Pigge.

Detta är som många av ni vet, Pigge. Hon som knappt står ut med mig för att jag vill prata med henne hela tiden, hon som kan gå ut i skogen och kolla på konstiga kryp (<3), hon som har stor kärlek till böcker, hon som tog största steget någonsin och flyttade till Göteborg och började plugga på Chalmers istället för att vara hemma och jobba, hon som saknar gymnasietiden och skolans utbyte med Sydafrika något grymt, hon som älskar hennes jävla pastasås och pasta allmänt, hon som älskar att åka fort i backarna på hennes snowboard, hon som känner sååå mycket och har så mycket känslor men som hon inte visar alltid, hon som jag saknar så det gör ont, hon som alltid finns där oavsett vad som händer, hon som är min extramamma och hjälper mig på ett sätt som inte ens min egna mamma gör, hon som vill resa till London, hon som gillar att laga mat, hon som älskar att fota och drömmer om en ny kamera, hon som är så extremt smart och så duktig på det hon gör och pluggar till, hon som är omtyckt, hon som jag bara kan kolla på och börja skratta med för vi tänker på samma saker och hon som vet allt. Hon vet hur jag känner mig i alla situationer, hon vet när jag putar med underläppen och gör min sura min när vi pratar i telefon och inte ens ser varandra. Hon är den jag alltid frågar om råd, men följer jag dem? Hehe.. Hon älskar inredning, tekoppar, vintage saker, gamla saker och göra något gammalt till nytt. Hon älskar att klippa och klistra, spela piano, hennes före detta kör Livslust och Gullbrannagården utanför Halmstad.

Hon är min bästa vän. Och jag vet att jag kan vara jobbig men sån är jag, det vet hon om också. När jag saknar någon, när jag känner mig halv utan någon och när jag kan sitta vid datorn, kolla gamla bilder på oss två och fälla en tår. Jag behöver henne och ja, Helén Lange kan vara en jävla påfrestning. Hon kommer alltid vara min bästa vän och vi har känt varandra nu i fyra år. Hon har alltid funnits där och kommer alltid göra, min, bara min finaste bästis. Pigge. Emilia Linnea Sandolf.


​Kreta förra året. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det den sista juni. Jag har ännu inte badat i havet, det har ännu inte varit en sådan stekhet dag där man bara går runt i bikini och med en flaska hawaiian tropic i handen. Det är lite synd, men å andra sidan jobbar jag ändå hela tiden, 11 dagar i sträck faktiskt och jag är nu inne på dag 3 tror jag. Så det är ändå okej. Den 7-8 är jag ledig så får hoppas på finare väder då, efter det är det några jobbdagar till sedan är jag ledig i fyra dagar. Jaha, sen är nästan juli slut med.

Jag jobbar idag från 13.30 och vet inte riktigt när jag slutar. Sen ska jag till Halmstad, as always haha, och kolla på fotboll??? Ni som känner mig vet att detta inte är likt mig. Jag, fotboll? Nja. Men ska sitta på krogen och kolla så har nog annat och göra med. ;)

Kollar utåt från husvagnen och det ser faktiskt ut som om solen skiner en smula. Ska ta tag i träningen idag med, har haft "uppehåll" i några dagar så ska ut på stranden och springa idag. Det är nog det bästa som finns, rensar tankarna något oerhört och ja, det behövs.


​Slänger in en bild från simhallen i Göteborg. Jag har sagt såhär nu, om det inte går bra för mig och om sjukdomar och så vidare bara hindrar hela tiden ska jag sluta. Det är ett stort beslut för jag har simmat i 10 år och ärligt talat har jag svårt att se mig själv som ickesimmare. 

Likes

Comments

Jahaja, då var det kväll åter igen. Vad jag har gjort idag? Ätit typ. Blev inget häng i Mellbystrand eller i Halmstad, men det är okej för är helt slut så blir att sova istället.

Lyssnar på musik och kollar tumblr just nu och drömmer mig bort. Är lite avundsjuk för flera av mina kompisar ska iväg, antingen ska dom till USA eller ska dom flytta till en annan stad. Få starta om. Det har jag redan fått göra två gånger, dock händer det så mycket hela tiden och så fort man gör ett enda litet misstag sprids det som en löpeld och hela staden vet om det. Om ett år, bara ett år, ska jag till USA. Då kommer jag lämna alla mina vänner och ovänner, bekanta och obekanta. Och jag är okej med det för tror jag behöver en ny start. Dock är det en del av mina vänner som jag aldrig kommer lämna helt och kommer sakna dom med hela mitt hjärta. Jag vet att jag kommer ha hemlängtan för fick det bara efter tre veckor i USA förra gången. Dock är det inte samma sak längre. För nu prioriterar jag faktiskt mig själv och det jag vill, vilket jag aldrig gjort tidigare.

http://langehelen.tumblr.com/


En till bild från i helgen med fina vänner. <3

Likes

Comments

Haha, vilken sjuk helg. Började på lördagen med jobb, sen blev det av till Halmstad och hemmafest. Därefter bar det till stan och Mårtensson där vi dansade hela natten och var inte hemma hos min kompis förrän 10 på morgonen dagen efter. Efter balkonghoppande (haha) och mycket annat landade jag hemma hos Erica där vi däckade totalt och vaknade upp fem timmar senare i hennes soffa.

