Header

Husk å sette på HD kvalitet! Gjerne subscribe og kommenter videoen ❤

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Husk å sette på 1080p for best kvalitet! Håper dere liker videoen ❤

Likes

Comments

Jakke - Frost / Kjole - Ganni / Belte - Cala&Jade / Sko - Jeffrey Campbell / Veske - Gucci

Likes

Comments


Jakke fra Animale

Jeans fra Gestuz

Sko fra DKNY

Bluse fra Zara


Vår første dag i Paris gikk i et kjør. Vi rakk så vidt å sette oss ned mellom slagene og løp fra den ene severdigheten til den andre. Vi er begge den type person som vil få mest ut av dagene vi har, og siden vi var fremme i Paris klokken 11 på fredag fikk vi virkelig det! Vi tok en time på hotellet etter litt sightseeing og mat i Champs-Elysees også bar det av gårde til Louvre, Notre Dame og Latinerkvartalet. Vi bodde seriøst midt i smørøyet og jeg er faktisk litt stolt over at dette surrehodet her klarte å få hele denne reisen i boks uten et eneste hinder. Hotellet vårt lå noen minutters gange unna Louvre, så da vi først skulle dit tok vi beina fatt og gikk langs Seinen til Notre Dame også. En superfin gåtur å ta i kveldssola - anbefales!

Vi var aldri inne på selve museet, men allikevel føler jeg Louvre er noe en må se når man først er i Paris. Vi snakket en del om det - at det er merkelig hvordan mennesker reiser fra alle verdens kanter for å se en trekant laget av glass. Selv synes jeg bygningen rundt Louvre er mye finere, men vi stod nå der selv da og tok bilder og koste oss! Haha.

Notre Dame er et must å få med seg når man er i Paris, synes nå jeg! For en konstruksjon.. Jeg blir helt nerd når jeg er på turer som dette og konstant er omringet av fine og eldgamle bygninger. Hvordan klarte de å lage det der for så mange år siden? Jeg skjønner meg ikke på kunstinteresserte når det kommer til malerier, men bygninger? Oh yes! Vi dro og spiste middag i Latinerkvartalet når vi først var på den siden av byen, og der er det så koselig! Absolutt verdt et besøk om du liker trange brosteinsgater og et utallig utvalg av matretter fra alle verdensdeler.

Jeg er straks ferdig med vlogen og den vil nok bli publisert i løpet av morgendagen eller torsdag. Paris guide er også på vei!

Likes

Comments

Hei dere! Jeg ga rett og slett bare opp å blogge mens jeg var i Paris. Jeg la igjen pcen og var nok litt for optimistisk da jeg tenkte at jeg ville klare å blogge fra mobilen. Nå er jeg i alle fall hjemme og jeg har mye å dele med dere at jeg ikke vet hvor jeg skal starte en gang. Vi har hatt en helt perfekt tur. En sånn type tur man absolutt ikke vil hjem ifra og allerede savner idet man sitter i taxien på vei til flyplassen.

På forhånd var det meldt regnvær og overskyet, men tror dere ikke vi fikk skyfri himmel hver eneste dag? Åh, det var så deilig! Vi kunne gå i t-skjorte uten å fryse, kjenne lukten av nyklipt gress og det hele føltes ut som vi var der midt på sommeren. Vi har spist så mye god mat, gått mange fine turer, shoppet og opplevd og sett utrolig mye fint sammen! Jeg holder på med ikke bare en, men to videoblogger til dere! Med andre ord har jeg litt å sette fingrene i fremover.

Vi kom frem tidlig fredag morgen, satt fra oss koffertene på hotellet og hoppet rett inn i en uber til Champs Elysees (det er forresten et lite Paris tips fra meg - ta uber! Det er kanskje dyrere enn subwayen, men du får sett så mye mer av Paris på den måten!). Med andre ord har vi ikke brukt mye tid på å slappe av mens vi har vært her, og det har vært 4 stk såre føtter som har lagt seg hver kveld. Vi fant ut at vi har gått rundt 1,3 mil hver dag.. Hah!

