Today im wearing: 

Knit - Ganni / Skirt - H&M / Cap - H&M / Boots - Nelly

I dag blir det litt i-farta-blogging fra meg. Med andre ord, mye bilder og lite tekst. Dere vet jo hvor glad jeg er i å skrive, men noen ganger er det kanskje greit å variere litt også? Jeg får straks besøk av Ingrid og Kristin, og deretter går turen videre til Strømmen for å jobbe på nattåpent. Jeg er ikke hjemme igjen før midnatt, så da snakkes vi først i morgen tidlig igjen! Nå skal jeg prøve å shine opp leiligheten litt til jentene kommer, gud hvor fort det blir rotete på 32 kvadrat!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

 • 15 lesere

Likes

Comments

...and how to make it!
You will need

1/2 avokado

1 håndfull frosne bær (jeg varierer veldig på hva jeg bruker, denne gangen brukte jeg skogsbær blanding)

1/2 banan (la den resterende halve bananen være igjen til toppingen)

1 beger vanilje yoghurt

Moving on to toppings

Jeg varierer veldig i hva jeg bruker som topping på en smoothie bowl. I perioder får jeg helt dilla på ting, og akkurat nå må jeg ha:

Müsli med bær fra Coop

Peanøtt smør

Kokosflak

Bananskiver

(Jeg kan tenke meg at mange løfter et øyebryn til å ha peanøtt smør i smoothie bowl - jeg gjorde det samme. Men gud, så godt det er! Anbefaler virkelig å prøve det ut, dersom du vanligvis liker peanøttsmør).

And voila!

Likes

Comments

Jakke - FWSS / Bluse - Topshop / Skjørt - Ginatricot / Boots - Nelly /

Hei og god morgen alle fine lesere! Jeg håper det står bra til med dere denne onsdagen. Jeg har bråvåknet for andre dag på rad og måttet løpe ut døra. Hvorfor? Dere skjønner, jeg har bilen ved leiligheten nå fordi jeg endelig fikk skjerpet meg og hentet alle klærne mine hjemme hos mamma og pappa. Men, det har tatt lenger tid enn planlagt å få flyttet det inn i leiligheten og jeg har dermed ikke fått kjørt bilen hjem igjen enda. Parkering her er svindyrt, hvertfall hvis man skal stå over natta. Så jeg har vært optimistisk og tenkt at å stå til 8.00 for å flytte den, det er jo null problem. Vel, dere kan jo tenke dere hvem som har våknet 8.00 i panikk to dager på rad nå.. Heldigvis ingen bot enda!

Som jeg har sagt sikkert hundre ganger før, så elsker jeg farger! Det har nesten blitt "ulovlig" for meg å gå i helsort, enda så fint det også kan være. Nei, jeg har blitt mer å mer glad i å skille meg ut med antrekkene mine, både med flere fargekombinasjoner og plagg som skaper et uttrykk. Denne jakken fra FWSS er nok et av de beste kjøpene jeg har gjort. Jeg har brukt den så utrolig mye og blir aldri lei! Snittet, fargen og detaljene er perfekt og kan brukes på så mange måter!

Denne uken er det mye jobb og lite fri på planen, men jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere dere selvom. Neste uke har jeg flere fridager og det skal bli deilig. Både med tanke på tid, men også været.. Jeg skal innrømme at det er litt kjipt å stå inne på et kjøpesenter hele dagen når sommeren endelig har vist seg for fullt, men jeg er i veldig godt selskap og da blir det ikke så ille allikevel! Ønsker dere en super onsdag hva enn dere skal 💗

Minner om at jeg har en konkurranse gående på instagram hvor du og en venn kan vinne to biletter til Strømstad festivalen 4-5 august! Sjekk ut min siste post for mer info - jeg går under brukernavnet @kjeldss.

