Hodet mitt er tomt, kroppen føles tung - jeg er sliten. Det siste halve året har jeg følt meg så rådvill og fanget. Fanget i mitt eget hode, i mitt eget tankekaos og i usikkerheten av min egen vilje. Og plutselig er jeg her - fri - og av-knappen til hjernen har endelig begynt å fungere. Tåken av spørsmål og mulige løsninger har lagt seg for en liten stund og jeg har klart å akseptere at jeg ikke trenger å finne løsningen på livet akkurat nå. Ikke her. Det frister å bare bli igjen. Bli boende her, ta vare på de fire løshundene vi mater hver dag og har blitt så glad i. Å velge stillheten fremfor å ta stilling til alt annet som venter hjemme. "Det er bare sånn livet er det, Helene" pleier Birger å si. Eller mamma, fine, positive mamma som tenker at jeg er heldig som er litt rådvill - da står alle muligheter åpne og jeg kan gjøre hva jeg vil. Men ikke her, ikke nå. Nå er det bare vinden, lyden av bølger som krasjer i hverandre og meg og et word-dokument. Jeg skal begynne på den boken jeg alltid har sagt jeg skal skrive. På ordentlig denne gangen.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere! Jeg stikker bare fort innom for å dele disse antrekksbildene med dere fra da vi var ute og spiste middag i går kveld. Jeg elsker søte sommerkjoler, som denne fra Asos. Når man er brun, blir liksom alt så mye finere og det er gøy å leke seg med sterke farger og mønstre. Ellers er jeg i veldig dårlig form i dag. Jeg ble ganske forkjølet etter slottsfjell og i går hadde jeg nesten ikke stemme frem til middag. På kvelden følte jeg meg veldig bra, så våknet jeg i dag med tidenes mageknip og feber og har egentlig bare ligget og vridd meg i fosterstilling til nå. Jeg har klart å krige meg til å poste disse innleggene og det er jeg ganske så stolt av! Haha, vi snakkes mer når formen er bedre ❤

Likes

Comments

Som jeg nevnte i går elsker jeg stedet vi bor på her i Thailand! Hotellet ligger på Maenam beach som er helt i kanten av Koh Samui. Da vi bestilte trodde vi at hotellet lå i Chaweng (rutinert), så den første dagen trodde vi at det var slik Chaweng beach så ut. Nå er jeg veldig glad for at vi bor her og ikke der! Det er så deilig å ha stranden så nærme, hotellets resturant er fantastisk, folkene helt herlige og alt i alt et veldig rolig og behagelig sted å være på ferie. I alle fall hvis man har som formål å slappe av, spise god mat og bare kose seg. Tidligere har jeg vært på steder som har overflod av turister og steder som ikke har andre enn oss, og jeg må si at Maenam virkelig kommer høyt opp på lista! I tillegg har vi jo vært så heldige med været og vannet i havet har så deilig temperatur at du helst aldri vil gå opp!

Jeg tror dette er et av de få stedene jeg føler at jeg virkelig har fått slappet av og vært på ferie. Vi har liksom ikke stresset rundt med ting vi vil se og gjøre, men heller bare tatt hver dag som den kommer. Det er deilig! Den eneste planen vi har lagt er at vi vil besøke Koh Tao og kanskje noen andre øyer en dag, men utenom det står kalenderen veldig åpen. Så skal vi være her i 3 uker også, så dersom noen har tips til ting vi må få med oss under reisen tas det i mot med stor takk!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Produktene er sponset//

Cosmica - tripple moist complex 

Før jeg reiste til Thailand var jeg så heldig å få med meg hele den nye serien med solprodukter fra Cosmica! Jeg har testet den ut mens vi har vært her og er veldig fornøyd. Derfor vil jeg tipse videre om den til dere!

Tripple moist complex heter serien og den består av solkrem, aftersun og selvbruning. Solkremen finnes i faktor 10 til 50 og kommer både i spray og flaske. Produktene lukter såå godt, er veganske, ikke dyretestet og gir intensiv og dyp fuktighet samtidig som den beskytter mot sola!

