Jag började dagen i solen. Jag hade lä på altanen medan jag såg träden lite längre bort fladdra i vinden. Efter ca 1 timma gick jag in och gjorde lunch, blev halloumisallad. Ringde även Lisa och kollade om vi skulle åka på gymet men hon kunde inte så det blev en långpromenad i solen och blåsten. Skönt men som sagt blåsigt. Väl hemma igen körde jag några träningsövningar innan jag tog mig en dusch och sedan slog jag av telefonen och satte mig i fåtöljen och lyssnade på en ljudbok.

Nu har vi ätit middag och jag ska kolla på matchen mellan Skellefteå - Frölunda! Kom igen Skellefteå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har jag spenderat dom senaste timmarna med att ta hand om mig själv. Jag började med att göra en ansiktsmask samtidigt som jag kollade på tv. Sen tog jag mig ett varmt fotbad och sist men inte minst tog jag mig en lugn och varm dusch, rakade benen osv, hårinpackning, bodyscrub, insmord och olja i håret. Nu jävlar är man fräschare än man varit på länge. Jag har haft en helvetes dag och mår inte alls bra just nu. Ångest från helvetet och ett ständigt tryckt mot bröstet. Jag hoppas allt ska lösa sig... jag vill bara må bra!

Likes

Comments

Idag är den dagen vi firar att alla människor är olika och självklart så rockar jag också sockorna denna dag! Är det något jag älskar med människor så är det hur olika vi kan vara. Det är fantastiskt och borde uppmärksammas! :) rockar du sockorna?

Likes

Comments

Jag älskar mina naglar! Nu har man nya fräscha klor!

Likes

Comments

Vilken helg, sol, sol och mer sol, middag med släkten och bara mys. Idag startade jag dagen ute på altanen, det blev några timmars sol innan jag gick in och tog mig en dusch och gjorde mig klar för att åka på hockey med David! Kvällen avslutades med tacos framför tvn. Denna helg har varit bra, men nu är jag rätt drenerad på energi och ska ta mig en dusch och sedan krypa ner i sängen och sova :)

Likes

Comments

Denna dag har bestått av sol och mer sol jag älskar det. Satt ute 1,5 timma på altanen medan David och Vickan drog till skidspåret, sen har vi promenerat och bara njutit. Jag har lyckats bränna mig i ansiktet men det är det fan värt. Solskydd i ansiktet kanske man ska satsa på dock? Nu ska jag ta mig en dusch och sedan åka iväg på middag med familjen! Underbar jag!

Likes

Comments

Ikväll var jag och hämtade ut ett paket från DHL som innehöll solskydd, after sun, sololja, puder och en mascara. Alltså Hawaiian solprodukter, jag får typ orgasm av att lukta på dom. Jag kommer lukta så gott i utlandet och i sommar! Yay! Skulle provlukta på solskyddet men råkade spruta mig själv i ansiktet så tog handen och smörjde in dom istället . Ja det är typiskt mig och jag råkade spruta mig själv i ansiktet i bilen också! Man ba bra jobbat 10 poäng till moi!

Likes

Comments

Solen skiner och på våran altan var det 16 grader. Den låg i lä, jag tog på mig täckbyxor och la ut några filtar på stolen och satt mig. Så himla skönt, det blev att sitta ute i ca en timma. Jag hann prata med min fina vän från Skåne och det är alltid lika trevligt, dessutom avnjöt jag en celsius den nya smaken vattenmelon så himla god! Den kommer jag avnjuta många gånger i sommar.

Nu sitter jag inne och tittar på Rebecka Martinsson som går på 4an men jag missade det igår när jag fick åka in på akuten istället!

Likes

Comments

Jag har hängt med Simon en stund i eftermiddags, så trevligt och vilka samtal och skratt det blev. Älskar dessa stunder där man får uumgås med fina vänner.

Sen då, jo jag har sprungit och kissat hela dagen, fruktansvärt. Det blev bara värre och värre för varje minut. Jag har aldrig vart med om dess like, dessutom så var det bara ca 1 månad sen jag åt pencillin emot UVI. När jag och David kom hem från affären och hade skjutsat hem mamma så var det katastrof. Jag ringde då 1177 som tyckte jag kunde åka in då jag hade sånna besvär. Sagt och gjort David körde mig till akuten och det visade sig att urinstickan va "ful" så läkaren skrev ut pencillin så nu är jag inne på andra kuren antibiotika på kort tid. Så en urinodling blir det också. Nu är klockan snart halv 5 och jag springer fortfarande på toan konstant. :/

Likes

Comments