Det skulle visst ikke ta lenger tid enn et par dager før jeg skrev noe her igjen. Haha. Noen vaner er vonde å vende, andre er vel bare kommet for å bli. Jeg føler jeg må takke dere for all den fine responsen jeg fikk på forrige innlegg, både privat og offentlig. Det er lite som er så hyggelig, for ikke å snakke om motiverende, som å få høre at det du gjør betyr noe for andre ❤️ Tusen tusen takk!!

Jeg har det veldig fint, det har bare vært et år fullt av tankekaos og oppi det hele tror jeg at jeg har blitt litt borte i min egen usikkerhet. Det er kjipt når det skjer og når det gjør så ting du egentlig elsker å gjøre ikke lenger gir deg det samme. Jeg har bare trengt å sortere litt, snakke ut om det med gode venninner og aller mest - senke skuldrene og slappe av. Den siste tiden har vært så fin, med fadderuke og skolestart og jeg er virkelig spent på hva dette året bringer! Allerede i kveld kickstarter vi året med klassefest - det skal bli så bra!

Ellers så har jeg vært og tatt påfyll på vippene mine hos flinke Camilla ved Camillas Beautybox igjen. Nok en gang er jeg superfornøyd og overrasket over hva den dama får til! Jeg føler meg så fin uten noe som helst sminke om dagen og det er så deilig ❤️ Anbefaler å sjekke hun ut på Instagram under @camillasbeautybox. Vi har et spennende prosjekt på gang som kommer ut veldig snart, så stay tuned!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Høsten er her snart. Årstiden som ligger hjertet mitt så nært, men som nå skremmer meg. Jeg føler ikke det er lenge siden jeg sa farvel til vintermånedene med mørke, korte dager og et tomt hode og for første gang på lenge kjente meg fri og glad i julisolen. Jeg er ikke klar for mørket igjen.

Jeg har tatt en lang pause fra blogg og sosiale medier nå. Det var ikke planlagt, men på mange måter ble det bare sånn. Kroppen er flink på det der - å si fra til deg når de røde flaggene har vært heist litt for lenge. Et sted stopper det og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som drar den så langt jeg kan, til jeg møter både veggen og kjelleren på en og samme tid. En pause var etterlengtet og trengt sårt, jeg måtte bare innse det selv.

Dere vet hvor glad jeg er i å skrive. Det er merkelig hvor naturlig ordene kommer til meg, hvordan fingrene sklir over tastaturet uten mål og mening og danner noe fint og unikt hver gang. Da jeg startet på journalistikk studiet var dette grunnlaget - skrivingen, fantasien og kreativiteten, følelsen av at jeg virkelig kunne utrette noe i denne verden. Da jeg opprettet bloggen var det på bakgrunn av den samme tankegangen og de samme målene. Jeg har hatt perioder dette året der jeg har følt meg fantastisk, der alt har vært så riktig. Der jeg har hatt en drive som er vanskelig å forklare, men som har gitt meg stor tro på meg selv og mine drømmer. Så kom det til et punkt der disse periodene, som tidligere var måneder, ble til uker, uker ble til dager, dager ble til timer også ble de ikke-eksisterende. Jeg vet ikke lenger hva jeg vil og jeg har ikke lenger like stor tro på meg selv som jeg hadde tidligere i år.

Jeg skjønner for første gang hva folk mener med at blogg er mye jobb. Det tar mye tid, det krever mye planlegging, mye kreativitet og inspirasjon. Men, det folk aldri nevner er hvor mye press det også bærer med seg. Hvor mye psykisk jobb det er å holde på med sosiale medier. Hvor lett det er å sammenligne seg med andre, rakke ned på seg selv og stille skyhøye krav til hvordan man ser ut og alt man gjør. Hvor lett det er å bli opphengt i alt det overfladiske og glemme hva som virkelig betyr noe.