Efter det hängde jag hos en saknad vän med pizza och skitsnack tills tåget gick hem vid tio på kvällen. Idag ska jag bara jobba, sen blir antingen picnick i Halmstad eller häng här. Vi får helt enkelt se!

Vill bara säga att jag har världens finaste vänner och kunde verkligen inte önska mig bättre. I helgen låtsades jag även vara en midsommarstång pga fick blommor av ett flertal, efter aningen lite för många jellyshots. Men vad gör det, SOMMARN ÄGER.


Squad

Likes

Comments

Vill börja inlägget med att säga att jag är så gryyyyymt avundsjuk på alla som är på Bråvalla i helgen. En sak är säker, nästa år: ska jag dit!

Idag har jag jobbat lite, följt av.. ingenting alls faktiskt haha. Legat hemma, kollat oth (ja, jag tror jag är inne på den 10: onde gången jag kollar på den serien..) och ätit lite gott. Så efter kvällsmat blir det ut och springa en runda.

Jag har överfört massor av bilder så här har ni en del från min sommar hittills, och massa annat.


Likes

Comments

Alltså vilken fantastisk helg. Spenderat min helg med mina allra bästa kompisar och slagit klackarna (sandalerna hehe) i taket på Leffes och Club cirkus på midsommardagen. Jag har även jobbat, åkt karuseller mitt i natten, druckit drinkar på förfest gjorda av en privat bartender, varit på fest hos en nära vän tillsammans med såå många andra, lärt känna fler människor och ätit massa god mat. Så min helg har varit helt perfekt.

Igår däckade jag vid 21 ungefär då jag sovit dåligt två nätter i rad.

Här är några bilder från midsommardagen inför Leffes, Tylösand och midsommarafton.


Likes

Comments

"Sommaren" har dragit igång för fullt. Jag har hittills bockat av Summerburst, börjat på sommarjobbet, tränat en del, midsommar och midsommardagen som var såå bra och mycket, mycket mer. Känns som om denna sommaren kommer bli så himla bra. Om vädret blir bättre det vill säga...

Bigslap ska bokas, 1 augusti kommer jag ännu en gång trängas med tusentals människor i väntan på musikeliten i Malmö. Så pepp!

Har ungefär en veckas träning kvar, sen kommer jag ta sommarlov från simningen vilket jag tror bara är bra. Idag är jag själv i husvagnen. Tänkte ta en springtur strax sen blir det lunch och vid klockan tre tar jag cykeln till Laholm och simning i Halmstad.

Pusshaj

Likes

Comments

Yes, då vart man sjuk. Igen. Inte lite sjuk heller. Har dragit på mig lunginflammation, halsfluss, sen ska jag troligtvis operera bort mina halsmandlar och sen har jag också 2 olika astmasorter. Just det, feber med. :- )

MEN NÄSTA HELG, då är det dags föööööör SUMMERBURST!

Om jag är taggad? Eh, ja. Ska dansa till Aviicii , Martin Garrix och så vidare och umgås med mina finaste kompisar. Yes. Så måste bli frisk tills dess. Så nu är de sängen som gäller och skolan när det verkligen behövs. Har tenta om två veckor också så kanske bra att plugga inför den lite också haha.


​Min allra, allra bästa vän. Hon vet allt, hon känner mig ut och innantill. Ingen som vet så mycket om mig som hon gör. Loveu

Likes

Comments

Ja, framtiden är en oviss fråga haha. Jag vill göra så himla mycket och jag vill uppleva allt, se världen och uppleva hur det är att leva i andra länder. Sån är jag. Jag har drömt om att vara au- pair i 8-9 år nu kanske, åka till USA och bo där och självklart ta hand om barn. Så jag har bestämt mig, så fort jag har pengar till det ska jag faktiskt ta ett studieuppehåll och åka till USA och uppleva min dröm. För detta är något jag velat så himla länge och jag vill INTE ångra att jag inte åkte senare. 

Det är många som inte tycker jag ska åka nu, men jag känner att jag började plugga direkt, jag är 19 år och studierna finns kvar sen. Men au- pair livet finns inte kvar så jättelänge till. Visst, det finns ju kvar några år (tror man kan göra det till man är 26 om jag minns rätt). Men jag har väntat tillräckligt. 

Läser dagligen massor av au- pair bloggar och om det amerikanska livet. Efter att jag varit i USA en månad ungefär har jag blivit ännu mer kär i landet, människorna och kulturen. ALLT ÄR SÅ ANNORLUNDA! Jag tror jag behöver detta också. 

Så om ett år, lite mer, så kanske jag sitter på ett plan från Köpenhamn påväg till New York eller Los Angeles (två av de ställena jag mest vill åka till hehe). OCH JAG ÄR SÅ TAGGAD! 

http://www.culturalcare.se/ är organisationen jag tänkt åka med. 


Likes

Comments