Likes

Comments

Et av de beste minnene jeg har fra uken som gikk er bursdagen til Vårin på lørdag. Det var så koselig å endelig se igjen alle jentene! Sommerferie markerer ikke lenger fri i 2 måneder, men det betyr at alle endelig er hjemme, noe som er enda bedre spør du meg! Grillings, masse latter og jenteprat etterfulgt av en tur på byfesten gjorde lørdagen helt perfekt. Jeg er så sinnsykt heldig som har disse jentene i livet mitt og jeg gleder meg til en sommer full av kvelder som denne 💗

Likes

Comments

De fleste av oss har ting ved en selv man ikke er helt fornøyd med. Ting du ser, men som ingen andre noen sinne har tenkt over. Det kan være hele kroppen vår, det kan være hvordan stemme vi har eller hvordan øreflippene våre er formet. Uansett hva man misliker ved seg selv, har vi alle én ting til felles - vi lar det stoppe oss i hverdagen. Usikkerhet er både vondt, vanskelig og skummelt. Spesielt når den er dominerende og har kontroll over livsgleden og følelsene dine.

I dag vil jeg dele noen råd med dere som har hjulpet meg til å bli trygg i min egen kropp og ikke minst trygg på meg selv. Alle kan være sin egen verste fiende og det er lett å glemme hva som faktisk er viktig - hvem du er som person, mot deg selv og andre. I stedet for å bytte ut usikkerheten med operasjoner, vil jeg dele tips som jeg håper at, litt etter litt kan hjelpe deg til å akseptere hvem du er, se forbi alt det overfladiske og bare leve. Og tro meg, når man først klarer det, er det ingen ting som føles bedre!

Hvordan ser du på vennene dine?

Du synes de er fine, herlige mennesker. De er der for deg, de tenker på deg og passer på deg, de gjør deg glad og du føler deg heldig som har de i livet ditt. Tenker du noen gang over "feil" ved utseende til vennene dine? Lar du det stoppe deg fra å være like glad i de eller bry deg like mye om de? Jeg regner med at du tenker nei. Så hvorfor gjelder andre regler for deg? Hva får deg til å tro at de ikke tenker like godt om deg, som du gjør om de? Vennene dine er nettopp det - vennene dine - de har valgt å ta deg inn i livet sitt, å bry seg om deg og stille opp for deg. Ikke på grunn av hvordan du ser ut, det er fordi du er deg og du gir de glede og trygghet. Tenk over hvem du er for andre og hvor mye fint du har i livet ditt fordi du er nettopp den personen du er.

Gi deg selv ros

Som jeg sa tidligere kan vi alle være vår verste fiende. Det er ingen som kan trykke en selv lenger ned og tenke over noe helt til vi tror det er sant, som du kan. Men disse tankene er ikke en sannhet og de vonde tingene du kan tenke om deg selv stemmer ikke. Prøv å stoppe opp og tenke over det når du har negative tanker og er slem med deg selv. Hvor kommer de fra? Hva utløste det? Og er det egentlig sant, eller har du bare en dårlig dag, er sliten og lett nærtagende? Erstatt de vonde tankene med 3 fine ting ved deg selv før du legger deg hver kveld for eksempel. Okei, så har du kanskje ikke gjort så mye i dag, men du var blid og hyggelig mot kassadama på butikken. Det er en god egenskap ved deg og betyr at du har evnen til å behandle andre, ukjente og kjente, slik du ønsker å bli behandlet selv. Kanskje du tenkte på en du er glad i, i dag og bekymret deg for han eller henne? Det er også en kjempefin ting, og betyr at du har omsorg og empati for de du er glad i. Du skjønner kanskje nå at det ikke handler om store ting i det hele tatt, det handler om alle disse små tingene ved deg som du lar forsvinne i lyset av alt det vonde du tror er sant. Gi deg selv den rosen du fortjener!

