Header

Igår vart det första vabb för Alva , efter knappt nån sömn och feber så vart det bara stanna hemma och det är ju verkligen inte roligt med sjuka barn en massa gnäll . Plus vi fick ingen chans att vila när snickarna var här . Tänkte åka till min mamma vila där men Rick hade med babyskyddet så i några timmar satt vi på golvet och lyssnade på bankandet innan Rick kunde komma hem och vi åkte till mamma och Alva fick sova lite .
Nu idag är man ledig innan helg jobb och Alva har sovit ut och febern är borta. Undra om det va en tand som ställer till det upptäckte 2 till som va på g så kanske dom som spökar eller är det förkylning på g för ibland är hon jätte snorig sen puff väck .
Idag blir det lungt åka handla lite sen fixa lite här hemma som måla tak och kanske tapetsera . Känns så skönt när allt blir gjort kommer kännas som ett nytt hem .

I går började Alva gå 👏🏼 så nu kämpar hon för fullt men lyckats gå några steg innan hon brakar i marken .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej , så skönt med snart läggdags är så trött av för lite sömn som blir så störd av vaknande barn som skriker, en snarkande man . Sen ringer klockan på 05 och man ska kämpa igenom ny dag så tack och lov för kväll nu . I morgon upp igen vid 05 men jobb på annan avd som behöver hjälp .

Idag vart man lite små sur att komma hem då snickaren knappt gjort nåt här hemma ser ut som i går .. denna tid den ska ta är så irriterande känns som det aldrig blir klart när det bara är en snickare när dom ska va två 😩 hoppas på mer färdigt i mon annnars vet jag inte vad jag gör . Suck suck...känner detta blev lite gnäll inlägg men så det känns . Nu natta trött tjej sen lite tv innan sängen .

Jag älskar dig min man ❤️

Likes

Comments

Hej , lite tråkig söndag idag .
Började dagen på Leos lekland men där var det roligt . Så kul se dom båda Leka men blev så mycket folk så vi vart där bara en stund på Förmidagen.
Sen hen och grillat och tagit tag i en Vikdörr vi ska ha in till tvättstugan . Vet att Vikdörr är lite ute men inget annat går där och fy vilket jobb att montera ihop skiten mycket värre en Ikeas . Tig över 4 timmar så all annan plan som målning var bara glömma .

Nu natta stora tjejen sen koppla av i ett bad med ljudbok. I morgon kvälls jobb men måste upp innan 7 för snickaren kommer då .
Hoppas på en bra vecka med att barnens rum äntligen ska bli färdiga men kanske för mycket att önska ..

Likes

Comments

Så skönt med lite ledig helg efter intensiv vecka på jobbet . Men känns väldigt bra börjat jobba känner mig varmare i kläderna nu på jobbet än jag gjorde när jag gick hem konstigt någ . Så känns bara kul jobba nu . .
Idag har vi passat på fixat hemma i fredags när jag kom hem hade snickaren satt in nya altan dörren och fönstret i köket så idag blev det fixa allt runt det och måla vitt . Vi försöker göra allt det lätta själva så tar snickaren själva grovjobbet .

I morgon blir det Leos lekland med barnen . Ska bli mysigt bara vi tre tjejer .
Sen mer fix här hemma på efm .

Hoppas ni har en fin helg . Nu hämt mat och film 😊

Likes

Comments

Lite skillnad 😊 så nöjd! Känns större i verkligheten än vad det ser ut på bilden . I morgon börja dom på övervåningen med barnens rum. Skönt man börjat jobba så man slipper va hemma när dom är här och bankar 🙈.
Nu väntas soffan precis lagt barnen och är så trött efter jobbet och i morgon ringer klockan igen vid 05. Skönt med rutiner igen

