Tenta och tenta! Har nu klarat av 2 tentor på en vecka! Jag borde bli godkänd på båda (håller tummarna). Men är helt slut i huvudet nu, inte lätt att komma ihåg saker längre när man är uppe i tentaveckorna.. Jag var till affären två gånger i går, pga att jag glömde vad jag skulle ha första gången. Sen skickade pojkvännen två gånger också för att inhandla det jag glömde de första två gångerna 😂 I morgon kör sista delen av denna termin i gång, känner att jag skulle behövt en extra dag ledigt! Men, men så är livet.

Likes

Comments

Då var det söndag ännu en gång. Har haft besök hela helgen, så det har blivit mat, fika, shopping och mys! Fick en tidig födelsedagspresent också 👌🏼. Nu väntar Tv:n 😎

Likes

Comments

Fick för mig att jag skulle baka bullar idag. Köpte allt som behövdes, precis innan jag skulle sätta igång kom jag på att jag inte äger en kavel!!! 😩 men tog en glasflaska, vilket fungerade lika bra. Jag lyckades ju få ihop någonting! Tycker det är ganska bra för att vara första gången. Bara hoppas att det är gott med 😜

Likes

Comments

Så är vi igång igen, en ny vecka med nya uppgifter. Hann läsa igenom 2 kapitel idag innan inlämningsuppgifterna tog över helt. Kom precis hem från gymmet 💪🏼. Kände att det gick bra idag, även fast det var fullt med folk. Vilket gjorde att man inte kunde göra det man ville. Nu väntar sängen!

Likes

Comments

Solen tittade fram idag, vilket betyder vårkänslor!! Ester och jag passade på att ta en långpromenad till parken. Där vi tränade lite på hundmöten bland annat. Har också hunnit med att göra grunden till en inlämningsuppgift som ska in den 23 mars. Så jag ligger bra till, bara lite detaljer kvar! 😊 Jag har också börjat med inlämningsuppgift nr 2, men fastnade så vi får se om jag lyckas lösa det under morgondagen. Nu tar jag kväll och drömmer mig bort till sommaren 😜.

Likes

Comments

Idag blev det inget nyttigt gjort direkt. Men en dag borde man väl få unna sig? Har ändå läst 2 kapitel i boken, så ett lite + i kanten till mig. 😊
Tänkte fortsätta att göra precis som jag har gjort den övervägande delen av dagen. I soffan, framför tv:n med hunden. Taggar mellomys!

Likes

Comments

Fredag betyder vilodag från gymmet och om jag ska vara ärlig så passar det verkligen bra. Känner mig lite sliten, det märks speciellt när jag går upp och ner i trapphuset. Vi får se om jag kanske ska ta ett lite lugnare pass i morgon. Dock anser jag att om man ändå inte kan eller ska ge allt så kan man lika gärna vara hemma. Nåja, vi får se. Nu väntar sängen!

Likes

Comments