Header

VISSTE DU AT...

- Jeg ikke drikker kaffe. 

Vel, det hender en sjelden gang at jeg kanskje kan drikke kaffe hvis jeg virkelig trenger å våkne litt etter en slitsom natt med våkne barn eller at jeg ikke har fått sove generelt. Men nei, jeg verken drikker eller liker kaffe til vanlig. Jeg synes det smaker helt grusomt. Likevel så tenker jeg at jeg burde "lære" meg å like kaffe, bare for å føle meg mer voksen. Haha!

- Jeg elsker vann.

Iskaldt vann med isbiter er det beste jeg får å drikke. Jeg har aldri vært noe særlig glad i brus, derfor er vann det beste jeg får til maten eller til kos om kvelden når jeg skal se serier eller bare slappe av. Jeg har jo isbit maskin også. Hvor deilig er det ikke med isbiter i vann eller generell drikke?!

- Jeg elsker å spise isbiter.

Tilbake til isbiter... javisst elsker jeg å spise isbiter. Jeg synes det er utrolig godt! haha.. Jeg begynte med dette under det siste svangerskapet og har ikke greid å kutte ut med dette. Det er jo heller ikke usunt å spise isbiter, så det gjør jo ingenting. Haha!

- Jeg har ikke førerkort.

Jada, du leste riktig nå. Tenk det du, jeg er i en alder av 26 år og har ikke førerkortet. Vel, planen er å få lappen innen sommeren. Dette er ikke det verste, for vet du hva det er?! Joda, det er at jeg faktisk mangler bare teoriprøven og oppkjøringen. Hørt noe så latterlig? vel, ingen unnskyldning. Jeg har rett og slett bare mistet motivasjonen etter å ha strøket totalt fem ganger. Nå har jeg endelig fått godkjenning til å få ta den muntlig, så nå blir det!!

- Jeg sitter på do med q-tips i ørene.

Helt utrolig, eller hva?! hahaha, folk ser bare kjempe rart på meg eller knekker sammen i latter når jeg forteller dette. Vel, enkelte tenker vel at jeg er helt gal som synes dette er så godt. Tenk deg at du sitter på do for å tømme innholdet.. ingenting er bedre enn å bruke q-tips i ørene samtidig. Hahaha, jada dette er bare helt rart. Men seriøst, prøv det selv så skjønner du hva jeg mener ;-)

GJERNE FØLG MEG PÅ FACEBOOK!

LINK TIL MIN FACEBOOK OM DU KLIKKER HER! Du kan også følge meg på snapchat: helenenordvik90

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

- Lavt stoffskifte., - personlige innlegg.

Vel, nå har det gått noen uker siden jeg blogget sist. Det er flere grunner til dette, og noen av grunnene er rett og slett at jeg har vært usikker både på bloggingen og meg selv, samtidig som jeg har hatt veldig lite motivasjon og blogg glede. Det er så mange tanker som går rundt i hodet mitt. Jeg har vært redd for å dele privatlivet mitt på bloggen, nettopp fordi jeg ikke ønsker at de rundt meg skal stille spørsmålstegn ved det jeg skriver. I flere tilfeller har jeg opplevd at folk har spurt meg om det er de jeg skrev om i det innlegget, noe som faktisk blir ganske slitsomt i lengden når føler seg truffet av innlegg, selv om innlegget ikke er skrevet om vedkommende. Jeg føler ikke at jeg kan være meg selv på bloggen til tider, nettopp fordi dette skjer så ofte. Jeg føler også at folk ikke ønsker å lese negative blogger, men blogger som gjør de glade, noe jeg absolutt forstår. Men så er det meg denne bloggen handler om da... ikke missforstå, jeg elsker livet mitt og er lykkelig akkurat som jeg har det. Men min blogg er en naken blogg hvor jeg for det meste forteller om det å leve med lavt-stoffskifte, noe som er en fryktelig slitsom sykdom. Jeg forteller om de vanskelige nedturene i forhold til dette, og hvordan det er å være småbarnsmor og lide av lavt stoffskifte. Noe som for min del heldigvis har gått utrolig bra! Jeg er stolt over at jeg greier å fungere så godt som jeg gjør i hverdagen med tanke på hvor lavt stoffskiftet mitt faktisk er.

Jeg har aldri vært spesielt opptatt av trening og mote, noe som gjør at man ikke finner dette på bloggen min. Det jeg derimot er opptatt av er det virkelige nakne livet som handler om opplevelser, angst, usynlige sykdommer osv. Jeg er opptatt av mennesket generelt. Det å se at vi mennesker har forskjellig bagasje og at ingen er like. Jeg skriver mye om det å ha dårlig selvtillit og hvordan det ofte føles å være annerledes. Jeg skriver om de viktige tingene i livet. Tingene som mennesker opplever og setter ord på via følelser og tanker. Jeg er opptatt av at vi skal få slutt på mobbing og at vi mennesker skal respektere hverandre og føle at vi er bra nok som vi er. Vel, kanskje denne bloggen ikke er så spennende for mange. Men vet dere hva? det bryr meg ikke! For det eneste jeg vil med bloggen er å få ut et budskap med det å dele. Dele og vise andre slik at man ikke føler seg alene. Komme med tanker og tips som kanskje kan hjelpe andre som er i samme situasjon.