Det samme presset gjør at jeg kvier meg litt for å skrive dette innlegget og det er en stemme i hodet som forteller meg at jeg ikke burde. At alle vil tro at jeg bare er en skikkelig teit og deppa person. At jeg i hvert fall ikke burde fortelle dere om den kjipe dagen jeg har hatt, for sånt hører ikke hjemme her. Men vet dere hva? Jeg har hatt en skikkelig kjip dag. Og på kjipe dager er det nesten uunngåelig å sammenligne seg med alle som er ute og har det gøy, er på cafe, i parken. I det hele tatt - gjør noe. Jeg er så lei av å føle at alt må være perfekt, jeg er så lei av at vi skal vise alle hva vi gjør hele tiden, konkurrere med hverandre, være bedre enn den andre. For hvem, hvem er egentlig best?

Og det får meg til å sette spørsmålstegn ved meg. Hva skjedde med hun som opprettet denne bloggen for å dele tekster, artikler, skrive noe som betyr noe? Jeg føler jeg har gitt etter for presset og det har gjort noe med meg. Jeg bryr meg alt for mye om ting som ikke er viktig og det har gjort så jeg har begynt å mislike meg selv. Jeg så på et intervju med Jonas fra SKAM her om dagen og han sa noe veldig fint. Reporteren fortalte at han synes han var så kul og la ut så mye kult på Instagram. "Instagram er jo bare en fasade" svarte han.

Jeg elsker å holde på med dette. Jeg elsker å ta bilder, inspirere, møte nye mennesker og i det hele tatt er jeg utrolig takknemlig for alt denne bloggen gir meg tilbake. Akkurat nå er jeg bare veldig forvirret, usikker og tom i forhold til hva jeg vil og jeg trenger å ta en pause fra alt som har med sosiale medier en liten stund. Jeg trenger å legge vekk alt det overfladiske og bare leve - puste. Finne tilbake til den driven og den følelsen der jeg virkelig gjør noe med hele meg. Ikke minst for meg. I det siste har det føltes som at jeg har gjort dette for alle andre.

Likes

Comments

Glossybox - christmas once a month

Er det noe jeg elsker så er det å få pakker i posten. Jeg har blitt så lei av å handle i butikker og synes det er alt for mye mennesker, man blir varm, stressa og det hele er egentlig bare slitsomt. Å få varene levert på døra derimot - det kan jeg leve med! Jeg har jo også nevnt en del ganger tidligere at jeg er en sucker for skjønnhetsprodukter og at jeg er veldig glad i å teste ut nye ting. Men det er ikke like lett å vite hva man burde prøve og lommeboka tillater dessverre ikke at jeg handler nye produkter i hytt og pine bare for å teste de ut. Derfor er glossybox helt genialt!

Konseptet går enkelt og greit ut på at du mottar en eske med fem skjønnhetsprodukter - en gang i måneden. Hver eske har et unikt design og denne månedens design kan dere se på bildene. Hvor glad gjør ikke denne lille esken dere? Jeg smilte fra øre til øre da jeg åpnet den og var superspent på hva som befant seg under lokket.

Let's open it...
...tada!

I esken befant disse fem produktene seg. En aftersun, en rensekrem, to leppestifter og en leppepomade. Jeg gleder meg så mye til å tese de ut og se hva jeg synes! Produktene du får hver måned er håndplukket av skjønnhetseksperter for å gi deg det beste du kan få! Slik får du en spennende overraskelse og har noe å glede deg til hver måned!

/I samarbeid med Glossybox/

Nå har jeg litt å teste ut mens jeg venter spent på neste måneds eske. Du kan lese mer om Glossybox og det fantastiske konseptet HER.

Likes

Comments

Hei dere! Det har vært noen kjempefine dager siden jeg kom hjem fra Thailand. På tirsdag hadde jeg innflyttingsfest i leiligheten med jentene - en utrolig hyggelig kveld! Det har vært en fantastisk ferie, men herregud så mye jeg har savnet å se vennene mine. Jeg synes faktisk det er superdeilig å bare være hjemme litt nå! Jetlagen begynner sakte men sikkert å forsvinne og hverdagen har vist seg igjen. Allerede på mandag starter fadderuken også sparkes dette skoleåret i gang. Jeg er både spent og glad og lurer veldig på hva jeg har i vente!