Ikke bruk så lang tid foran speilet

Står du ofte foran speilet og studerer kroppen din? Nesa de kanskje? Gjør du det helt til du blir i dårlig humør, sint og frustrert? Prøv å slutte å analysere deg selv. Jo mer du stirrer og leter etter "feil", jo flere vil du komme frem til og jo mer vil du overbevise deg selv om at du ikke er bra nok. Prøv å legg fokus på noe annet. Når du skal på badet, så skal du sminke deg og kle på deg. Det er det du skal - ikke speile deg og kritisere deg selv. Ta heller på deg noe du føler deg fin i, vær flink til å si det til deg selv og tro på det. Du har all rett til å føle deg vakker, når som helst!

Fyll hverdagen din med ting som gjør deg glad

Dette har vært et av nøkkelpunktene for meg. Det å bytte ut selvhatet med å innse hvor heldig man faktisk er og hva man har i livet sitt. Ikke la usikkerheten ødelegge for deg fra å ha det gøy og leve i øyeblikket. Det er så viktig å være der du er, når du er det - og nyte det. Si du skal på lunsj med jentene og du gleder deg veldig. Før du går ut døra - bestem deg for at dette skal bli en fin dag. Du skal kose deg, fordi du har full rett til å kose deg akkurat like mye som andre. Disse menneskene bryr seg masse om deg og de vil ha akkurat deg der! Prøv å legge igjen tankene hjemme og ikke la det kontrollere om du er til stede med de du er mest glad i.

Ville livet blitt bedre dersom du så annerledes ut?

Ja, ville det? Isåfall, hva ville endret seg? Hadde selvtilliten steget i taket om du fikk en annen nese? Eller tror du den samme usikkerheten ville fortsatt å kontrollere deg og få deg til å finne andre ting du også burde endre på? Hadde du hatt det bedre? Hadde folk likt deg bedre? Tenk litt over det, og prøv å se det fra utsiden dersom det var venninnen din det handlet om.

Du fortjener alt!

Stol på deg selv. Ja, du kan gå i den toppen fordi du liker den. Ja, du var skikkelig fin i dag! Ja, du skal dra på den festen fordi ja alle gleder seg til å se deg. Ja, jeg kan få til det jeg vil! Igjen - tilbake til disse sannhetene, men det er så viktig. Det er så lett å overbevise seg selv om at noe stemmer, så lenge man forteller det nok ganger. Det er da lett å tenke at ingen liker deg, at de egentlig ikke bryr seg, at ingen vil ha deg her og resten av regla. Det er ingen hyggelig tankegang eller følelse å sitte med. Snu det og gå i mot deg selv. Bli flinkere til å si JA til deg selv og hva du egentlig vil. Stopp opp og spør deg selv om det egentlig stemmer eller om det er du som har overbevist deg om det? Ikke minst, gjør det du vil! Hvis du har lyst på burger og fries og venninnen din salat, ja da bestiller du burger og fries. Fokuser på at du fortjener like mye å være lykkelig som alle andre, det er ikke noe unntak for deg!

Sett deg mål

Gjør deg opp noen tanker om hvordan du har lyst til å leve og hva som gjør deg glad. Det kan være at den neste uka skal jeg ikke veie meg, eller i morgen skal jeg si tre fine ting til meg selv før jeg legger meg. I stedet for å jobbe mot å endre deg selv, jobb med å akseptere den du er. Det er slik du er og dette er kroppen du skal leve i, i kanskje 80 år til!

Kvitt deg med idealene og slutt å sammenligne deg med andre

Enda et nøkkelpunkt. Med dagens teknologi er det ikke akkurat vanskelig å sammenligne seg selv med andre. Vi har utallige plattformer, der alle viser seg selv fra sin beste side og det er lett å se hva andre har, som du mangler. Slutt med det. Bare fordi hun er pen, betyr det ikke at du er stygg. Alle er unike og det er det som er så fint med denne verden - ingen i hele verden er som deg. Slutt å bla igjennom instagram profiler og granske andre opp mot deg selv, bli flinkere til å legge vekk mobilen og igjen, putt fokuset på noe annet. Det er fint å ha forbilder, så lenge det er sunne, fine idealer å se opp til. I stedet for å sammenligne, tenk at okei - hun er hun og jeg er meg og vi er fine på hver vår måte. Pleier du å sammenligne vennene dine opp mot andre, for å se hvem som er finest? Nei. Så hvorfor, igjen, skal andre regler gjelde for deg? Vær snill med deg selv 💗

