Denna dag har vart fruktansvärd på alla sätt, jag har mått så himla dåligt så jag ha suttit och pratat med mannen i flera timmar. Bara gråtit och sprutat ut tankar och känslor. Någonting jag absolut inte gör varje dag. Jag är öppen med mitt mående men inte så öppen så jag kan prata om allt som hänt och som jag gått igenom. Måste ta detta steg för steg och frågan är om jag någonsin kommer klara få ut allt eller om vissa av sakerna får följa mig ner i graven. Begravas med mig i det tysta. Många vet allmänt vad jag vart med om men det är bara ytligt. Allt annat som är kopplat ihop vet dom inte. Det är inte det att jag inte vill prata om det. Utan att jag faktiskt inte kan. Jag får inte ur mig det.

Senare ikväll så hörde Simon av sig och han hörde rätt snabbt att jag va jätte ledsen, så han sa kom hit. Jag åkte dit fick en kram, fick tänka på annat en stund men också prata lite om mitt mående. Dessutom fick jag gosa bäbis igen. Vilket charmtroll. Och mina naglar var väldigt intressanta må jag säga.

Tack Simon för att du finns och tack David för allt du gör för mig, varje dag.

Kramar / Helen 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

#metoo fruktansvärt att vi är så många drabbade. Jag är drabbad och många i min närhet likaså. Det måste få ett slut. Jag är en oblyg person och orädd. Men detta har gjort att jag blivit rädd.

Kramar / Helen 

Likes

Comments

Ikväll ha jag suttit barnvakt igen åt denna två månaders, men ikväll va han inte lika lugn som kvällen innan. Vaknade av att han kräktes, och skrek som en besatt. Lyfte upp honom och märkte att han va hungrig gick och skulle fixa ersättning med en bäbis i famnen som skrek för full hals. Jag tänkte bara nu väcker han storebror. Men nej ska tillsätta ersättningspulver, det är slut. Letar med en fortfarande lika arg kille på armen. Och inte nog med det inbrottssäkra förpackningar. Men tillslut så kommer flaskan och han blir nöjd vi sätter oss i soffan och jag kan andas ut. Men vad gör han då jo somnar ifrån flaskan efter bara lite. Jaha , men tur han är så mysig så det går inte ens bli arg på han.

Mer irriterad va ja på pappan som inte reagerade på mina sms och missade samtal . Haha . Så när pappan kom in så låg ungen nöjt i min famn och sov.

Kramar / Helen 

Likes

Comments

Feber märkte jag att jag hade igår och idag har den fortsatt vara hög. Men trots det så åkte jag till Simon och satt barnvakt åt hans 2 månaders och 3 åring. Docl sov dom hela tiden så denna gång blev det inte göra så mycket. När Simon kom in så pratade vi en stund innan det va dax för mig att åka hem. Dom som smittat mig och därför så gjorde det ingenting att jag hade feber.

Kramar / Helen 

Likes

Comments

Godkväll, sådär mitt i natten. Eller räknas nog som morgon snart. Igår va jag ute med vännerna och träffade på nå trevliga personer från Jönköping och Luleå. Så trevligt med lite nytt blod i denna stad. Iofs va dom på genomresa men iaf. Vi drack, dansade och allt därmellan hela kvällen och jag kom mig inte isäng förens 04.30!

Idag har jag mått som en jävla apa. Och gör fortfarande 1 dygn senare. Fysjutton, jag är för gammal för detta. Men vad tusan gör man inte. Men nu kommer jag nog inte att dricka på ett tag igen, sist va faktiskt i sommar.

Kvällen ha jag spenderat i soffan. Dötittat på tvn och haft en kompis på besök. Dock så va jag verkligen inte så social, men vad tusan. Jag varnade Tony innan så han hade ett val om han ville komma förbi iaf.

Nu ska jag gå och sova, men först byta tampong. Fick mensen ikväll också. Gnällkärring jo, det är mitt namn.

Kramar / Helen 

Likes

Comments

Jag lagade plättar till middag då David tjatat om det en evighet. Men jag va lite nervös då jag aldrig få dom bra, okej va 100 år sen jag provade sist, vi ha inte haft mjöl hemma på säkert 5 år. Men detta gick ju utan större katastrof. Från och med nu kan du kalla mig plättprinsessan. :) nu sitter vi och kikar på otecknade turtels 2 . Med tända ljus. Nu ska jag fortsätta här !

Kramar / Helen 

Likes

Comments

Hej. Idag vaknade jag rätt sent. Jag va helt slut och blev väldigt glad över några timmars sömn. Idag har jag faktiskt haft lite energi. Jag började med att hoppa in i duschen, sminkade mig och sen tog ja ut Maja på en promenad. Efter det så gjorde jag och David oss klara för att åka till DHL och hämta ut ett paket.

Väl där så mötte min pappa upp oss och vi åkte på visning i Klutmarkstation. Dock ingenting för oss, inte alls någon Wow upplevelse. Men för någon så är huset säkert en pärla.

Väl hemma igen så gjorde vi oss lite käk, eller vi och vi. Jag ställde mig och gjorde morotssoppa med räkost och räkor. Och till det gjorde jag rostad smörgås med vitlökssmak. Så himla smarrigt!!

Sen diskades det bort och jag ställde mig och gjorde dadelbollar. Såååå gott, men dessa är till Davidsjobb imorgon!

Kramar / Helen 

Likes

Comments

Som jag sagt hundra ggr förr mina vänner. Alltså jag är så överväldigad av all energi. Jag började kvällen med att Mirre kom förbi en sväng. Hon kan alltid få mig och le, alltså min prinsessa.

Sen vid 22 så åkte jag till min vän S och Davsson körde mig. Tack! Han dumpade mig och gick på promenad med Maja. Så jag fick världens kram, gråta lite, gråta lite till, och ytterligare lite. Och sen le lite mellan tårarna. S skrev på min handled (bilden) för att jag skulle förstå att jag va hans vän. Jag kan verkligen bli arg på den killen och han på mig. Vi är två tjurskallar, men trots det så är han den som torka mina tårar när jag bryter ihop. Så tacksam!

David
Stefan
Simon
Mirre
Johan
Henka
Henrik
Marcus

Vad fan skulle jag göra utan er, inte fan är det andas iaf. Ni ger mig luft och energi att kämpa mot min depression osv. Tack som fan! Ni är bäst!

Kramar / Helen 

Likes

Comments