I dag har jeg filmet en video til dere som jeg skal redigere når jeg kommer hjem fra jobb i kveld. Det skal bli veldig fint å se igjen kollegene mine og jeg er så spent på alt vi har fått inn i butikken! Ønsker dere en finfin torsdag 💗

Likes

Comments

Heyy fra Norge! Vi kom oss omsider hjem fra Thailand i går etter kanskje den lengste reisen jeg har vært med på. Vil dere høre om den eller?

Vi troppet opp på flyplassen i Koh Samui klokken 06.00 og sjekket inn bagasjen. Damen i skranken spurte sikkert fire ganger om vi hadde lighter eller powerbank i kofferten og vi svarte nei. Det samme spørsmålet ble gjentatt i sikkerhetskontrollen hvor vi igjen sa at vi ikke hadde noen av tingene med oss. Vi satt oss ned ved gaten og ventet på boarding. Jeg var stuptrøtt og morgengretten og det hjalp lite at det konstant ble gitt den samme beskjeden over høyttaleranlegget, på alt for høyt volum og uforståelig engelsk. Plutselig spretter Birger opp og sier "de sa navnet mitt". Jeg ble først sittende noen sekunder, overrasket over hvordan han forstod at det var hans navn de ropte opp, men joda - det var det. Han ble fulgt avgårde av flypersonalet, ombord på en buss som tok han og et par andre folk til en annen del av flyplassen og ble borte i et kvarters tid. Dere kan jo gjette hvem som hadde både powerbank og lighter i kofferten?😄

Heldigvis gikk det fint og vi kom oss ombord i flyet. Første flytur gikk så det suste og vi var fremme i Phuket på null komma niks. Der brukte vi en evighet på å finne den internasjonale terminalen. Til slutt fant vi frem, fikk sjekket inn koffertene (uten powerbank og lighter denne gangen) og kom oss til sikkerhetskontrollen. Jeg har en skikkelig rar greie der jeg alltid føler meg så "skyldig" når jeg skal gjennom toll og passkontroll osv. Dermed prøver jeg alltid å ikke se skyldig ut. Jeg vet, det er kjempeteit, for jeg har jo ikke gjort noen ting. Men, dette var altså ikke noe unntak. Jeg får beskjed om å gå, så jeg går avslappet, med blikket rett frem, superfokusert på å virke...snill? Haha. Jeg smiler til damen som står der, det piper ikke og jeg skulle virkelig ønske det hele endte her. Konsentrert som jeg var, fortsetter jo jeg å gå, med blikket rett frem og helt i min egen verden. Dermed går jeg rett på en liten trapp og faller pladask fremover. Jeg som ikke ville være så synlig, ble i stedet stirret ned av vaktene og alle i køen bak og foran meg.

Så kommer vi oss på flyet fra Phuket. Neste stopp Moskva, bare 13 timer igjen. Vi kjøper Burger KIng, humøret har steget og alt er egentlig ganske fint. Enda bedre blir det når vi får fire seter for oss selv på flyet og tv-skjermene faktisk fungerer, noe de ikke gjorde på veien til. Vi letter og tenker at denne turen blir deilig - vi kan sove, se film - dette skal gå fort! Så starter det - den 10 timer lange gråtekonserten. Baby nr. 1 et par rader foran oss, baby nr.2 på raden ved siden av og nr.3 raden bak. Når den ene endelig sluttet og vi pustet ut i noen minutter, tok den andre over der han slapp. Så den tredje, etterfulgt av en liten pause - deretter alle tre i kor. 10 timer med konstant vræling og jeg som trodde jeg fikk tinitus av russetiden. Omsider landet vi i Russland og du kan tro det var to overglade nordmenn som gikk av flyet. Jeg er veldig glad i barn altså. Jeg har bare lært nå at jeg aldri skal ta med meg mine barn på reise før de forstår hva hysj betyr.

Moskva i seg selv, en helt sprø labyrint av en flyplass. Alt for mange mennesker og alt for mange som ikke eier folkeskikk eller vennlighet. Vi kom oss frem til gaten etter å ha gått i 20 minutter, boardet flyet og fikk sitte foran, dermed bedre plass til beina - så digg! Vel, det varte ikke så veldig lenge. Det viste seg nemlig at babyene fra forrige fly holdt flere konserter denne kvelden og vi hadde søren meg fått biletter på første rad til den neste også.

