Hei babes, da var vi endelig kommet hjem fra Kroatia. Siste dagen var vi i Split og shoppet og jeg kjøpte et par med solbriller. Det var et utrolig spontant kjøp og jeg gikk egentlig bare inn i butikken fordi pappa skulle ta ut penger fra minibanken som lå på andre siden av gaten. Jeg ble utrolig glad da jeg kom over dette paret med Céline solbriller, fordi det har vært en drøm i 1,5 år og endelig er det virkelighet. Nå skal jeg spise frokost og etter det skal jeg trene.

Love Helene

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei babes, i går skrev jeg ikke et blogginnlegg på kvelden, fordi vi var i Omis. Vi drog inn til Omis for å spise og gå rundt i gatene der. Vi spiste utrolig god mat på en restaurant som heter Bastion. Etter det gikk vi rundt i gatene og kikket i butikker og boder. Gatene i Omis var utrolig fine og minnet litt om Venezia eller noe i den stilen, men nå skal jeg ned å sole meg.

Love Helene

Likes

Comments

Hei hei, nå har vi nettop kommet hjem fra restauranten og jeg sitter ute på balkongen. I dag har vi egentlig bare badet, solet oss og slappet av. Det har vært 38 grader i så og si hele dag noe jeg personlig syntes har vært deilig. Jeg hadde egentlig tenkt å skrive et innlegg i ettermiddag ,men det ble ikke noe av ettersom at timene gikk så fort så jeg håper å få skrevet et i morgen tidlig eller noe sånt

Love Helene

Likes

Comments

Hei, jeg beklager så utrolig mye for at jeg ikke har skrevet et innlegg på snart en måned men, jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg har gjort utrolig mye den siste måneden men, nok om det. Nå sitter jeg i alle fall på flyplassen og venter på å boarde ,fordi jeg skal til Kroatia. Mens jeg er i Kroatia har jeg tenkt å blogge så mye som mulig så det er bare å begynne å glede seg!

Love Helene

Likes

Comments

Hei, og velkommen til min blogg!

Jeg heter Helene og er 14 år. Jeg kommer fra Bergen og har lenge vurdert å skaffe meg blogg, og endelig har jeg gjort det. Jeg valgte å lage blogg fordi, jeg elsker å ta bilder og hadde lyst til å dele det med noen. Grunnen til at jeg valgte å blogge hos Nouw er fordi, favoritt bloggerne mine blogger her og derfor hadde jeg også lyst til det. Jeg kommer til å blogge så ofte jeg kan om alt mulig rart for eksempel mote, trening, mat, interiør, reise og masse mer. Håper du liker bloggen min og det jeg skriver om.

Klem Helene

Likes

Comments