Likes

Comments

Wearing: Trousers and jacket - Zara / Shirt - Ganni / Bag - Gucci /

@karolinesmadal og @tessb hadde ordnet i stand så fint på lekter'n for oss. For noen flinke og inspirerende damer!

Snupp @layers

Åh, for en fin kveld jeg hadde i går! Nouw arrangerte sommerfest på lekter'n og vi kunne virkelig ikke fått bedre vær. Det var så fint gjort i stand og ga meg sommerfølelsen jeg har lengtet sånn etter. Fotobaren AS stilte med photobooth og Mildh press med flotte goodiebags! Vi fikk nachos og champagne og jeg ble kjent med så mange nye, fine mennesker! Alt i alt en super sommerkveld 💗

Likes

Comments

Fersk, glovarm kaffe, en oversized t-shirt, bustete hår og tv-en som surrer svakt i bakgrunnen... Det er slik jeg liker morgningen min. Det å ha god tid før jeg skal noe har blitt et must for meg, og jeg hater de dagene jeg har dårlig tid om morgningen og må stresse rundt som en jojo. Nei, jeg trenger litt tid. Tid til å la kroppen våkne og tid til å kose meg før jeg setter i gang med dagens gjøremål.

Det er fredag i dag og for meg betyr det stengevakt på jobb. Det deilige med det er at jeg har så god tid og får gjort mye i forkant av vakten. Byfesten er for fullt i gang i Lillestrøm og jeg husker hvor mye jeg lengtet etter å være der på slutten av oppholdet mitt i LA i fjor. I kveld blir det rolig for min del, noe som egentlig er litt kjipt, men jeg trenger det. De siste ukene har vært alt for hektiske og jeg trenger en fredagskveld der jeg gjør nada, niks og ingenting. I morgen derimot, blir supergøy og jeg gleder meg masse! Ønsker alle en fin helg 💗

 • 269 lesere

Likes

Comments

Happy almost weekend everyone!

Hei dere! Jeg titter egentlig bare innom for å si hei denne torsdagskvelden. Jeg kom hjem fra sommerfest med Nouw for ikke så lenge siden - noe som var veldig hyggelig! Mer om det kommer i morgen. Nå ligger jeg langflat ut på sofaen og er så sliten og støl i beina at man skulle trodd jeg hadde gjennomført en skikkelig styrkeøkt. Trene gjør jeg jo aldri lenger, så lange dager med mye farting hit og dit holder for å gjøre denne kroppen helt ferdig.

Med det sagt, så har jeg veldig lyst til å komme i gang med treningen igjen. Det blir alt for lenge mellom hver gang (les: et helt år) og jeg savner følelsen av energi, kicket du får etter en økt og hvor bra kroppen kjennes når du jobber på lag med den og behandler den bra. Problemet er bare at jeg aldri har vært flinkere til å finne på unnskyldninger for å ikke trene enn hva jeg er nå. Altså jeg vil virkelig, men jeg kommer meg aldri ut døra og begynner. Jeg elsker tanken på en sunnere versjon av meg selv, men så er det også et eller annet med trening som gjør meg... redd? Altså bare tanken på det, ikke under selve treningsøkten. Mest sannsynlig er det nok sofakrok delen av hjernen min som prøver å lure meg til å droppe det og gå og kjøpe tortillachips på extra i stedet. Noe som dessverre også skjer litt for ofte.. Hehe.

