• Captain's hat

  " Blazer/ Day birger et mikkelsen Bukse/ Gestuz Topp/ Nelly Hatt/ Asos Belte og veske/ Gucci "

 • PAUSE

  " Hvor søt er ikke denne t-skjorten fra samsøe? Jeg har helt dilla på farger om dagen og spesielt ro…"

 • Fluffy tuesday

  " Hei og god tirsdag! For meg føles det enda som det er mandag.. I går hadde jeg fri, sov lenge og g…"

Jakke/ Sanne Alexandra

Skjorte / Gestuz

Sko / Stella Mccartney

Veske / Gucci

Jeg vet ikke med dere, men da jeg gikk i 10.klasse hadde vi en tetris periode. Vi snakker tetris i timen, i friminuttet og etter skolen. Facebook lanserte dette fantastiske spillet, og du kunne spille mot andre eller alene. Jeg spilte det så mye at jeg tenkte på det når jeg lukket øynene, drømte om det når jeg sov og så det for meg når jeg gikk til skolen. Jeg var helt oppslukt. Og nå, dere. Nå sitter jeg her igjen, bare at denne gangen er det ikke tetris. Det er.. candy crush. Som kollegaen min sa til meg på jobb "Det var jo populært for noen år siden, og begynner du!" Haha, hva skal man si. Jeg begynte med det som tidsfordriv og nå spiller jeg det daglig. Får jeg ikke sove om natten heller? Vel, hei candy crush!

Hvor fin er ikke kvaliteten på disse bildene? Jeg og Helene (byhs.blogg.no) var og tok bilder sammen her om dagen, og linsen hennes er a.m.a.z.i.n.g. Jeg må skaffe meg en sånn en! Her har jeg prøvd i hytt og pine å stille inn kameraet mitt til å få blurry bakgrunn, når greia egentlig bare er at jeg trenger en ny linse. Apropos bilder - jeg elsker at bestevenninnen min også blogger! I en travel hverdag med skole og jobb, er det så gøy at vi kan kombinere en felles interesse med venninnetid. Ja til mer av det!

Ellers så er det onsdag i dag, og vet dere hva det betyr? Trondheim om 2 dager! Jeg gleder meg som et lite barn. Sist jeg var i Trondheim tror jeg er nærmere 5 år siden, så det skal bli gøy å leke turist i eget land igjen, spise masse god mat og komme seg litt vekk! Vintermånedene i Norge kunne etter min mening vært noe kortere, og når vi ikke en gang får snø til jul synes jeg egentlig vi bare kunne droppet hele greia. Ja til sommer hele året! Dessverre så er det ikke sånn, men jeg tror en reise og kvalitetstid med mine beste venner vil gjøre susen altså 💜

 • 29 lesere

Likes

Comments

Make a statment - with your jewelry 

Har du statementsmykker liggende som du aldri trodde du ville bruke igjen? IKKE gjør som meg og kast det - nå er trenden tilbake for fullt og er et av vårens viktigste tilbehør!

Jeg elsker hvordan et par store øredobber kan sette prikken over ien til et antrekk. Ikke nok med det så finnes det utallige versjoner der ute som sikrer deg, i motsetning til mange andre trender, å skille deg ut og gjøre akkurat det som navnet sier - make a statement!

Det gjør meg mer kreativ i klesvalget og gjør at jeg føler meg ekstra fin, enda jeg har på et upyntet antrekk. Store beltespenner, halskjeder og øredobber kan kombineres med hva som helst! Spesielt digger jeg et stort belte over en denimjakke eller å kombinere et par statement øredobber til en hoodie eller en oversized skjorte.

Øredobber - Gina Tricot

Du får kjøpt superfine øredobber til under hundrelappen på blant annet Gina og HM.

Jo tydeligere statement, jo bedre etter min mening!

Likes

Comments

Blazer/ Day birger et mikkelsen

Bukse/ Gestuz

Topp/ Nelly

Hatt/ Asos

Belte og veske/ Gucci

Likes

Comments

UNGE LOVENDE 

Hvis du likte SKAM, kommer du til å elske dette! Serien handler om Nenne, Alex og Elise som bor sammen i kollektiv i Oslo. De har store drømmer og vil opp og frem i samfunnet. Det skjer derimot ikke uten utfordringer og problemer. Serien tar for seg alt fra vennskap, familiedrama, utroskap, psykiske lidelser og vanskelige valg for jenter i 20-åra. Den er spennende, morsom og realistisk. Det er lett å kjenne seg igjen i karakterene og situasjonen de er i og man får seg både en god latter og litt og tenke over. Anbefales på det sterkeste!