Jeg selv har hatt og fortsatt har veldig dårlig selvtillit, selv om jeg vet at jeg er bra nok. Jeg vet dette er et viktig tema i livet og i den verdenen vi lever i nå, så nettopp derfor ønsker jeg å skrive om akkurat dette. Jeg skriver om ting som faktisk betyr noe for meg og mange andre. Jeg ønsker som sagt å dele for å hjelpe andre i samme situasjon, noe som gir meg en slags glede. Jeg blir glad av å kunne fortelle at livet faktisk ikke alltid er like enkelt. Det kan både være sårt og vanskelig, men samtidig så er det helt fantastisk! Jeg elsker livet mitt selv om jeg har mine nedturer, og dette er også veldig viktig for meg å få ut. Barna betyr absolutt alt for meg, og jeg er så takknemlig for å få lov til å være mammaen deres. De gir meg energi og livsglede hver eneste dag, og sammen har vi en fantastisk hverdag.

Etter noen uker uten blogging, har jeg endelig bestemt meg for å gi alt. Dele og hjelpe. Fortelle og komme med råd. Jeg kommer også til å ha varierte innlegg, slik at det ikke blir så mye av det samme. Jeg håper på å få lesere på bloggen min, som også kan komme med råd til meg og kanskje dele sin historie med meg. Nå har jeg innsett at jeg vil satse på bloggen, gi faen i hva andre tenker og faktisk gjøre det jeg liker best å gjøre. Nettopp det å blogge til fingrene faller av!

Jeg håper at du som leser vil like bloggen min, og at du ønsker å følge meg på veien. Forresten, tusen takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget. Gjerne følg meg på facebook HER.

Du kan også følge meg på instagram: helenenordvik90


Likes

Comments

1. Jeg er et veldig følsomt menneske og jeg bryr meg veldig om de rundt meg.

2. Jeg elsker å spise isbiter.

3. Edderkopper er min største frykt.

4. Jeg tror på et liv etter døden.

5. Jeg har en tendens til å alltid ende opp som mellommann, noe som er fryktelig slitsomt til tider.

6. Jeg sliter ofte med dårlig selvtillit.

7. Jeg elsker å gå uten sminke, slik at jeg heller kan pleie huden med kremer, masker osv.

8. Jeg elsker den lille havfruen.

9. Jeg blir lei meg og mister motivasjonen når bloggen går dårlig, noe som faktisk kan ødelegge dagen min. Bloggen har med andre ord begynt å bety utrolig mye for meg!

10. Min største drøm akkurat nå er å bli rik. Jeg ønsker å reise mye, kjøpe et hus og gi barna mine alt de ønsker seg. Ikke minst gi meg selv alle de tingene jeg ønsker meg!

  • 123 lesere

Likes

Comments

GOD FREDAG OG GOD HELG KJÆRE DERE!

Jeg synes at ukene går utrolig fort for tiden. Nå er det allerede helg igjen! Hvor blir det egentlig av dagene?!
Vi startet dagen mellom 07:00 og 08:00 i dag. Nickolay er nå sendt i barnehagen, og vi andre spiser frokost. I dag har jeg en god del planer som jeg skal rekke her hjemme før familien splittes igjen. Nickolay skal nemlig til pappaen sin å kose seg i helgen, og mens han er der skal vi kose oss på Steinkjer.

Nå skal vi kaste i oss frokosten her, så skal jeg begynne å få unna endel husarbeid før vi skal reise til Steinkjer.

Hva skal du i helgen?
Ønsker alle sammen en kjempe fin helg : )

  • 152 lesere

Likes

Comments

Hei på dere. Hva har dere gjort i dag?
I dag har vi faktisk fått gjort endel både før og etter at Nickolay hadde vært i barnehagen. Vi startet dagen med å dra en tur til sentrum, så hentet vi Nickolay i barnehagen for å spise hjemme. Vi avsluttet dagen med å dra til et vennepar og barna deres. Alt i alt har vi hatt en veldig fin dag! Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med å se serier på tv og spille sims 4, haha!

Dette tror jeg faktisk er første gang at jeg legger ut antrekk bilder, noe jeg har gruet meg lenge til. Nettopp fordi jeg ikke føler meg vel i min egen kropp, og skjemmes veldig med å vise meg i helfigur på bilder. Jeg blir seriøst aldri fornøyd med et bilde, men jeg måtte bare velge ut noen til slutt. Så, slik så jeg ut i dag! : )

Jeg gleder meg virkelig til den dagen jeg kan se på bilder i helfigur av meg selv og være fornøyd med kroppen min!

