Header

Verkar som vi andra klara oss från magsjukan . Nellie slutade spy i går eftermiddag men hon är lika trött i dag som i går bara legat på soffan och klagat på magen och knappt druckit något så svårt få i henne nåt .
Hoppas på bra dag i morgon så man kan gå ut lite innan nattjobb väntar . Skulle jobbat inatt men det våga ja inte ifall magsjukan kommer eller man är bärare av det .

Maken har lagt golv idag igen denna gång i hallen nu börja man äntligen se slutet . I mon ska det läggas klart i hallen sen ska ja någ måla över dom blåa tapeterna i köket i mon till grå betong färg .

Men nu finalen av bonde söker fru 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken natt . ...
Nån timmes sömn på hela natten . Nellie började klaga på magont i går kväll och helt plötsligt hör ja hur hon skriker och kommer in i sovrummet och hela sängen badar i spya . Sen har hon spytt en massa och idag vaknade jag i hon gjort nr 2 i sängen och självklart har man legat i det . Usch för magsjuka så jobbigt hoppas bara vi andra slipper men risken stor att nån av oss få det mer .
Alva hade med jobbig natt då hon hostat non stop efter 12 slaget trodde hon skulle få en bra natt men nepp två sjuka barn och en trött mamma . Idag blir det soffan och tvätta tvätta ...hade sett fram emot få åka pulka med familjen men det kan man ju glömma .

Hoppas ni mår bra ❄️❄️

Likes

Comments

Hej :) första natten gjord . Ska gå natt nu på jobbet i 9 veckor så kommer va i en egen liten bubbla men första natten gick utan problem .
Vaknade lite för sent i dag så hoppas jag somna normalt idag som man är ledig i morgon och ska upp med barnen tidigt och åka pulka .
Idag när jag vaknade blev jag så sugen på julmat så ställde mig lagade lite julmat och vips så vart klockan redan kvälla så nu ska det bara slappas med lite gott och en film .

I går kom vi verkligen framåt i renoveringen halva golvet är på plats idag målade vi talet där golvet med ska läggas så man slipper det efter .
Sen bara passat på städa idag för det behövdes verkligen .
Vi ändrade även om köksön . Blev himla bra :)

Så nöjd med golvet .

Likes

Comments

En ledig dag men väldigt lugn . Vi har bara myst ine med bara en liten promenad i regnet för stora dottern ville cyckla och bara bra om hon få lite luft och springa av sig .
Sen kom golvet idag äntligen, så fint kommer det blir känns så himla rätt efter letar som en galning . Men vissa paket var skadade 😩.
Så nu ska det läggas för fullt . Idag läggs det i kontoret då det är äntligen färdig målat .
Så roligt med renovering men nu känns det att det måste bli klart man är så trött i kroppen .
Bärde in 28 kartonger med golv så helt slut i armar och rygg .
Ikväll blir det ett långt bad och kolla både på syrror och walgrens värld .
Imorgon börja jobb helgen .
Längtar till jobbet så känns kul med en helg på jobbet .

Hoppas ni mår bra :)

Likes

Comments

Hej . Redan mitten av veckan eller ja till helgen allafall. Men jag jobbar denna helgen men blir lite helg med när man går över till nattpass i 8 veckor på söndag.
Veckan började med utbildning för min del i taktil massage som vi använder som en behandling på jobbet istället ibland för behöva ta medecin mot tex oro,ångest och är så tacksam att jag fick gå kursen då den inte va för oss denna gång men skickade i väg ett mejl och sa ja var intresserad om det skulle bli en plats över och jag var så välkommen . Lagom nervös ge nån massage som man inte känner men träffade En kille där som inte heller kände nån och båda kände oss trygga med varandra så blev två bra dagar trots jag mått dåligt av en huvedvärk som jag aldrig haft innan kommer som i attacker och gör så sjukt ont .
Vart hemma från jobbet idag behövde verkligen bara få sova efter två dagar av smärta och intensiv kurs på det .
Testade göra massagen på dottern på snart 5 år nu vill hon ha den varje kväll :) klart hon ska få .
I mon ledig men bli ändå lungt försöka vila så mycket det går kanske baka lite med barnen :)
Hoppas ni mår bra 😊

