Fy fan vilket helvetes dygn. Natten till igår låg jag i sånna kramper i magen så jag bara skrek. Dessutom kräktes jag som sjutton och hade 40 graders feber. Så hela dagen igår så sov jag och mådde jävel. Men idag är febern borta men jag är fortfarande väldigt mör i kroppen. Fruktansvärt.

Nu fundera jag på att gå och ta mig en dusch och fräscha till mig lite. Känner mig inte som den snyggaste människan på jorden.

Likes

Comments

Denna dag har varit kämpig jag är trött, har ångest, sover dåligt då hjärnan går på högvarv. Jag har inte gjort något vettigt alls, kollat tv, skrivit me lite folk. Annars ingenting, nu har jag tagit mina mediciner och tänker försöka sova, jag känner att jag måste ta all sömn jag kan få. Och som psykologen säger, all sömn för mig är viktig. Dom har hotat med att söva ner mig för att rädda mina organ från att stänga av. Så nu ska jag släcka! Godnatt

Likes

Comments

Kvällen avslutade vi med middag och sen blev det kortspel med mamma och moster. Så trevligt, dock hade jag och mamma en sämre dag, ingenting gick som det skulle och skratten avlöste varandra då jag misstolkade allt, men va sjutton vem kan inte få en typ mums mums till att se ut som en kuk med ådror? 😜

Likes

Comments

Idag har jag, mamma och David vart en sväng till Burträsk för att gå på marknaden. Så mysigt! Slutade med fika hemma hos mamma.

Likes

Comments

Igår hade jag en dålig dag eller har inte kommit upp från skovet. Så jag har en jobbig period fortfarande. Pratade med en kompis och han skrev jag ringer dig snart. Men han fortsatte smsa och försökte få mig lätta på hjärtat. Slutade med att jag storböla och hade sån panik för att jag berättat vissa saker. Jag tänkte för mig själv, må han inte ringa nu det klarar jag inte! Han ringde inte, helt plötsligt stod han i hallen ... jag blev chockad och rädd, för nu såg han mig svag. Han klev rakt in och gav mig världens kram. Jag försökte smita men utan resultat. Han kramade om mig i säkert 20 min. Jag va i chock, arg men samtidigt lättad. Nu hade han sett mig ledsen och accepterat det. Tack för att du kom förbi, trots att jag va totalt i upplösningstillstånd och så ledsen så är jag nu i efterhand väldigt glad över din gest.

Likes

Comments

Imorse blev det kliva upp innan tuppen för att göra sig klar, äntligen fick jag nya naglar. Så skönt! Man känner sig fräsch och som en ny person.

Så vad är mina planer för helgen? Jo det kan jag tala om inte mycket alls, jag har ju haft ganska mycket för mig så därför känns det nu väldigt skönt med en lugn helg. Imorgon ska vo förbi Burträsk för att gå en sväng på marknaden sen har jag inte så mycket planer. Så soffläge, bra tv och bara njuta av lugnet . Det känns som en bra plan!

Likes

Comments

Denna dag har varit tuff, på alla sätt. Tårarna har brännt bakom ögonlocken och jag har en ångest som är värre än värst. Jag är arg, ledsen och känslorna är utanpå kroppen. Jag fick dock besök av Jessica som var väldigt orolig tidigare under dagen. Känns skönt att hon var här även om jag fick dåligt samvete. Men jag är tacksam, så tacksam för allt stöd och för att jag vågade berätta för dig för ca 10 månader sen. Tack för stödet gumman ❤ låt nu denna dag vara över.

Likes

Comments

Denna natt är tuff på många sätt, men detta var en av dom värsta nätterna i mitt liv. Och idag är det ett år sen. Jag har ångest, jag är ledsen, jag är arg. Inte bara förstördes mitt psyke, jag kommer nog aldrig kunna förknippa alla <3 dag med något bra igen. Men trots allt så måste jag tillåta mig själv få må dåligt och dom få som vet allt dom förstår att jag inte är på topp. Men en vacker dag så vänder det och jag kanske kan slippa förknippa denna tragiska natt med smärta, och trauma och på något sätt bearbeta detta så det blir hanterbart.

Likes

Comments

Vilken Lördag, det finns inget underbarare än att få klä upp sig och umgås med vännerna och tänka på annat än sitt mående. Vi började kvällen här hos mig och avslutade kvällen på bästa Calles. Skratt, gott att dricka och bara mys. Tack för en superkväll Donny, Oskar, Lars, Olov, Nicke, Mirre, Musse, Alex och alla andra som gjorde ytterligare en kväll oförglömlig.

Jag har haft grymt jobbigt med ångesten senaste tiden av massa olika anledningar. Men jag ska fan vinna denna kamp som pågår mellan mig och mitt psykiska mående. För det är jag fan värd.

Likes

Comments

Denna helg ska jag spendera med frugan min i trumvirvel, Umeå. Vi åker efter att hon slutat skolan och kommer hem Söndag. Det blir shopping, skratt, fest x2 och bara umgås! Ska bli så sjukt kul. Tanken va att jag skulle hinna packa idag. Men jag är en så upptagen tjej så duschen och allt som hör till gjorde jag väl 00.00 ;) men vad fan , man kan inte va snabb jämt. Men vänta nu, vore ju bra om jag var det någon gång.

Likes

Comments