Header

Jeg lovet Nickolay at vi skulle pynte juletreet når han kom hjem fra pappaen sin i dag. Han tok meg på ordet, så i kveld har vi pyntet juletreet. Det er så koselig å pynte treet sammen med hele familien. Nickolay ble veldig fornøyd med hvordan juletreet ble i år og han har allerede lagt gavene sine under treet.

I år skal Nickolay være hos pappaen sin på julaften, så da feirer vi jul her hjemme den 3 eller 4 juledag. Nickolay sier han er heldig som får ha to julaftener, så det varmet mammahjertet mitt at han ser det på den måten. Nå er leiligheten juleklar for vår del, så nå kan vi virkelig begynne å kjenne på at julestemningen treffer oss. Det går jo så fort til jul nå. Vi er allerede på 4 desember. I løpet av uken og neste helg skal vi gjøre oss ferdig med julegavene også. Nickolay skal ikke til pappaen sin før lillejulaften nå, så jeg er utrolig takknemlig for at jeg får så mye tid sammen med han i julen, å det skjer så mye koselig nå før selveste julaften.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 18 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg virkelig nok å sette fingrene i om dagene. Det er ikke å ligge på latsiden eller slappe av lengre nå. Ariel kryper for fult og reiser seg overalt. Selvsagt er det ekstra gøy å skru av tv og xbox, ikke minst rive ned det man kan. Haha!
Hun er ikke så stødig på bena enda, så jeg må følge med til en hver tid. Jeg er jo veldig hønemor, så jeg er jo livredd for at hun skal falle å slå seg når hun reiser seg etter ting.

Hun henger virkelig i buksene på meg fra vi står opp til vi går å legges oss. Jeg fikk ikke gjort mye hjemme før hun begynte å krabbe heller, siden hun er det typiske fangbarnet. Men nå er det jo blitt enda verre, for nå henger hun bokstavelig talt etter føttene mine til en hver tid.

Hun synes jo selvsagt at sine leker begynner å bli veldig kjedelig nå, så da stjeler hun både lipglosser, spillspaker og pengbok for å leke med. Alt forsvinner nå, haha! Hun er blitt veldig gøy å leke med nå, for hun begynner å forstå leken og hun ler hele tiden. Hun er uten tvil vår solstråle. Hun gjør ikke annet enn å smile, så lenge hun får det som hun vil. ( sjefen i huset.)

Det vises at hun begynner å teste ut litt nå, for hun har flere blåmerker i pannen. Hoff, jeg får så vondt av henne når hun skaller og faller. Men knall og fall er vel det som hører med i denne tiden av utviklingen. Så aktiv som hun er, så tror jeg faktisk at hun begynner å ta sine første skritt i juletider. Det forundrer meg virkelig ikke!

Nå er det iallefall full action fra morgen til kveld, å mammaen i huset får virkelig kjørt seg. Snakk om trening da gitt, haha!

  • 29 lesere

Likes

Comments

Nå begynner det endelig å bli julestemning i hus hos oss også. Vi har nå brukt to dager på pyntingen da alle mann fortsatt har influensa. Jeg greide rett og slett ikke å vente lenger, så sent i går kveld begynte vi med pyntingen. Nickolay syntes det var ekstra morsomt å våkne opp til pyntet hus i dag tidlig. I helgen er han til pappaen sin, men når han kommer hjem igjen blir det masse julestemning fremover med baking, pynting av juletre og juleverksted.

Nå skal vi bare slappe av og nyte helgen. Krysser fingrene for at vi blir på bedringens vei i løpet av helgen, for nå er jeg rimelig lei av sykdom i hus. Hva synes dere om julepynten vår? Har dere pyntet til jul?

#helenenordvik

  • 37 lesere

Likes

Comments

Det begynner å bli hvitt ute. Jeg fryser bare jeg ser bort på det frosne vinduet. Det er ikke lenge før hele byen er dekt av sne vil jeg tro. Nickolay gleder seg veldig. Gleder seg veldig til å leke i snøen. Kjøre akebrett,  lage lykt og snømann. Ikke minst ha snøballkrig mot alle han kjenner. Han snakker så mye om det - denne vinteren.

