Contains affiliate links

Hey piger, velkommen tilbage.

Dette er første indlæg i min nye serie "obsessed with" som kommer til at handle om forskellige items jeg elsker, og som skal i fokus.

I dag er et nyt indlæg oppe omkring playsuits. Efter mit sidste indlæg ´inspiration til sommergarderoben´, fik jeg pludselig øjenene op for for mega fede, og sommerlige de her playsuits er. Om det er til skolebrug, fester eller på stranden, så fungerer de bare!

Alt tøjet er linket under billedet, så det skulle være til at finde. Prismæssigt er de fleste ret billige, men det er lidt svingende. Jeg har prøvet så godt jeg kunne at ramme noget til en hver smag.

Jeg håber, at I vil tage super godt i mod indlægget. <3 Knus

Blomstret og i den flotteste nude farve. Det fangede mit blik. Denne playsuit er super fin og sommerlig. Jeg ELSKER den. Bæltet i maven er super godt, til at fremhæve taljen og skabe mere figur. Meget feminim, og vil fungerer til stort set alt - pånær dårlig vejr. Den er desværre udsolgt i et par størrelser. Men tjek ud om de ligger inde med din!

Den næste playsuit er denne sindssyg søde en, med de fineste detaljer. Den har et mega komfortabelt fit, og er dejlig luftig på en varm sommerdag på stranden. Kunne du ikke lige se dig selv sidde med denne på, liggende på en hvid strand under en palme, og med en lækker drink i hånden? Jeg kan i hvertfald ;)


Farver i fokus

Med disse to playsuits, havde jeg fokus på farver. Jeg mildest talt forguder den korale farve, trods jeg utroligt intet ejer i denne farve. Hvis man vil inkluderer farver i sin garderobe, er denne playsuit perfekt. En playsuit som denne kommer i hvertfald gerne med i min kuffert, når jeg skal til de varme lande. Blonderne og snittet er mega girly, og så elsker jeg deltajerne nederst.

Med denne blå/turkise playsuit tænkte jeg på lidt finere begivenheder. En fødselsdags-sommerfest eller en studenterfest. Farven er iøjenfaldende og derudover har den et super eksklusivt look pga. alle detaljerne. Den er af næsten intet stof på armene, så den er klart idéel til en super varm dag.


Den næste er super casual og mega hverdagsagtig. Kan dog dresses up og ned alt efter sammensætningen. Enkel og sød.

Er så begejstret for snittet i denne playsuit. Synes det er SÅ fint, med de bare arme. Den er interessant og har en mega flot farvekombination. Jeg er fan.

I DK kan vi jo ikke forvente sol hver dag, selvom det er sommer. Derfor skulle der også 2 lange playsuit med til de kolde dage, hvor solens stråler ikke når frem.

Den første er super fed med striberne, og elastikken i taljen. Den har en flot v-hals, hvilket jeg elsker. Der er ikke så meget andet at sige om den.

Men denne blå playsuit var jeg inspireret af nutidens trend, med den her stribe ned ad benet. Det har denne playsuit nemlig taget med sig. De fungerer så fint, da striberne giver ekstra centimeter i benene, og derudover bare et mere spændende look. Overdelen passer perfekt til benene og komplimenterer det hele virkelig godt. Denne playsuit er på tilbud, tjek det endelig ud.


Jeg håber at I blev inspireret til noget I måske selv vil anskaffe jer, og så håber jeg vi ses igen. <3

Knus Helena <3


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger.

Dette indlæg skal i dag handle om skønne farver, mønstre, prints og generelt om sommertøj.

Jeg tror ikke jeg er den eneste der er maks klar på sommeren, og derfor er jeg igen ude med endnu et sommerrelateret indlæg. Man kan aldrig være for meget i stemning. Jeg har prøvet at fokusere på at finde noget tøj som gik til forskellige lejligheder. Derudover er prisklassen, så vi alle kan være med.


Det første jeg har valgt er to t-shirts, som vil gå super fedt til sommerens gode vejr. Den første faldt jeg over pga. den fine lille rose. Den er super enkel, og kan styles til både fest og naturligvis hverdag.

Den anden faldt jeg over, da jeg synes at den lyserøde blomst er en så fin farve, og så er den ellers bare god under hvilken som helst jakke. Den er mega fin og sommerlig i mine øjne.

Begge t-shirts er hvide hvilke jo er perfekt til sommeren. Farven går til alt, og det bedste er at den fremhæver sommergløden og den brune krop.


Denne buksedragt skriger bare sommer i mine øjne. Jumpsuits er så feminine og dejlige at have i garderoben om sommeren - og denne sag er ingen undtagelse. Den blå farve sammensat med blomsterne, er bare en så fin en kombination. Jeg skal i hvertfald have skaffet mig sådan en!

Ingen tvivl at dette par bukser også skal have en plads i min garderobe denne sommer. Denne slags bukser har været super populære i lang tid, og det er der intet at sige til. De er SÅ behagelige, og gør noget godt for et hvert outfit.