Likes

Comments

Glad första advent till er ❄️

Bara snön som saknas. Jag och barnen bara myser nu på Förmidagen framför en film eller ja Alva är inte i åldern för sitta still så hon leker för fullt i sitt rum.
Blir lungt nu på Förmidagen sen efter maten ska jag och stora tjejen på julskyltning och nellie ska få rida ponny .
Sen ska det handlas för lite bak i kväll .
Vi är på nedervåningen nu och ska renovera så i går togs det bort garderober och hej vad det såg ut bakom inget gips eller nåt så någon jul hemma blir det inte kommer aldrig hinnas bli klart .
Få bli nästa år .
Ska målas i kontoret och lite spackling för golvet skickas i morgon 🙏 äntligen ska det fula svarta bort . 2 år gammal men nåt fel på golvet så färgen är borta lite överallt . Men bygghemma ersatte det direkt så kanon handla därifrån 😊

Hoppas ni få fin första advent 😊

Likes

Comments

Hej , längsen jag skrev men varit för mycket den senaste två veckorna . Både begravning och kalas . Sandras begravning var nu den 21 nov på min födelsedag . Vart tuff dag med massa tårar men försökte hålla masken på kvällen då man hade lite middag med min familj vi bjöd på god hemmagjord indisk mat .
Sen har det bara varit massa jobb och renovering . I helgen har vi fortsatt med övervåningen . Nu är hallen med målad och golvet på. Blev väldigt nöjd nu ska det köpas soffa och lite sånt med det få vänta nu är det nedervåningens tur . Golvet är beställt 🙏 blev landtligt trä golv :).

Nu ska det sovas snart i mon jobb igen .

Helgens projekt :)

Likes

Comments

En snorig familj här hemma. Hela familjen känner av förkylningen och nellie och Alva har hostat ikapp varandra . Så idag blev det vabb då nellie var väldigt varm i natt .
Så trött på denna förkylning med hosta känns som dom aldrig få vara bra mer än några dagar innan det är dags igen . Sömnen blir så drabbad för alla då man vaknar en massa och ska trösta .
Är helt slut idag så vi ska bara mysa och ta det lungt .

Imorgon är det både begravning och kalas . Men begravningen går jag ensam på och kalaset är inte förens kvällen och bruka alltid bara bli nån timme så det ska orkas med om inte barnen blir värre vill ju ibte smitta ner någon . Hoppas hoppas nellies feber inte kommer tillbaka 🙏

Nu soffan 🌺

En bild från när barnen var friska 😊

Likes

Comments

Fin fredag till er .
Vi har målat taket färdigt på övervåningen och förhoppningsvis väljer vi golv till nedervåningen i kväll och beställer så det kan läggas.
Imorgon väntas spackling sen målas men det hinns inte i morgon då man jobba 15-21 . Men söndag kväll hoppas ja.
Nu läggdags för barnen sen en film 🌺

Likes

Comments

Då vart lite mer än halva veckan gjord på jobbet bara ledigt i morgon sen hela helgen plus måndag framför sig . Börja känna mig väldigt trött . Så jobbigt komma hem till ett hus som inte är färdigt än .
I morgon vet jag inte alls vad som händer vet bara jag ska spendera mycket tid med barnen har saknat dom så mycket under veckan på jobbet . Är väldigt tufft gå från hemma heltid till börja jobba heltid . Men samtidigt så nyttigt att få sakna dom med .
Blir någ en hel del fix i morgon så övervåningen nån gång blir klar.
Nästa vecka är fullt med jobb igen och på tisdag på min födelsedag blir det både begravning och kalas . Kommer vara en tuff dag säga ett sista adjö till Sandra . Det gör så ont att veta jag aldrig mer få dela saker med henne få se henne le igen eller höra hennes härliga skratt.
Hon och en till vän som inte heller lever var dom ända som jag släppt så in på . Att nu dom båda inte längre finns är så overkligt . Sakna dom båda så mycket .

Nu ett varmt bad sen lite tv med mitt hjärta❤️

Lilla Busan så nöjd är hon över få ha eget rum:)

Likes

Comments