Sun lotion: Som jeg nevnte over finnes denne fra faktor 10 og går helt opp til faktor 50. Her nede har jeg vært nødt til å smøre meg med sistnevnte i og med at sola er så latterlig sterk og kommer til i alle kriker og kroker. Da jeg først så flaskene tenkte jeg "åh, skrukork ja...", men der tok jeg feil! Dette er nemlig en kork som sitter fast, så når du skrur den et hakk til siden åpnes et lite hull. En veldig smart, åpne/lukke funksjon synes jeg! I tilegg kommer det ikke for mye ut om gangen, så dermed slipper du å ha en kilo solkrem i hånden å smøre ut også! Haha.

After sun milk: En veldig fuktighetsgivende og reparerende aftersun-krem som lukter fantastisk og ikke er for tykk i konsistensen. Jeg smører meg alltid med aftersun rett etter jeg har dusjet og jeg er veldig imponert over hvor godt denne holder på fuktigheten. Jeg har smurt meg med denne hver dag og våknet neste morgen med babymyk hud! For ikke å snakke om hvor viktig det er å bruke både solkrem og aftersun for å få den dypeste og mest langvarige brunfargen!

Sun spray: Nå skal jeg fortelle dere om noe genialt! Vi har vel alle irritert oss over at sprayflasker slutter å virke når vi snur de på hode for å komme til på lår og legger? Vel, no problem anymore! Denne solkrem-sprayen har en 360 graders roterende funksjon, dermed vil den spraye like mye uansett hvordan du vrir og vender på den! Utover det har den samme funksjon som solkremen - veldig fuktighetsgivende, tørker fort, lukter fantastisk og gir god beskyttelse!

After sun gel: Denne er så god om du har blitt litt brent eller bare trenger å kjøle ned kroppen en dag. Det er en gel med litt tykkere konsistens som blir kald så fort du legger den på kroppen. Jeg blir alltid solbrent på noen områder uansett hvor mye jeg smører, men med denne har smertene dempet seg betraktelig og rødheten roet seg på kort tid!

The sunface cream: En liten og lett solkrem, beregnet for ansiktet! Den føles veldig som å påføre en vanlig ansiktskrem, som er tynn i konsistensen og etterlater glød, istedenfor oljete hud. Jeg får heller ikke kviser av denne - noe jeg alltid gjør av vanlig solkrem i ansiktet!

The sunface lipstick: Leppene trenger like mye beskyttelse som resten av kroppen! Det har jeg måttet lære meg den harde veien og tro meg - å være solbrent på leppa, det vil du ikke! Denne gir helt enormt med fuktighet og beskytter virkelig mot sola. Jeg har mykere lepper enn jeg har hatt på lenge etter jeg har brukt denne. Jeg synes den er så god at jeg bruker den som lypsyl - to fluer i en smekk!

Sun kissed body: En fuktighetskrem med gradvis selvbruningseffekt. Den gir et veldig naturlig resultat. Etter min mening ser jeg egentlig mer forskjell på gløden den gir, enn at den gir meg farge. Dermed er den veldig god å bruke på reise de dagene du ønsker litt mer glød i brunfargen!

Du kan lese mer om alle produktene HER!

Likes

Comments

Heeeei dere! Endelig får jeg skrevet litt her igjen. Tidenes lengste reise, tregt internett og nydelig vær er unnskyldningen denne gangen. Som mange av dere kanskje vet så er jeg og Birger i Thailand nå, nærmere bestemt Koh Samui. I forkant av reisen var det kun meldt regnvær - altså værmeldingen for de kommende tre ukene var sort, kun sort uten et glimt av sol. Det gjør en jo selvfølgelig litt skeptisk... Men, tror dere ikke vi kun har hatt fint vær? Oh yes! Og for ikke å snakke om at sola varmer som bare det, så er det ekstremt høy luftfuktighet her så man renner jo bort så fort en går ut døra. Haha. Vi koser oss som bare det og hotellet vi bor på er virkelig midt i blinken. Vi bor i en litt roligere del av øya, ca 30 minutter fra Chaweng. Det er akkurat passe med folk, veldig avslappende stemning og stranden ligger bare et steinkast fra hotellrommet! Jeg tenkte å lage et eget innlegg om hotellet dersom det kunne være av interesse for noen som trenger litt Thailand-tips. Dagene har stort sett gått til sol og bading, masse god thaimat og full avslapning. Ferie, du har vært så etterlengtet!

Likes

Comments

What a week!

