Min super cool og seje veninde har sammen med fem andre seje tøser lavet deres helt egen cheer-klub. SÅ mega sejt. De giver piger og drenge i alle aldre en KÆMPE oplevelse. De gør det muligt for dem, at udlede deres mange store drømme indenfor cheerleading. De træner flere gange om ugen, rejser til konkurrencer rundt omkring i verden, opbygger venskaber baseret på tillid og respekt.


Cheerleading er ingen "almindelig" sportgren. Det er ikke en sportgren man taler ualmindeligt meget om, hvilket i følge mig er helt forkert da det er en super sej og interessant sportgren! I denne sportgren handler det i højeste grad om at have tillid til sine holdkammerarter og trænere.


Sport er vigtigt. At gå til sport hjælper kroppen fysisk til at blive bedre og sundere, men hjælper i den grad også til mange andre ting. Ved sport opbygges venskaber. Disse venskaber er bygget op om fælles interesser og værdier, hvilket tit er de bedste venskaber der findes. Disse venskaber er svære at finde, og vigtige at passe på.

To af mine vigtigste venskaber er baseret på dette
  • Signe har jeg kendt i snart et år, og på trods af den korte tid er hun en af mine tætteste veninder. Vi deler en masse fælles interesser. Størst af alt, læser vi begge til sygeplejerske og deler interessen for at hjælpe folk.
  • Amalie har jeg kendt i snart 6 år, og hun er og har så længe jeg husker været en af mine tætteste veninder. Vi deler på samme måde som Signe og jeg en masse fælles interesser. Størst af alt er vores fælles interesse ridning og heste.

GAC er med i en konkurrence om "årets forening", og fortjener klart at vinde i følge mig. Hjælp pigerne med at komme endnu længere med deres projekt end de i forvejen er!

At stemme er super let! Følg dette link og følg beskrivelsen.

Følg dem også på Instagram og like deres Facebook-side!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1 (here) 2 (here)

Hjælp, hjælp, hjælp. Jeg skal have mig et par nye støvler hertil vinter, men er i tvivl om hvilke. Mit valg står mellem disse to. De er begge så fine! Og jeg ville ønske at jeg havde al verdens penge og kunne købe begge, men desværre. Så hvis i har et bud på hvilket par jeg skal vælge, så kom gerne med det.

I nat havde jeg min første nattevagt. Meget hårdt. Jeg fortæller en smule mere om det i mit næste indlæg.

God lørdag!

Likes

Comments

Jeg er normalt ikke den store fan af danske tv-serier. Jeg spoler hurtigt forbi. Jeg gider ikke se trailers, læse eller hører om dem. De interesserer mig på ingen måde. Min veninde fortalte mig forleden om en ny dansk serie på DR1 kaldet "Herrens Veje". Hun var meget fascineret af den, hvilket langsomt fik vækket min interesse.

Den er fantastisk! Jeg vil ikke afslører hvad den handler om, men jeg vil klart anbefale at i tjekker den ud inde på DR's hjemmeside lige her. Allerede efter de tre første afsnit, har jeg været hele følelsesregisteret igennem.

God fornøjelse!

Likes

Comments

Jeg har flere forskellige kælenavne, alt efter hvilken vennegruppe jeg omgåes med. Helenemus, Relene, H og Helen.

Jeg elsker sne. Det er fantastisk. MEN det passer på ingen måde sammen med den fact, at jeg hader at fryse.

Jeg kan ikke fordrage rod i større mængder (og slet ikke efter at jeg er flyttet i mit eget). Jeg bliver kulret i mit hovedet og jeg kan ikke koncentrerer mig om andet, før rodet er væk.

Jeg er meget fascineret af havet og dets skjulte skatte. Jeg håber på at jeg i løbet af de næste par år, kan få taget et dykkercertifikat og få udforsket det endnu mere.

Mit hjerte bløder når jeg møder eller ser folk som har brug for hjælp, nærmest bogstavligtalt.

Jeg elsker at sove til lyden af regn! Det er det bedste at gå i seng til om aften.

Jeg er vild med rød saft. Jeg drikker for tiden ikke andet på hospitalet.

Jeg elsker at danse når jeg er i byen. Min lille numse kan ikke sidde stille i mere end 10 min.

Jeg er vild med kaktuser! Alle former for kaktusser. Det er også de eneste planter der indtil videre pynter i vores hjem.

