Heihei!

Håper dere har en fin dag! Nå sitter jeg å sipper i meg en herlig smoothie laget av banan,naturell yoghurt, jordbær og eplejuice. Ikveld skal jeg til en venninne på forsh men før den tid skal jeg slappe av litt hjem og rydde rommet. Countdown til london er allerede langt på vei, nå er det bare 6 dager til vi reiser, og 8 dager til 20årsdagen min. Det er skummelt hvor fort tiden går føles ut som om jeg var 17 ifjor. Men skal bli godt å endelig bli 20, den dagen er så etterlengtet!! 

- Helenesoph


Likes

Comments

Hei!

God morgen, klokken er 08.33. Jeg skal straks ned å lage med smoothie. Men først må jeg fortelle litt om london reisen. Jeg hadde et møte med 2 av venninnene mine på søndag, hvor vi planla litt om småting vi måtte bli enig om og noen ting som måtte være klart osv til reisen som pass, bankkort osv.. Jeg mistet bankkortet mitt ute for ikke så lenge siden så det har jeg ikke... Men jeg har brukt passet mitt som ''leg'' når jeg har vært ute på byen,polet, og butikken. Men på søndag tok jeg det frem for å dobbelsjekke at det var gyldig, det var det altså ikke. Det gikk ut 27.02.17 .. Så nå har jeg verken bankkort,eller pass som legitimasjon å vi reiser om 7 dager. Jeg fikk helt panikk, og ringte til politistasjonen i går, fikk ingen svar. Så derfor fant jeg ut av at det bare var best å kjøre bort å høre med dem på politistasjonen hva jeg måtte gjøre. De fortalte meg at jeg skulle bestille et nytt pass og hvis det ikke kom så skulle jeg dra til politistasjonen å hente et nødpass.
Jeg klarte heldigvis å komme meg til banken å bestille et nytt kort. Men de var usikkre om det rakk å komme før reisen. Nå kysser vi fingrene for at dette ordner seg frem til reisen.
- Helenesoph

Likes

Comments

1) Hvor gammel er du?
19, blir 20 om 10 dager wææ
2) Hvilket stjernetegn er du?
Tyren
3)Hvilken bok var den siste du leste?
Calendargirl bok 2
4)Hvor går din neste reise?
London om 8 dager
5)Har du noen gang vært forelsket?
Ja, en gang
6)Vin eller øl?
Vin
7)Hva har du som skjermbilde på Macen? Grunnen til at jeg har ''buy less, choose well'' er fordi jeg shopper så mye klær på nettet.. hehe

8)Hvis du kunne skiftet navn,hva ville du endret til?
Bare Sophie eller Stine
9)Er foreldrene dine gift eller skilt?
Skilt..desverre er de det. De gikk fra hverandre når jeg var omtrent 2 år, det har vært slitsomt å måtte ha 2 hjem, 2 soverom, 2 sykkler, 2 klesskap osv + det å leve i en bag.
10)Hva verdsetter du mest i et vennskap?
Tillit,lojalitet, og at man kan være seg selv.

Likes

Comments

Hei! Siste dagen i påsken er nå over. Denne påsken reiste jeg til NordNorge den første uken for å være med familien, det var så koselig å se de igjen. Ble desverre syk der oppe så jeg ble sengeliggende de fleste dagene..
Den siste uken av påsken tilbragte jeg med venner her i Stavanger. Planen var egentlig å reise til Sirdalen med noen venninner for å stå på ski, men så dukket det opp ting som gjorde at vi utsatte turen til en annen gang. Men vi fikk det gøy uansett. Vi dro ut på noen byturer på torsdag,lørdag og søndag hvor det var masse kjentfolk og god stemning.


Likes

CommentsMÅNEDENS OPPTUR : 😍

Det må være at vi bestilte tur til london 🙏🏼 Gleder meg
Og at jeg bestilte tur til Nord-Norge for å besøke familien, drar 3 april om 4 dager det blir godt å se de igjen.

MÅNEDENS TANKE : 🙅🏼

At jeg må begynne å drite i hva alle andre synes. Jeg strider meg ut av den bobla jeg annser mange i Norge sitter fast i. Snakket med mamma om det her om dagen at vi alle ser så like ut, at hun ikke klarer å se forskjell på oss i venninnegjengen for vi alle ser så like ut. Det begynte å få tankene mine til å gå å jeg skjønner hva hun mener. De fleste i norge går med de samme klærne,skoene,veskene, jakkene osv og det behøver ikke å være negativt men jeg bare fikk en liten tanke oppvekker og jeg personlig synes det er bedre å stikke seg litt ut i mengden enn å være lik alle andre.

MÅNEDENS NEDTUR : 😌

Denne måneden kan jeg faktisk ikke si at jeg hadde en nedtur. Jeg begynte å tenke på hva jeg skulle skrive nå og begynte å smile. Mars har behandlet meg godt.

MÅNEDENS FILM/SERIE : 👽

Det må bli Arrival. Veldig spennende sci-fi film

MÅNEDENS MAT : 🍣

Denne måneden har jeg spist ute minst 4-5 ganger så det er vanskelig å bare velge en favoritt men jeg må nok si at den lander på Sushi. Hvis dere er i Stavanger dere stikke innom Sabi Sushi, de har den beste sushien i Stavanger, det er litt dyrt så hvis dere vil prøve ett billigere men bra alternativ så kan dere prøve Sushi San. Den ligger rett ved togstasjonen de har god sushi til prisen.MÅNEDENS SANG : 🎶

Catch and Release - Deepend Remix av Matt Simons

- HS

Likes

Comments

Godkveld! 🌝
I går bestillte jeg og mine 3 bestevenninner tur til LONDON 😍 Vi reiser 2 dager før bursdagen min i april, så vi drar fra Stavanger den 26.April på en onsdag og reiser hjem 30.April på søndagen. Da vi får oss en 5-dagers tur til London. Det blir faktisk min aller første tur dit, haha føler folk får helt sjokk når jeg sier jeg aldri har vært i London. Men nå skal jeg endelig dit. Gleder meg så utrolig mye til shopping i oxfordstreet, god mat, bursdagen min, og utestedene.


Føler nå som jeg har blitt eldre at bursdager ikke er sånn det pleide å være når man var mindre. Man har liksom en slags forventning til at det skal være den samme følelsen, men når dagen kommer blir man litt sånn '' har jeg bursdag i dag ?''. Dette året feirer jeg i London så jeg håper det blir en dødsbra bursdag med mine nærmeste 🎈 Jeg har jo aldri vært i London så om dere har noen tips til hvor vi burde spise, shoppe, eller gå ut så blir jeg sykt takknemmlig om dere deler det.

- HS

Likes

Comments