Slottsfjell har vært så utrolig bra! For en stemning, for noen flinke artister og for et fantastisk opplegg! Vi har hatt nydelig vær og leiligheten vi leide var så nærme alt du kunne få det. Det har virkelig vært den beste uken på veldig lenge sammen med mennesker jeg er så ekstremt glad i. Jeg har danset, vært på toppen av lykkebarometeret, ledd så jeg omtrent tisser på meg, grått, dummet meg loddrett ut og alt som hører med - haha. Mest av alt har jeg for første gang på en evighet bare kost meg, levd og ikke stresset og DET har vært deilig det! Avslutningskonserten var Aurora og kan vi bare ta 2 sekunder og snakke om hvor flink den jenta er? Altså, wow. Jeg er enda sjokkert over hvordan én person kan ha en så stor stemme og trollbinde et helt folkehav. Magisk er vel det rette ordet! Nei, denne uken skal jeg virkelig leve lenge på. Formen er ikke like mye å skryte av i dag, men det får bare være. Jeg er nesten litt lei meg for at det er over og gleder meg allerede til neste år! Men, nå venter Thailand om snart en dag og det skal bli veldig bra det også!

Likes

Comments

Hei fininger! Vi har det så fint her i Tønsberg og jeg får ikke sagt nok hvor etterlengtet dette har vært. Lange sommerkvelder med prat og latter, solnedgang og lukten av sjø. Bading, god mat og brettspill - dette er virkelig norsk sommer for min del!

OUTFIT DETAILS:

Skjørt - Gina

Jakke - H&M

T-skjorte - Ganni

Sandaler - Acne

Vi har ikke hatt det fineste været, men vi koser oss glugg selvom. I går tok vi en tur til sentrum og spiste på Kverneriet. Jeg er fortsatt mett foråsidetsånn, men veldig godt var det! Kvelden gikk til å sitte ute på brygga til langt på natt- så koselig💛

My girls
Umami burger with truffle fries

Det er lite som slår å ha ferie med jentene mine og denne turen har ikke vært annet enn topp! I dag flytter jeg og Hedda inn i airbnb, hvor vi skal bo under festivalen. Nå er vi en så fin gjeng som skal dra sammen og med denne starten på ferien lover resten av uka veeldig godt. Jeg gleder meg som en liten unge på julaften! Haha.

Jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere dere mens vi er her, men Instagram blir nok hyppigere oppdatert. Der går jeg under navnet @kjeldss dersom noen skulle ønske å følge med!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Produktene er sponset

Hei dere! Hvordan går det? Jeg har dratt til Tønsberg sammen med jentene og storkoser meg! På onsdag starter Slottsfjellfestivalen (som jeg har nevnt x antall ganger her nå) og det skal bli så gøy! Samtidig betyr det også lange dager og dårlig tid. Jeg vil derfor vise dere min lille hemmelighet som gjør at håret ser fresht og nyvasket ut - uten å dusje håret.

Jeg har tidligere brukt Batiste sin tørrsjampo, men jeg syntes den gjør håret mitt veldig tørt, gir kløe i hodebunnen og egentlig gjør så håret føles mer skittent enn det føles rent. Derfor har jeg vært litt skeptisk til tørrsjampo generelt, helt til jeg prøvde denne nye serien fra Got2b! Fresh it up har de kalt den og produktene lever virkelig opp til navnet. De fjerner oljete/fett hår, gir en nyvasket følelse, lukter amazing og etterlater håret friskt og mykt!

Extra fresh and perfect for travel 

Denne lille saken er perfekt å ha i veska, på byen eller med seg på reise! Den lukter supergodt, gir umiddelbar effekt og holder veldig lenge.

For the blonde ones

Ettervekst? No problem! Denne sprayen fjerner, som de andre, oljete hår, samtidig som den toucher opp etterveksten og gir en følelse av nyfarget, rent hår! Finnes også for andre hårfarger.

To get texture and hold

Jeg er ikke så stor fan av hårspray, så en tørrsjampo som gir volum uten å gjøre håret stivt? Ja takk! For meg som har ganske flatt hår av natur er denne midt i blinken. Den gir akkurat nok hold, lukter fantastisk og er en vinner til hverdag som til fest!

Produktene kan kjøpes på dagligvarebutikker, vita og andre kosmetikkforetninger!