Du kan se det gratisk på NRK.no

VALKYRIEN 

Da jeg først hørte om denne var jeg litt skeptisk, men der tok jeg kraftig feil. For en serie! Vi snakker spenning på høyt nivå og en serie du ikke klarer å legge fra deg så fort du har startet. Valkyrien handler om Ravn og hans kone Vilma som er alvorlig syk. Sammen bruker de tiden hun har igjen til å forske på henne og prøve å finne en kur. En dag forsvinner Vilma og de finner henne aldri igjen. Ravn flytter inn i et tilfluktsrom, langt under jorden, sammen med dommedagsfantasten Leif, og sammen starter de en ulovlig klinikk. Anbefales på det sterkeste! Du kan se serien gratis på NRK.no.

 • 111 lesere

Likes

Comments

Genser fra Ganni

Ny uke, nye gjøremål og enda en uke nærmere våren! Det liker jeg. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker at det går mot lysere tider og at februar snart er ferdig. For min del har dette vært en skikkelig kjip måned på mange måter. Lite søvn, lite energi og mye jobb og skole gjør dårlig på motivasjonen. Det har skjedd mye bra også, det må man jo ikke glemme. Det er bare så lett å fokusere på det negative når man er blitt syk og i tillegg en smule vinterdepressiv. Men jeg har begynt i en ny, super jobb, sett fifty shades, kost meg med venner og kjæreste, hatt en herlig valentinsdag OG ikke minst må vi bare snakke om The weeknd konserten i går.. Altså wow! At han var flink visste jeg, men live? Det var helt rått! For en stemme.. Jeg tror jeg kan snakke for mange når jeg sier at jeg ikke var den eneste som gikk forelska ut av spektrum.

Jeg elsker å bruke farger om dagen! Farger er for meg; sommer, lysere tider og masse glede. Når jeg tar toget til skolen kan jeg telle på 5 hender hvor mange som går med mørke farger, så hvor gøy er det ikke å skille seg ut litt i mengden av boblejakker og svarte ullkåper? Oh yes! Companys har også fått inn SÅ mye fint nå i både gult, rosa og grønt. Heldigvis (for lommeboka) er jeg ikke brun nok til å gå med mye av det enda. Prosjekt-ta-sol-en-gang-i-uka ble fort avsluttet, da det resulterte i at jeg ble dødsbrent og flasset bort alt sammen igjen.. Lærer jo aldri, vet dere.

Til helgen reiser jeg til Trondheim med Tina og det skal bli så fint! Jeg har sett frem til denne helgen i noe som føles ut som en evighet. Endelig får jeg se bestisene mine igjen og ha en jobbfri helg med jenteprat, god mat og masse gøy 💜 Måtte denne uken gå fort!!

 • 121 lesere

Likes

Comments

..ive been wating for you for a long time.. 


Det er fredag, dere! Endeliiig. Jeg har lengtet sånn etter denne helgen. For tiden jobber jeg nemlig to jobber, samtidig som jeg studerer og det kjennes på kropp og sinn. Jeg har en sen vakt i dag og en tidlig vakt i morgen også ringer helgen inn for fullt med hyttetur og "the weekend" konsert på søndag. Jeg gleder meg sånn!!Ellers må jeg bare si unnskyld for at det har vært litt dødt her inne den siste tiden. Jeg er nesten ikke hjemme om dagen, og når jeg først er det? Så er det mørkt ute og inspirasjonen er på bånn. Jeg antar at det bare er litt sånn i perioder. Jeg elsker jo å oppdatere dere og være kreativ med antrekk, tips og tekster.. Tiden har bare ikke strukket helt til i det siste. Ellers så har jeg vært oppe siden 07.00 i morges og har fått fikset både nytt pass og førerkort, pantet flasker og handlet litt. Living the sweet 60-year old life<33 Nå venter jobbvakt på Meny, etterfulgt av kinodate med B i kveld. Det skal bli så koselig! Jeg håper alle har hatt en fin uke så langt og nyter helgen til det fulleste!

 • 278 lesere

Likes

Comments


-Jeg hater å skrape is på bilen. Yep, jeg venter heller i ti minutter med varmen på full guffe før jeg går ut og begynner å skrape. Det tar mye lenger tid og bruker masse strøm, selvfølgelig - men det er bedre enn å fryse etter min mening.

