Godmorgen til jer! Jeg har på det sidste set en del dokumentarerer, og til dét synes jeg, at Netflix er den bedste leverandør. Jeg elsker at høre andres spændende livshistorier, at lære om hvad der sker rundt i verden, og at høre om usædvanlige begivenheder. Skænk dig selv et godt glas vin, tænd for Netflix og vælg en (eller måske flere?) af de nedenstående dokumentarer, som jeg garanterer for, er din tid værd. For mig er der ingen bedre måde, at slappe af på om aftenen, end at se en god dokumentar, da de både er underholdene OG lærerige, så jeg føler mig lidt mere produktiv, end jeg ellers ville have gjort siddende bagved TV-skærmen ;-) Alle dokumentarene kan ses på Netflix. God fornøjelse.

Twinsters - Denne dokumentar handler om en pige, som en dag får en Facebook-besked fra en anden pige, der ligner hende på en prik, men som hun aldrig har mødt. De deler samme fødselsdag, er begge født i Korea og blev begge bortadopteret som små - den ene til USA og den anden til Frankrig. Brikkerne falder på plads, og de finder ud af, at de er enæggede tvillinger, som blev adskilt som små., og har vokset op på hver deres side af jorden. En enormt sød og rørende dokumentar, der fik mig til at trille en del tårer. Se den.

Finding Home - Jeg er så taknemmelig for, at have fundet Finding Home, som helt sikkert er en dokumentar, alle burde se. Den handler om unge cambodjanske piger, der har været ofre for sexhandel som mindreårige, og senere er blevet reddet af organisationen Rapha House. Man hører deres historie, og følger deres vej til, at blive hel igen. Ikke alle pigernes historier ender godt, og dokumentaren er generelt meget hård at se, men giver dig lysten til, at hjælpe andre, og inspirerer dig til, at være taknemmelig for alt, hvad du har. Jeg vil aldrig glemme disse pigers historier.

The Imposter - Hvis du elsker spænding, så er denne dokumentar lige noget for dig. Det er en ufattelig historie om en amerikansk dreng, der forsvinder som 13-årig, og bliver fundet i Spanien over 3 år senere. Han kommer hjem til USA, og bor der i fred med sin familie. En dag bliver han interviewet til et TV-program. som en detektiv tilfældigvis ser og bemærker, at noget er helt galt. Drengen har en sort skægstubbe, brune øjne, andre ører end den forsvundet dreng og til og med en tydelig fransk accent. Intet tyder på, at han er den samme dreng, der forsvandt år tilbage. Politiet efterforsker sagen, og opdager, at den dreng som familien havde taget til sig som deres egen, i virkeligheden er en 23-årig identitetstyv. Mere vil jeg ikke røbe; vil bare anbefale jer, at se den!

Likes

Comments