Likes

Comments

//I samarbeid med Camillas Beautybox//

Jeg har vel prøvd alt som finnes av vippe extensions. Billige steder, dyre steder, volum, 3D, single vipper, you name it. Jeg har vært fornøyd og jeg har vært veldig misfornøyd. Nå har jeg kun hatt mine naturlige vipper siden januar for å la de hvile og vokse. Men, med tanke på at jeg har en måned med sol, bading og varme foran meg følte jeg det var på tide å freshe seg opp litt igjen. Denne gangen gikk jeg til en salong jeg ikke har besøkt før, nemlig Camillas Beautybox i Lillestrøm. Og vet dere? Det viste seg å være det beste jeg kunne gjort! Vi gikk for volum vipper, med en naturlig look og jeg er SÅ fornøyd!

Before
After

Det er så deilig å ha vipper igjen og jeg hadde nesten glemt hvor fin og fresh man føler seg. For ikke å snakke om hvor godt det er å slippe mascara og spare tid foran speilet om morningen. Vippeextensions er en vinner året rundt, men spesielt deilig er det om sommeren spør du meg! Da er man brun og fin og man føler seg bra enten man ligger på stranden eller skal ut å spise på kvelden.

Vippene Camilla bruker er så behagelige å ha på! Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har fått steinharde og stive vipper og våknet hver morgen med følelsen av å ha murstein på øyelokkene. Nei, disse er noe helt annet! De føles så lette på øynene og er myke som bare det.

Camillas Beautybox vet virkelig hva hun driver med. Jeg likte spesielt godt hvordan hun lagde vippene akkurat slik jeg ville ha de og underveis ga hun meg veldig mange tips til hvordan jeg skal behandle vippene for å ha de lengst mulig. Det er for eksempel veldig mange som tror at vippe exetension verken skal bli våte eller børstet hver dag fordi vippene dermed vil falle av. Jeg var selv en av disse, men har nå lært at dette er en myte som må legges død. Vippene bør vaskes hver eneste dag med oljefri såpe. Hvis man ikke gjør dette vil det samle seg sminke og bakterier som bidrar til at vippene vil falle av fortere en om du er flink å vaske de hver dag. Noe jeg heller ikke viste var at man også bør unngå vann, solarium, sauna, spa og høy varme det første døgnet for at vippelimet skal få satt seg ordentlig!

Jeg er som sagt superfornøyd med vippene mine og guess what? Enda jeg sover som en urokråke, våknet jeg uten å ha mistet en eneste vipp i dag! Hvis du vil også vil ha vipper kan du bestille time HER . Jeg anbefaler dere også å sjekke ut @camillasbeautybox på instagram HER .

Likes

Comments

Dress from ByTimo

Det er torsdag og jeg har nettopp kommet hjem fra et herlig møte hos Vass PR. Det er alltid like hyggelig å være innom der og jeg har vært så heldig å få med meg så mange fine produkter. Dermed blir det mye å teste ut, for så å vise dere fremover! Det gleder jeg meg til!

Jeg er egentlig bare innom kjapt for å si hei i dag. Jeg må starte pakkingen til Tønsberg hvert øyeblikk, før jeg reiser hjem til Gjerdrum for å være der i helgen. På søndag reiser jeg og jentene på hyttetur til Tønsberg, før Slottsfjellfestivalen sparkes i gang på onsdag. Det skal bli SÅ bra! Vi fikk handlet inn masse i Sverige i går, så det eneste som gjenstår nå er å gjøre ferdig antrekkene og pakke ferdig. Ahh, jeg hater å pakke... Men, det må gjøres! Ønsker dere en fin torsdagskveld!

Likes

Comments

Instagram @kjeldss

 • Flower power

  " Hei dere! Jeg stikker bare fort innom for å dele disse antrekksbildene med dere fra da vi var ute …"

 • Summer lovin

  " Dress from ByTimo Det er torsdag og jeg har nettopp kommet hjem fra et herlig møte hos Vass PR. De…"

 • New day, new dress

  " A girl can never have to many dresses... Current obsession: patterns Another beautiful item from I…"

 • Monday vibes

  " Jakke - Brandy Melville Bukse - Rag & Bone Genser - Dagmar Belte - Gucci Dette har vært en veldig …"

 • Unposted outfit

  " MADE IN LA  I går jobbet jeg på nattåpent, noe som egentlig bare var gøy! Fine folk, god stemning …"

 • Pink walls and grafitti

  " Jakke - Frost / Kjole - Ganni / Belte - Cala&Jade / Sko - Jeffrey Campbell / Veske - Gucci "