Denne pakken kom på døren i dag og herregud så fornøyd jeg er med produktene!!

Long lasting brow tint i fargen Ash blond, denne var helt fantastisk å jobbe med. Lett å påføre samtidig som at man kan lage naturlige og markerte bryn med denne! Smak og behag, passer til alle.

Metal moment glitter eyeliner i fargen Cougar, pigmentert og lett å påføre.

Mattifying camouflage foundation, denne var ganske tykk i konsistensen som gjorde den tung å påføre. Men herregud for en dekkevne. Står til navnet med andre ord! Bye urenheter

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg kommer nok i hovedsak til å skrive om skjønnhet og sminke, hvor jeg sminker både meg selv og andre på ulike måter. Ulike temaer, men dette skal jeg gå nærmere inn på senere. Det vil da komme en del før og etter bilder som dette, litt mer detaljerte bilder og en del informasjon. Bare å sende meg en melding om du vil sitte modell en dag!

Det vil komme litt produkt anbefalinger og en del produkt informasjon, rett og slett alt innenfor makeup i og med at det er mitt fagfelt.

Men det vil også bli litt fra min hverdag sånn ellers også i ny og ne ♡

Likes

Comments

For å beholde gløden i ansiktet om vinteren er "global glow" mineralize skinfinish og "just a punch" extra dimension blush mine store favoritter!

Her bruker jeg Zoeva 128 og 105 til å påføre.

Likes

Comments

Jeg starter dagen i dag med SKIN Camilla Pihl 24K Gold Face Mask som tilfører intens fuktighet til huden. Et godt tips er å oppbevare masken i kjøleskapet over natten!

For å opprettholde glød og fuktighet påfører jeg
Sensilis sin Hydra Glacier som er den perfekte kremen for å tilføre rikelig med fuktighet til huden - spesielt om høsten og vinteren når huden blir ekstra tørr!

Likes

Comments