Oslo!! Endelig. Passkontroll, taxfree, vente på bagasje. Birger får sin med en gang, så da må jo min komme veldig snart. Vel, jeg venter og venter. Ingen bagasje. Til slutt kommer en dame fra flyplassen bort og sier at det ikke kommer flere kofferter fra Moskva og at jeg må henvende meg til flyselskapet. Yes. Jeg var jo naturligvis ikke den eneste som hadde mistet kofferten og nordmenn + lang flyereise + skranke + et eller annet problem = veldig lang ventetid. Birger gikk på do, mens jeg ventet. Til slutt ble det min tur, alt ble ordnet på kort tid og vi kunne endelig gå ut til ankomsthallen. Der ble vi møtt av moren og søsteren til Birger, den lange reisen ble fort glemt og vi beveget oss til bilen.

Birger: Det er så digg å være hje... hvor er drona mi?

Meg: Jeg har ikke hatt den jeg, den hadde jo du?

Birger: Nei, jeg vet jeg satt den på tralla.

Så var det inn på flyplassen igjen. Snakke med informasjonen, inn til bagasjebåndene igjen. Prøve å spole tilbake til når han sist hadde den. Jeg husket at han satt den oppå en søppelkasse mens vi ventet på kofferten min, så jeg spurte om den kanskje kunne stå der? Og det gjorde den! Haha, for en tur. Det har aldri vært så deilig å legge seg i senga i Lørenskog som hva det var i går.

Likes

Comments

Contains affiliate links

//Innlegget er i samarbeid med Mildh Beauty Press//

Er det noe jeg elsker så er det å dulle skikkelig med meg selv. Ansiktsmasker, rensekremer, skrubb, boblebad - you name it. Det er lite som slår følelsen av renhet og det å gi kropp og ansikt litt ordentlig pleie! Jeg har alltid vært en sucker for hudprodukter og det siste halve året har jeg virkelig fått øynene opp for et nytt merke. Nemlig Rituals! Jeg har prøvd alt fra håndkrem til øyekrem og kan si meg solgt for lengst. Da jeg reiste til Thailand tok jeg med meg fire produkter som jeg har testet ut under ferien og for å si det sånn - jeg gikk tom etter en og en halv uke og har fått meg noen nye bestevenner på baderomshylla.

Your body, your soul, your rituals...

Det jeg eeeelsker med disse produktene er at de gir deg følelsen av at du nettopp har vært på spa. De lukter så godt og gjør huden din så myk at du ikke klarer å slutte å ta på den! Da jeg hadde skrubbet meg den ene dagen ble Birger irritert på meg til slutt, fordi jeg konstant sa "kjenn da, kjenn da!". Haha, men det er faktisk ekstremt hvor bra du føler deg!

Produktene jeg skal vise dere er av to forskjellige serier: The ritual of karma og Express your soul.

Express your soul
-LIMITED EDITION by MadC-

Dette er fantastiske produkter å bruke i dusjen. Enten det er før en ferie, etter en dag på stranda eller bare i hverdagen gir disse virkelig følelsen av litt ekstra pleie og luksus. Jeg er helt frelst av både skrubben og dusjoljen og når du først har prøvd de er det faktisk ingen vei tilbake. Disse blir i hvert fall med meg på badet til evig tid. Da jeg stod i dusjen i Thailand og innså at produktene stod på soverommet (fordi jeg hadde tatt disse bildene) løp jeg klissvåt ut og hentet de, enda det stod andre såper på badet fra før. Det er noe med lukten, og den luksus -og renhets følelsen de gir, som ikke kan sammenlignes med noe annet jeg har prøvd!

Du får kjøpt dusjoljen HER / og skrubben HER.

