Header

Cloudfree sky, sweather weather, smoothies and my girl

For en fin dag dette har vært! Etter forelesning i dag ble det for dumt å reise hjem fra Oslo og det nydelige været. Jeg og Caroline dro en tur på Joe and the juice, bestilte hver vår smoothie og satt lenge og koste oss i solsteika. Det gjør så mye med humøret at snøen (nesten) er borte, at det er lyst ute til langt på kveld igjen og at det endelig går an å sitte ute i bare genseren! Lenge leve våren 💗

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links

De siste dagene har jeg begynt å bruke noen nye hudpleieprodukter fra Swiss clinic. Jeg tipper mange har hørt om de fra før, da det er populære produkter som allerede er blitt skrevet mye om. Endelig skal jeg få teste de ut og jeg gleder meg til å oppdatere dere på fremgangen! Produktene jeg skal vise dere er kjent for å gi supre, varige resultater på kort tid. Here we go!

Det første jeg skal vise dere er Swiss Clinic Skin Roller - 0,2 mm og produktene jeg bruker med den. Denne har jeg hatt lyst til å prøve å i evigheter, men jeg har vært litt redd for at det skal gjøre vondt. Dette er nemlig en rull, bestående av 540 mikronåler som åpner opp mikrokanaler i huden og sørger for at hudpleieprodukter blir absorbert opp til 300 % mer av huden din. Slik forebygger den mot rynker, kviser og hudormer, sletter ujevnheter og gir friskere hud! Det gjør absolutt ikke vondt og er etter min mening bare behagelig.

Klikk på bildet for å komme direkte til produktene

Slik gjør jeg: Først starter jeg med Sanitizing spray, som kan brukes både på rollen og i ansiktet. Dette er for å klargjøre huden samt skape et mykere underlag og for å rengjøre både hud og roller.

Jeg tar meg god tid med rollen og ruller den 3-4 ganger på hvert sted i ansiktet. Det er viktig at man ruller den i alle retninger for best resultat.

Når jeg har brukt rullen gjevnt over hele ansiktet, påfører jeg Rejuvenating serum. Dette bygger opp huden og fungerer anti-aldrende. Den gir mer glød og øker hudens elastisitet. La denne virke litt, før du påfører en hudkrem til slutt.

Som avslutning på min hudpleierutine bruker jeg Swiss Brows. For meg som har lite øyebrynshår passer et øyebrynsserum helt perfekt! Jeg påfører den både morgen og kveld og allerede etter en uke kan jeg se store resultater. Det er helt sprøtt hvor effektivt det er! Du påfører den på samme måte som en browgel. Det er viktig å passe på at alle hårene blir våte for best resultat.

Jeg gleder meg masse til å gi dere oppdateringer underveis med resultatene! Har du testet ut noen av disse før?

 • 724 lesere

Likes

Comments

Hei dere! Plutselig var det en liten stund siden sist. Etter jeg kom hjem fra Paris gikk dagene i et kjør med jobb, skole og eksamen og jeg rakk så vidt å sette meg ned mellom slagene. Jeg klikket meg inn her hver dag, men var så tom i hodet at jeg ikke klarte å komme på et eneste ord å skrive. Jeg elsker jo å holde på med dette, men i perioder har det tatt litt over. Jeg legger så mye tid, energi og jobb i denne bloggen fordi jeg synes det er gøy, men noen ganger må jeg minne meg selv på at dette faktisk bare er en hobby. Det er ikke jobben min og det er ingen som dør om jeg ikke blogger en dag. Jeg har tatt på meg litt for mye den siste tiden og da har det vært veldig deilig å kun legge fokus på å gjøre det bra på skolen og å være sosial. Jeg har en venninne jeg alltid ringer når jeg er stressa, glad, trenger råd eller er lei meg. Hver gang sier hun til meg "gjør mer av det du elsker!". Og det er så sant. Det gjør meg genuint glad å holde på med bloggen, og det er en arena i livet mitt som jeg virkelig gir alt for å lykkes i, uansett hvor teit det høres ut. Det i seg selv føler jeg er tegn nok til at jeg burde fortsette med dette - nettopp fordi det gjør meg så glad.

Jeg har vært så sinnsykt rastløs det siste året og jeg tror det har gjort menneskene i livet mitt gale til tider. Jeg har mildt sagt vært veldig frem og tilbake på hva jeg vil, ikke minst hvor jeg vil være. Plutselig skulle jeg det, så skulle jeg ikke det allikevel. Jeg har til tider nesten blitt redd av mitt eget hode, fordi jeg har så mange ideer og ting jeg vil gjøre at det gjør meg sprø. Jeg har følt meg mye alene, redd og tom fordi fremtiden til tider føles helt håpløs og det kjennes jævlig skummelt å ikke vite hva man egentlig vil eller hvem man er. Klisje, men jeg tipper jeg ikke er den eneste som har vært der. Men, nå har jeg endelig kommet til en beslutning og det føles utrolig deilig. Den samme venninnen som jeg nevnte tidligere, sa til meg at selvom man har store drømmer, så er det også viktig for en selv å fullføre noe. Å kjenne på følelsen av mestring og det å komme i mål. Igjen, hadde hun veldig rett. Så fra høsten av blir jeg i Oslo, jeg skal gå den samme linjen, med mine fine klassekamerater og jeg tror det blir veldig bra! Det var som at alt løsnet når jeg var i Paris og at roen endelig falt over kaoset som hadde nådd kokepunkt i hjernen min.