  • 149 lesere

Likes

Comments

I går fant jeg virkelig min nye favoritt yoghurt! TINE YOGHURT KIWI smaker helt forfriskende og minner meg veldig om sommer. Dette er helt klart min nye favoritt. Jeg anbefaler dere virkelig å smake denne!
Både jeg og barna elsker den!

- Har dere smakt denne?
- Hva synes dere?

  • 158 lesere

Likes

Comments

TIL HELVETE MED SLANKINGEN - NÅ BLIR DET KOS!!

Den siste tiden har jeg vært utrolig flink når det kommer til å bruke herbalife shake til frokost, lunsj og kveldsmat. Jeg har blitt flinkere til å unngå søtsaker, men siden kjæresten har ferie denne uken så sier jeg bare " TIL HELVETE MED SLANKINGEN - NÅ BLIR DET KOS!! "
Greit nok, jeg ønsker å gå ned flere kilo for å føle meg fornøyd med kroppen min igjen, men hvis jeg til en hver til skal unngå søtsaker mister jeg helt motivasjonen. Jeg er 26 år, og jeg føler at mitt press er nok ikke like stort som en 18 åring, så jeg unner meg virkelig å kose meg i blant. Ukedag eller ikke - akkurat nå gir jeg faen!

Vi har hatt noen utrolig fine dager på denne uken, og vi skal kose oss sammen hele denne uken siden kjæresten har ferie fra jobb denne uken. Det er så fint å kunne være samlet, ikke minst bare bruke tid sammen som en familie. Vi prøver å gjøre ulike aktiviteter hver dag, samtidig som vi prøver å treffe endel familiemedlemmer som vi ikke får møtt så mye ellers. I går kom min kjære svigermor på overnatting sammen med hunden sin. Vi har hatt to kjempe fine dager sammen! Vi avsluttet ettermiddagen med å dra på besøk hos foreldrene mine, og nå sover barna søtt i sengene sine.

Vi skal bruke kvelden på å bare være kjærester, spise godis og bare kose oss masse med film og tv serier. Det er så viktig å være kjærester midt oppi foreldrerollen også. Man skal aldri, og da mener jeg ALDR ta forholdet for gitt!

Det er så viktig å bruke tid på hverandre. Rett og slett bare koble av sammen noen timer før man legger seg. Det å bare være kjærester gir også mer styrke og motivasjon til foreldrerollen også. Det er jo ofte at man kjenner savnet etter å bare være kjærester også, for det er så viktig å ta vare på hverandre!

Nå skal vi bare kose oss resten av kvelden!
Ønsker dere alle sammen en kjempe fin kveld og en fin uke videre! : )

  • 181 lesere

Likes

Comments

Da jeg startet å blogge for snart to år siden, trodde jeg aldri at bloggen ville bety så mye for meg som den gjør i dag. Det er mange som synes at dette høres kjempe rart ut, men bloggen er faktisk blitt en stor del av meg. Det er ikke lenger bare blitt en hobby, men den er også blitt en slags terapi for meg. Bloggen er også blitt mitt fristed hvor det er bare jeg som bestemmer. Mitt sted, og bare mitt!

Den siste tiden har det skjedd noe rart på bloggen min. Bare over natten begynte jeg å få bortimot 500 til 1000 lesere hver dag, noe som virkelig gir meg stor motivasjon til å blogge videre. Jeg er så takknemlig for at så mange ønsker å ta en titt innom bloggen min, det kommer en ekstra glede når noen faktisk legger igjen en kommentar på bloggen min eller gir meg positive tilbakemeldinger andre steder.

Jeg har alltid følt at min blogg aldri har vært "bra nok" på grunn av innholdet og bilder. Men med en så hektisk hverdag kommer prioritering av blogg veldig ofte i "glemmeboken". Nå begynner jeg å kjenne på at jeg og bloggen er bra nok, med tanke på alle de leserne jeg har fått den siste tiden. Jeg kommer til å bruke mye mer tid på bloggen fremover når jeg endelig har innsett at min blogg er bra nok akkurat som den er.

Jeg vil takke de fine leserne for at dere tar dere tid til å lese bloggen min. Det betyr så utrolig mye for meg. Ja, mye mer enn hva dere tror!

  • 171 lesere

Likes

Comments

- Skjønnhet.

Hei på dere.
Nå har jeg laget en video hvor jeg tester ut 3d mascara, slik at dere selv får se hvordan resultatet blir. Før videoen har jeg tatt på kun et lag med 3D mascara, så i videoen får dere se hvor lange og fyldige vippene blir med flere lag. Dere kan legge så mange lag dere vil frem til at dere har oppnådd det resultatet dere ønsker. I slutten av denne måneden kommer jeg til å ha en giveaway hvor jeg gir bort en 3D mascara. Høres dette greit ut?

Likes

Comments