View tracker

En gammal bild på mig, eller gammal är den väl inte. Bilden är tagen för kanske 2 veckor sedan då jag var på partaj.

Men som rubriken lyder så har jag idag vart på min första skoldag på flera veckor. Jag har nu försökt komma iväg i flera dagar. Men inte lyckats då jag istället sovit förbi alla larm och inte lyckats ta mig upp. Hur kom det sig att jag tog mig upp i morse då? Jo det ska jag tala om, jag har inte sovit alls, utan bara legat i sängen och vridit och vänt på mig, jag kunde helt enkelt inte sova förbi larmet. Dagen idag har vart bra för att jag fått träffa mina vänner och det är alltid lika trevligt, men jag har varit extremt trött och idag har vi haft Hälsa hela dagen, vi har haft Yoga på morgonen och sedan hade vi teori om hur vi ska nå våra egna mål, hur vi ska göra och vilka verktyg vi använt oss av för att komma dit vi vill. Jag måste säga att jag fick lite tips och våra lärare är experter på att veta hur kroppen fungerar och hur hjärnan tänker. Därifrån får man så många svar på frågor som man alltid ställer sig, dessutom gör denna bakgrund att man dessutom vet hur man ska hantera sin egen hjärna och sina egna tankar. För tro mig, är det något jag lärt mig denna termin så är det att det är bara vi som kan förändra vårar eget beteende och jobba oss framåt för ett hållbart mående.

Så ikväll så har jag suttit och skrivit ner mina mål, och framförallt hur man tar sig dit. Vilket är väldigt viktigt då våran hjärna alltid jobbar efter vinst. Och ser vi själva ingen större vinst med det vi tar oss för så kommer det aldrig gå. Då hjärnan själv inte kan se det heller. Så ikväll tänkte jag faktiskt sätta mig inne i min klädkammare och sminkrum och skriva ner mina mål och delmål på ett vitt A4 papper och sätta upp det på väggen. Jag hoppas det ska hjälpa mig att komma dit jag vill och att få mig att må bra. Men det kommer självklart att behövas mer än så, en läkarkontakt och mycket annat också. Men det är 1 steg i rätt riktning och det är det som räknas!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har länge kört i 110 och aldrig riktigt känt efter. Vilket jag börjat inse att jag får sota för nu. Energin finns inte, jag har sån inre stress, även om kroppen är slut så fortsätter huvudet gå på högvarv och jag kan inte få den att lugna sig. Jag har svårt koncentrera mig, hör inte klockan på morgonen, har ingen tidsuppfattning, är ledsen och allt är som i en berg- och dalbana och jag vet inte hur jag ska klara dagarna. Gör jag någonting i 2 timmar så måste jag vila 6 timmar. Jag har alla symtom på att ha "gått in i väggen" och därför har jag valt att efter jul inte gå skola och bara jobba lite extra ibland på barnavdelningen och resten av tiden försöka ta hand om mig själv. Hur det har jag inte listat ut än, men ey jag har kommit till insikt med att detta går inte längre. Det är ju i alla fall ett steg i rätt riktning.

Likes

Comments

View tracker

Har ni någonsin varit med om att ni mött en person som ni känner bara wow den människan kommer jag aldrig släppa? Det har jag på en så konstig sida som stajlplejs alltså gamla Lunarstorm. Jag har hittat en vän som jag kommer hålla stenhårt i. En riktig guldklimp och jag är evigt tacksam för att du finns vid min sida varje dag bryr dig om mig, lyssnar på mig, står ut med mig, skrattar åt mina dåliga skämt. Tack Henka för att du står vid min sida och för att du är en sån sjuhelvetes bra vän. För mig är du värdefull. Tack för att du är du och som sagt för mig är du bäst! :) Vänner är som diamanter, sällsynta men underbara!

Likes

Comments

​Oj, himmel och pannkaka så fruktansvärt usel jag har blivit på att uppdatera min blogg. Jag tror jag dör. Saken är den att i ärlighetens namn så har jag inget liv just nu, jag jobbar och jobbar och jobbar och dom dagar jag är ledig så gör jag nästan ingenting vettigt mer än att vila upp mig. 