Likes

Comments

1 (here) 2 (here) 3 (here) 4 (here) 5 (here) 6 (here)

ØV, hvor er det koldt udenfor. Det er koldt, gråt, vådt og kedeligt. Hvis der er en ting jeg hader, er det at fryse. Det er noget af det værste jeg ved. Før i tiden tænkte jeg anderledes. Jeg ville mer end gerne fryse, hvis bare jeg så godt ud. Det betød den gang alt. Nu har jeg det stik modsat. Jeg pakker mig ind som skulle jeg til nordpolen, og nul fucks gives hvad angår mit udseende. En god jakke skal der til. Jeg mangler en vinterjakke, og leder ihærdigt efter en som er god, pæn og dejlig varm. Det er SÅ svært, men disse seks er ret gode bud!

Likes

Comments

Stuen i lejligheden er så småt ved er være færdig. Det eneste vi efterhånden mangler, er pynt til væggene. I dag har jeg taget det første skridt og bestilt disse tre fine plakater hjem fra Desenio.

Paris er min og Mads' yndlings by, og jeg syntes derfor at de passer perfekt ind hos os. Vi har været i Paris en enkelt gang i starten af dette år, og taler igen om at rejse dertil i en forlænget weekend. Det er en by jeg vil blive ved med at vende tilbage til. Paris er fantastisk smuk, hyggelig og livlig. Der er ingen tvivl om, at hvis jeg skulle bo et andet sted end i Danmark skulle det være i Paris.

"La vie est belle" betyder livet er smukt, hvilket jeg syntes er et smukt og vigtigt budskab altid at huske på.

Likes

Comments

Jeg får ret tit stillet spørgsmålet, "hvorfor har du valgt at læse til sygeplejerske?" Og svaret er for mig ganske enkelt. For det første, syntes jeg at sygeplejefaget er utrolig spændende. Jeg er især vild med anatomien og fysiologien indenfor hvordan kroppen er opbygget og fungerer. Jeg er faldet pladask for hjertet, og syntes at det er et fantastiske organ. Lige gyldigt hvilke emner vi gennemgår, falder intet i så god jord hos mig som hjertet. På trods af det, syntes jeg at alle emnerne vi indtil videre har haft har været spændende. Jeg syntes det er fedt, at lære om hvorfor kroppen reagere som den gør i forskellige situationer. For eksempel, hvorfor at der opstår et blåt mærke når man slår sig eller hvorfor at pulsen stiger når man dyrker motion. Alle de spørgsmål man før i tiden ikke har kendt svaret på, går alle op i en større enhed og giver pludselig mening.

For det andet elsker jeg at hjælpe folk. Jeg har det bedst hvis alle omkring mig har det godt. I vores fag er det ikke muligt at hjælpe alle og en hver, men vi kan hjælpe til at de føler sig bedre tilpas i ubehagelige og svære situationer. Det er for mig rart, at gøre en forskel.

Det er skønt oprigtigt at kunne sige, at man brænder for det man laver. Det er fedt, at glæde sig til at skulle læse lektier, og fedt at glæde sig til at skulle møde ind tidligt om morgen på hospitalet til praktik. Det bekræfter mig blot i at jeg har valgt helt rigtigt hvad angår uddannelse.

Likes

Comments

I dag har jeg været ude for at samle ind til Dansk Røde Kors sammen med min far. På trods af regn og kulde, var det super hyggeligt og det hele værd. Pengene går igen i år til Syrien hvor der er krig og ødelæggelse. Til Østafrika, Myanmar, hvor folket flygter fra vold, og til andre lande som er ramt af fattigdom, sygdomme og voldsomme natur katastofer. Jeg ville ønske at jeg kunne hjælpe alle disse mennesker til et bedre liv og til bedre vilkår. Alt dette kan en ene person ikke gøre alene, og jeg gør derfor mit for at en organisation som Dansk Røde Kors kan hjælpe på bedst mulig vis. I dag tænker vi på andre end os selv.

Senere i dag skal jeg spise på Wokshop på Frederiksberg sammen med to veninder. Jeg har ikke besøgt stedet før, men ELSKER wok så mon ikke det falder godt i min smag. Jeg glæder mig super meget! Indtil da vil jeg slænge mig på sofaen, god søndag!

Likes

Comments