The ritual of karma

Denne bodysprayen og aftersun kremen kan dere tro har blitt flittig brukt! Det ble en slags rutine jeg gledet meg til hver dag - stranda, dusje, after sun og bodyspray. Jeg har følt meg så fresh og luktet såå godt! Det skader heller ikke hvor mye fuktighet denne kremen gir - dermed lenger brunfarge og null flass. Det liker vi! Jeg må få fylt på av disse asap, for jeg er en smule stressa over at jeg er tom. Hihi. Om så det er etter en lang dag på stranda, på jobb eller før du skal ut på byen er disse virkelig en vinner. Bodysprayen holder også på lukten utrolig lenge og dufter amazing!

Body sprayen finner dere HER / After sun finner dere HER

Likes

Comments

The cutest little dress

Dress from NA-KD

Hei på dere! Klokken er 9 på morgningen her akkurat nå og sola skinner som bare det. Jeg skal straks sette kurs mot stranda, selv om kroppen egentlig burde vært i skyggen i dag - jeg er så brent! Vel, solfaktor 50 skal i alle fall få være min beste venn de neste dagene også krysser jeg fingre og tær for at jeg ikke begynner å flasse. Det er jo så kjedelig!

I dag er det bare en uke til vi skal hjem og det stresser meg litt. Jeg vil ikke hjem. Hjem betyr rutiner, skolestart, jobb og lange dager. Hverdagen. Hvorfor klarer så mange å leve i ro med den, mens jeg blir helt gal i hodet? En ting er sikkert og det er at denne siste uken skal nytes til det fulleste. Vi sjekker inn på et nytt hotell på onsdag og jeg gleder meg så mye til det! Der får vi vår egen leilighet med privat basseng - det skal bli digg det! Nå roper stranda på meg - ha en fin dag alle!

Likes

Comments

Beklager for så lite oppdateringer de siste dagene, men været har vært så utrolig fint og det har vært så mye vi har villet se og gjøre, at bloggen har blitt nedprioritert. Jeg får ikke sagt nok hvor nydelig denne øya er og hvor mye vi koser oss her! Dagene har gått til sol og bading, masse scooterturer rundt på øya, spa, solnedganger og så mye thaimat at jeg snart brekker meg om noen sier Pad Thai en gang til. Haha!

Jeg kan faktisk ikke tro at vi allerede har vært her i to uker og snart bare har en uke igjen. Tiden går så alt for fort når man har det bra og jeg gruer meg til å forlate dette stedet. Men, den tid den sorg. I dag har vi hatt en helt fantastisk dag! Klokken 08.00 i morges reiste vi på båttur for å snorkle og besøke øyene Koh Tao og Koh Nangyuan. Jeg har ikke ord for hvor nydelig det var der. Skyfri himmel, kritthvite sandstrender og krystallklart hav. Bildene taler for seg!

Dette mååå dere gjøre hvis dere er på Koh Samui. Jeg har lyst til å gjøre det hundre ganger til - så fint og gøy var det! Først gikk turen til Koh Nangyuan (første bilde) der vi snorklet blandt masse forskjellige fisk i helt klart, turkist hav, gikk til toppen av øya og fikk tidenes utsikt, badet og solte oss og fikk servert kjempegod mat! Deretter kjørte vi videre til Koh Tao, hvor vi ikke gikk i land, men kunne hoppe fra båten og snorkle på mye dypere hav. Tour guidene satt på feelgood musikk, mens vi solte oss på dekk, fikk servert kokosnøttvann, badet og og nei - det hele var bare så himla bra!

Denne frøkna glemte selvfølgelig å smøre seg i dag og med dagens bikinivalg kan dere jo se for dere skillet. Er det mulig! Rødt blir brunt er det ikke det man sier? Hah. Nå skal vi ut å spise middag 💗 snakkes mer senere!

Likes

Comments

Innlegget er i samarbeid med Camillas Beautybox//

Før avreise var jeg innom flinkeste Camillas Beautybox for å fylle på vippene og bli fin til turen. Det er alltid like hyggelig å være innom og jeg koser meg så mye hver gang. I forhold til andre steder jeg har vært, er det så behagelig å være hos Camilla og jeg er nok en gang imponert over hvor dyktig hun er! Denne gangen satt vi de lengste vippene på midten av øyelokket, i stedet for i kanten og det ga et veldig våkent blikk, samtidig som det gjorde så øynene mine virket større. Jeg er så glad jeg fylte på før reisen og jeg har følt meg så fin hver dag her nede, uten noe som helst sminke!