I love this pink shirt from NORR
Let's just do it 

Fra leiligheten vår ligger det 2 treningssentre med gangavstand og jeg føler det er dumt å ikke benytte meg av denne muligheten når jeg har den. Greia er bare at jeg en gang i tiden visste ekstreeemt mye om trening og kosthold - now i dont know shit! Haha. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal både få og holde på motivasjonen. Tips tas i mot med stor takknemlighet <3 Ønsker dere en super fin kveld!

Likes

Comments

Okei, kanskje det bare er meg. Kanskje jeg reagerer sterkere enn mange fordi deler av sykdommen muligens aldri vil forsvinne. Kanskje er jeg mer nærtagende og lettere å provosere enn mange på grunn av nettopp dette. Eller reagerer vi alle? Har ikke de fleste av oss en gang tenkt tanken på hvor deilig det hadde vært å være tynnere? Kutte ut maten, få oversikt, kontroll og ikke minst aksept. Bli lagt merke til?

Ingenting, og da mener jeg ingenting, gjør meg mer provosert enn mennesker som har et behov for å konstatere at de ikke har spist i dag eller at de har sluttet å spise. Ja, jeg reagerer selvfølgelig på den måten i dag fordi det er og vil mest sannsynlig alltid være et sårt punkt for meg, men også fordi det er unødvendig, viktigst av alt -for mange også motiverende. Jeg har vært der selv, mange år før jeg ble alvorlig syk. Jeg vet hvorfor man sier det og jeg vet hvor ventende man er i håp om bekreftelse på at du gjør noe bra eller at noen ser en forskjell. Da jeg ble syk snakket jeg aldri om mat. Jeg sa aldri at jeg var sulten, jeg sa aldri at jeg var mett. Jeg snakket bare aldri, noen sinne om det fordi jeg selv ikke skjønte hvilket alvorlig problem jeg hadde knyttet opp mot det. Hodet mitt var så hjernevasket av spiseforstyrrelsen at jeg visste at det var en "synd" å spise og snakke om mat. Jeg sier ikke at dette er fasiten, fordi den eksisterer ikke. Jeg har full forståelse for at alle har sine problemer og at denne setningen kan være et rop om hjelp for så mye annet. Problemet mitt ligger i at det for mange har blitt "in" å ikke spise og ikke minst å prate om det. Psykiske lidelser blir misbrukt og selvdiagnosert og det er et stort skille mellom å ha dager der du spiser lite og det å faktisk utvikle en spiseforstyrrelse.

Jeg husker jeg drømte om å ha spiseforstyrrelser på ungdomsskolen. "Tenk så deilig. Å klare å ikke spise og bare være syltynn". Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som har hatt den tankegangen. Problemet er at man her ikke forstår hvor jævlig det er. For det ligger så mye mer enn et ønske om å bli tynn bak utviklingen av en spiseforstyrrelse, og kiloene du gir kall på til tross for mørket og depresjonen finnes ikke deilig. Ikke litt en gang. Bit for bit, blir du revet fra hverandre. Til slutt er det ingen ting igjen av deg. Nei, det er ikke bare kroppen jeg snakker om. Jeg snakker om deg - personen - du. Du eksisterer, men du lever ikke. Du distanserer deg fra alt og alle. Til slutt er det ikke mer igjen av deg, og enda så tynn du har blitt, vil du aldri bli fornøyd. Du orker aldri være med på noen ting, du mister kontakten med folk du er glad i. Du fryser konstant, du får ikke sove og mens du tror at dette er hva du er ment for å gjøre, dytter sykdommen deg bare lenger og lenger ned til du til slutt ikke eier selvfølelse lenger. I mitt tilfelle ønsket jeg ikke lenger å leve. Og hvis du tror at det stopper her, at dette er det verste, så tar du feil. Å bli frisk igjen, å komme seg ut av det? Det er hundre millioner ganger verre.