Jeg synes det har gått fort fra høst til vinter i år. Brrr,  alt er så kaldt nå. Kjenner jeg gleder meg til sommeren allerede. Men det er noe med denne mørketida. Jeg liker den. Bare det å sitte under pleddet med en kopp kakao å tenne masse lys. Der sa jeg det..jeg må jo kjøpe inn kakao - MASSE KAKAO.

Vi skal nyte denne mørketida. Vi skal nyte vinteren også, selv om jeg ikke liker denne kulden. Men det er en ting jeg virkelig ser frem til nå,  å det er julen. Gjør dere?

I dag satt jeg og Nickolay å snakket om året som har gått. Han er glad for at vi var på sommerferie å badet sier han. Dyrene var også kjempe morsomt påpeker han. Det virker som om han er fornøyd med sommerferien vi hadde iallefall. Han er flink til å sette pris på ting. Det betyr mye for meg. Jeg gjør jo alt jeg kan for at han og Ariel skal ha det best mulig, ikke minst gi dem opplevelser. Han sier også at han er glad for at han fikk kjøre bilen og traktoren sin, noe han er veldig stolt over. Nå blir de lagt i boden til neste vår, å den kommer vel fortere enn man tror. Nickolay er veldig fornøyd med dette året, å han sier at han gleder seg til sommerferien til neste år, for da skal vi til Syden.  Vel, det er iallefall planen om pengene strekker til. Prøver å legge av så mye vi kan til en familietur til sommeren neste år, for vi alle fortjener en deilig ferie til varmere strøk. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at det blir oppfylt, for da blir vi lykkelige alle mann!

Er du klar for vinteren?
Har du mange minner fra dette året?

  • 40 lesere

Likes

Comments

Jeg har begynt å kjenne på at jeg alltid har skuldre med bekymringer. Alltid er det et eller annet som bekymrer meg eller gjør vondt å tenke på. Jeg føler at jeg aldri kan senke skuldrene å slappe av, for det er noe hele tiden som gnager seg på meg. Jeg begynner å bli sliten av alle disse tankene, følelsene og bekymringene. Jeg savner å kunne slappe av, nyte livet og ha ingen bekymringer. Sånn er det vel ingen som har det, men det hadde vært utrolig godt likevel.

Nå som det er jul prøver jeg å legge ting til side og bare nyte førjulstiden,  men jeg kjenner at det gnager på meg likevel. Det eneste jeg kan gjøre er å bite tennene sammen å være positiv. Det er faktisk det eneste som hjelper akkurat nå.

Det er rart når jeg tenker på det, men de siste årene har de største bekymringene kommet i julen. Jeg er så redd for at dette skal ødelegge julestemningen for meg. Uansett skal jeg gjøre alt for at barna skal få en fin jul, for det fortjener de virkelig ♡

  • 44 lesere

Likes

Comments

Tenk at i dag er det allerede 1.desember. Det snør og stemningen kommer snikende innpå. Dessverre har vi fortsatt influensa her i huset, men heldigvis begynner Nickolay å føle seg bedre, så han prøvde seg i barnehagen i dag for første gang på fjorten dager. Vi har fortsatt ikke pyntet noe til verken advent eller jul. Det nærmeste vi har kommet julestemning er julefilmer her i huset, men i dag har vi bestemt oss for å begynne å pynte selv om formen ikke er helt på topp. Vi voksne er veldig opp og ned i formen, mens Ariel blir dessverre bare verre og verre. Det som er det fine med hun er at hun er like glad og smiler hele tiden uansett. Lille solstrålen vår <3

I dag har jeg fått gjort endel husarbeid, slik at det blir koselig å sette seg ned med en bedre middag til julekalenderen starter på tv i kveld. Jeg har også fått pakket inn noen av kalendergavene til Nickolay, så han gleder seg nok til å komme hjem fra barnehagen å pakke opp dagens gaver i dag. Lille snupp får ikke noen kalendergaver i år siden jeg synes hun er for liten, men hun får smoothie og slike ting istedet, noe hun er veldig fornøyd med selv.

