Rydder rommet, vasker rommet, setter opp klesstativ - sykt fornøyd. Tar selvbruning - blir aaalt for brun. Leser blogger - blogger selv. Spiser middag, drar på butikken å kjøper pepsi max. Tar noen bilder jeg trenger til eksamen, tenker at jeg skal redigere de senere når jeg skal på biblioteket. Begynner å lage videoblogg, drar aldri på biblioteket. FOR en studiedag da Helene! Klapp på skulderen.

Nei vet dere, i dag har bare vært en sånn dag. En dag der jeg har masse jeg skal gjøre men får gjort nada. Alt jeg ikke trenger å gjøre derimot, det har jeg gjort i dag. Samtidig som jeg har gitt meg selv 5 ekstra unødvendige kilo med stress i morgen. Hjemmeksamen i foto skal leveres på fredag og her sitter jeg og tar bilder av neglene mine:) Jeg tror farris bad var litt for avslappende. Jeg har nemlig allerede begynt å planlegge hvordan spaet i huset jeg en gang skal bo i, vil se ut. Vi er der skjønner dere. Neida. Joda.

Jeg er heldigvis kommet godt på vei med oppgaven, det finnes bare ikke så mye system akkurat nå. I morgen skal jeg ha et intervju og jeg satser på at det hele løser seg etter det. Snakkes mer da 💗

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Minner om at jeg har en konkurranse gående HER

Likes

Comments

Det er mandag og hva er vel ikke bedre enn å starte uken med en liten konkurranse?

Vi er midt i julebordsesongen og julaften og nyttårs er like rundt hjørnet. Da passer det midt i blinken å oppgradere sminkepungen med litt nytt, eller hva? Jeg ønsker nemlig å dele ut et gavekort på Coverbrands til en verdi av 500 kr!

Det du må gjøre for å delta i konkurransen er følgende:

1. Like Facebook-siden til bloggen HER

2. Dele dette innlegget

3. Kommentere dette innlegget med navn og mail


Jeg trekker en heldig vinner mandag 12.desember. Lykke til 💗

Likes

Comments

Heisann alle fine som titter innom i dag!

Jeg har som vanlig ikke lagt meg enda. Kjenner jeg meg selv rett blir jeg sittende noen timer til. Om natten er den tiden jeg er mest kreativ, ikke minst produktiv. Dersom jeg ikke får sove kan jeg få et spontant innfall om å rydde rommet eller begynne å skrive bok. Yep, der har du meg.

Jeg har reist hjem til mamma og pappa og det er virkelig helt nydelig å være hjemme igjen. Familien har vært veldig savnet i det siste. Jeg har så og si flyttet inn hos kjæresten etter at jeg begynte å studere i Oslo og da går det litt tid mellom vi ser hverandre. Det er rart det der.. Når jeg bodde i USA i hele 6 måneder så kjente jeg sjeldent på hjemlengsel. Nå, når jeg som oftest bare er en 20 minutters biltur unna, er savnet i perioder SÅ stort. Nei, jeg er heldig. Jeg har virkelig den fineste familien og det var veldig godt å være hele gjengen samlet igjen!

Likes

Comments

Jeg titter bare innom for å si hei og ønske dere alle en fin lørdag 💗 Selv kan jeg ikke huske sist jeg virkelig slappet av en hel helg, i alle fall ikke på denne måten. Det er så deilig å ikke ha noen planer, og heller ikke stresse over noe! Gruer meg allerede til vi skal hjem og møte hverdagen igjen. Enn så lenge skal jeg nyte dette oppholdet for alt det er verdt. Her bruker vi spaet til vi ser ut som rosiner begge to.. Haha!

Hva gjør dere i helgen?

Likes

Comments

Time to relax ...

Vi er vel fremme i Larvik og koser oss glugg allerede. Vi har spist pizza på Peppes og slappet av en times tid med julekalenderen på Nrk. Nå skal vi ned i spaet og der blir vi nok resten av kvelden. Herregud så deilig det er å legge eksamensjobbingen på hylla i noen dager! I needed this.. Rommet vårt er fantastisk, med sjøutsikt og gigantisk bad og i morgen har vi bestilt frokost på rommet. Nei, akkurat nå er livet ganske greit dere!