Hvordan bevare vippene så lenge som mulig? 

Vippene har holdt seg utrolig godt, til tross for masse bading i saltvann og at de konstant blir utsatt for sol og varme. Men, det er ikke uten grunn og i dag tenkte jeg å dele noen tips med dere til hvordan man bevarer vippene lengst mulig.

Det har seg nemlig slik at kroppen skiller ut avfallsstoffer. Dermed legger svette, bakterier, død hud og smuss seg i vippene. Dersom man ikke vasker og renser vippene hver dag, vil det bare samle seg opp mer og mer og gjøre at vippene faller av mye fortere.

Hvordan vaske vippene? 

Ved å vaske og børste vippene hver dag vil holdbarheten og volumet holde mye lenger. Men hvordan vasker man egentlig vippene? En ting som er viktig å påpeke er at enten du har brukt sminke på øynene, eller ikke, vil ikke kun vann ha noen effekt. Det er viktig å bruke oljefri såpe eller oljefri sminkefjerner når du skal vaske vippene dine. Da jeg var hos Camilla sist, fikk jeg med meg denne fra Bella Lash. En utrolig god sminkefjerner - spesiallaget for vipper - som er veldig skånsom mot øynene samtidig som den fjerner sminken på null komma niks.

Men enda man bruker de riktige produktene for vask og rens, er det fortsatt viktig å være skånsom og forsiktig med vippene mens du vasker. Jeg bruker denne kosten fra Loreta - en silkemyk kost, også spesiallaget for vippevask. I forhold til å vaske med en klut, kommer denne til blant alle vippene og sørger dermed for å fjerne alle bakterier, sminke etc. Jeg påfører litt av sminkefjerneren fra Bella Lash og roterer kosten rundt langs vippekanten - og voila! Rene og fine vipper. Deretter venter jeg med å børste vippene til de er helt tørre igjen.

Jeg er som sagt like fornøyd hver gang jeg går til Camillas Beautybox og imponert over hvor dyktig og utlært hun er i faget sitt. Hun sørger virkelig for at du får akkurat det resultatet du er ute etter og lager de fineste og mykeste volumvippene jeg noen gang har hatt!

For timebestilling send SMS til 41476181 eller book HER. Jeg anbefaler også å sjekke ut instagramprofilen hennes HER 💗💗

Likes

Comments

Instagram @kjeldss

The red ruffle dress

" The cutest little dress Dress from NA-KD Hei på dere! Klokken er 9 på morgningen her akkurat nå og…"

Flower power

" Hei dere! Jeg stikker bare fort innom for å dele disse antrekksbildene med dere fra da vi var ute …"

Summer lovin

" Dress from ByTimo Det er torsdag og jeg har nettopp kommet hjem fra et herlig møte hos Vass PR. De…"

New day, new dress

" A girl can never have to many dresses... Current obsession: patterns Another beautiful item from I…"

The perfect army jacket

" In love with this jacket from Ivyrevel  Du finner den HER Jeg døøøør av hvor fin denne jakken er! …"

It's a red kinda thing

" Jakke - FWSS / Bluse - Topshop / Skjørt - Ginatricot / Boots - Nelly / Hei og god morgen alle fine…"

Time to make some changes

" Happy almost weekend everyone! Hei dere! Jeg titter egentlig bare innom for å si hei denne torsdag…"

My outfit for stylista of the year

" Jakke, topp og bukse / Karen By Simonsen Veske / Gucci Jeg har fått så mange hyggelige tilbakemeld…"

Todays look

" Bukse / Ganni / Sko / Superga / T-skjorte / Gestuz "

Easy tiger

" --THE STATEMENT JACKET-- -In love with denim on denim and prints- Jacket from NORR / Jeans from Za…"

Monday vibes

" Jakke - Brandy Melville Bukse - Rag & Bone Genser - Dagmar Belte - Gucci Dette har vært en veldig …"

Unposted outfit

" MADE IN LA  I går jobbet jeg på nattåpent, noe som egentlig bare var gøy! Fine folk, god stemning …"