Hei igjen! Beklager for at jeg har vært så kort i det siste. Det har vært så mye som har hendt og jeg har det så travelt så det var nå jeg først fikk tid til å faktisk skrive litt. Jeg synes ikke det er vits å poste et eget innlegg om siste dag i South Carolina, fordi det endte opp med å bli en roadtrip på nesten 30 timer hjem. I 09.30 tiden på søndagen kjørte vi fra det idylliske strandhuset i North Myrtle Beach og var på vei mot Charlotte, North Carolina som er en tur på omtrent 4 timer. Etter en times tid fant vi ut at flyet hjem var kansellert pga en storm som traff Atlanta, Georgia. Alle tenkte bare: hva gjør vi nå? Og det skal ikke sies at vi var veldig fornøyde når lederne våres sa vi skulle kjøre til Michigan. Det ble en roadtrip gjennom South Carolina, North Carolina, Virginia, West Virginia, Ohio og Michigan. Da vi ankom Detroit i 5 tiden mandag morgen var koordinatoren min veldig sliten og vi tok inn på hotell for å få litt søvn i 4 timer.. Jeg var hjemme 14.00 mandag og det skal sies at jeg sov utrolig godt godt natt til tirsdag.

Det ble bare 3 skoledager på meg denne uken og akkurat nå befinner jeg meg hos vertsbesteforeldrene mine og her skal vi tilbringe helgen. Det er nemlig påske! Om jeg hadde vært i Norge akkurat nå hadde jeg mest sannsynlig vært på fjellet, men amerikansk påske er greit det og. I dag hadde vi fri fra skolen og dro på Detroit Zoo. Vi dro ganske tidlig fra Midland så vi fikk en fin dag der før vi spiste på Five Guys. Anbefaler dere det stedet om dere kommer over det! :-)

Helene

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei igjen!

Dag fem skjedde det ikke noe spesielt utenom at jeg fikk allergi anfall pga pollenallergien min, noe som førte til at dagen ikke ble veldig bra. Jeg kan prøve å fortelle sånn omtrent hva vi gjorde. Vi var
på en fornøyelsespark som var helt ok. Deretter gikk vi litt rundt på havnen før vi dro til en ganske kjent restaurant som heter House of Blues. Her var allergien min på det verste, det var ikke mer igjen av maten jeg bestilte (wtf) og det var generelt dårlig service. Kan ikke si at humøret var helt på topp denne dagen, så jeg la meg omtrent da vi kom hjem.

Bilder fra morgenkvisten:

Litt dårlige bilder på slutten her, men for et område vi bodde i. Dere skulle sett alle husene i gaten. De fleste var 5 etasjer og generelt kjempe fine. Tror de fleste er til å leie ut, men hadde nok ikke takket nei til å ha hus der nei.

Helene

Likes

Comments

Idag har vi vært på en båt og fisket og nå befinner vi oss på et dykkested. Min gruppe var den første til å delta og det var kjempe gøy. Definitivt noe nytt, men veldig kjekt å lære seg. Det er uten tvil noe jeg kommer til å gjøre igjen hvis jeg får sjansen!

Etterpå skal vi tilbake til huset vi har denne uken (giiiiga stort, skal ta bilder) og se oss litt rundt på stranden og i nærmeste området.

Helene

Likes

Comments

Hei dere! Nå har jeg endelig spring break og er hos områderepresentanten min i Mt. Pleasant som er nabobyen til Midland. Imorgen tidlig drar hele gjengen til Myrtle Beach og vi gleder oss masse! Jeg skal prøve å oppdatere dere hver dag, vi snakkes!

Helene

Likes

Comments

Blogg

Bare en uke til jeg har Spring Break og reiser til South Carolina. Jeg gleder meg så ufattelig mye til å komme meg vekk fra det kalde været vi har hatt i det siste her i Michigan til noe litt varmere, så det blir supert. Denne uken skjer det litt, jeg har mye på skolen og vi skal spille vår første fotballkamp på tirsdag. Den er 2 timer unna, så vi må kjøre skolebuss dit, noe som er litt dritt ettersom skolebussene ikke er ubehagelige i det hele tatt, men men. Fotball er kjempe gøy, og jeg angrer ikke i det hele tatt at jeg ble med. Jentene på laget er kjempe søte og jeg tror denne sesongen kommer til å bli veldig fin!

Idag har jeg vært ute på en liten handletur og vært hjemme. Jeg ryddet litt i sted og da tenkte jeg at jeg kunne vise litt av rommet mitt i samme slengen. Jeg tror ikke jeg har postet noe av rommet mitt her i USA på bloggen før, men da får dere sett nå!

Over sengen

Vinduet

Kommoden på rommet hvor jeg oppbevarer de fleste tingene mine og litt klær. Døren til høyre er et walk-in-closet, hvor jeg har alle klærne mine pluss at vertsfamilien oppbevarer noen av tingene sine der.

Vi snakkes nærmere SC turen!

Helene

Likes

Comments

Siden sist har jeg...

Tatt skolebussen mindre enn jeg er vandt til.... Løpt ute med conditioning til fotballsesongen....

Vært på hockeykamp med Lukas (tysk utvekslingstudent) for skolelaget vårt....

Vært på bowling og Café Zinc med Lukas (tyskern) og vennene hans....

Vært en del på skolen....

Endelig fått tid til å lage en spilleliste for utvekslingsåret mitt...

Oooog hatt tryouts i en uke....

Denne uken har vært slitsom, kanskje den mest slitsomme jeg har hatt her hittil, men jeg har hatt det kjempe gøy! Denne uken sto tryouts for tur og jeg var veldig spent. Jeg har aldri vært med på noe lignende før, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente meg. Mandag var paaaain. Vi løp (spurtet) i 1 time og 30 min og jeg var sikker på at jeg skulle dø. Jeg tror det var litt taktisk av trenerene for å skremme litt, for de andre dagene var ikke ille i det hele tatt.

Skolen min er kjent for mye gode atletiske folk så det var mange kjempe gode jenter. Jeg kom med på JV og er egentlig ganske fornøyd med det. Er på det laget jeg kjenner flest jenter og jeg gleder meg kjempe mye til sesongen starter! Så frem til 25. mai skal jeg spille fotball og jeg gleder meg masse! Da jeg sluttet med fotball høsten 2015 hadde jeg aldri trodd at jeg skulle ta på fotballsko noen gang igjen, men er veldig glad jeg tok muligheten når jeg fikk den her.

Akkurat nå angrer jeg på at jeg ikke ble med i en sport tidligere. Så til future exchange students.... Bli med i en sport med en gang du kommer. Du kommer til å bli kjent med folk sååå fortere og det kommer til å gjøre det mye lettere for deg! Apropo dette, jeg tenkte å skrive et innlegg med litt tips jeg skulle ønske jeg fikk før jeg dro, så om noen kommende utvekslingstudenter synes det er en gode ide - si ifra!

Vi snakkes!

Helene

Likes

Comments