Likes

Comments

Måndag och varit ledig . Känns helt okej börjat jobba inte så mycket ångest som jag trodde . Har ju så Goa jobba kompisar så blir en hel del skratt på jobbet .
Men idag har deg inte varit nån glad Helen här hemma mitt humör är precis lika dåligt som vädret vi haft . Regn och grått och blåser .
Så trött på allt med byggbranchen att göra vill bara spy på skiten !
Fönstrena skulle kommit i onsdags men nej dom har man fotfarande inte fått och när man väll ringer XL bygg så ber dom att få kolla och ringa upp men gör dom det ? Nej!! Idioter!!!
Sen snickaren skulle komma riva vägen idag kunde inte komma för han va sjuk sa han i går och sjuka kan vi alla bli så inte sur över det men sur över han sa hans killar som jobba för han skulle komma men har dom gjort det ? Nej!! Vi ringer för kolla om dom verkligen kommer och hab skulle ringa dom för sen ringa oss men gör han det ? Nej!! Suck!! Vad är det med vissa hantverkare ? Tror dom bara kan skits i saker ! Inte första gången detta händer utan jämt när vi tagit in nån så strulas det 😡

Känner mig bitter är glad för jobba i morgon och är inte väggen borta i morgon få det anlitas nån ny som säkert med ska krångla ..

Ne nu lägga barnen för sen tv en stund innan man ska sova och upp vid 5:/

I går på promenad 😊

Likes

Comments

Sista dagen som föräldraledig . Nellie är hos mina föräldrar i natt och sakna henne redan en massa så tyst utan henne . Idag åkte vi för kika på golv och nu äntligen har vi bestämt oss för ett trägolv som passa perfekt här hemma ljust och fint .

Nu är laxen i röken eller var Rick kom precis in efter kämpat med röka skiten i 3 timmar !! 3!! Så vad händer jo han tappa den😩😩.

Tur man har god stek potatis till och bli mätt . En lugn kväll blir det här hemma 😊

Det svarta är vårt golv nu men detta ljusa kommer bli 👍🙏

Likes

Comments

Fredag och kroppen är inte 100 än så vilodag hemma . Nellie var iväg hela Förmidagen hos sina kompisar här jämte och hade super kul. Jag och Alva bara slöade Alva är så förkyld än.
Passade på städa undan lite och fixa med mat .
Blev lite för god mat idag , blev två goda middagar till lunch pannbiff och potatismos och nu i kväll fish and chips . Galet gott. Men inte okej med två middagar när man knappt rört sig idag så fick bli hemma träning mellan måltiderna 😂 inte det lättaste med två barn på sig .

Nu en film sen sova i morgon ska vi på jakt efter golv .

Per Mobergs recept . Öl i frityrsmeten det var en höjdare det 😊

Likes

Comments

Då var sista inskolningsdagen över och hon fick va där själv några timmar och det gick väldigt bra för alva . Bara i morgon och lördag ledigt innan vardagen börjar på riktigt .
Kommer kännas så tråkigt för älska umgås med barnen och se dom tillsammans nu när dom har nytta av varandra är så roligt . Se dom leka och skratta ihop men även hur dom trösta varandra .
Kommer sakna inte kunna leka varje dag och ta dagen som den kommer .

Idag var snickaren förbi när vi drog ner ena väggen så hade vi glömt ventilationen gick dragen där men det gick att lösa som tur var . Så på måndag börja dom 👏🏼👏🏼 så skönt det äntligen är dags .

Annars idag bara vilat min kropp är slö och näsan är helt täppt . Alva har med börjat bli förkyld men hade nästan räknat med bli dåliga i och med inskolningen . Nu dags för sängen och hoppas det inte är värre till i morgon 😊

Likes

Comments

Då vart denna onsdag snart över och längtar till sömn just nu.
Blir så trött i huvdet vara på inskolning med alltid nåt barn som skriker och gråter och mina öron fixa det inte riktigt och huvedvärken kommer direkt .
Skulle någ aldrig klara det jobbet just pga av ljudnivån annars verka va så mysigt jobb. Så fina människor som jobba på förskolan känner mig så trygg lämna mina barn där :)
I morgon dags för lämna henne själv tre timmar se hur det går 😊.

Idag fixade vi även ner ytligare en väg och gjorde klart det sista innan snickarna kommer .
Hoppas dom kommer snart och fönsterna med som skulle kommit idag !

Ne nu ett bad innan sängen 😊

Likes

Comments