Blogg, Uken som gikk

Hei! Onsdag morgen og jeg sitter på skolen og venter på at første time skal starte om 25 min. Jeg har bare sovet 4 timer i natt da jeg fulgte med på valgkampen, men ikke til the bitter end. Jeg står opp 05.25 hver dag og når klokken tikket 01 tenkte jeg at det var lurt å legge meg siden jeg skulle opp om 4 timer.. men Donald vant, noe som var litt overraskende.

Men isåfall til hva dette innlegget handler om! Jeg samlet et par bilder fra telefonen min (mest via snapchat memories egentlig) fra starten av året mitt her til nå og tenkte det var litt morsomt å vise.

// Soft Landing Camp i favorittbyen min, New York. Første bildet er et lite snapshot av Manhatten og andre bilde er et ordentlig filter bilde med Andrea, som jeg ble kjent med der nede da vi satt og ventet på et kjøpesenter.

// Baseball kamp // Et av de første bildene jeg tok på rommet mitt

// Mountain Dew Slurpee // En av mange faceswap med Addison

// Første gangen på rulleskøyter på en ordentlig skøyebane // Meg utenfor skolen etter første skoledag. Her var jeg fortvilt ass. Tror dette var første gang jeg følte på hvor langt hjemmefra jeg egentlig er. Det var en dag med nye uttrykk. Det var ekstremt overvelmende og jeg følte meg ganske hjelpesløs da jeg i tilegg mistet bussen hjem og ikke visste hva jeg skulle gjøre. Var mye frem og tilbake om jeg skulle poste det, men ting kan føles tøft noen ganger og det er ikke noe feil i å vise det.

// Meg og Ingeborg (en annen utveksling elev her i Michigan) på Student Orientation // Addison i bilen

// Første presidental debate som jeg selfølgelig fulgte med på for extra credit i US Government // Appaerin med venner i Norge

// Helgen jeg var på Detriot Lions kamp i Detroit

// Kort jeg fikk i posten fra Papa og Grandma // Et skilt i en hage på Halloween. Da jeg ble med vertsfamilien som moralsk støtte på Trick and Treat kom jeg over denne hagen og måtte ta bilde.

// Halloween

// Meg 07.20 lite motivert til en dag full av vurderinger // Meldingen jeg får hver eneste måned som er deprimerende </3

// Assembly på skolen i Dow/Midland uken // Kart over hvor langt jeg er hjemmefra

// Var med vertsfaren min da jeg skulle stemme og fikk med en "ballot" som en suvernior // 11.08.16 var det valg her i USA og Donald Trump ble president

H

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Turer

Dette er egentlig litt "late-news" men for noen uker siden bestilte jeg en tur til Minnesota med organisasjonen min! Turen er fra 1-6 desember og jeg gleder meg til å få en "liten" ferie. Jeg tenkte å fortelle litt om hva programmet er allerede, selvom jeg kommer til å blogge når jeg er der.

Vi skal kjøre buss dit fra Michigan på kvelden den første også ankommer vi Minnesota morningen på fredag.

På fredagen skal vi bare på shopping på Mall Of America som er et av Americas største kjøpesentere. Jeg har egentlig ikke kjøpt så mye her, så jeg gleder meg til å kjøpe meg litt nye klær og nye sko. Jeg har fortiden bare sneakers og det har allerede vært snø her, så er på tide å kjøpe seg vintersko.

Tredje dagen skal vi gjøre ganske mye. Dagen går ut på å dra på Sweden Christmas Market, World Market, utforske Downtown Minneapolis, dra på Christmas Rock Concert og dra på Dinner Theater.

Søndag er dagen for å dra tilbake til Mall of America, men ikke bare for å shoppe! Her skal vi på Mall of America Aquiarium først før vi får fritid til å kjøpe enda mer ting, dra på kino eller kjøre berg og dalbaner. På kvelden skal vi dra på bowling, dra på middag og bare være sammen, alle utvekslingselevene.

Mandag er kanskje den dagen jeg gleder meg mest til, fordi jeg skal se favorittbandet mitt, Lukas Graham!!! Kommer mer til det senere. Vi skal først til DownTown Saint Paul for å spise lunsj og stå på skøyer før vi skal på konsert med:
Fifth Harmony, G-Easy, Diplo, Backstreet Boys, Lukas Graham (<3), Alessia Cara, Tove Lo, Hailee Steinfeld and Gnash. Etter det skal vi kjøre tilbake til Michigan!

