Comments

V Ä N S K A P. Det häftigaste, jag har hängt med Simon ikväll. Dock så va han så trött så han somna där vid 02.30 så han vet nog inte ens att jag åkt hem än. Då jag inte ville väcka han. Så en puss på kinden och sen smög jag ut till bästa karln som kom och hämta mig.

Kramar / Helen 

Likes

Comments

Detta är min äldsta vän, henne har jag faktiskt haft sen min första dag i livet. Hon har vart med mig och min familj genom allt. Vi har delat så mycket glädje, bus, bråk, kärleksproblem, och jag måste säga att denna tjej är min bästa vän men mer som en syster. Jag kan prata med henne om vad som helst, även om vi idag inte bor grannar så är våran vänskap stark. Jag känner mig så tacksam för min stjärna. Min själsfrände. Jag kommer alltid älska dig, Emelie, jag kommer springa genom eld och vatten för dig. Du är den bästa jag vet!

Kramar / Helen 

Likes

Comments

Tjenare i stugorna.

Idag har jag typ legat i soffan hela dagen och kvällen. Jag vaknade sent, eller vi vaknade sent och va så sega så vi hamnade i soffan och kikade på Beck. Sen vid 21 så gick David och bastade och jag pratade på skype med två kompisar. Kring 22.30 så hörde Simon av sog och ville ha besök då han behövde få prata. Så jag drog mig till sminkrummet och drog på mig lite smink och sedan bar det iväg. Glashalt är bara förnamnet, fy fan vad jag hatar denna årstid och vintern. Jag vet att jag bo i fel del av världen. Men väl framme så blev det härliga diskussioner och bäbisgos. Så nu har jag precis kommit hem och krypit ner i sängen! U N D E R B A R T!

Kramar / Helen 

Likes

Comments

Det är va denna dag bestått av, tvätt, städ, disk, matlagning avslutades dock framför Beck och snyggaste MickePee

Kramar / Helen 

Likes

Comments