​Måndagskvällen avslutades med fotbollsträning. Efter ett uppehåll på ca 3 år med undantag för någon enstaka träningar då jag har haft tid känns det roligt att äntligen vara tillbaka lite mer frekvent. Konditionen har dock förbättringspotential, men men är bara glad att få spela. Det är bara hoppas att knänen håller så att man kan få chansen att få spela lite mer. 

Är nyss hemkommen från en kompis, vi är tre som har hållit ihop sedan högstadiet som brukar byta julklappar och fira födelsedagar ihop. Så hon fick en liten lätt frukost och paket. Nu sitter jag och funderar på om jag ska fortsätta på examensarbetet eller om jag ska våga mig på att baka bullar. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag igen. Veckorna går så fort! Det är inte långt kvar på terminen nu, måste säga att jag känner en blandning av glädje och rädsla. Glädje eftersom att 3 års studier snart är klara och jag kan få börja testa mina kunskaper. Rädsla eftersom att jag inte vet någonting om framtiden, vilket kontrollfreaket inom mig inte gillar. Men jag måste ju ändå erkänna att det är lite spännande att inte veta. 

Jag sitter just nu och skriver på examensarbetet som  ska in igen den 9 maj till förslutsseminariet som är den 18, vi kommer då få ett första besked om vi kommer få gå upp på slutseminariet i juni eller om vi måste vänta till augusti. Dock tror jag att vi kommer att hinna! Jag sitter med resultatet, analysen och slutsatsen just nu, sedan är det lite småfix på teori- och metodavsnittet kvar så är inte orolig än i alla fall. Visst kan det ju hända saker än som gör att vi inte hinner, men man måste ju tänka positivt. 


Likes

Comments

Då var det söndag ännu en gång. Har haft besök hela helgen, så det har blivit mat, fika, shopping och mys! Fick en tidig födelsedagspresent också 👌🏼. Nu väntar Tv:n 😎

Likes

Comments

Fick för mig att jag skulle baka bullar idag. Köpte allt som behövdes, precis innan jag skulle sätta igång kom jag på att jag inte äger en kavel!!! 😩 men tog en glasflaska, vilket fungerade lika bra. Jag lyckades ju få ihop någonting! Tycker det är ganska bra för att vara första gången. Bara hoppas att det är gott med 😜

Likes

Comments