Header

I dag har jeg faktisk brukt kvelden på å være sammen med en av mine gode venner, Helene og sønnen hennes. Gjett hva? det var så deilig å bare være MEG i noen timer uten å tenke på mammarollen. For ja, alle trenger å kunne bare tenke på seg selv av og til, selv om man har barn og kjæreste.

Etter at jeg ble mamma, spesielt etter at jeg fikk Ariel,  så har jeg vært utrolig dårlig til å tenke på meg selv og mine sosiale behov. Jeg kjenner hvor godt det gjør meg å ha slike kvelder av og til, de er så verdifulle. Jeg skal virkelig bli flinkere til å være sosial med venner, for det fortjener jeg etter alt jeg gjør for barna mine. Det er så fort å glemme seg selv når man er i mammarollen.

  • 52 lesere

Likes

Comments

Jeg kan virkelig ikke tro det, men de siste dagene har vært som en drøm for meg. Jeg har vært i så god form, å jeg har hatt så mye energi til å leke med barna både ute og inne. Det føles så godt, jeg elsker denne følelsen!
Barna, spesielt Nickolay har vært veldig glad for at mamma har hatt så mye energi den siste tiden. Håper virkelig at det fortsetter slik fremover en stund nå, for det fortjener jeg!

Det merkes virkelig at høsten og vinteren er på god vei nå, selv om været og temperaturen varierer veldig fra dag til dag. Helt ærlig så liker jeg ikke de kalde årstidene, selv om jeg synes det er veldig koselig med denne mørketiden.
Nickolay gleder seg veldig til vinteren. Det er jo så mange fine aktiviteter vi kan gjøre da, å det er jo kjempe gøy! Tenkte å kjøpe ski til Nickolay i år, for det har han ikke prøvd enda. Så denne vinteren skal både ski og skøyter prøves ut for store og små.

Nå skal vi bare nye de fine dagene vi har fremover, å krysse fingrene for at formen min holder seg bra og stabil. Jeg er forberedt på at det snart vil komme en nedtur, men da skal jeg takle den så godt jeg kan. Jeg bare nyter disse dagene jeg er i fin form, å prøver å være så aktiv jeg kan med barna. Jeg elsker livet mitt akkurat nå!

  • 93 lesere

Likes

Comments

Ariel blir bare kulere og kulere for hver dag som går! Hun følte seg nok litt ekstra tøffe når hun fikk låne capsen til storebror.
Det er så morsomt å se hvor fort stolt hun blir av ting, hun er bare så hærlig! Utviklingen skjer så fort nå, å vi oppdager nye ting ved henne hver eneste dag. Det morsomste av alt er vel det at hun virkelig begynner å skjønne ting nå. Hun fotfølger storebror hele dagen, hun er så nysgjerrig på absolutt alt han gjør. De elsker å leke sammen, å det er så godt for mammahjertet mitt å se!

Hun smiler absolutt hele tiden, å hun jabber mye. Det eneste jeg går å venter på er at hun skal si "mamma". Men det kommer vel. Hun sier pappa og glad i deg. Er ikke det søtt da? ♡ Lille prinsessa mi! ♡

Jeg nyter virkelig denne småbarnstiden jeg har med henne. Akkurat på samme måte som jeg gjorde med Nickolay. Før jeg vet ordet av det, så er jo denne tiden over. Tiden går jo så fort, alt for fort!
Ser jo bare på Nickolay. . synes ikke det er lenge siden jeg var hjemme med han heller, å nå er han skolegutt til neste år. Hjelpes min, det er helt rart å tenke på. Jeg nyter tiden med begge barna mine så lenge jeg kan, for den tiden er dyrebar og kan virkelig ikke erstattes på noen som helst måte! ♡♡

  • 90 lesere

Likes

Comments

Er det noe som virkelig er nydelig å se på, så er det kjærligheten mellom far og barn. Det er så fint å se Ariel sammen med pappaen sin, han er så flink med henne. Hun kunne virkelig ikke fått en bedre pappa. Han har så mye kjærlighet å gi henne, han er bare helt fantastisk!
Det er så nydelig å se det glade ansiktet hennes hver gang hun ser han komme hjem. Det er så viktig med denne kjærligheten mellom far og barn. Like viktig som det er mellom mor og barn. Ariel er virkelig heldig som har en så flott far. Jeg er virkelig stolt over hvor flink Tommy er i papparollen!

  • 90 lesere

Likes

Comments

- Lavt stoffskifte., - personlige innlegg.

​Nå er jeg kommet til et punkt hvor jeg ønsker å takke de som endelig forsto, de som endelig så meg når jeg trengte noen som hørte på meg. Jeg snakker nemlig om de fantastiske medlemmene i stoffskifte gruppen på facebook. Disse menneskene var de første som faktisk både så meg og forsto meg. De kom med trøstende ord og råd. De støtter meg å er der alltid for meg. For første gang følte jeg at noen virkelig forsto meg, å det er er en så utrolig god følelse å faktisk snakke med noen som faktisk vet hva jeg går igjennom. I så mange år har jeg følt meg så alene, dønn alene! 
Ingen, absolutt ingen har forstått min situasjon når det kommer til lavt stoffskifte. Folk har sett på meg som lat og giddeløs, noe som virkelig har både såret meg og irritert meg. Jeg har vært så sårbar disse årene, men endelig så kan jeg kjenne på følelsen av at jeg ikke er alene. Det er så klart synd at så mange sliter med stoffskifte, men samtidig så er det så godt å kunne vite at man ikke er alene.