Nå skal vi også endelig begynne å nyte førjulstiden for fullt. Jeg begynner å komme godt i julestemning og Nickolay er helt vill nå som han vet det er første desember og jul igjen. Både jeg og Nickolay elsker julen, å jeg håper at Ariel blir en julejente også som mammaen sin.

Jeg ønsker dere alle sammen en kjempe fin kveld <3
# helenenordvik

  • 57 lesere

Likes

Comments

Nå er det koselig å se at folk har pyntet til jul og advent. Jeg blir så rørt når jeg ser og kjenner på denne stemningen. Julen betyr så mye for meg. Det er noe så fint og fredfullt over den. Lykke er vel ordet.

Vi er ikke kommet dit enda, å det gjør meg ganske trist. Jeg har jo gledet meg sånn til å pynte til advent, men det er ikke blitt noe av enda. Det nærmeste vi kommer jul her i huset er julefilmer,  for her ligger vi med influensa hele gjengen. Det slår virkelig aldri feil. Vi holder oss ganske friske året rundt, å Nickolay er jo aldri syk. Nå til jul skal selvsagt sykdom komme i hus. Er det ikke irriterende?  Vel, nå har vi hatt det slik i fjorten dager snart, så jeg håper det vil gi seg om ikke så lenge. Jeg vil jo også pynte til jul, bake og lage gavekalender. Har fortsatt julegaver igjen å kjøpe også. Vel, nå får vi bare ta den tiden vi trenger til å slappe av og bli frisk. Alt går nok i boks før jul uansett. Selv om vi er syke alle mann,  gleder vi oss veldig til førjulstiden.  Den betyr mye for oss! ♡

Jeg håper at dere holder dere friske før jul. Ha en fin førjulstid alle sammen ♡

  • 85 lesere

Likes

Comments

Nå er det bare sykdom i hus. Jeg og barna er blitt kraftig forkjølet og er generelt i veldig dårlig form. Dette er så typisk nå rett før jul. Vi har ikke pyntet til advent enda, å det blir ikke med de første dagene heller. Nå skal vi bare slappe av å bli bedre, så vi ikke bare blir verre før jul. Dette slår liksom aldri feil, for vi blir alltid syk i julen. Siden situasjonen er som den er nå, så orker jeg heller ikke å stresse med pyntingen, for det er jeg ikke i form til nå.

Håper alle dere greier å holde dere frisk til jul, for det er jo så kjedelig å gå å være syk nå når julen har startet. Får liksom ikke den samme stemningen da. Uansett, ha en fin dag alle sammen <3

#helenenordvik

  • 87 lesere

Likes

Comments

Tenk at jenta mi allerede er snart 10 måneder. Hvor blir det egentlig av tiden? Jeg blir trist av å kjenne hvor fort tiden har gått fra hun ble født til nå. Alt har skjedd så fort, nå er hun jo ikke noen baby lenger. Men så er det sånn at hun er lille babyen til mammaen sin uansett da. Gulljenta mi <3

Tanken på at hun snart skal begynne i barnehage skremmer meg. Er hun egentlig klar for det? For meg så gjør denne tanken bare vondt når jeg vet hvor mammadalt hun er og så sjenert hun er ovenfor andre mennesker. Hun begynner å gråte bare jeg går ut av rommet. Hoff, nei jeg synes dette er ganske vanskelig å tenke på. Etter en god samtale med Tommy (som er pappaen til Ariel) så har vi kommet frem til at Ariel har bare godt av å være sammen med andre barn. Det hjelper henne veldig med utviklingen videre å hun blir vant til å være med andre mennesker. Vi skal søke barnehageplass til Ariel før jul, så får vi se om hun kommer inn eller ikke. Hun har egentlig ikke krav på plass før til August neste år, så tiden får vise. Vi håper på at hun kommer inn i April.

Jeg er veldig spent på hvordan tiden blir fremover i forhold til å ha henne i barnehagen, å det at jeg etter hvert skal komme meg ut i arbeid. Det blir en veldig ny situasjon for meg, med tanke på at jeg har gått skole helt siden Nickolay ble født. Jeg er helt sikker på at alt dette vil gå bra, men det er naturlig å være nervøs for tiden som kommer.

  • 103 lesere

Likes

Comments