Ønsker alle en fin fredagskveld <3

Likes

Comments

Nå er jeg og Birger på vei til Larvik. Vi skal tilbringe helgen på Farris bad, noe som blir sinnsykt deilig. En hel helg full av avslapping og null stress.. Ah, jeg gleder meg! Vi snakkes mer derfra 💗

Likes

Comments

Er det noe jeg er lei av, så er det mathysteriet i dagens samfunn. For noen år siden lå fokuset mest på et sunt kosthold og regelmessig trening. Noe som er greit. Litt tips her og der - okei. Men i dag? I dag er det helt ute av proporsjoner. Enten det er i vennegjengen, på blogger, i aviser eller på instagram, er det umulig å unngå snakk om mat. Det vi før så på som råd og tips har blitt til et enormt press som folk gir etter for på null komma niks. Det er ødeleggende, unødvendig og sinnsykt uinteressant. Vi skal ikke trenge å vite hva eller hvor mye noen andre har spist i dag, for å føle at vi selv fortjener å spise.

Men joda, vi skal lage speltlompepizza, slutte å spise bananer og ikke ha med sukkerholdig yoghurt i matpakka på barneskolen. Vi skal holde oss langt unna hvetemel, kun benytte oss av lettprodukter, og alltid dokumentere treningsøkter. Hvis ikke har man jo ikke trent? Vi skal ha sukrin på bananpannekakene vi ikke lenger kan lage av banan, og hvertfall ikke drikke brus. Med unntak av pepsi max da. For pepsi max er trendy. Du er også jævlig kul hvis du sier litt ekstra høyt og tilfeldig at du ikke har spist i dag.

Hva skjedde med å bare gjøre det vi har lyst til? Hvorfor skal jeg være redd for å kjøpe meg en usunn lunsj, når jeg skal spise den foran andre? Hvorfor føler jeg for å dra den "hehe det er ikke til meg assa" når jeg skal betale for godteri på en tirsdag? Jeg er så lei av at folk snakker om hva de spiser hele tiden. Jeg er så forbanna lei. Vi prøver hele tiden å fremme at alle er fine som de er, men lager samtidig uskrevne regler som sier akkurat det motsatte. Mediene mater befolkningen med skyldfølelse, og gjør at vi allerede i august, går og gruer oss til julemiddagen. Kun fordi vi vet hvilke oppslag som daglig vil prikke oss på skulderen, fra starten av desember og frem til mars.

Jeg sier nei. Nei til å uttale seg offentlig om kalorier, og hva man selv mener er rett å spise. Nei til å dele vekt, porsjons størrelser og umenneskelige råd å leve opp til. Det finnes nemlig ingen fasit. Og sannheten er at du blir ikke feit av å spise hvetemel, ha to skjeer med rømme på tacoen hver fredag eller drikke et glass med Cola. Du overlever.

Vi må bruke stemmen vi har, til å lette på presset, i stede for å bidra til at 6 åringer vokser opp og føler de må gå på lavkarbo. Det som fungerer for meg, fungerer kanskje ikke for deg. Men la oss alle holde kjeft om mat og hvor usunt eller sunt noe er. La meg være meg, og du være deg, og la oss alle gjøre og spise hva enn vi vil - fordi vi har lov. Hilsen jenta, med hånda i bunnen av smashposen - og den beste samvittighet.

Likes

Comments

1.desember. For akkurat et år siden i dag var jeg godt i gang med pakkingen. Om en måned skulle jeg flytte til Los Angeles og nervene stod i høyspenn. Det er helt utrolig at det allerede har gått nesten et helt år siden jeg dro. Jeg savner det litt ekstra mye i disse mørketider, og da er det godt å ha så mye fint å se tilbake på!

Likes

Comments

Jakke, topp og skjørt / Zara Veske/ Rebecca Minkoff

Likes

Comments

1.Shopping 2. Bursdagsoveraskelse for kjæresten 3. Workworkwork 4. Middag på Mirabel 5. Lørdagskveldens antrekk 6. Bade etter skolen, livredder på kalde vinterdager. 7. Tjøme 8.Lunsj i Tønsberg med bestemor og bestefar 9. Skolen med Carolinemor 10. Morgenkos med Tinkers.

Den siste uken har vært så fin, dere! Til tross for innleveringer og eksamenslesning har jeg det virkelig bra om dagen. Tenk at om bare 4 små uker så er det jul? Det er helt sprøtt å tenke på. Det føles som at jeg nettopp satt på flyet hjem fra LA, og nå er det snart hele seks måneder siden jeg kom hjem. Wow, tiden går alt for fort!

Så hyggelig at dere likte videobloggen, forresten! Det gjør meg såå glad. Jeg har allerede fått spørsmål om å lage en video om Los Angeles, og det kan jeg gjerne gjøre.

Skrik ut om det er noe annet dere vil se på video også!

Her i hus går det i farmen og tortillachips. Jeg har fått gjort unna både arbeidskrav og en innlevering til i morgen, og da føles det ekstra godt å lene seg tilbake i sofaen nå. Ønsker dere en superfin avslutning på helgen!

Likes

Comments