Hos meg får du ikke noe svar. Du får ikke noe svar når du helt tilfeldig slenger inn en kommentar om at du ikke har spist i dag eller at du prøver å telle kalorier eller at du bare "har glemt å spise i det siste". For uavhengig av hva jeg har opplevd, er det siste jeg vil å være med på å normalisere det å ikke spise. Å normalisere et anstrengt forhold til mat og kropp eller la alle være sin egen psykolog, med sine egne diagnoser. Alle har som sagt sine problemer og sin historie, men det er viktig å huske på at det gjelder begge veier. Som mat, kan andre ting være sårt, vanskelig og triggende for andre. Tenk over hva du sier, og spør deg selv "Hva godt gjør det egentlig deg? Og hva godt gjør det andre?".

Likes

Comments

Jeg har skikkelig skrivesperre om dagen og det plager meg. Jeg har så mange ideer til bilder og videoer, men når det kommer til tekster er jeg helt blank. Å gå journalistikk gjør kanskje det med deg. Vi startet alle på grunnlag av at vi "elsker å skrive" og i år har vi virkelig fått testet dybden i den setningen. Jeg sitter ikke lenger om natten og skriver lange tekster som jeg gjorde tidligere i år og jeg generelt er blitt dårlig til å snakke om ting med vennene mine også. De lange, dype samtalene jeg elsker og trenger sårt, blir på samme måte som med tekstene feid litt til siden fordi man bare ikke orker. Jeg tror det er eksamen som tok alt for mye energi, kreativitet og nattesøvn. Jeg har ikke skjønt helt at jeg har sommerferie og faktisk (utenom jobb) for første gang på et år ikke har noe jeg gjøre. De siste dagene har vært så fine og fulle av tid med venner, familie og kjæreste og det er rart hvor ekstra mye du setter pris på det når du har isolert deg i eksamensbobla i noen uker.

Jeg er så glad om dagen jeg, dere! Sånn virkelig tvers i gjennom, glad og bekymringsfri. For første gang på noe som føles som evigheter føler jeg at jeg er tilbake til meg selv igjen. Ingen tvil om at Helene minus eksamen er en desidert bedre versjon enn hun som sover 6 timer på en uke, føler seg som en dass og begynner å gråte fordi det ikke er mer pepsi max igjen i kjøleskapet. Haha, er det mulig! Nå er det nok eksamensprat her for en veldig godt stund og jeg gleder meg så sykt til å endelig kunne fylle denne bloggen med masse inspirasjon og kreative og spennende innlegg igjen!

Med det sagt, så settes det stor pris på om dere har noen ønsker til hva jeg skal skrive/blogge om 💗

Ønsker dere en superfin dag!

Likes

Comments

Instagram @kjeldss

 • Todays look

  " Bukse / Ganni / Sko / Superga / T-skjorte / Gestuz "

 • Easy tiger

  " --THE STATEMENT JACKET-- -In love with denim on denim and prints- Jacket from NORR / Jeans from Za…"

 • Monday vibes

  " Jakke - Brandy Melville Bukse - Rag & Bone Genser - Dagmar Belte - Gucci Dette har vært en veldig …"

 • Unposted outfit

  " MADE IN LA  I går jobbet jeg på nattåpent, noe som egentlig bare var gøy! Fine folk, god stemning …"

 • Pink walls and grafitti

  " Jakke - Frost / Kjole - Ganni / Belte - Cala&Jade / Sko - Jeffrey Campbell / Veske - Gucci "

 • Cherry bomb

  " Genser fra Ganni Bukse fra Mango Belte fra Cala & Jade Sko fra Jeffrey Campbell Gratulerer med kvi…"

 • Weekly favorite: Caps

  " Captains hat from H&M - Kimono from Ganni Jeg vet ikke hvor mange innlegg jeg har startet med: "je…"

 • Yellow fellow

  " Bluse fra Soaked Hei og god søndag! Er det bare jeg som blir i knallgodt humør av farger? Jeg vet …"

 • Denim on denim

  " Denim jacket/ HM Jeans/ Gestuz Statement earrings/ HM Belte/ Gucci Sko/ DKNY Genser/ Samsøe For en…"