Här är det febrigt och snorigt värre denna onsdag Hosta som ger sömnlösa nätter och nersydd säng pga av det. Jag och Henrik har turats om att vabba i veckan. Jag har inte jobbat en hel månad sen Filip började förskolan i november. Det ska tydligen vara så. Ute skiner i alla fall solen och fåglarna kvittrar så snart är denna vinter över. Längtar efter friskt barn och lek i trädgården och med en kopp kaffe sittandes i solväggen. Det är underbart! Bilden på altanen är från förra våren där vi satt många timmar jag och Filip. ☀️☕️I år blir det nog inte så mycket stillasittande utan full fart med bobbycar och bollar och spring upp och ner för altantrappan.

  • 202 visningar
  • Nära Oskarshamn

Gillar

Kommentarer

I Sverige har vi verkligen en förkärlek till smågodis och på Ica där jag handlar har påskgodiset redan ställts fram precis innanför ingången. Färgglada chokladägg och geleaktiga variationer hägrar och lockar med sitt pris, 39,90 kr kilot. Det är sinnessjukt! Det handlas mängder av denna sockerbomb, framförallt till påskägget som flera av oss ger eller får. I Sverige äter vi ca 15 kilo godis per peron och år enligt Jordbruksverket. Det är mer än vad Filip väger! Till just påsken är vi konsumenter lhelt galna och handlar ca 6000 ton godis!! Det är därför man ska ha Cloettas aktier i sin portfölj om man nu ska se något positivt med allt det söta.

  • 222 visningar
  • Nära Oskarshamn

Gillar

Kommentarer

Hur ofta händer det att man är helt själv på gymmet? En solig söndagsförmiddag verkar folk visst ha annat för sig. Jag njuter av värmen genom fönstret på löpbandet och tar för mig av maskinerna i källarn. Har ni några favoritmaskiner eller övningar ni som tränar gym? Jag gillar benmaskinen som tränar in och utsida lår. Grym träningsvärk och snygga ben vill jag ha till sommaren.

  • 252 visningar
  • Nära Oskarshamn

Gillar

Kommentarer