Jeg titter bare innom for å si hei og ønske dere alle en fin lørdag 💗 Selv kan jeg ikke huske sist jeg virkelig slappet av en hel helg, i alle fall ikke på denne måten. Det er så deilig å ikke ha noen planer, og heller ikke stresse over noe! Gruer meg allerede til vi skal hjem og møte hverdagen igjen. Enn så lenge skal jeg nyte dette oppholdet for alt det er verdt. Her bruker vi spaet til vi ser ut som rosiner begge to.. Haha!

Hva gjør dere i helgen?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Time to relax ...

Vi er vel fremme i Larvik og koser oss glugg allerede. Vi har spist pizza på Peppes og slappet av en times tid med julekalenderen på Nrk. Nå skal vi ned i spaet og der blir vi nok resten av kvelden. Herregud så deilig det er å legge eksamensjobbingen på hylla i noen dager! I needed this.. Rommet vårt er fantastisk, med sjøutsikt og gigantisk bad og i morgen har vi bestilt frokost på rommet. Nei, akkurat nå er livet ganske greit dere!

Ønsker alle en fin fredagskveld <3

Likes

Comments

Nå er jeg og Birger på vei til Larvik. Vi skal tilbringe helgen på Farris bad, noe som blir sinnsykt deilig. En hel helg full av avslapping og null stress.. Ah, jeg gleder meg! Vi snakkes mer derfra 💗

Likes

Comments

Er det noe jeg er lei av, så er det mathysteriet i dagens samfunn. For noen år siden lå fokuset mest på et sunt kosthold og regelmessig trening. Noe som er greit. Litt tips her og der - okei. Men i dag? I dag er det helt ute av proporsjoner. Enten det er i vennegjengen, på blogger, i aviser eller på instagram, er det umulig å unngå snakk om mat. Det vi før så på som råd og tips har blitt til et enormt press som folk gir etter for på null komma niks. Det er ødeleggende, unødvendig og sinnsykt uinteressant. Vi skal ikke trenge å vite hva eller hvor mye noen andre har spist i dag, for å føle at vi selv fortjener å spise.

Men joda, vi skal lage speltlompepizza, slutte å spise bananer og ikke ha med sukkerholdig yoghurt i matpakka på barneskolen. Vi skal holde oss langt unna hvetemel, kun benytte oss av lettprodukter, og alltid dokumentere treningsøkter. Hvis ikke har man jo ikke trent? Vi skal ha sukrin på bananpannekakene vi ikke lenger kan lage av banan, og hvertfall ikke drikke brus. Med unntak av pepsi max da. For pepsi max er trendy. Du er også jævlig kul hvis du sier litt ekstra høyt og tilfeldig at du ikke har spist i dag.

Hva skjedde med å bare gjøre det vi har lyst til? Hvorfor skal jeg være redd for å kjøpe meg en usunn lunsj, når jeg skal spise den foran andre? Hvorfor føler jeg for å dra den "hehe det er ikke til meg assa" når jeg skal betale for godteri på en tirsdag? Jeg er så lei av at folk snakker om hva de spiser hele tiden. Jeg er så forbanna lei. Vi prøver hele tiden å fremme at alle er fine som de er, men lager samtidig uskrevne regler som sier akkurat det motsatte. Mediene mater befolkningen med skyldfølelse, og gjør at vi allerede i august, går og gruer oss til julemiddagen. Kun fordi vi vet hvilke oppslag som daglig vil prikke oss på skulderen, fra starten av desember og frem til mars.

Jeg sier nei. Nei til å uttale seg offentlig om kalorier, og hva man selv mener er rett å spise. Nei til å dele vekt, porsjons størrelser og umenneskelige råd å leve opp til. Det finnes nemlig ingen fasit. Og sannheten er at du blir ikke feit av å spise hvetemel, ha to skjeer med rømme på tacoen hver fredag eller drikke et glass med Cola. Du overlever.

Vi må bruke stemmen vi har, til å lette på presset, i stede for å bidra til at 6 åringer vokser opp og føler de må gå på lavkarbo. Det som fungerer for meg, fungerer kanskje ikke for deg. Men la oss alle holde kjeft om mat og hvor usunt eller sunt noe er. La meg være meg, og du være deg, og la oss alle gjøre og spise hva enn vi vil - fordi vi har lov. Hilsen jenta, med hånda i bunnen av smashposen - og den beste samvittighet.

Likes

Comments

1.desember. For akkurat et år siden i dag var jeg godt i gang med pakkingen. Om en måned skulle jeg flytte til Los Angeles og nervene stod i høyspenn. Det er helt utrolig at det allerede har gått nesten et helt år siden jeg dro. Jeg savner det litt ekstra mye i disse mørketider, og da er det godt å ha så mye fint å se tilbake på!

Likes

Comments

Jakke, topp og skjørt / Zara Veske/ Rebecca Minkoff

Likes

Comments

1.Shopping 2. Bursdagsoveraskelse for kjæresten 3. Workworkwork 4. Middag på Mirabel 5. Lørdagskveldens antrekk 6. Bade etter skolen, livredder på kalde vinterdager. 7. Tjøme 8.Lunsj i Tønsberg med bestemor og bestefar 9. Skolen med Carolinemor 10. Morgenkos med Tinkers.

