Header

En helg med massa fix hemma men även lite 30 års fest tryckte vi in för det vill vi inte missa när en vän fyller . vart vår vän gatan jämte som fyllde år är så glad vi lärt känna dom så fina människor och så kul när barnen trivs med varandra med. I helgen ska vi åka till sommarstugan tillsammans och umgås och visa runt dom fina fjällbacka ska bli så mysigt!

Även det renoveras så ska massa hinnas med känns som september blir en fullspäckad månad med två kalas min pappa och Alvas 1 års kalas . Även bröllop nu som kommer ske i september med så det är verkligen fullt schema och massa planering inför både bröllopet och Alva ska skolas in på förskola den 25 september och fixa alla kläder för det är ju en hel del man ska ha 😂.
Nu ska det vilas barnen somnade för sent och nellie ska dagis i morgon men få se hon verkade va på väg bli sjuk men det få vi verkligen hoppas bara falskt alarm . Några sjukdomar nu ? Nej det hinns inte !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Renoveringen fortsätter vi har pausat sovrummet lite men i helgen ska det vara klart .
Idag åkte stora soffan som varit på övervåningen ner och försöker nu sälja av möbler som inte får plats , behöver få det tomt där uppe nu så man kan röja vindarna på all bröte :)

Men det är inte bara fix som görs hela dagarna utan idag fick vi besök av min fina Malin och hennes barn så blev fika och lekplatshäng .
Men i morgon väntas massa fix men även myskväll på kvällen med god mat för lördag står fest på schemat :).
Nu natta barnen sen vila framför lite tv innan man somnar nätterna är rätt tuffa då Alva inte kommer till ro utan vaknar hela tiden . Hopps på vändning snart som man börja jobba om en knappt månad .

Gamla sovrummet där ska soffan stå men väggar ska målas vägg ska rivas mot köket och golv ska bytas 😊

Likes

Comments

Började söndagen med besök hos föräldrarna skulle bara hämta hem nellan men blev bjuda på god mat och även min bror och tjej kom och åt dom med .
När vi kom hem började vi i full fart med att städa klart rummet där uppe och flyttade upp sovrummet så i natt ska det sovas där . Längtar så tills allt är färdigt .

Tog bara lite bilder hur det ser ut just nu men allt är inte klart ska upp persienner och fönsterbrädor och där nellies och Alvas säng ska byggas garderob när deras rum är klara.

Nu vila med chips och dip och bara va!

Likes

Comments

Hello Lördag 😊
Ledig dag för Rick och idag målas det som en tok här hemma , hade hoppats allt skulle bli klart idag men nä i morgon få man hoppas !.
Har målat fönsterna två gånger så bara top måla kvar som få bli senare ikväll.
Båda barnen är hos mina föräldrar men ska hämta Alva vid 19 och även äta lite kvällsmat där .
Sen målas igen 😂.
Nu vila lite !

Likes

Comments

Hej:). Vilket väder det varit idag så varmt ☀️☀️ jätte skönt men mindre kul när man har en liten man måste tänka på .
Nellie är hos sin farmor och dom har badat och haft massa bus för sig .
Vi håller på målar och ha oss för fullt nu och i helgen blir någ sovrummet färdigt .
Men ikväll tog vi en paus , tog bilen till Jönköping för köpa hem lite mat blev från en indisk resturang och vilket mat 😍. Vi var i mathimlen båda två. Nu väntas ett bad sen lite serie men upp tidigt i morgon för måla :).

Denna veckan har verkligen sett likadan ut bara måla men i tisdags tog jag och Malin och gick ut och åt och drack goda drinkar . Va så skönt ha en kväll utan barn och bara få släppa loss . Det behövs ibland :).