Men, de slitne bena har vært så verdt det! Noe av det koseligste med Paris er, etter min mening, å gå å traske i flere timer og ende opp i en tilfeldig butikk, en cafe eller i en park. Det er noe spesielt med det å sitte ute i Paris og bare nyte og jeg er så uendelig glad for at jeg endelig fikk oppleve denne byen sammen med Birger. Vi er litt knoll og tott på tur - jeg tar meg av engelsken og han tar seg av hvordan vi kommer oss hit og dit. Perfect team!

Det skal også sies at det er mye som har endret seg etter jeg var her sist. Jeg visste at sikkerheten var skjerpet en god del, men jeg hadde ikke sett for meg dette. Vi snakker kropps- og veskesjekk i hver eneste butikk, væpnet politi i full utrustning over alt og null tilgang til området rundt og under Eiffeltårnet uten å gå gjennom sikkerhetskontroll. Det er klart at det gjør så man føler seg veldig trygg og det er jo bare bra! Det er nok bare uvant å se så mye væpnet politi på gata, i butikker, på resturanter og i det hele tatt. Men for de som lurer på om det er trygt å dra til Paris nå, er svaret definitivt JA!

Det var en mini recap av min tur til Paris. Tro meg, det er mer der det kommer fra - så jeg håper dere klarer å holde ut med litt tapt Paris blogging dagene fremover 💗

Likes

Comments

Hei og god torsdag! Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og sitter og venter på at Birger skal komme hjem. Vi reiser jo som dere vet til Paris i natt, og godtroende som jeg er tok jeg kun en kolli da jeg bestilte turen. Smart, Helene! Jeg tenkte vel at dette ville bli en romantisk og typisk turisttur - det vil det jo bli - men at vi ikke ville shoppe så mye...? Vi får se på det. Haha! Heldigvis har vi jo håndbagasje vi kan bruke også og kjenner jeg oss rett vil den bli brukt til den omtrent sprekker. Jeg skal hive meg rundt og begynne pakkingen hvert øyeblikk, men jeg tenkte å dele disse bildene fra gårsdagen med dere først! Er ikke de koselige? Den hunden der altså. Om det går an å være forelsket i en hund, er det vel det jeg er i Tinka. Jeg har en liten crazy doglady i meg og skal innrømme at jeg sammenligner kjærligheten min til denne hunden med kjærligheten man har til et barn. Ikke at jeg vet hvordan det er, men noe i nærheten i alle fall. Hun er en blanding av superkosete og søt - og helt tulling - litt sånn som meg ;);) Vi snakkes mer når jeg lander i Paris i morgen!

Likes

Comments

Genser fra Ganni

Bukse fra Mango

Belte fra Cala & Jade

Sko fra Jeffrey Campbell

Gratulerer med kvinnedagen alle sammen! Det er så fint at vi har en dag hvor vi hyller kvinner og hvor sterke og flotte vi er! Sett av litt tid i dag til deg selv eller til damene i livet ditt og minn hverandre på at dere er himla fantastiske hele gjengen. Jeg har sovet lenge i dag, gått en lang tur og tatt noen bilder sammen med Martin. Det er rart det der, hvor ekstra mye jeg setter pris på familietid etter at jeg flyttet til Birger og det ble lenger tid mellom vi så hverandre. Når jeg først er hjemme nå vil jeg bare henge med famen hele tiden og se på film, gå turer og lage god mat sammen. Det er de små gledene som er de store vet dere! Dagens visdomsord fra meg. Ellers er jeg ikke helt i form om dagen. Jeg har slitt mye med svimmelhet og hjertebank det siste året. Jeg er "vant" til at det kommer ca en uke hver måned, men nå er det helt baluba. I går våknet jeg med feber, hvilepuls på 180 og var overbevist om at hjertet mitt ville hoppe ut av brystet på meg. På tide å komme seg til legen, tror jeg! Håper dere alle har en fin kvinnedag og bruker den på å hylle dere selv og de dere ser opp til og er glad i ❤

Likes

Comments

Captains hat from H&M - Kimono from Ganni

Jeg vet ikke hvor mange innlegg jeg har startet med: "jeg har så dilla på..." så jeg skal prøve å ikke la dette bli et av de. Som dere kanskje skjønner handler dette innlegget om noe så enkelt som caps - jeg elsker å bruke hodeplagg om dagen! Jeg sluttet å bruke varmeprodukter på håret mitt da jeg bodde i LA og det har resultert i to ting: lengre, sunnere og tykkere hår + x antall flere bad hairdays. Derfor er det helt prima med hodeplagg: det skjuler de dårlige hårdagene og ser superfresht ut til de fleste antrekk!