Nå er det 23 dager til jeg drar! Gleder meg til å oppleve Minneapolis!

H

Likes

Comments

Hei igjen!

Hvilke fag har du og hvordan karakterer har du?


Jeg har Beginning Art (A+), Spanish 2 (A-), Student Leadership (A+), Team Sports (A+) , Algebra A (D-) og US Government (C+). Neste semester blir timeplanen min annerledes, men jeg skal ha f.eks Sociology isteden for US Government og fortsette med Spanish 2 og Algebra A, Beginning Art og Student Leadership så må jeg finne en annen klasse jeg er interessert i.


Har du opplevd at noen av jentene på skolen baksnakker deg og sender deg blikk?


Nei. Alle er veldig hyggelige og jeg har fått inntrykk at de er ganske ærlige her. Om det er noe de ikke liker med deg, sier de det heller til deg enn å bruke tid å snakke om det til andre. Jeg har hvertfall ikke fått noen blikk og om folk baksnakker meg, kan jeg ikke vite, men jeg tror ikke det nei.


Hvor mange elever går du på skolen din og er skolen der vanskeligere?


På skolen min er vi omtrent 1500 elever. Om skolen er vanskeligere, egentlig ikke. I starten synes jeg det var vanskeligere fordi det var ett helt nytt system å venne seg til, men nå har jeg snart gått på skolen i 2 måneder så går alt helt fint. Så nei, jeg synes ikke skolen er vanskeligere. Kanskje faktisk litt lettere faktisk? I Norge har vi omtrent 3 prøver i semesteret men her har vi prøve kanskje 1 gang i uken i hvert fag, så om du får en dårlig karakter er det lett å rette den opp 😃


Er det som å være i en typisk amerikansk high school film?


Nei, det er ikke som på film. Jeg tror det er viktig å ikke sette for høye forventninger før du drar, da får du mest ut av oppholdet!


Hva er den største forskjellen på skolemiljøet der og på skolen din i Norge?


Jeg kan ikke skrive på vegne av hele Norge nå, fordi det er forskjellig fra skole til skole, men jeg føler skolen min i Norge er mye chillere. Her i USA er alle opptatte om å få best mulig karakterer (straight A’es) men på skolen min i Norge er det ikke så farlig med en 3er liksom. Så jeg føler kanskje de her er mer opptatt av skole og gjøre det bra.


Når det kommer til karakterer, er det lettere å få en A her, enn å få en 6er i Norge.


Hvilken sport går du på og er du flink?


Jeg går ikke på en sport fortiden men skal begynne på soccer til våren.

H

Likes

Comments

Blogg

Hei,

det har skjedd så mye morsomt i helgen! På fredag etter skolen dro jeg og Chloe på en resturant og gjorde lekser før fotballkampen på Midland Community Stadium. Jeg fikk gjort kjempe masse, noe som er ganske deilig idag. Vi dro deretter på fotballkampen, som er en av de første kampene i "play offs". Dow want over Bay City Central så vi er videre. YEYYY! Neste kamp er mot Fenton på fredag og de skal visst være veldig gode.. Det blir spennende å se! Føler jeg må dra, fordi jeg vet aldri når den siste kampen her er.

Etter kampen var vi veldig sultne så vi dro på en kinesisk resturant og spiste før hun kjørte meg hjem. <3 16-åringer med lappen <3

Jeg er forresten super sjalu på at man kan få lappen her når man er 16 forresten.. Wiiish that was mee

På lørdag startet dagen med å se på fotballkamp til min eldste vertsbror. Deretter dro vi hjem og jeg ble hentet av Jacob. For meg, Chloe og 3 andre jenter skulle skjære gresskar der. Det var min første gang og det var gøy. Etter det ble jeg med dem på en skuespill som ble holdt av den andre skolen her, Midland High School og handlet om hvordan Peter Pan ble Peter Pan! Har aldri sett et skuespill på engelsk før som jeg kan huske, så det var en god opplevelse.

H

Likes

Comments

Q&A

Hei! Idag hadde jeg endelig litt tid til å poste noe, fordi jeg har LEKSEFRI dag idag!! Er så deilig, da jeg vanligvis har tonnevis med lekser jeg bruker timer på hver eneste dag. Så det jeg tenkte å poste idag var del 1 av spørsmålene jeg fikk fra dere. Jeg har nogenlunde delt opp spørsmålene i kategorier, så om ikke spørsmålet ditt kom med nå, kommer det garantert i et annet innlegg.