Det er rart med det hvordan man automatisk har det mye bedre så fort våren viser seg. Plutselig er vintermånedene glemt og alt man vil er å være ute og være sosial. Jeg har fortsatt ikke peiling på hva jeg vil i fremtiden, men kanskje det er hele poenget - at man finner det ut underveis. Jeg har i alle fall lært at livet er fullt av tilfeldigheter og at man aldri vet hva som kan skje. Jeg tror det viktigste er å ha troen på seg selv og drømmene sine, så vil resten følge med av seg selv.

Likes

Comments

Husk å sette på 1080p for best kvalitet! Håper dere liker videoen ❤

Likes

Comments

Jakke - Frost / Kjole - Ganni / Belte - Cala&Jade / Sko - Jeffrey Campbell / Veske - Gucci

Likes

Comments


Jakke fra Animale

Jeans fra Gestuz

Sko fra DKNY

Bluse fra Zara


Vår første dag i Paris gikk i et kjør. Vi rakk så vidt å sette oss ned mellom slagene og løp fra den ene severdigheten til den andre. Vi er begge den type person som vil få mest ut av dagene vi har, og siden vi var fremme i Paris klokken 11 på fredag fikk vi virkelig det! Vi tok en time på hotellet etter litt sightseeing og mat i Champs-Elysees også bar det av gårde til Louvre, Notre Dame og Latinerkvartalet. Vi bodde seriøst midt i smørøyet og jeg er faktisk litt stolt over at dette surrehodet her klarte å få hele denne reisen i boks uten et eneste hinder. Hotellet vårt lå noen minutters gange unna Louvre, så da vi først skulle dit tok vi beina fatt og gikk langs Seinen til Notre Dame også. En superfin gåtur å ta i kveldssola - anbefales!

Vi var aldri inne på selve museet, men allikevel føler jeg Louvre er noe en må se når man først er i Paris. Vi snakket en del om det - at det er merkelig hvordan mennesker reiser fra alle verdens kanter for å se en trekant laget av glass. Selv synes jeg bygningen rundt Louvre er mye finere, men vi stod nå der selv da og tok bilder og koste oss! Haha.

Notre Dame er et must å få med seg når man er i Paris, synes nå jeg! For en konstruksjon.. Jeg blir helt nerd når jeg er på turer som dette og konstant er omringet av fine og eldgamle bygninger. Hvordan klarte de å lage det der for så mange år siden? Jeg skjønner meg ikke på kunstinteresserte når det kommer til malerier, men bygninger? Oh yes! Vi dro og spiste middag i Latinerkvartalet når vi først var på den siden av byen, og der er det så koselig! Absolutt verdt et besøk om du liker trange brosteinsgater og et utallig utvalg av matretter fra alle verdensdeler.

Jeg er straks ferdig med vlogen og den vil nok bli publisert i løpet av morgendagen eller torsdag. Paris guide er også på vei!

Likes

Comments

Hei dere! Jeg ga rett og slett bare opp å blogge mens jeg var i Paris. Jeg la igjen pcen og var nok litt for optimistisk da jeg tenkte at jeg ville klare å blogge fra mobilen. Nå er jeg i alle fall hjemme og jeg har mye å dele med dere at jeg ikke vet hvor jeg skal starte en gang. Vi har hatt en helt perfekt tur. En sånn type tur man absolutt ikke vil hjem ifra og allerede savner idet man sitter i taxien på vei til flyplassen.

På forhånd var det meldt regnvær og overskyet, men tror dere ikke vi fikk skyfri himmel hver eneste dag? Åh, det var så deilig! Vi kunne gå i t-skjorte uten å fryse, kjenne lukten av nyklipt gress og det hele føltes ut som vi var der midt på sommeren. Vi har spist så mye god mat, gått mange fine turer, shoppet og opplevd og sett utrolig mye fint sammen! Jeg holder på med ikke bare en, men to videoblogger til dere! Med andre ord har jeg litt å sette fingrene i fremover.

Vi kom frem tidlig fredag morgen, satt fra oss koffertene på hotellet og hoppet rett inn i en uber til Champs Elysees (det er forresten et lite Paris tips fra meg - ta uber! Det er kanskje dyrere enn subwayen, men du får sett så mye mer av Paris på den måten!). Med andre ord har vi ikke brukt mye tid på å slappe av mens vi har vært her, og det har vært 4 stk såre føtter som har lagt seg hver kveld. Vi fant ut at vi har gått rundt 1,3 mil hver dag.. Hah!