-Jeg har vill fantasi. Det er både gøy og irriterende. Jeg kan plutselig få masse ideer til tekster jeg vil skrive eller så kan jeg komme frem til helt sprøe teorier om verden og livet og ligge våken til langt på natt og filosofere over det.

-Jeg er avhengig av pepsi max. Jeg husker ikke sist jeg gikk en dag uten å drikke min elskede PM. Det er rett og slett blitt en del av livet. Haha. Jeg tror faktisk at jeg bruker mer penger på pepsi max i året, enn på klær. En annen funfact er at jeg synes den smaker best rett fra flaska - og gjerne fra 1,5 liters flaske.


-Jeg elsker nyshavede legger, men er for lat til å gjøre det på vinteren. Det er kanskje kombinasjonen av å være i et langt forhold og at man sjeldent viser frem beina på denne tiden av året. Det er bare så ork noen ganger, enda det kun tar to minutter.
-Jeg må alltid sove vendt mot høyre, hvis ikke får jeg ikke sove i det hele tatt. Rar vane, men sånn er det bare.
-Jeg får helt mark av tyggelyder eller smatting når folk spiser. Enough said?

-Jeg har craving-perioder, hvor jeg plutselig har lyst på et par ting hele tiden. Akkurat nå må jeg ha yoghurtnøtter, iskaffe og "Lunch crunch" fra smoothie exchange. Billig for lommeboka og bra for kroppen, vet dere:)

-Jeg gjør hva som helst for de jeg er glad i. Det absolutt verste jeg vet om er hvis mennesker jeg bryr meg om har det vondt. Jeg prøver så godt jeg kan å vise hvor glad jeg er i de hele tiden og stiller alltid opp uansett hva det måtte være. Jeg ville ikke vært den personen jeg er i dag, uten menneskene rundt meg og jeg er evig takknemlig for at jeg har de fantastiske vennene, kjæresten og familien jeg har. Jeg er heldig.

-Jeg tror alltid at sivilpoliti kjører bak meg. Haha, det er jo helt latterlig! Men, når jeg kjører bil og noen kjører oppi rumpa på meg eller blinker, er jeg overbevist om at det er sivilpoliti.

-Jeg vil gjerne alltid ha i pose og sekk. Jeg vil så utrolig mye og har så mange drømmer jeg vil oppfylle. Som jeg har nevnt tidligere vil jeg både ha leilighet med kjæresten, samtidig som jeg drømmer om å bo i utlandet igjen. Tålmodighet er med andre ord ikke min sterkeste side. Jeg vil gjerne at alt skal skje med en gang og er dårlig på å vente.

-Jeg er tidenes surrehue og søler alltid når jeg spiser. Det er faktisk ganske komisk, men det går ikke en dag uten at jeg klumser med et eller annet. Her om dagen stod jeg 20 minutter på parkeringsplassen utenfor jobben, fordi jeg ikke fant bilnøklene mine - som til slutt viste seg å ligge i lomma mi. Jeg klarer alltid å få mat i ansiktet, komme borti et glass eller snuble i mine egne ben. Der har du meg!

Likes

Comments

Hey guys! Fra nå av tenker jeg å ha spalten "weekly favorite" hver onsdag. Her kommer jeg til å dele mine favoritter for uken i alt fra klær til sanger, samt gi det en liten review. Jeg har sett mange bloggere gjøre lignende og det er jo både inspirerende og gøy å lese! Jeg tenker å gjøre det med en liten twist, der jeg kun tar for meg en ting hver uke og bytter på mellom innlegg og video. Sounds good?

-Stella Mccartney Elyse- 

Denne uken (og forsåvidt de siste 6 månedene) har jeg vært helt obsessed med disse skoene fra Stella McCartney. I august fikk jeg øynene opp for de sorte og forelsket meg HELT. Men jeg brukte faktisk et halvt år i tenkeboksen før jeg endelig bestemte meg for å kjøpe de. Da de dumpet ned i postkassen var det forelskelse ved første blikk.. Jammen gikk det ikke lenge før jeg hadde skaffet meg et par i sølv også! Haha.

Det er riktig nok en god stund siden disse kom på moten, men jeg tror de er kommet for å bli. Det er de i alle fall i min garderobe. Jeg mener, se på de! Jeg blir aldri lei. De er så unike og kule og funker med et hvert antrekk. Absolutt et av mine beste kjøp!Komfort: disse er sinnsykt behagelige å gå med! Jeg ble faktisk overrasket da jeg fikk de på foten for første gang, for som sikkert mange av dere også tenker - så ser det ut som om man går på stylter. Tvert i mot! Den hvite gummisålen gjør disse til en lek å bruke gjennom dagen og er mer komfortable enn flere par med joggesko jeg eier.