Q&A

Når søkte du om å reise på utveksling? Er enda usikker på om jeg vil på utveksling og trenger litt tid å tenkte igjennom det.

Jeg tok kontakt ganske sent faktisk. Jeg har alltid hatt tanken om å dra på utveksling, men er alltid noe som har holdt med litt tilbake siden jeg har tenkt på søknadsprosessen som ganske stress. Det var en dag hvor jeg satt i bilen med mamma til skolen hvor jeg bare fortalte hva jeg hadde tenkt på og hun var veldig støttende og tenkte dette noe jeg burde gjøre! Så fra min del var det spontant (men samtidig ikke). Søknaden min sendte jeg i begynnelsen av mars.

Hvor mye lommepenger må man ca. beregne i måneden?

Jeg får omtrent 2400 norske kroner i måneden. Pengene her går veldig fort. Spesielt for meg som ikke er den beste økonomisk, hehe. Jeg bruker omtrent 400 på mobilregning, 800 på lunsj (hver mnd) og resten på ting jeg trenger (eller ikke trenger) som klær, shampo, balsam, sminkefjerner og annet. Dette holder omtrent akkurat om jeg er forsiktig med pengene. Den første mnd min her brukte jeg en del mer enn det jeg bruker nå, så det kommer litt ann på hvilken mnd.

Får du lov å ha besøk av venner/familie iløpet av året?

I følge underorganisasjonen min her i USA (ICES) kan jeg ha besøk etter 1. januar, men Explorius har gitt meg andre opplysninger. Men kommer mest sannsynelig ikke til å få besøk så det betyr egentlig ikke så mye for meg.

Vurderte du andre land enn USA?

Ja. Først tenkte jeg England men etterhvert ble jeg ganske fort bestemt på at det var USA jeg ville dra.

Hvorfor valgte du akkurat USA?

Jeg valgte USA fordi jeg alltid har vært veldig glad i USA. To andre grunner var fordi jeg ville oppleve amerikansk high school og fordi jeg ville lære amerikansk-engelsk flytende.

Valgte du stat eller by og isåfall, var det forskjell i pris?

Jeg tenkte på det først, men bestemte meg fort for at jeg ville la skjebnen bestemme litt. Jeg satt vertsfamilien høyere enn sted, for jeg ville øke sjansene for å få den familien som passet meg best. Explorius har et select program og jeg vet at det er dyrere å reise med det. Så ja, det er stor forskjell i pris.

Føler du at går glipp av noe av det som skjer hjemme?

Før jeg dro var jeg veldig sikker på at denne delen kom til å bli den vanskelige parten. Jeg var så sikker på at jeg kom til å bli veldig lei meg når jeg så vennene mine sammen, men dette har jeg egentlig ikke følt så veldig mye på. Jeg føler jeg kanskje kommer til å føle mer på dette rundt nyttårsaften og mot 18-årsdagene deres, men det får vi se. Jeg snakker omtrent med de hver eneste dag og får oppdateringer på hva som skjer, så nei jeg føler ikke jeg går glipp av noe.

Hva var det vanskeligste å tilpasse seg til?

Det må bli skolen! Skolen var vanskelig å komme inn i starten men jeg vil si at jeg etter 2 mnd har kommer ganske godt inn i det. Nå er skolen veldig mye lettere og alle karakterene mine går oppover.

Har du hatt hjemlengsel?

Selvom jeg savner familien og vennene mine veldig mye, har jeg enda ikke hatt særlig mye hjemlengsel. Jeg tenker mye på dem, hva de gjør og om de tenker på meg!

Har du noen gang angret på at du dro?

Jeg har aldri angret på at jeg dro, men jeg har selfølgelig hatt kultursjokk og dårlige dager hvor jeg har vært nedfor. Alt det gode veier opp med det som har vært tøft!

Hva savner du minst/mest med Norge?

Omg. Det kan ikke være noe jeg savner minst, men hva jeg savner mest er familien min, vennene mine, kollektivtransport (oh yes, ruter buss), mopeden min, Eikeli (<3), norsk mat og friheten min. I Norge var jeg ikke avhengi av noen for å komme meg steder, jeg kunne enten ta buss, kjøre moped eller ta t-bane men her trenger jeg alltid å få skyss.

Hvilket kamera har du?

Sony Alpha 5000.