Men, de slitne bena har vært så verdt det! Noe av det koseligste med Paris er, etter min mening, å gå å traske i flere timer og ende opp i en tilfeldig butikk, en cafe eller i en park. Det er noe spesielt med det å sitte ute i Paris og bare nyte og jeg er så uendelig glad for at jeg endelig fikk oppleve denne byen sammen med Birger. Vi er litt knoll og tott på tur - jeg tar meg av engelsken og han tar seg av hvordan vi kommer oss hit og dit. Perfect team!

Det skal også sies at det er mye som har endret seg etter jeg var her sist. Jeg visste at sikkerheten var skjerpet en god del, men jeg hadde ikke sett for meg dette. Vi snakker kropps- og veskesjekk i hver eneste butikk, væpnet politi i full utrustning over alt og null tilgang til området rundt og under Eiffeltårnet uten å gå gjennom sikkerhetskontroll. Det er klart at det gjør så man føler seg veldig trygg og det er jo bare bra! Det er nok bare uvant å se så mye væpnet politi på gata, i butikker, på resturanter og i det hele tatt. Men for de som lurer på om det er trygt å dra til Paris nå, er svaret definitivt JA!

Det var en mini recap av min tur til Paris. Tro meg, det er mer der det kommer fra - så jeg håper dere klarer å holde ut med litt tapt Paris blogging dagene fremover 💗

Likes

Comments

Hei og god torsdag! Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og sitter og venter på at Birger skal komme hjem. Vi reiser jo som dere vet til Paris i natt, og godtroende som jeg er tok jeg kun en kolli da jeg bestilte turen. Smart, Helene! Jeg tenkte vel at dette ville bli en romantisk og typisk turisttur - det vil det jo bli - men at vi ikke ville shoppe så mye...? Vi får se på det. Haha! Heldigvis har vi jo håndbagasje vi kan bruke også og kjenner jeg oss rett vil den bli brukt til den omtrent sprekker. Jeg skal hive meg rundt og begynne pakkingen hvert øyeblikk, men jeg tenkte å dele disse bildene fra gårsdagen med dere først! Er ikke de koselige? Den hunden der altså. Om det går an å være forelsket i en hund, er det vel det jeg er i Tinka. Jeg har en liten crazy doglady i meg og skal innrømme at jeg sammenligner kjærligheten min til denne hunden med kjærligheten man har til et barn. Ikke at jeg vet hvordan det er, men noe i nærheten i alle fall. Hun er en blanding av superkosete og søt - og helt tulling - litt sånn som meg ;);) Vi snakkes mer når jeg lander i Paris i morgen!

Likes

Comments

Genser fra Ganni

Bukse fra Mango

Belte fra Cala & Jade

Sko fra Jeffrey Campbell

Gratulerer med kvinnedagen alle sammen! Det er så fint at vi har en dag hvor vi hyller kvinner og hvor sterke og flotte vi er! Sett av litt tid i dag til deg selv eller til damene i livet ditt og minn hverandre på at dere er himla fantastiske hele gjengen. Jeg har sovet lenge i dag, gått en lang tur og tatt noen bilder sammen med Martin. Det er rart det der, hvor ekstra mye jeg setter pris på familietid etter at jeg flyttet til Birger og det ble lenger tid mellom vi så hverandre. Når jeg først er hjemme nå vil jeg bare henge med famen hele tiden og se på film, gå turer og lage god mat sammen. Det er de små gledene som er de store vet dere! Dagens visdomsord fra meg. Ellers er jeg ikke helt i form om dagen. Jeg har slitt mye med svimmelhet og hjertebank det siste året. Jeg er "vant" til at det kommer ca en uke hver måned, men nå er det helt baluba. I går våknet jeg med feber, hvilepuls på 180 og var overbevist om at hjertet mitt ville hoppe ut av brystet på meg. På tide å komme seg til legen, tror jeg! Håper dere alle har en fin kvinnedag og bruker den på å hylle dere selv og de dere ser opp til og er glad i ❤

Likes

Comments

Instagram@kjeldss

 • Yellow fellow

  " Bluse fra Soaked Hei og god søndag! Er det bare jeg som blir i knallgodt humør av farger? Jeg vet …"

 • Denim on denim

  " Denim jacket/ HM Jeans/ Gestuz Statement earrings/ HM Belte/ Gucci Sko/ DKNY Genser/ Samsøe For en…"

 • Captain's hat

  " Blazer/ Day birger et mikkelsen Bukse/ Gestuz Topp/ Nelly Hatt/ Asos Belte og veske/ Gucci "

 • PAUSE

  " Hvor søt er ikke denne t-skjorten fra samsøe? Jeg har helt dilla på farger om dagen og spesielt ro…"

 • Fluffy tuesday

  " Hei og god tirsdag! For meg føles det enda som det er mandag.. I går hadde jeg fri, sov lenge og g…"

 • My latest outfits

  " Hva er din favoritt? "