Størrelse: før jeg gikk til innkjøp av de sorte, gjorde jeg mye research ift størrelse. Disse er nemlig store i størrelsen! Jeg gikk ned en hel størrelse med de sorte og 1/2 størrelse med skoene i sølv. Selv er jeg mest fornøyd med de sølvfargede, enda de sorte også passer helt fint. Det kommer egentlig an på hvordan du ønsker at skoen skal sitte. Jeg anbefaler i alle fall å gå en halv størrelse ned.

Passform: skoene er veldig smale. De er formet som en "dressko" og har innsving ved midten av skoen og smal front. Jeg synes allikevel ikke det er noe problem/kjennes ubehagelig eller annerledes på foten. Etter min mening gjør det at de sitter som et skudd! Dersom du har veldig vide føtter, anbefaler jeg å prøve skoene i butikk før du evt kjøper over nett. En annen ting som er viktig å vite om disse er at de er veldig lave i hælkappen. En vanlig sneaker/joggesko er kanskje 1-2cm høyere.
Til slutt hva gjelder passform, så er de litt stive i starten. Som mange andre sko må de gå seg ut litt og forme seg etter din fot. Dette tar heldigvis ikke lange tiden!

Vedlikehold: i og med at skoene har en hvit, tykk gummisåle som grunnlag sier det seg selv at de lett blir skitne. Som dere ser på bildet i midten er fronten på skoen spesielt utsatt. Det er derimot ikke noe problem å få de rene igjen. Ta en skål med varmt vann og en klut- og voila! Alt du trenger å bekymre deg for er denne hvite gummisålen. Ellers er det en slitesterk sko etter min mening, som holder seg veldig godt!

Likes

Comments

Hvor søt er ikke denne t-skjorten fra samsøe? Jeg har helt dilla på farger om dagen og spesielt rosa! Det er jo så typisk at man går for mørke farger nå i vinterhalvåret, men det er jeg blitt veldig lei av. Farger gir meg glede og ikke minst en liten følelse av at våren snart viser seg for fullt!

Og som t-skjorten sier skal jeg ta meg en pause i dag. Ei litta pause fra livet og eksamen og alt som hører med - for som dere vet er jeg FERDIG! Det er så digg at jeg ikke får sagt det nok. I dag står kun venninnetid på planen og det skal bli nydeliig!

Ellers ga jeg opp både mascara og å fikse håret i eksamenstiden, så denne looken liker jeg å kalle eksamen. Bare at nå som jeg er ferdig, blir det litt mer sånn "hvordan-sminker-man-seg-igjen-ferdig-med-eksamen-hva-skal-jeg-gjøre-med-livet-looken". Hehe.
Ønsker dere en superduper torsdag!

Likes

Comments

Kan vi bare ta et sekund og...juble? Jeg har levert eksamen!!

Det er lite som kan sammenlignes med følelsen av å gå ut av skolen etter timesvis med jobbing. Du er helt ør i hodet og tenker kun på alt du har skrevet. Kanskje glemte du noe? Nei, du vet du ikke gjorde det. Du sjekket 10 ganger, Helene!Hele togturen hjem kjente jeg meg rar. Rar og fjern. Jeg registrerte ikke før 10 minutter senere at jeg var helt i eksamenståke og satt å stirret ned gutten ovenfor meg. Selv hater jeg folk som stirrer. Poor guy!

Er det bare jeg som synes jeg ser ut som en gutt på bildet over? Haha. Uansett nå er jeg hjemme og sitter innpakket i et stort pledd og spiser berlinerboller med vaniljekrem. Jeg er fortsatt iskald etter gåturen fra stasjonen og venter på at følelsen skal komme tilbake i tærne. Shit så kaldt det er? Måtte februar og mars gå fort så jeg straks kan rømme to uker til LA! Jeg hadde håpet at vinteren aldri ville vise seg i år (som jeg forsåvidt håper hvert eneste år), men der tok jeg feil. Jeg må i alle fall gå til innkjøp av en god boblejakke snart. Enda så mye mamma sier at jeg vil fryse i kåpe, så lærer jeg jo aldri...Snakkes mer i morgen dere <3 Endelig er eksamen overstått og jeg kan bruke mer tid her inne igjen!

 • 700 lesere

Likes

Comments

Instagram@kjeldss