H

Likes

Comments

Blogg

Høsten er godt i gang og det er forsåvidt uken også. Jeg har hatt en kjempe morsom helg og jeg tenkte å dedikere ett innlegg bare for den - fordi det har vært masse masse gøy som har skjedd.

FREDAG

På fredagen dro jeg hjem etter skolen og skiftet og fikk i meg litt mat før jeg ble kjørt til Midland by for å møte de andre før kampen startet. Jeg satt på frontrow i student section og det var en drit bra kamp, men desverre så tapte vi :( MEN det var akkurat

Bandet i pausen

Pom

LØRDAG

Lørdag var dagen for å møte omtrent 8 andre utvekslingstudenter hos områderepresentanten min, Andrea, for å være sammen og ha sleepover før Detriot Lions game på søndagen. Jeg møtte de i Mt. Pleasant og vi dro for å spise på Pixie som er en slags american diner.

Etter det dro vi til en "haunted yard". Det var privat personer som hadde satt opp alt dette og det var gratis - men man kunne gi donasjoner. Det var veldig kult å oppleve og alt var ganske creepy. Det var hvertfall skikkelig gjennomført - amerikanerene vet hvordan ting skal pyntes.

Etter det dro vi på bowling og endte meg å nesten få dratt av hele neglen på tommelen min. Viktig lærdom: Aldri bowl med fake-negler.

Dette gjorde vi i rundt en time før vi dro hjem. Alle vi jentene sov på ett rom og vi snakket til kl 2.30 selvom vi skulle opp 6.00... Morgenfuglen som jeg er, våknet først av alle <3 Vi var en gutt fra Slovakia, tre fra Norge, to fra Finland, to fra Spania, en gutt fra Tyskland og en jente fra Australia. De var skikkelig søte alle sammen og det er alltid morsomt å møte andre utvekslingstudenter fordi vi er i akkurat samme posisjon!

SØNDAG

Detroit Lions kamp som jeg skrev kort om for et par uker siden. WOW for en opplevelse. Det var såå mange folk og det var en kjempe stor stadion. Anbefaler alle å dra på en amerikansk fotballkamp om man er i USA. Og de vant!

I tillegg møtte jeg noen jeg var på Soft Landing Camp i New York og det var kjempe gøy det og.

​Meg og Helmi fra Finland

H

Likes

Comments

Uken som gikk

Da var det på tide med et nytt innlegg om uken som gikk. Jeg har sikkert skrevet det 100 ganger, men ukene går så fort her og det har mye med at rutinene går seg inn. Våkne, skole, lekser, middag, lekser, sove.. Det er det det går i!

Ukens nedtur

Omg.. I starten av uken ødela jeg min nære og kjære nødlader jeg har brukt det siste året. Den er drit bra, man kan lade opp mobilen flere ganger og nei, den har reddet meg så mange ganger... 03. september takket den for seg! Vil alltid huske deg 🌹

Så jeg dro på Marshall på torsdag med Chloe og kjøpte ny lader. Til min flax funket ikke den når jeg kom hjem og jeg hadde total ødelagt boksen og kvitteringen fant jeg ikke, så den fikk jeg ikke levert tilbake.

I tillegg så gikk min andre lader jeg normalt bruker hver eneste dag i stykker igår, så da dro vi rett på Target og jeg tenkte: jeg gidder ikke kjøpe den Belkin laderen igjen (for jeg kjøper meg en ny av den hver måned) så jeg gikk til Apple sin orginallader og kjøpte den. Selfølgelig fungerte ikke kortet mitt (selvom jeg har VISA kort) der. Nok en skuffelse.

Jeg kom ut av Target med en knallblå billig lader, en knallblå amerikansk kloss og en nødlader. Alt funket. Takk gud!

Ukens opptur

Jeg fikk snakket med både mamma og pappa + hundene mine på appearin og to av venninnene mine, Hermine og Eira. Snakket med sistnevnte i nesten tre timer, så praten går i ett sett når vi ikke har "fysisk" snakket sammen på over 50 dager <3 <3 Savnererr folkss!!

Ukens craving

Resees...

