Da jeg i Januar rejste til Sri Lanka sammen med min kusine, besøgte vi et børnehjem fyldt med utrolig mange søde piger. Børnehjemmet hedder "Sputnik girls home" og ligger i byen Kurunegala. Min kusine havde et halvt år før boet på børnehjemmet og fulgt pigernes hverdag. Børnehjemmet er i forhold til andre, et godt børnehjem. Pigerne har det godt og går i skole. Nogle af dem er forældreløse, men de fleste har forældre og er sendt til børnehjemmet for at tage en uddannelse, da de kommer fra dårlige områder og vilkår. Grunden til at børnehjemmet er så godt som det er, er fordi de får mange forskellige donationer alle mulige steder fra. Der bliver sendt penge, oplevelser, tøj mm. - hvilket er rart og godt.

I går gik jeg i gang med at rydde op i mit skab og jeg har SÅ mange ting som jeg ikke længere skal bruge. Alt dette skal selvfølgelig sendes ned til pigerne. Da jeg besøgte dem havde jeg mit kamera med og selvfølgelig var de elle vilde med at stille op som modeller. Jeg lovede dem at jeg ville printe en masse af de billeder ud og sende med tøjet.

I kan tjekke deres hjemmeside ud lige HER


Likes

Comments

På søndag rejser jeg til Budapest sammen med Signe. Vi har snakket om at rejse længe, men har først nu rigtigt taget os sammen og fået bestilt billetter, samt fundet en fin lejlighed. Vi har været super heldige og fået det hele til kun 1500 kr. pr. person - dvs. fly + 5 nætter. Sindsygt billigt og rart. Vi bor midt i centrum i en cool lejlighed. Vi har endnu ikke planlagt hvad vi skal se, så i er meget velkommen til at komme med forslag hvis i har været der før eller kender nogen som har.

På fredag bliver gulvene i lejligheden lavet. Jeg glæder mig SÅ meget til at se det færdige resultat. Tænk at vi skal flytte ind om under 2 uger. Det har været så længe undervejs og nu står det lige for døren. SÅ spændende!


Likes

Comments

I går deltog jeg i den sejeste workshop hos TrykkerTøsen på Saxogade, som min veninde Signe hostede i forbindelse med CPH Pride på lørdag. Man kunne komme forbi og for 100 kr. få lavet en t-shirt eller pose med eget print. Det startede småt, men endte ud i at hele gaden deltog i arrangementet. Det var super cool og hyggeligt! Signe er en af de sejeste personer jeg kender! Alle ville have godt af at kende en som hende.

I dag slapper jeg af på sofaen. Jeg blev vaccineret i torsdag og har haft det lidt små skidt siden. Virkelig ikke rart og super mærkeligt, da jeg overhovedet ikke reagerede sidst jeg blev vaccineret inden Asien. Anyways, god lørdag!

Likes

Comments

YES - vi kan endelig langt om længe se en ende på projekt lejlighed. Det eneste vi nu mangler er en smule maling, samt at gulvene skal slibes og lakeres lyse. Alt dette bliver færdigt i denne måned, og vi regner med at flytte ind søndag d. 27 august. En længe ventet dag som jeg i nu snart 4 måneder har set frem til. Lejligheden er blevet SÅ fin, og jeg glæder mig helt vildt til at vise den frem for jer.

Jeg er så småt begyndt at pakke mit værelse ned, hvilket er super mærkelig og underligt. Jeg skal ikke have nogle møbler med herfra. Det eneste "gamle" vi tager med hjemmefra er Mads' seng + tv. Mads og jeg skal derfor snart den store Ikea test igennem, hvor vi skal have købt alverdens ting. I går var vi forbi sofakompagniet, hvor vi fandt den lækreste hjørnesofa. Vi havde udset os en anden først, men måtte desværre erkende at den ikke passer ind i vores "lille" stue. Heldigvis var der et kæmpe udvalg og vi fandt derfor hurtigt en anden.

God aften!

