Åh, jag är så less att det inte går typ! Haha. Men seriöst, arjeplog asså.. näää ! Allt som existerar här är skitsnack. Är så jävla glad att jag flyttar snart.


Och folket.. jaa.. finns självklart vissa diamanter, men överlag, usch! Så jag säger då bara det, ni som funderat på att flytta hit - GÖR DET INTE! Ni kommer bara ångra er.


Så just nu sitter jag, och av någon dum anledning, bryr mig för mycket! Om allting. Överanalyserar. ALLT. Varenda ord nån säger, varenda liten handling. Normalt sett om något går dåligt för mig, varesej det gäller vänner, familj eller något annat, så rycker jag bara på axlarna och lägger det bakom mig. Så.. varför bryr jag mig nu? ÄH, SKÄRP DIG NU FÖRFAN HELENA!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vem fan har kommit på den "oskrivna regeln" att vuxna gråter inte, killar gråter inte, och man gråter inte synligt för någon, för att det är "töntigt"? Det är bara ren jävla bullshit! Alla gråter, nån gång, och ja, det är normalt. För alla går någon gång i sitt liv igenom svåra situationer som man inte vet hur man ska hantera och då är det faktiskt skönt att ha en axel och gråta ut på.

Så. Ja. Nu, just precis nu, sitter jag i min säng med underbar musik i bakgrunden, och biter mig lite i läppen och kollar snett neråt precis så som jag brukar göra då jag tar en allvarlig fundering över livet. Varför är allting som det är egentligen? Det känns som att jag lever i en annan värld, som egentligen inte finns, utan att detta bara är en hemskt mardröm, och att jag snart ska komma tillbaka till verkligheten igen. Det är mycket tankar som snurrar runt nu, verkligen! Jag är kluven, tankspridd och förvirrad. Så nu, sitter jag här med huvudvärk och ska ta en alvedon och sen ta en promenad för att reda ut det här med mig själv.

VILL NI VETA EN SAK? Jag undviker på alla möjliga sätt allt som kanske någon gång kan ge mig känslor för någon. Jag är inte rädd för att bli sårad, men jag har inte tid att vara kär nu. Eller, så kanske jag egentligen bara är rädd för att bli kär...?

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah you bleed just to know you're alive


And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

Likes

Comments

Just precis nu, efter att ha haft femtioelva ångest attacker, så känns allt bra igen. Eller börjar göra det i alla fall. Nog för jag har en jävla press på mig att fixa alla betyg för att kunna ta mig in på högskola. Men det ska gå. Det måste gå. Fast de närmsta veckorna kommer jag ju dock inte ha någon fritid eller så men... ja.. det får vara..

Nåja, nu ska jag se ett avsnitt av awkward och sen sova. God natt. <3

Likes

Comments

Åh, underbara underbara fredag, jag har längtat efter dig! ♥
Inte för att det alltid finns så extremt mycket att göra i Arjeplog just, men det spelar faktiskt ingen roll, för huvudsaken är att det är fredag. Och imorse, fick jag en chock av mig själv, för jag var så himla glad, typ jätteglad, lycklig ungefär. Varför vet jag inte, men glad var jag! Och är fortfarande. SÅ JÄVLA SKÖNT ATT JAG OCKSÅ FÅR MÅ BRA IBLAND!


Likes

Comments

Hej. ♥
Jag måste bara berätta. Att mina vänner är bäst, helt enkelt. För jag har varit djupt nersjunken, så deprimerad att.. ja.. jag vet inte vad. Att jag i stort sett tappat bort mig själv och lättare sagt förlorade mig själv i sorgen. Men jag har så underbart fina vänner, att jag faktiskt sakta men säkert börjar ta mig upp, som att jag nästan börjar se ljuset i tunneln. Ni vet vilka ni är, och ni betyder så extremt mycket, tack för att ni finns.


You're not alone, together we stand
I'll be by your side you know I'll take your hand
When it gets cold, and it feels like the end
There's no place to go you know I won't give in
 No I won't give in

Keep holding on
'Cause you know we'll make it through
We'll make it through

Just stay strong
'Cause you know I'm here for you
I'm here for you

Likes

Comments

Åh, jag orkar inte. Var -35 idag då jag skulle till skolan, men jag hade tur för som vanlig när det är kallare än -25 har pappa ändå redan bestämt sig för att skjutsa mig, haha. Men det är bra, och snällt, för jag slapp ju frysa ihjäl. Men det är ändå bara nackdelar med denna hemska kyla.. jag menar, vad ska man göra när man slutat? Och vad ska man göra ikväll? Kan ju inte vara ute i alla fall..