Ukens innkjøp

Ukens tanker

Folk er skikkelig snille her. De inviterer meg på masse, spør hvordan jeg har det og jeg har som regel alltid noen å snakke med. Jeg er en person som trives ganske godt i eget selskap så jeg har egentlig ikke et så stort problem hvis jeg absolutt ikke har noe å gjøre, men hvis folk spør om jeg vil være med på fotballkamp og annet diverse - sier jeg aldri nei! Jeg vil si jeg har fått et par venner nå og det er veldig søte mennesker ❤️

I tillegg tenker jeg en del på det at jeg har hatt en hverdag i Norge. Jeg har liksom "bare" vært her i snart 2 måneder men jeg kan liksom ikke se for meg selv i Norge akkurat nå. Jeg greier ikke helt å forklare det men får en helt rar følelse bare av å tenke på det! Jeg trives veldig her og har virkelig kommet inn i rutiner så det føles kjempe fint.

Ukens sanger

Annet diverse

Noe som er veldig typisk Michigan:

På onsdag så jeg på varsity soccer laget spille fotballkamp mot en annen skole. Det var nesten 30 grader, det var så mye sol at jeg angret på at jeg ikke hadde tatt med solbrillene mine og jeg hadde tatt på alt for mye klær for å se den fotballkampen. De jentene jeg så kampen med, skulle på fotballtrening så jeg ble hentet av vertsfaren min og vi dro for å levere vertsbroren min på fotballtrening. Vi så på treningen isteden for å kjøre frem og tilbake. Plutselig, en time etter, begynner det å regne litt. Deretter kommer store mengder lyn og torden, etterfulgt av PØSregn. Fysøren, jeg har aldri sett så mye regn i hele mitt liv. Treningen ble avlyst etter 20 min og vi dro til Tacobell for å spise middag ettersom klokken var nærmere 20 og ingen hadde spist middag enda. Vi parkerte utenfor og vi var ute i regnværet i omtrent 4 sekunder. Jeg var gjennomvåt :-) Det så ut som jeg hadde hoppet ut i sjøen med klær. Såååååå for å konkludere: været her i Michigan skifter ekstremt fort. Du vet aldri ut i fra værmeldingen hvordan været ender opp med å være

Har forresten blitt jævlig kaldt også #michiganthings

Det ser så varmt og godt ut, men nei, det er 6 grader ute for øyeblikket

Fotballkamp

Vært litt ute og spist;)

H

Likes

Comments

Q&A

Har du spørsmål angående utvekslingsåret mitt, bare skriv en kommentar i kommentarfeltet. Tenkte å lage en spørsmålsrunde med svar om en liten stund.

​H

Likes

Comments

Blogg

Vi dro ned til Detroit torsdag, så jeg slapp omtrent halve dagen. Skal ikke lyve, det var litt deilig hahah. Vi kjørte nedover, dro først til besteforeldrene mine så videre til downtown Detroit. Der hadde vi en prøvelse på hvordan alt skulle foregå i bryllupet. Ettersom jeg ikke var i bryllupet, fulgte jeg bare med fra publikum. Deretter dro vi til et sted og spiste pizza før vi dro hjem.

Bilder av lokaet som heter Detriot Colony Club

Det var såå fint :O

Fredag var dagen for bryllupet. Vi våknet opp tidlig tok dro til frisøren hvor vi ordnet hår og sminke. Det tok en stund fordi vi var mange, men rundt kl 13 var alle så og si ferdige. Deretter dro vi til Amanda (bruden) og spiste litt og snakket før vi ble hentet av limo!

Bryllupet var kjempe gøy, med gode kaker, mat, morsomme taler, mye dans og mange samtaler om Norge og om utvekslingsåret mitt. Morsomt at så mange var interesserte! Det gikk over på et blunk og rundt midnatt tok vi shuttlebus til hotellet.

Søndag var dagen for litt sightsing.

Hotellet:

Greektown

Har dere hørt om Mark Wahlberg, skuespilleren? Han og familien har en resturant her i USA som vi besøkte. Kjempe gode burgere og onionsrings!

Vi kjørte gjennom 8 mile, en ganske kjent vei her i USA. Hvis dere har hørt om Eminem så har dere garantert hørt om 8 mile. Eminem bodde her i en trailorpark sammen med familien sin og det var her han vokste opp før han ble kjent.

Her var det ganske mye fattigdom og mange hjemløse. Mange av husene her er forlatt og grodd igjen, noe som var veldig trist å se.

Ble så interessert i Eminem og hans historie sånn at jeg så 8 Mile (filmen) da jeg kom hjem!

Jeg har vært i Detroit en del ganger, men i helgen fikk jeg sett mye mer enn jeg har gjort tidligere.