Jeg har efterhånden stødt på flere bloggere med de her sæt. Jeg synes simpelthen det ser så flot ud, og er mega egnet til lidt finere lejligheder. De her sæt er specielt idéelle til pigen, der ikke er begejstret for kjoler. Høje sko klæder virkelig de her sæt, og giver lige et par ekstra centimeter i benene. Dertil med et par smykker er det jo et fuldendt outfit.

Har valgt både et enkelt sæt, og et med mere gang i den. Kan ikke bestemme mig for hvad jeg synes aller bedst om.

Det jeg bare elsker ved de her to stykker tøj er, at man kan bruge dem til alt. Skole, byen, konfirmation, sommerfester osv. Blomsterne på skjorten er så fine, og skaber en blomstret og sommerlig detalje til den ellers meget enkle og klassiske skjorte. Jeg synes det et fedt twist!

Kimonoer er simpelthen så søde. Man kan have alt indenunder, og så er det jo også altid smart at man kan smide den, hvis det skulle blive for varmt med to stykker tøj. Perfekt til sommergarderoben!


Jeg håber at I kunne lide indlægget, og følte jer inspireret. Alt tøjet er linket, så I kan finde det.

Knus H <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Velkommen til det første rigtige blogindlæg. Det skal i dag handle om mine sommer ønsker ligenu, og alt hvad jeg går og godt kunne tænke mig at eje fortiden. Der er lidt forskelligt, og det er alt sammen noget jeg vil ønske mig til min fødselsdag her i ferien. (12 Juli)

Det skal lige siges at denne ønskeliste er foruden tasker, da der er lidt for mange af dem jeg ønsker mig haha. Hvem elsker ikke tasker? ;) Men regner med at lave et indlæg specielt til dem på et tidspunkt.

Håber at I vil tage godt i mod det. <3

1) Første ting jeg har valgt, er en super flot kjole, som jeg havde tænkt til sommerens de lidt finere fester. Jeg synes hvid er en super fin og elegant sommerfarve, og det er også noget jeg har valgt at fokusere en del på i dette indlæg. Ærmerne er store og for nogen lidt specielle, men jeg synes det er super fedt og giver et flot og let sommerlook. Det også meget rart at kjolen ikke sidder for stramt, hvis det er varmt. Kjolen kan købes på Missguided til en super fair og nem pris.


2) Har altid elsket de flotte Hermes armbånd, men er desværre ikke ejer af et endnu. Det er et dyrt smykke, så jeg skal have taget mig sammen til at købe det. Må indrømme at jeg synes den gør lidt ondt i pungen. Jeg har valgt farven hvid - igen fordi at det er en super fin sommerfarve. Derudover går hvid til alt, og kan også sagtens bruges om vinteren. Er så vild med det!


3) Jeg er så heldig at jeg faktisk allerede ejer et par Guiseppe Zanotti sneakers, men denne model er noget særligt. Farven er denne her lyse flotte pastel, som jeg bare ELSKER. Jeg går lidt og forsøger mig med at få flere farver ind i min garderobe, så her ville denne sko være perfekt - specielt til sommeren. Kunne udpege mange flere af disse GZ sko jeg gerne ville eje, men dette par er nok min favorit ligenu.


4) Elsker de her flotte bukser fra Beum und pferdgarden! De er dejlig loose i modellen, hvilket gør dem mega behagelige at bruge i det varme vejr. Er helt vild med blomsterprintet. Det er bare det perfekte par bukser til sommeren. Forestiller mig en flot skjorte til, og en sød lys sommerjakke.


5) Endnu et par bukser står på listen. Ved ikke præcist hvor bukserne fra billedet er fra, men har set noget der ligner utroligt meget i Zara. Det er her, jeg i hvertfald regner med at skaffe mine. De givet et fedt råt look, da de er ripped, men samtidig er de sommerlige og pigede. Forestiller mig at have en t shirt på til, som gerne har nogle farver og sidder lidt oversized.


6) Mit næste bælte skal helt klart være dette Louis Vuitton. Har lige købt skoene med monogram, så tænkte at dette bælte ville passe perfekt til. Er ved at opbygge tøj, sko og accessories med guld detaljer - her ville bæltet være perfekt.


7) Sidst men ikke mindst et par sko mere. Disse Valentino har jeg kigget på lige siden de kom ud, og jeg synes stadig de er lige så fede som første gang jeg så dem. Elsker detaljerne og skoen i sig selv. Dette køb er dog ikke først i mine prioriteter, men de er stadig super fede!


Håber I kunne lide indlægget og måske fik lidt inspiration til jeres sommer garderobe. <3

Likes

Comments

Hello everyone!

Velkommen til. Jeg har længe tænkt at det kunne være rigtig sjovt at starte en blog, hvor jeg kan dele og inspirere jer indenfor mode, skønhed og livsstil. Jeg håber super meget at I vil følge med her på bloggen og på min Instagram "helenavictoriaa".

Knus Helena


Likes

Comments