Header

Heyy! Nå har jeg tenkt til å anbefale noen serier til dere, disse seriene liker jeg veldig godt og de er mie favoritter. Hvis du liker drama, romantikk, humor, skrekk, fantasy osv. er dette de eprfekte seriene for deg.

Pretty little liars: Det er en amerikansk dramaserie for ungdom. I byen Rosewood følger serien livene til Spencer Hastings, Hanna Marin, Emily Fields og Aria Montegomery, denne jentegruppen faller fra hverandre når deres «leder» Alison Dilaurentis forsvinner. Ett år senere begynner jentene å motta mystiske meldinger fra en person som kaller seg «A». «A» truer med å offentliggjøre alle deres dypeste hemmeligheter. Først tror jentene at det er Alison, men når liket hennes blir funnet innser de at noen andre kjenner til hemmelighetene deres, inkludert de bare Alison skulle ha kjent til. «A» forfulgte også Alison, og jentene finner ut mer og mer om både «A» og Alisons forsvinning, alt mens de risikerer sine liv.

Teen Wolf: Det er en amerikansk skrekk- og komiserie for ungdom. Serien handler om tenåringsgutten Scott McCall (Tyler Posey), en ikke særlig populær ungdom som føler seg ganske utenfor på skolen. En dag han er ute i skogen blir han bitt av en varulv. Da blir han en varulv. Han prøver å leve et normalt liv, og ingen vet noe, bortsett fra bestevennen Stiles (Dylan O'Brien) og Derek (Tyler Hoechlin), en annen, mystisk varulv.

The vampire diaries: Det er en amerikansk skrekk og fantasi-serie for ungdom. Serien følger Elena Gilbert (Nina Dobrev). En tilsynelatende normal jente på 17 år, som bor i småbyen Mystic Falls. Men etter at vampyrbrødrene Damon Salvatore (Ian Somerhalder) og Stefan Salvatore (Paul Wesley) flytter tilbake til byen, begynner livet hennes å forandre seg. Elena Gilbert (Nina Dobrev) blir dypt forelsket i den 162 år gamle vampyren Stefan Salvatore (Paul Wesley). Deres forhold blir stadig mer komplisert når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon Salvatore (Ian Somerhalder) returnerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen. Han søker hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet ham til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres store kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. Det er åpenbart at Elena er en etterkommer av Katherine, som senere også returnerer til byen, med planer mot den nye trioen

The originals: Det er en amerikansk skrekk og fantasi-serie for ungdom. Serien følger hybriden Klaus Mikaelson og hans familie Rebekah og Elijahsom dro til New Orleans for det var den byen de grunnla, da de kom dit var det en vampyr som het Marcel som hadde overtatt byen og gjort de fleste om til vampyrer, det er også hekser der. Klaus vil ta over byen, men det er ganske vanskelig og det kommer mange ting i veien. Hoved-tingen med denne serien er at en varulv, Hayley ble gravid med Klaus. Så hun ble medtil New Orleans.

13 reasons why: Det er en amerikansk drama serie for ungdom. Serien dreier seg om en high school student, Clay Jensen, og hans venn Hannah Baker, en jente som begikk selvmord etter å ha gått gjennom en rekke fryktelige opplevelser på skolen hennes. En boks med kassetter blir gitt til alle de 13 personene som gjorde sånn at hun tok livet sitt, altså 13 grunner. Disse personene må høre på kasettene og gi den videre til neste person på lista.

Riverdale: Etter hvert som et nytt skoleår begynner, er byen Riverdale rystet av den tragiske døden til high school gylne gutt Jason Blossom - og ingenting føles det samme ... Archie Andrews er fortsatt den all-amerikanske tenåringen, men etter sommerenskjønte han at han ville ha en karriere i musikk - ikke følge med i fars fars fotspor - til tross for den plutselige slutten av hans forbudte forhold med Riverdales unge musikklærer, Grundy. Archie har en venn som heter Jughead Jones, han har en ganske kriminell far og har ikke det beste ivet for å si det sånn.. I mellomtiden er nabo-jenta Betty Cooper ivrig etter å se Archie etter å ha vært borte hele sommeren, men hun er ikke helt klar til å avsløre hennes sanne følelser til ham. Og Bettys nerver - som nesten ikke er beroliget av hennes overbærende mor Alice - er ikke det eneste som holder henne tilbake. Når en ny student, Veronica Lodge, kommer inn i byen fra New York sammen med sin mor Hermione, er det en ubestridelig gnist mellom henne og Archie, selv om Veronica ikke vil risikere sitt nye vennskap med Betty ved å lage et spill for Archie. Og så er det Cheryl Blossom ... Riverdale's Queen Bee er glad for å røre opp problemer mellom Archie, Betty og Veronica, men Cheryl holder sine egne hemmeligheter. Hva, akkurat, skjuler hun seg om den tvilsomme brorsens mystiske død, Jason? Riverdale kan se ut som en rolig, søvnig by, men det er farer i skyggene.


Det er seriene jeg har sett og anbefaler å det sterkeste, jeg håper dere likte dem. Jeg har mange andre serier jeg har lyst til å se men jeg har ikke sett de ennå, så da kan jeg ikke så mye om dem enda. Men hvis jeg liker dem så kan jeg sikkert lage et nytt innlegg.

Noe av dette var kopiert fra Wikipedia, sorry folkens, men jeg hadde brukt evigheter på å skrive noe av det, for har sittet her i nesten en time alt, haha. Jaja håper du likte innlegget, gjerne kommenter din favrittserie, da hadde jeg blitt kjempeglad!Likes

Comments

Heyy! Velkommen til min blogg, dette er da mitt første innlegg. Jeg har hatt lyst til å blogge så lenge, nå fikk jeg endelig sjansen til det for det var veldig lett å lage en blogg med denne nettisden:) I dag er det Mandag, som betyr skole. Vi jobbet med en KRLE-presentasjon i dag, og drev med tetthet i forskning i praksis. Vi skulle egentlig ha gym i dag, men de pusser opp gymsalen så vi bare gikk en tur i stedet. Da jeg kom hjem spiste jeg middag som var kjøttkaker, så gjorde jeg litt lekser. Akkurat nå slapper jeg av, har tenkt til å øve til naturfag-prøve og KRLE-presentasjon. Men før det, så skal jeg se på serier, haha, elsker serier. Jeg kan lage et eget innlegg på hvilke serier jeg liker best så dere også får noen anbefalinger.

Likes

Comments