Den siste uken har vært så fin, dere! Til tross for innleveringer og eksamenslesning har jeg det virkelig bra om dagen. Tenk at om bare 4 små uker så er det jul? Det er helt sprøtt å tenke på. Det føles som at jeg nettopp satt på flyet hjem fra LA, og nå er det snart hele seks måneder siden jeg kom hjem. Wow, tiden går alt for fort!

Så hyggelig at dere likte videobloggen, forresten! Det gjør meg såå glad. Jeg har allerede fått spørsmål om å lage en video om Los Angeles, og det kan jeg gjerne gjøre.

Skrik ut om det er noe annet dere vil se på video også!

Her i hus går det i farmen og tortillachips. Jeg har fått gjort unna både arbeidskrav og en innlevering til i morgen, og da føles det ekstra godt å lene seg tilbake i sofaen nå. Ønsker dere en superfin avslutning på helgen!

Likes

Comments

Her kommer svarene på spørsmålsrunden. Husk å sette på 1080p! Håper dere liker det 😘

Likes

Comments

Denne jenta har ikke blogget på en uke og jeg har egentlig ingen god unnskyldning. Siden sist har jeg vært på Tjøme med Birger og besøkt bestemor og bestefar, vært i familiebursdag, feiret Birger sin bursdag, jobbet, vært på skolen, med venner og lest til eksamen. Med andre ord - nok å holde på med. Jeg valgte jo ikke akkurat det beste tidspunktet for å starte en blogg heller, da vi er inne i den mørkeste tiden av året og jeg stort sett har skole eller jobb til etter klokken 3. Men jeg skal prøve mitt beste, bare vært litt tålmodige med meg <3

Jeg har lovet dere en sminkevideo, men den er rett og slett av for dårlig kvalitet til at jeg kan publisere den. Jeg har lagt den ut på youtube hele tre ganger for så å slette den igjen. Haha! Ubesluttsom? Veel sminkevideo blir det, men først kommer svarene på spørsmålsrunden. Filmen kommer i to deler da denne skravlesmella ikke klarte å holde seg innenfor tidsbegrensningen til youtube, men slapp av - den er bare på 20 minutter da. Hehe

Følg med i morgen om dere vil se meg snakke med meg selv på kamera :):) Ellers håper jeg dere får en fin helg, og holder ut med eksamenslesningen! Dere er alle kjempeflinke og heldigvis er det straks jul 💜


Likes

Comments

Det er den tiden igjen. Leggetid. Magen spenner seg og tungen min flyr opp bak fortennene. Noen lærte meg en gang at dette er et tegn på stress. Jeg elsker å sove, men jeg får det ikke lenger til. Døgnrytme eksisterer ikke i min verden.

Jeg legger meg under dyna og vrir kroppen inn mot veggen. Om jeg i det hele tatt skal få sove er det slik jeg må ligge. Du sier god natt og lukker øynene, og enda jeg ber om at jeg vil sovne før deg er du borte på to sekunder. Jeg misunner deg sånn for evnen til å bare sovne når du selv vil. Jeg lukker øynene og prøver å tenke på ingenting. Sier til meg selv at i kveld så skal jeg ikke være redd. I kveld skal jeg sove tungt og lenge. Det fungerer ikke.

Tankene begynner å spinne og jeg gjør meg selv enda reddere. At det knirker i vegger og dører hjelper ikke stort. Øynene mine er enda lukket. Aldri i verden at jeg tør å åpne dem nå. Jeg rister i deg, men du vil ikke våkne. Jeg prøver å få deg til å snu deg og holde rundt meg, men du reagerer ikke. Jeg klarer ikke enda en natt alene. Vær så snill, våkne!

Du sover som et barn, med tung pust og et fredelig uttrykk. Jeg er våken som en maratonløper, med makspuls og svette langt nedover ryggen. Jeg må tisse, men jeg tør ikke. Jeg er tørst, men jeg tør ikke. Jeg vil bare sovne, men jeg tør ikke.

Jeg vrir meg rundt i alle mulige stillinger. Enda jeg kaldsvetter er det ikke en mulighet å løfte på dyna. Jeg er så borte i min egen paranoia at jeg tror at alt jeg er redd for vil skje. Øynene mine er enda lukket. Jeg tvinger meg selv til å åpne de for å se hva klokken er: 04.00. Jeg har ligget slik i fem timer nå.

Jeg bestemmer meg for å holde meg våken hele natten gjennom. Da vet jeg at jeg kanskje får sove godt når kvelden kommer igjen. Jeg vet også at jeg vil føle meg som en zombie neste dag, men det er bedre. Alt annet er bedre.

For en ganske god stund siden opplevde jeg noe grusomt mens jeg sov. Etter dette har jeg ikke sovet én natt gjennom. Dersom noen av dere har noen tips til hva som kan hjelpe for bedre søvn så tar jeg det imot med åpne armer. Jeg klarer rett og slett ikke flere netter som dette!

Likes

Comments