Her er et par facts det er greit å vite om Detroit

1. Du kan se Canada fra Detriot. Det er på andre siden av elven og man kan kjøre under vannet for å komme til Detroit. Før 11 september trengte man ikke pass for å kjøre over til Canada, men det trenger man nå. Det er på grunn av sikkerhetsårsaker.

2. De har tre forskjellige sports stadions like ved hverandre. Hockey-halllen er fortsatt under bygging og vil bli ferdig neste år og det er den nye stadionen til Red Wings. Ellers har lagene Detroit Tigers (baseball) og Detroit Lions (american football) også sin stadio her.

(umulig å skrive riktig, sorry, hjernen funker ikke på norsk lenger)

3. Det finnes ikke subway her (under bakken), men vanlig t-bane over bakken som var utrolig søt

4. Eminem er der fra (<3)

5. Den ene siden av byen er ekstremt preget av fattigdom og hjemløse mennesker. Husene er forlatt og ødelagt og hjemløse bor ofte i disse når det er dårlig vær.

Formen idag er ikke sånn kjempe bra. Har vært utrolig trøtt, hatt hodepine, vært kald og varm på samme tid.. Ugh! Ikke bra. Har spist litt mat nå så føler meg mye bedre. Skal prøve å legge meg tidlig idag så jeg får nok søvn, for jeg har ikke vinterferie som dere har i Norge. Desverre! Har en del fridager frem mot jul og har samme juleferie som dere, men ikke noe høstferie..

H

Likes

Comments

Uken som gikk

Hei igjen! Går nesten litt i surr her, for jeg vet ikke om det er #5 eller #6 fordi ukene går så fort her, men vi får kalle det "UKEN SOM GIKK #5"

Ukens nedtur

Jeg får ikke dratt på homecoming. Det går egentlig fint, for jeg skal i et stort bryllup til tanten min som jeg tidligere har nevnt. Det gleder jeg meg veldig veldig til! MEN selvfølgelig, homecoming er en stor del av opplevelsen, men det kommer andre opportunities.. PROM!

Ukens opptur

Forrige helg var en stoor opptur! På fredag ordnet jeg og vertsmoren min neglene våres igjen og jeg er kjempe fornøyd. Gikk fra svart til rosa - elsker de <3 Overfladiksk lykke!!!

Ukens craving

VANN <3

Ukens tanker

I den ene klassen min så vi en film om noe som blir kalt TedTalk og etter det begynte jeg å tenke over det jeg ble fortalt i filmen. Det vi driver med i klassen, handler litt om å gjøre en forskjell for andre og det er mye av det tankene mine har gått til. Hvem har lagd forskjeller for meg? Har jeg gjort noen for andre?

Ukens innkjøp

Da jeg og vertsfamilien shoppet litt på Old Navy fikk jeg med en kupong (<3) på en gratis notatbook og andre ting. Vertsmoren min er veldig glad i Shutterfly og jeg har bitt meg litt på basillen. Det siden handler om er å personalisere forskjellige ting - perfekte gaver!

Annet diverse

Jeg ble med noen venner jeg har fått her til Saginaw for å dra på SkyZone. Det er en trampoline park og det var drit morsomt, selv for oss tenåringer. Var alt fra vanlige trampoliner, til å hoppe i skum (syykt gøy) og masse annet. Vi hoppet i en time og jeg var sliten etterpå! Så vi dro og kjøpe Slurpee and shoppet litt før vi kjørte hjem til Midland igjen.

​bilder tatt fra google

Det er homecoming week, så i lunsjen idag hadde moren til Jacob stelt istand med Chicken Alfredo og dessert til 13 personer. Hun er den søteste :-) Det var kjempe godt. I homecoming week er det spiritweek:

Mandag:

Svart: Seniors

Hvit: Juniors

Blå: Sophmores

Rosa: Freshmens

Tirsdag: Tiedye (synd jeg ikke har noe tiedye)

Onsdag: Tropical day aka vacation shirts! (synd jeg ikke har noe tropical:-))

Torsdag: Hat day

Fredag: Camo/Green/Gold/Dow klær

HNå er det forresten mandag kveld og jeg skal følge med på debatten mellom Hillary og Donald.. Trenger litt extra credit i Government hahahah, men jeg følger med på det fordi jeg har hørt det kommer til å bli ekstremt livlig. Jeg legger meg somregel 21.00 men får strekke meg 2 timer idag da!

Ha fortsatt en fin uke! Jeg ser frem til bryllup. Jeg drar allerede torsdag så blir kort skoleuke for min del :-D

H

Likes

Comments