Header

Dette er en veldig god sjokoladekake for deg som er glad i litt ekstra sjokolade! Oppskriften er tatt fra Idagranjansen,com.

Jeg brukte bare kokesjokolade, men man kan også blande med vanlig melkesjokolade også 😍


Start med å bland sammen alt det tørre.

Hvetemel 200 g
Brunt sukker 100 g
Hvitt sukker 100 g
Kakaopulver 50 g
Natron 1 ts
Bakepulver 1/2 ts
Salt 1/2 ts


smelt så 100 g smør, 1,5 dl kefir og 1 dl vann. Bland det våte med det tørre, og tilsett 2 egg.

Hell røren i en 22 cm form og stek i 30 min på 180 grader.


SMØRKREM: Smelt 175 g smør, sammen med 1,25 dl vann, 25 brunt sukker og 1/2 ts salt. Ta kjelen av gryta og rør inn 300 g hakket sjokolade. La den avkjøle litt så den tykner, før du smører et lag i kaken, for så å dekke den.

Så er den klar til å nytes!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

email: helene_lislegaard@hotmail.com

Likes

Comments