Har nu lektion för den delen, och jag är så fruktansvärt produktiv att jag till och med hinner skriva här lite.. ;) haha!

Likes

Comments

Nej jag har inte uppdaterat på ett tag för jag har inte hunnit. Haft för mycket att göra, typ. Haha. Nej men.. har helt ärligt inte tänkt på det bara faktiskt. Men under tiden har jag haft det jävla kul ändå! Orkar inte dra upp allt här, det räcker med att ni vet att jag haft det bäst. Ibland i alla fall.

Och.. ja.. nu är det såhär kul igen, natt, icke-trött Helena, tankarna snurrar runt och man funderar över livet osv, haha. Hatar det. Inte för att jag bara tänker på dåliga saker, tänker på en himla massa bra också, men problemet är att då kan jag ju inte sova. Hahaha.. har ju skola imorn.. :( nåja, nu ska jag slå igång en film eller liknande, efter min alldeles strax lilla tripp ut i värmen då (är ju bara -20 nu, 10 grader varmare, HURRA!) ;) och faktiskt, försöka rensa bort mina tankar så att jag tillslut får lite sömn jag med.

Godnatt. ♥

Likes

Comments

Hej! :) eller godmorgon eller godnatt? jag vet inte riktigt för jag har då inte somnat än, trots att jag legat och vridit och vänt på mig och försökt lyckas somna i sisådär 3-4 timmar. Men vet ni vad? Det går inte...

Haha jag är väl för taggad eller något. Taggad på att festa och umgås med bäst folk! Fast hur ska jag orka det om jag inte sovit något inatt...? Haha, det löser sig nog.

Nu ska jag (med risk att låta lite nördig) lägga mig och läsa min underbart läskiga och mystiska bok som jag aldrig vill sluta läsa, hehe.

sov gott ni då i alla fall. ♥

Likes

Comments

Jag vill lyckas. Och jag tänker lyckas, för att jag ska lyckas! Saknaden är verkligen stor, det är den absolut. Men jag vet inte vad jag kan säga eller göra, för att få tillbaka det som varit. Om jag bara visste, så skulle jag nog göra det direkt.. men.. jag vet ju inte..

Och ja.. jag ska sluta. Ska sluta skriva om mina problem konstant, alla kanske inte vill veta att mitt hjärta inte orkar mer. Men jag önskar i alla fall er andra en god fortsättning och att ni får må bra och vara glad varje dag. ♥

Han la sig sakta ner så tung med gråten i sin hals
Han tycktes höra röst i  rum, men där fanns ingen alls
Han fyllde kroppen sin med mjöd, hans ögon  sjönk ihop
För att återfödas i en dröm till hjältars glädjerop

Där  brinner jag förutan glöd
Där växer jag mig stark
Brynjan min får motstå  slag å aldrig tar jag mark
Kärlek till vårt fosterland ger kraft och mod till män
Heder till vårt kära folk där eldar brinner än


I stilla  mörker väntar han, där månen kastar sken
I ensamhet han lider ont å hjärtat  känns som sten
Från händer rinner blodet tjock, han faller tungt ihop
Blommor föds och blommor dör, hör hjältars sorgerop

Likes

Comments

Hej. Gott nytt år, eller något. Jag tror faktiskt verkligen att det här året kan bli bättre trots att det är skit just nu. Men det är sånt man får ta ibland, måste tydligen få känna någon riktigt rejäl smärta ibland så man rent av känner att man lever. Inte för att jag vill men.. så är det, tyvärr. Jag har lite svaga framtids planer men de är jävligt dimmiga just nu eftersom jag har svårt att planera framtiden för mig i vetskap om att jag kommer att vara ensam. Det blir en plan för bara mig och det känns så himla fel.. men jag ska i alla fall ta mig söderut, och börja om ett helt nytt liv och ta allt från början igen. Men försiktigt. och tyvärr är jag rädd att jag inte kommer lita på någon för jag vill aldrig nånsin igen behöva må som jag gör nu.

Hoppas ni andra mår bra.
  • 308 Readers

Likes

Comments