Likes

Comments

ff

Orange is the new black

Der skal herske ingen tvivl. Denne serie er klart på min top 3 over yndlings serier. Jeg er vild med alt ved den indebærer. Historien bag, skuespillerne og karakterne som er blevet skabt. Man følger i denne serie de sejeste kvinder. Man følger deres forskellige udviklinger, i mens de afsoner deres dom i et korrupt kvindefængsel.


Stranger things

FANTASTISK serie. Jeg er elle vild med den lille pige Eleven - jeg syntes at hun er super skøn. Serien omhandler mærkelige væsner, en pige med mystiske evner, USA's militær's mærkelig forskningsprojekter og stærke venskaber. Sæson 2 er lige på kanterne - så du skal være hurtig.


White Collar

Skøn og super sjov serie som omhandler den tidligere straffet Neal Caffrey. Han bliver løsladt fra fængslet med specifikke betingelser - han skal hjælpe FBI i NY med at fange " the bad guys". Serien handler om ulykkelig kærlighed, et stærkt partnerskab og den kriminelle underverden.


Drop Dead Diva

Vidunderlig sjov serie! Deb en gudesmuk model dør og bliver genfødt i en meget anderledes og udfordrende krop. Hun skal nu lærer at håndtere hendes nye udseende, hendes nye arbejde som advokat, alle de nye og forvirrende omgivelser og lærer at accepterer at hendes gamle kæreste Grayson arbejder på hendes "nye" arbejdsplads. Heldigvis har hun Stacy, hendes tidligere bedste veninde som kender hendes sande identitet.


Pretty Little Liars

Det ville være en skam ikke at nævne denne serie, da den er helt igennem fantastisk. De fleste piger kender den helt sikkert, og måske også nogle få drenge. Serien omhandler 4 (5) piger, som til deres venindes begravelse modtager en anonym besked. Før pigerne når at se sig om, lever de i en verden som er styret af denne anonyme person. Jeg har trofast fulgt med i ca. 4 år og det sidste afsnit kom ud for omkring 2 måneder siden. Eventyret er finally slut.


Gossip Girl

Denne serie omhandler de rige unge mennesker fra Manhatten, NY. Stoffer, fester, drama, sex, parforhold, forældre der svigter, penge og falske venner er kun en lille brøkdel af hvad denne serie omhandler. Gossip Girl fremstår i serien som en ukendt blogger, der blogger om alverdens rygter. XOXO Gossip Girl.

Likes

Comments

God eftermiddag kære læsere.

Jeg er på ingen måde kagetypen - faktisk siger kager mig ingenting overhovedet. Hvis jeg er lækkersulten, skal jeg enten have chips med dip eller bland selv slik!

Kagen som i ser på billederne ovenover, er den eneste kage (udover lagkage) som jeg er virkelig vild med. På trods af det dårlige sommervejr vil jeg rigtig gerne dele denne fine og total lækre sommerkage med jer! Jeg laver den ved alle muligé lejligheder og folk er altid helt vilde med den!


Marengsbund (til 6 personer (den kan sagtens deles flere)).

- 5 æggehvider

- 225g flormelis

- 2 tsk. vaniljesukker

Start med at pisk æggehviderne sammen med dit flormelis og vaniljesukker - pisk indtil at skålen kan vendes på hovedet, uden massen glider ud. Smør "dejen" ud på evt. en bageplade og bag ved 150* i 1-1,5t. Hold efter den første time øje med kage bunden. Ved en brun flot skinnende farve, tag bunden ud og lad den køle af.


Fyld (alle former for bær kan bruges - kiwi og melon er også super lækkert. Mine yndlings bær er disse 4, så det er for det meste dem som jeg bruger.

- 1/2L piskefløde

- Bær, bær, bær og bær - massere af bær!

- Evt. 70% mørk chokolade

Pisk fløden til skum og fordel derefter flødeskummen på den afkølede kagebund. Fordel dernæst bærerne og riv den mørke chokolade henover. And then finito!

Likes

Comments