Mye av det som går igjen denne sesongen er rød, og jeg synes det er så kult. Elsker at det er en så sterk farge spesielt siden mye i skapet mitt består av nøytrale farger, ekstra gøy å kjøpe noe som popper litt.

Fant denne kule. røde genseren på Bik Bok til 100-lappen, elsker snøredetaljene på den

Nå blir det noen timer jobb før jeg endelig kan si at det er helg for min del også! Ha en fin lørdag

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Her om dagen var jeg på IKEA og plukket med noen "nødvendigheter" (heheh) og kom over verdens beste sengetrekk. Sånn skikkelig hotellfølelse preg over det fikk jeg da jeg så det så bare måtte ha det med meg, angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte deg og sover så godt på nettene med det.

❥ LOVE IT

Likes

Comments

PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA

I dag ble en liten mimresøndag tilbake til den fantastiske byen, Paris. Virkelig en by som satte sitt preg på meg med alt det flotte som var å se. Var der med min flotte pappa, og jeg er så takknemlig for at familien min alltid har vært glad i å reise. Jeg har fått oppleve mange plasser både med og uten de. Men det er mange plasser igjen å se enda her i verden. ❥ 

Likes

Comments

Sort negelakk og enkelt gull/sølv tilbehør er mitt go-to når det komme til det lille "ekstra". Marc Jacobs klokken fikk jeg av mine kjære mamma til 18-årsdagen min og den har jeg på hver dag, elsker at den kombinerer både gull og sølv. De to ringene jeg har på meg er de eneste ringene jeg eier og jeg elsker de, er en skikkelig minimalist når det kommer til tilbehør. Det enkle er ofte det beste, er det ikke det man sier? Fin lørdag videre til alle dere smashing mennesker der ute! ♥

Likes

Comments

Hei og gooood fredag! Håper den er smashing så langt, her hjemme går det i pizzalaging, vindrikking og synging for full hals, hahah for et syn. Hva er vel bedre enn fredag? Pulsen senker seg og man kan se stemningen i byen er god fordi det er helg og fredag! ♥


Lover bedre oppdateringer fremover forresten, vet det har vært dårlig den siste tiden but now i´m back. Ha en super fredag videre skjønne mennesker.

Likes

Comments

Her om dagen vandret jeg litt i byen og var egentlig på utkikk etter litt nytt interiør, skal forhåpentligvis kjøpe min første leilighet til sommeren dersom jeg finner en i min prisklasse (krysser fingrene..). Kom over noen kule pynteputer for å ha i sofaen, fargene jeg vil skal gå igjen er sort, hvitt, gull og litt grønt i min fremtidige leilighet så da var disse midt i blinken.


Veldig enkle farger å jobbe med som passer til det meste ♥ Akkurat sånn jeg liker det på interiørfronten.

Likes

Comments

God mandag, håper dere har en fin start på uken!

Rett før jul gikk jeg til innkjøp av noen superfine statement øredobber. Jeg har aldri vært noen spesiell fan av mange smykker, men noen få, enkle ting har jeg i smykkeskrinet og når jeg så disse tenkte jeg de var en god investering. Med disse kan man enkelt pynte opp et aldri så ellers kjedelig antrekk.


Likes

Comments

Hei og god søndag! Dagen idag har gått til absolutt ingenting (ups). Hadde en plan om å være effektiv, som å planlegge innlegg, ta bilder, gjøre litt skole men slik ble det absolutt ikke. I stedet har jeg oppdatert spillelisten på spotify, drukket nesten en flaske med pepsi max og er nå på min andre film. Yes, produktiv sa du? Kanskje ikke, men veldig godt med sånne dager noen ganger også. Håper du får en smashing dag uansett om du har en sånn dag som meg eller er ekstremt produktivt!

Likes

Comments

Vel, dette er rart. Kan ikke huske sist jeg satt bak et tastatur for å skrive et blogginnlegg, tror det må ha vært på ungdomsskolen for en periode. Vel mye har forandret seg siden da og man kan vel si at jeg har vokst, mye. Synes fortsatt dette med blogg er litt "kleint" men så gøy så tenker det er verdt et forsøk. Jeg har en stor lidenskap for å skrive, finne inspirasjon og en enda større lidenskap for klær og mote - det å finne meg selv og stilen min. Så det jeg prøver å si er vel at det er det denne bloggen kommer til å handle om og håper at akkurat DU vil finne like mye glede i dette som forhåpentligvis jeg kommer til å gjøre. Peace out (for nå)

Likes

Comments