Hej , varit tyst från mig ett tag men dagarna består av samma sak bebismys och nelliemys . Självklart gör vi lite annat med som träffa vänner .
Igår kom Julia och Victor och träffade Alva för första gången och även mina föräldrar kom och när dom åkte kom bror och Linnea en snabbis och lämnade paket till lilla Alva och direkt efter kom nellies kompis och lämnade inbjudan till kalas så nellie fick träffa många i går :) en lycklig tjej .

Idag var vi mindre lyckliga när klockan ringde vid halv 7 Alvas öron skulle kollas och skönt någ var dom godkända . Nu består resten av dagen av slapp och mys . Rätt faligt igår fyndade jag en sovrumstv en ny fin 3D 42 tums Phillips tv för ynka 1000 lappen snacka om fynd så nu sitter den på väggen och spel laddas ner för nu ska det spelas när barnen sover . Men lite faligt är det för svårt ta sig ur sängen 😂

Hoppas ni har en skön start på veckan 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej tisdag . Vilket grått trist väder vi har som inte verka vilja försvinna vill ju ha höst men det få gärna vara sol.
Idag har vi bara myst ine efter en lång sovmorgon . Alva vägra sova själv inatt igen så nu gav jag upp hon fick sova jämte mig och då var hon nöjd. Jätte mysigt sova så med henne men känns inte alls bra då det kan va faligt om hon hamna på mage eller bara få mitt täcke över sig .
Nu ikväll blev det En promenad med båda barnen och lite bus i lekplatsen . Nu tv är ju tro hopp och kärlek på tv idag . Lite för mycket Babel om Jesus men annars mysigt program .

Likes

Comments

Stressig början på ny vecka , en natt med lite sömn och stackars Rick fick knappt nån sömn förens på morgonen . Stress när man skulle in till stan med hade tid på rönken så upp och hoppa och nellie fick jag tjata med mig så Rick kunde få sova med bebis . Och köra bil med min svanskota gör jag gärna inte om medans den gör så ont höll på börja grina på väg hem så jobbigt var det så fruktansvärt ont :/.

Annars idag bara tagit det lungt handlat , städat , tvättat nu längtar man till sängen men väntar på en som ska köpa ena soffan hon skulle vart vid 18 men verka inte kunna klockan så irriterande hade ja vetat detta hade ja inte sålt den . Skickade för en halvtimme sen om hon kommer fick bara svar vi kommer men än har ingen kommit . Ne nu tv och vila .

Likes

Comments

Fredag och nu har fredaskännslan infunnit . Dagen började med bus i lekplatsen med nellies bästa vän och hennes syster och mamma , var ett tag sen man sågs så var väldigt kul få snacka ikapp lite och nellie va så glad se sina vänner , dom leker så fint tillsammans .

Sen blev det en snabbis förbi BVC och Lill hjärtat hade ökat fint i vikt nu 3080 gram . En liten tös är det allt jag har . Efter det blev det affären och köpa helg gott medans Rickard grillade passade jag på slänga ihop smörgåstårta att smaska på i morgon , smidigt men så sjukt gott .
Nu blire tv resten av kvällen och försöka få nellie och bada , spa badet åkte in i altanen så det kanske man kan locka henne med . Längtar så mycket tills man själv med kan krypa ner där men än är det för tidigt men senare i höst då:).

Likes

Comments

Likes

Comments

Livet som två barns mamma är verkligen så mysigt , tänk två barn att få ge och få kärlek av en massa gos . Jag bara njuter av se dom tillsammans så mycket kärlek se jag nellie ge och det är så fint .

Idag var vi på ryhov på BB mottagningen och kollade Alvas gulsot och den var forfarande hög men hon slipper sola . Sen blev det en sväng köpa helg mys på city gross och även Rick sprang in och köpte stå bräda till vagnen . Även en premiär tur i vagnen för Alva .

Nu är jag så trött att känns som kroppen knappt orkar mer är någ all sömnbristen från sjukhuset har räknat med jag sovit 17 timmar på elva dagar Max . Börja ta ut sin rätt . Så nu bli det slapp i sängen !

Likes

Comments

Hej . Igår 14:58 tittade äntligen vår prinsessa ut hela 2970 gram och 49 cm lång helt perfekt liten tjej , svårt sluta titta på henne för hon är så fin och världens snällaste tjej.

Förlossningen var väldigt tuff tog 24 timmar sammanlagt från då jag blev startat men värkarna började göra väldigt ont vid 10 i går morse efter en hel natt med bara vandrandes i korridorerna av sammandragning men aldrig tog dom vid Odenkligt men när ja fick drop som skulle hjälpa till då kan vi prata . Ända smärtstillande var lustgas och oj vad den hjälpte . Hade jag inte haft den hade jag aldrig stått ut . Allt gick bra och det är så skönt det är över och man äntligen kan njuta . Bebis mådde bra efter men låg i Temp så hela dagen efter handlade om få upp tempen med värme från oss men jag mådde inget bra frossa och visade sig jag hade feber så nu är blod skickat så jag ibte är blodförgiftad . Sen skadat baken vet inte om det är nåt med svanskotan men nåt smärtar nåt sjukt så rönken gjordes som dom inte hittade nåt på som tur var .

Nu längtar man hem och bara få vara med övriga familjemedlemmar .

Likes

Comments

Äntligen nu är det snart dags eller idag eller i morgon men fått första två doserna av igångsättningen så nu kan det hända grejer och mer sammandragningar känner ja men inte så som ja vill men det kanske kommer ikväll . Så snart få man träffa lilla bebis .

Idag kom föräldrarna och min bror och mitt hjärta och hälsade på så härligt få krama om henne igen . Längtar redan efter henne . Mammas stora tjej som ska bli storasyster har inte fattat än att det är faktist en till som kommer betyda hela ens värld som snart kommer . Overkligt :).

Nu kolla lite serier och vila 😊 laddar upp med godis och Cola ;)

Likes

Comments