Men igår så tog jag faktiskt och drog på dejt med bästa Mirre, jag jobbade hela dagen sen gjorde jag mig klar och drog iväg till henne, som vanligt så hade vi jätte trevligt. Jag kom faktiskt inte hem förens klockan var ca 03.45 imorse. Men tyvärr så vaknade jag rätt tidigt av att grannens jävla hund ylade igen. 

Idag kom även min syster till Skellefteå, jag lääängtar såååå efter att få spendera massa dagar tillsammans med henne nu när hon är här, jag hoppas kunna få med mig henne på Petter på Tisdag och sen hoppas jag vi ska hinna med någonting annat trevligt också. 

Men åter tillbaka till min usla uppdatering, jag kommer nog faktiskt inte vara så duktig på att uppdatera nu, jag jobbar intensivt och kommer att vilja lägga ledig tid på mina vänner och min familj/släkt. Sen i Augusti åker jag söderut, längtar som en galning alltså. Likes

Comments

Ibland har man perioder i livet som är lite tyngre. Jag är inne i en sådan nu, hoppas bara att den blir kort och att jag får återgå till att vara den livsleda och positiva tjej som jag är. Ibland kommer all skit som jag gick igenom som barn/ungdom upp och jag måste hantera det ytterligare en gång. Nej nu ska jag åka och hämta ut min telefon och hoppas på att kunna sitta i solen en stund och få lite D-vitamin. Jag behöver det. 

Likes

Comments

​Ikväll blev det en dejt med Mirre på Espresso house, som vanligt lika mysigt och trevligt. Tyvärr är det väldigt svårt att få ihop det när vi jobbar så olika som sagt. Men vi hann med några timmars surr och skratt innan jag ringde efter karln som kom och hämtade mig. Jag har inte sovit något i natt och är väldigt trött, så jag ska faktiskt göra en tidig kväll. Då jag jobbar imorgon igen. 

Likes

Comments

Under dagen igår så var det väldigt lugnt , kusinerna gick ut på en långpromenad medan jag satt mig ute i solen med en kopp kaffe och njöt av solen. Sen lagade dom en fantastiskt god lunch/middag. Ljummen sallad med halloumi. Alltså det var så galet gott! =)

​På kvällen åkte vi tillbaka till min moster och spelade lite kortspel. Som vanligt lika trevligt! :) Jag älskar det. Så kul så.

Idag blir det väldigt väldigt lugnt då jag måste försöka samla energi till min plågsamma vecka! =) men det ska nog gå bra. Bara jag får sova i lugn och ro. 

Likes

Comments

Midsommar afton spenderades i Ersmark tillsammans med mamma, Moster, Vickan, David och Helge som är en kusin till David. Vi njöt av god mat, kubbspel, god dryck, tårta och hade det väldigt trevligt. Blev dock väldigt lugnt och skönt. Men trevligt var det =) 

Likes

Comments

​Okej, jag insåg ganska snabbt om jag skrev rubriken att jag kanske ljög en aning. Jag menar jag har massor att göra och är igång nästan hela dygnet. Problemet är bara det att jag inte orkar blogga lika mycket som jag gjort. Då jag just nu jobbar antingen dag, kväll eller natt och sömnen är inte så där jätte bra. Men jag hoppas att det ska bli bättre. 

Igår var jag på kalas hos mamma och firade hennes födelsedag, jag hade dock en fruktansvärd huvudvärk nästan hela dagen och därför så blev det inte jätte sent. 

Idag väntas kvällsjobb, och imorgon jobbar jag dag och sedan väntas tre dagars ledighet innan jag påbörjar min värsta jobbvecka, som faktiskt är på 54 timmar! :O Det är helt galet. Jag kommer alltså inte ha något liv den veckan. Men sen är den bortgjord. Nu ska jag vänta på att karln kommer hem och sedan ska jag göra mig klar och bege mig. Likes

Comments

​Idag fyller världens bästa och underbaraste mamma år. Jag vill bara tacka dig för allt du ger mig och har gett mig. Du är min bästa vän och jag är så tacksam över att få ha dig som mamma och det stöd du gett och ger mig varje dag är guld värt. Jag älskar dig så mycket! 

Ps. Denna bild är tagen under ett gräddkrig som hon hade med min moster ;) HAHA ! 

Likes

Comments