Jeg vil virkelig takke disse menneskene for at de har tatt seg tid til å både høre på meg og svare på spørsmål. Ikke minst så har de tatt seg tid til å lese innleggene mine, noe jeg virkelig setter pris på. Helt ærlig, så vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten disse fantastiske menneskene som har både hjulpet meg med å lese av prøver å svare på ting jeg har lurt på angående lavt stoffskifte. 

Jeg krysser fingrene mine for at disse menneskene får en bedre hverdag med tiden å får den hjelpen de trenger. De fortjener det! <3
Jeg er så takknemlig for at dere har tatt dere tid til å høre på meg. Dere er bare helt fantastiske. Tusen takk til hver og en av dere! <3 

Mange klemmer fra meg, Helene.

Likes

Comments

​Som flere av dere vet, så er jeg bifil. Det har jeg vært så lenge jeg kan huske, å jeg har aldri skammet meg over å være det. Jeg har alltid vært åpen og ærlig om akkurat dette, for det er absolutt ingen hemmelighet at jeg er bifil, å det har det heller aldri vært. Dessverre er det mange som har fordommer mot oss som er bifile, homofile og lesbiske? Hvorfor det egentlig? Fordi gud skapte oss som mann og kvinne? Nei, vet dere hva, det handler absolutt ikke om at det er mann og kvinne som er skapt for hverandre. Kjærlighet og forelskelse handler om to mennesker som elsker, liker eller er glade i hverandre, uavhengig om det er gutt og jente, jente og jente eller gutt og gutt. Kjærlighet er det som er mellom to mennesker å deres følelser, ikke noe annet. Kan man ikke bare forstå og akseptere dette?

Blir dere sjokkerte om jeg sier at min første kjæreste var jente? Den første personen jeg hadde sex med var også jente. Men vet dere hva? Det var helt riktig og naturlig for meg. Jada, da jeg var yngre skammet jeg meg endel over at jeg likte jenter, nettopp fordi det ikke var normalt denne tiden. Jeg var redd for at folk skulle snakke og dømme meg for den jeg var, noe jeg ikke greide å unngå heller. Utrolig nok så taklet jeg snakket utrolig bra, å ble faktisk med tiden ikke dømt for at jeg var bifil. Folk respekterte meg for den jeg var. Det morsomste av alt i starten var vel at venninnene mine var redde for å dele seng med meg, men det gikk seg fort til. For de skjønte etter hvert at jeg aldri ville legge an på dem. Jeg legger jo ikke an på kompisene mine heller. Dette høres kanskje rart ut, men jeg har faktisk alltid trekt meg unna hvis kompiser osv har lagt an på meg, for jeg har følt det ubehagelig - nettopp fordi jeg ser på de som venner. 

Det er så mange der ute som er redde for å <<komme ut av skapet>>, noe jeg synes er så synd, for da greier man jo ikke å være seg selv. Legningen din er jo en del av identiteten din, så det betyr jo så mye at du kan stå frem å vise hvem du er. Du skal ikke være redd for å bli dømt ( selv om jeg skjønner dere godt ), for med tiden vil du bli akseptert for den du er uansett. Vær deg selv hundre prosent - ikke vær redd for å vise hvem du er!

  • 123 lesere

Likes

Comments

​Den siste tiden har jeg vært veldig opptatt av å pleie huden min, å er blitt veldig fornøyd med hvordan huden i ansiktet mitt er blitt. Jeg elsker å bruke maske og faceroller, for jeg merker virkelig en stor endring på huden min etter jeg begynte med det.
Nå er Tommy dratt på kurs i Oslo å jeg er alene med barna. For første gang på lenge har jeg kvelden helt for meg selv, så den skal jeg bruke på å se jenteserier, blogge å ta egenpleie. Det er så godt å bruke tid bare på seg selv noen ganger.

Er du flink til å pleie huden din?

Skal legge ut litt om produktene jeg bruker senere :)

  • 120 lesere

Likes

Comments

​Selv om julen er en utrolig fin tid, så er det ingen hemmelighet at det er den måneden man har mest utgifter. Jeg synes at presset ovenfor julegavene bare blir verre og verre. Jeg har aldri kjøpt gaver for mer enn hva lommeboken min sier, å det kommer jeg ikke til å gjøre i år heller. Heldigvis, så har jeg allerede begynt med julegavene, å de blir ferdig handlet i November. Det er en utrolig god følelse, for da får jeg mye penger til overs i desember som jeg kan bruke på teater, gode middager å andre ting jeg ønsker å ta med familien min på.