Caps fra Samsøe

Ah, jeg har dilla på så mye om dagen jeg dere. Capser, farger, statementøredobber og kombinasjonen av rødt og rosa. Dilla og lyst på alt. Jeg satser på å finne noen fine skatter til Coachella i Paris. Jeg er nesten ferdig med planleggingen av antrekkene nå og jeg gleder meg sånn til å vise dere! Det har tatt tid for å si det sånn - this girl started in november.. Sånn er det med den saken, skal man på Coachella, så skal man på Coachella!

Likes

Comments

I går kveld bakte jeg og Øyvind kanelboller sammen! Jeg skulle egentlig gjøre det på søndag, men rakk det aldri, så da ble det bakedag på mandagskvelden istedenfor. Vi tok inspirasjon fra oppskriften til @keyell, og ga det vår egen lille vri! Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang.. De ble SÅ gode! Så gode at det er irriterende når du blir mett fordi du bare vil spise og spise og...spise. Anbefaler dere virkelig å prøve den ut!

SLIK GJØR DU:

1. Smelt smør, ta det av platen og tilsett melken. Når blandingen når 37 grader heller du det over i en bolle og blander inn gjæren.

2. Tilsett sukker, salt, bakepulver og egg. Bland det sammen med en sleiv eller en visp. Deretter tilsetter du mesteparten av melet (la litt bli igjen til kjevlingen). Kna det hele sammen til en tykk og fast deig.

3. La deigen heve på et lunt sted i 30 minutter.

4. Når deigen er ferdig hevet knar du den en gang til og kjevler den deretter ut som du ville gjort med en pizza. Bland smør, kanel og sukker (mengde etter eget ønske) med en mixmaster og smør blandingen utover deigen.

5. Rull deigen sammen til en pølse og skjær ca 2 cm tykke skiver. Legg de under et kjøkkenhåndkle på et lunt sted og la heve i 30 minutter til.

6. Sett stekeovnen på 250 grader på over/under varme. Pensle bollene med et egg, strø sukker over og stek i ca 7 minutter.

Og voila! Nyt med et glass iskald melk til ❤

Likes

Comments

Hei og hopp fra gulvet! Så kreativ var altså jeg med bildene i dag.. Det er mandag og en ny uke sparkes i gang. For min del gjør det ingen ting at helgen har gått litt fort. Det betyr bare at jeg er enda noen dager nærmere Paris! Jeg får ikke sagt hvor mye jeg gleder meg. Det er noe magisk med den byen og jeg gleder meg så mye til å få oppleve den sammen med kjæresten min! Spasere i gatene og ende opp på en tilfeldig hjørnecafe, se eiffeltårnet om kvelden, spise god mat og kjenne på atmosfæren som bare Paris har.. Det blir så bra! Men før den tid skal jeg komme meg på jobb og gjøre unna en vakt på Companys - en fin mandag med andre ord! Håper dere har hatt en fin helg og er klar for en ny uke 💗

 • 861 lesere

Likes

Comments

Instagram@kjeldss

 • Yellow fellow

  " Bluse fra Soaked Hei og god søndag! Er det bare jeg som blir i knallgodt humør av farger? Jeg vet …"

 • Denim on denim

  " Denim jacket/ HM Jeans/ Gestuz Statement earrings/ HM Belte/ Gucci Sko/ DKNY Genser/ Samsøe For en…"

 • Captain's hat

  " Blazer/ Day birger et mikkelsen Bukse/ Gestuz Topp/ Nelly Hatt/ Asos Belte og veske/ Gucci "

 • PAUSE

  " Hvor søt er ikke denne t-skjorten fra samsøe? Jeg har helt dilla på farger om dagen og spesielt ro…"

 • Fluffy tuesday

  " Hei og god tirsdag! For meg føles det enda som det er mandag.. I går hadde jeg fri, sov lenge og g…"

 • My latest outfits

  " Hva er din favoritt? "