I Söndags firade jag min födelsedag med släkt och familj då jag hade så mycket annat inplanerat den 10 då jag egentligen fyller år. Men tur var det väl för jag låg sjuk på min födelsedag, jag gick till mitt inbokade möte på vc och sen åkte jag hem och la mig. Nu har det gått 2.5 dag och jag mår bättre. Fortfarande lite problem med rösten men annars inga problem :) så på Lördag ska jag iväg på äventyr. Hoppas bara jag inte rasar igen och blir sämre, titta föresten min klocka jag fick av David på min födelsedag jag är dödskär! Så nu ska jag ta och försöka några timmar innan jag ska till läkaren igen för att diskutera en fortsatt sjukskrivning. Godnatt!

Likes

Comments

När jag kom hem i Lördags blev det bara sminka sig och fräscha upp sig för att gå ut och käka på Valentino med Mirre och sedan ta en drink på Calles. Men det slutade med att vi stängde stället och träffade massa härliga människor! Vilken kväll det blev :-)

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget påväg från Östersund. Det har vart trevligt som sjutton, dock så har det blivit lite sömn men det gick rätt bra iaf. Tillslut. Jag kom ju dit i Onsdags och då åkte vi hem till Henke och lämnade min väska innan det var dax att dra vidare. Jag fick ju åka lastbil då han jobbade onsdag till torsdag. Så det blev en intessant tur, men fan vad åkrädd jag var. Men kul var det också! Sen har vi mest tagit det lugnt och kollat film :) nu är jag som sagt påväg hemåt men gör ett stopp i sundsvall för att bara få vara ifred:) sen hem imorgon!

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget igen och är påväg till skogen typ, har haft ett trevligt dygn i Sundsvall där jag träffade Andreas, trevligt som fan. Det blev inte så mycket vi gjorde då vädret inte tillät det, men vi käkade en smaskig middag och bara pratade massa strunt. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, stajlplejs har verkligen gett mig några vänner som jag inte kommer släppa i första taget. Nu är jag påväg på nya äventyr! :-)

Likes

Comments

Nu sitter jag på tågstationen i Umeå och väntar på tåget som ska ta mig vidare till Sundsvall. Det är iskallt och glashalt ute, jag har redan ramlat en gång, så frågan är hur många gånger jag ska ha legat och kramat vägen innan jag är framme i Sundsvall? Jag är känd för att ramla men vad sjutton , inte mycket göra åt :) snart ska jag leta mig ut till spår 3 och sedan ska jag invänta tåget

Likes

Comments

God morgon alla tokar! :-) klockan är ca 05.45 och jag har precis dragit på mig kläder för att göra mig klar och ta bussen till Umeå och sedan tåget vidare till Sundsvall. Jag ska nämligen träffa Andreas idag. Man måste ju passa på när han är och hälsa på i dom norra delarna av landet. Känns spännande då det var ett tag sen jag var och umgicks med kompisar. Jag har ju pga depressionen/utbrändheten inte vågat eller orkat vara bland folk då jag blivit väldigt folk skygg. Men Andreas är en trevlig filur så det ska nog gå galant trots allt. Nej nu ska jag packa ner det sista och sedan börja bege mig emot bilen och bussen :-)

Likes

Comments

Detta år har bjudit på massa trevliga saker, men också tråkiga. Men nu just idag tänker jag bara ta upp dom roliga sakerna känns mer kul att börja nya året med positiva tankar :)

Resan med Mirre till Göteborg och Karlskrona
Min tripp till Göteborg, Helsingborg, Stockholm, Bollnäs, Sundsvall.
Alla fina människor jag fått äran att lära känna detta år, men också alla mina "gamla" vänner.
Jobbet på Barnavdelningen
Alla resor till Bollnäs
Alla fester
Skolan

Orup

Familj
Marinbasen (once in a lifetime)
Alla stajlplejstokar som fått mig att le
Alla spontandejter med tokigheter.

Tack fantastiska människor för att ni gjort mitt år fantastiskt!

Gott nytt år 🥂

Likes

Comments

Måndag och jag har precis kommit hem från ett läkarbesök. Jag är nu sjukskriven till mitt kuratorbesök den 10/1 och sen blir jag nog fortsatt sjukskriven. Jag har nu insett att jag inte klarar allt själv. Har kämpat själv nästan hela mitt liv och klarat det, eller har jag det? Jag tro det mer handla om att jag lyckats förtränga saker som hänt som jag nu inte längre kan förtränga. Jag har fått nå sömnmediciner och ångestdämpande och som sagt träffat alla möjliga människor på VC. Känns skönt att nu slippa pressen att ta mig till skolan vilket jag inte klarat av under flera veckor. Man vet att man borde men det går inte. Leendet jag burit på har börjat spricka. Fasaden jag ständigt hållt upp har rasat och jag kan inte längre få fram ett fejk leende. Men nu ska jag vila upp mig och försöka få energi, nu när jag tagit mig modet att söka hjälp!

Likes

Comments

Jag har knappt energi till någonting, är ständigt helt slut. Men igår så tog jag mig faktiskt för att ställa mig och baka. Det blev tre olika sorters muffins. En med citronsmak, en med chokladsmak och en med smak av pepparkaka. Dom fick godkänt av karln. Så det är ju alltid någonting. Så nu har jag fulla frysen med muffins om vi får besök såhär i juletid. :)

Likes

Comments