Jeg synes at folk legger alt for mye penger i gaver til de små barna sine som en gang ikke har begynt på skole. Selv har jeg merket at det er kun de første dagene julegavene går i fokus, så blir de nesten glemt og lagt bort av barna igjen. Barn som ikke engang har begynt på skole trenger ikke julegaver til flere tusen kroner, det blir nok å bruke penger på barna når de vokser opp å har større krav på gaver uansett.

Heldigvis så blir Nickolay glad for alt, han har aldri vært kravstor, noe som gjør at det alltid er like hyggelig å gi han gaver. Nå er han blitt fem år, så han begynner jo selvsagt å ønske seg ting mer nå enn hva han gjorde før. Jeg kommer aldri til å kjøpe julegaver til barna mine for flere tusen kroner, ikke før det er nødvendig.

- Hva mener dere om dette julegavehysteriet?

  • 158 lesere

Likes

Comments

Nå er helgen over å hverdagen er tilbake igjen. Ny uke - nye muligheter!
Vi har virkelig hatt en super helg! Vi har slappet av maks og nytet tiden sammen som familie. Det er så koselig de hele dagene hvor hele familien er samlet, jeg setter så stor pris på den tiden vi har sammen hele familien, for det er ikke mange timene hver dag vi er sammen, så helgene betyr ekstra mye for meg. Vi har ikke gjort stort i helgen, men i går var vi både på bursdag til pappaen min, så til et vennepar og barna deres.
Vi koset oss med godis og spilte biljard både vi og barna. En fantastisk søndagskveld var det. Nå starter en ny uke, å Nickolay er i barnehagen igjen. Han elsker å være der, å det er så godt å se. Ingenting er bedre enn at han koser seg i barnehagen. Jeg og Ariel nyter dagene sammen her hjemme. Vi prøver å nyte dagene sammen så mye vi kan før hun skal begynne i barnehagen. Før jeg vet ordet av det, så er jo denne småbarnstiden over igjen. Den går jo så alt for fort!

Siden Tommy skal på kurs noen dager denne uken, skal jeg ta fri Nickolay fra barnehagen, slik at vi kan kose oss masse her hjemme. Vi skal også prøve å gå oss noen turer til lekeplasser i nærområdet, også skal vi kose oss så godt vi kan her hjemme.
Helt ærlig, så liker jeg ikke at Tommy skal på kurs, for jeg er så sinnsykt husredd. En ting er helt sikkert, å det er at barna skal ligge sammen med meg de dagene Tommy skal på kurs. Tryggest for meg det - å barna!

​Til slutt vil jeg takke for at dere har stilt spørsmål til spørsmålsrunden jeg skal svare på denne uken. Nå har jeg lovet dere en video, så det skal dere få også. Dere kan fortsette å stille spørsmål, det blir jeg bare glad for. Jeg noterer ned alle spørsmål, så dere kan bare stille dem under dette innlegget om dere ønsker det.

- Hva har dere gjort i helgen?​
Jeg ønsker dere en utrolig fin uke <3

  • 147 lesere

Likes

Comments

Den siste tiden har jeg gått å irritert meg over enkelte kommentarer jeg både får på bloggen og privat. Disse kommentarene er fra folk som har hunder. De tørr å påstå at de vet hvordan det er å ha barn fordi de har hund selv, å påstår at det å ha barn er det samme som å ha hund. For eksempel hvis jeg har skrevet at Ariel har vært så mye våken en natt eller at hun ikke vil legge seg i normal tid for tiden, så kommer disse kommentarene:

(dette er bare et eksempel)
Åh, jeg vet så godt hvordan det føles og hvor sliten man blir. Har ikke barn selv, men jeg har hund å han er akkurat som et barn å jeg blir så sliten. Hunden min kan virkelig sammenlignes med et barn, så jeg vet akkurat hvordan det kan være de tøffe tidene.

Faen altså, jeg blir så forbannet! Man kan ikke sammenligne et barn med en hund! Greit nok at det er mye jobb med en hund altså, men det kan faen ikke sammenlignes med å ha barn. Hvis du ser på et barn som en hun så har personen faen meg et problem. Da vet de ikke hva de snakker om altså!
Barn trenger deg til en hver tid, mens en hund kan fint greie seg mange timer alene. 
Ja jeg banner, men er det rart jeg blir sint da?!

Det var faktisk en venninne av meg en gang som spurte meg om hva mitt verste mareritt var, å da svarte jeg at det vil vel være å miste barna mine. Da fikk jeg til svar " Åh, ja det samme tenker jeg om å miste hunden min. Det hadde vært like tøft å miste den som å miste et barn ".  Enn å si noe sånt?! Herregud, disse menneskene vet faen ikke hva de snakker om, å de vet ikke hvilken kjærlighet man har for et barn. Faen assa, de har ikke peiling. Jeg blir rett og slett skremt av slike mennesker. Du kan for faen ikke sammenligne en hund med et barn på noen som helst måte! Du sammenligner ikke det å miste et barn med å miste en hund. Herregud, jeg blir helt sjokkert!

- Hva mener du om denne saken?
Dette var dagens utblåsning!

  • 169 lesere

Likes

Comments