Likes

Comments

En rätt jobbig och tråkig lördag , började dagen med nytt projekt gästrummet på övervåningen som renoverades i våras ska renoveras igen 🙈.nu ska planlösningen helt ändras här hemma bara kök och badrum som kommer vara på sin vanliga plats för köket renoverades 2015 .
Gästrummet ska bli sovrum och stors vardagsrummet där uppe ska delas av till två barnrum för tjejerna . Så bara sovrum på övervåningen och en till toa men det få bli senare projekt .
Där sovrummet är nu ska rivas väggar för öppna upp med kök och hall till vardagsrum . Nellies rum blir datarum med massa garderober för det behövs 🙈.

Så idag började vi dagen med åka med nya dubbelsängen till barnens farmor som får den istället . Hon blev väldigt glad så det va kul:). Sen hem för börja rensa och börja måla tak . Taket där uppe är trä så vill ha det helt vitt och vita väggar i sovrummet kommer någ bli grymt fint när det är klart :) förhoppningsviss i slutet av nästa vecka .
Måste bara rensa vindarna jämte vardagsrummet på all bröte man ställer in där tänkte nämligen ta bort halva vinden så barnen få ytligare lite större rum . Men vad grejer man samla på sig istället för sälja är det så lätt bara ställa in det där det inte syns men nej nu får det vara slut på det röjas och slängas och säljas det som är nåt att ha 😂.
Hoppas ni har roligare lördag :)

Likes

Comments

En tråkig dag blev genast till en riktigt toppen dag . Dagen började med inga planer och Rick skulle iväg jobb igen på eftermiddagen och sugen på lekplatsen var jag inte efter ha den som granne och en unge som mer eller mindre bor där så lockade det verkligen inte .
Men blev en bra dag då vännerna här jämte skulle åka bada hos hennes föräldrar som var iväg så vi hängde på och blev en rolig eftermiddag massa bus och bad i deras stora varma pool.
En riktigt toppen dag som få avslutad med lite kräftor och en bra serie att somna till . I morgon Leos med fina Malin med barnen 👏🏼❤️

Likes

Comments

Hej . Här rullar livet på som vanligt . Är det semester så är det . Usch om två månader är det dags för jobb igen längtar inte alls känner bara ångest.
Tro mig jag har bra jobbarbetsplats med underbara kollegor så dom sakna jag och själva jobbet men det är just den biten "rutin" jag inte saknar . Vill umgås med barnen läääänge . Men men går ju inte vara hemma till skolan början även det vore en dröm .bara försöka njuta till Max nu sista två månaderna .

Idag blir det åka bada , har inte ens badat i år🙈 inte nellie heller så det måste det bli idag . Men först ska nellie leka med sin vän en stund till sen mat sen dop i det blå :).

Likes

Comments

Igår styrde vi bilen mot Liseberg jag,Rickard och nellie för en dag bara för henne.
Alva fick va med mina föräldrar och hon verka inte ha klagat :).
Blev en massa åk men tyvärr kom regnet och det var vi inte så inställda på tur nellie hade regnkläder allafall .
Hade en toppen dag tillsammans och nellie va så nöjd och sov hela vägen hem.
Jag fick köra endast med filt hem😂. Jag hade tvingat dom åka flumeriden och det fick jag för det. Fick platsen längst fram och var inte en torr fläck på mig sen utan var helt dränkt av vatten så va bara gå till bilen och åka hem .

Idag blire hemma mys med ett besök bara på BVC för Alva sen hon är 10 månader idag .
Tänk hela 10 månader??? Vad tar tiden vägen? Om två månader börja man jobba och livet måste gå på rutin nu har det varit så skönt ta en dag i taget och bara fått va mamma.
Alva har utvecklats så mycket denna månaden . Börjat krya, börjat små prata, säger ifrån, leker med nellie, börjat försöka stå:) händer så mycket vart har min lilla bebis tagit vägen 😂.

Likes

Comments

Vi flyr oss själva hela tiden. Vi flyr nuet. Vi står inte ut med tystnaden. In i telefonen så fort tillvaron stannar. Nya serier. Nya kläder. Nya resor. Köp mer. Köp nytt. Gör rätt. Var rätt. Missa inget. Vi är ihopkopplade med allt och alla men ändå ensamma.

Likes

Comments