Hvor er det befriende at kunne ånde lettet op og sige "jeg gjorde det fandme"

I dag fik jeg nemlig kørekort. Jeg var så nervøs at jeg ikke kunne være i mig selv. Jeg tog til prøve med øjnene løbende i vand og rystende ben. Gud hvor ville jeg ønske jeg var en cool type, der bare kunne holde hovedet koldt, men det fik jeg rigtig bevist i dag, at jeg ikke kunne. En gang i timen, vågnede jeg i nat, hvor jeg lå og følte jeg havde sovet over mig osv. Men nu kan jeg endelig slappe af igen, efter et hektisk døgn med konstant ondt i maven og hedeture.

Jeg tog kørekort ved kørekortskolen i Odense, som jeg har været så glad for. Så professionelt på alle måder.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Heyy og velkommen tilbage.

I dag vil jeg fortælle jer lidt om de ting jeg har lært og erfaret igennem 1g på gymnasiet. Først vil jeg lige nævne at jeg går på HHX, altså handelsskole, og går på linjen innovation og ledelse m. psykologi.

Jeg gik fra august-november 2016 på STX hvor jeg derefter flyttede til HHX. Det gjorde jeg fordi at jeg følte at STX var folkeskolen om igen. Jeg kedede mig utroooligt meget i timerne, og fandt det super irrelevant. Fag som idræt, latin, historie, kemi osv var også bare fag jeg vidste jeg ikke ville uddanne mig indenfor senere i livet. Nu går jeg på HHX, og har genvundet en del motivation til skole. Selvom jeg nok må erkende jeg ikke er skabt til at sidde ned hele dagen og koncentrere mig.

Nok om det, jeg vil nemlig dele min bedste tricks og erfaringer med jer, til at få en god start på gymnasiet.

1. Vær åben. Det er super vigtigt du er imødekommende og viser interesse og åbenhed overfor de andre. På den måde vil du let få mange nye venner.

2. Deltag i sociale arrangementer. Selvom det en stressende tid, så prøv at være med så meget du overhovedet kan. Det styrker det sociale rigtig godt og bringer jer alle tættere.

3. Planlæg din tid. Du vil få travlt med lektier og afleveringer. Derfor er det vigtigt at prøve at kordinere tiden bedst muligt. Det også en god idé at være ude i god tid med lektier og afleveringer, så du ikke pludselig sidder med det hele på en gang.

4. Du skal ikke være bange for at række hånden op. Jeg øver mig selv stadig i det, og af en eller anden grund er det bare mere trygt og rart at lytte kun. Men hvis du vil opnå gode karaktere nytter det ikke noget.

5. Hvis du har det dårligt med din klasse eller at linjen bare ikke er dig, så flyt. Der er intet dummere end at vente og skifte efter et år: Det er meget smartere at gøre det med det samme, at du vurderer at det her ikke er det rigtige for dig. For husk at det sociale er ligeså vigtigt for en god gymnasietid, som det faglige.

6. Hvis du har svært ved at nå en hverdag med skole, lektier, afleveringer, venner, kæreste, arbejde og fitness, så prioriter dine afleveringer. I mange fag er det ikke engang altid at man bruger eller avaluerer dagens lektier. Og hellere kom til tiden i seng og misse at være forberedt til et fag, end at være oppe hele natten og så ikke fungere i skolen dagen efter i nogen fag overhovedet.

7. Prøv at opretholde så lavt fravær som muligt. Der er intet bedre senere på året, end at kunne tage en fridag pga. ens lave fravær.

8. Få en god døgnrytme (!!!) Der er intet værre end at sidde kl 10 om morgenen og være ved at falde i søvn, når man skal være der til 15.30. Ens dag i skolen bliver SÅ meget bedre hvis du er veludhvilet og kan lytte i timerne. Derudover vil du også have mere overskud til alt det sociale.

9. Kost. For mig i hvertfald, er det mega vigtigt jeg spiser godt i løbet af dagen. Uden energi, vil ens motivation og lyst til skole virkelig dale. Så spis en masse, gerne morgenmad og i hvertfald frokost. Så optimere du også chancen for ikke at blive træt.

10. Brug dine wekkender og ferier på at genoplade. Det i hvertfald det som kan få mig til at være mere frisk når jeg starter igen. Det er fint du selvfølgelig nyder at have fri, men også husk at give dig selv et pusterum uden stres, og evt få lavet lektier/afleveringer forud på ugen, så du er på forkant og kan starte ugen stille og roligt.


Jeg håber at I kunne bruge mine råd, hvis I står og er startet i gymnasiet.

Knus og kram Helena <3

Likes

Comments

Heyy derude og velkommen tilbage.

Efter en hård skolestart valgte jeg at forkæle mig selv lidt med en ny jakke, for at få humøret op. Og jeg er allerede SÅ glad for den. Det er en blå læderjakke med frynser fra Meotine. Jeg har altid elsket frynser (på tasker, på jakker, på alt ca) haha, så det var dejligt endelig at få opfyldt mit ønske om en jakke med dem på.

I kan se den her på billederne under, og også hvordan jeg har valgt at style den.

Skoene er også en af mine nyeste køb, og er ca 1,5 uge gamle. De er fra Guiseppe Zanotti og i str 38, hvis det skulle interessere nogen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy og velkommen tilbage.

Der er jo mange der er startet i skole nu, eller skal på mandag. Derfor har jeg valgt at lave det her indlæg til inspiration. Jeg er selv startet i skole igen (2g HHX) og det er hårdt, derfor er der intet bedre end at få shoppet lidt og humøret op igen. Selv bestilte jeg en Meotine jakke hjem den anden dag, for at opmundre mig selv lidt hihi.

Alt på billedet er som altid linket, så I kan tjekke det ud.

Knus og kram Helena <3

Likes

Comments

Heyy og velkommen tilbage.

I dag har jeg for første gang luftet min nye baby girl (eller bare min nye taske) sammen med min veninde Anna.

Vi skød lige lidt billeder som jeg vil vise jer.

Fortsat mega god onsdag.

Knus og kram Helena <3

Likes

Comments

JEG ER LYKKELIG

Min Gucci taske er endelig hjemme og jeg er komplet forelsket.

Modellen jeg har købt er Gucci Dionysus GG Supreme Medium, som er en taske jeg længe har haft kigget på. Jeg var faktisk slet ikke itvivl om, at det var denne taske jeg ville købe, hvis jeg ville få råd.. Designet er super luksuriøst og eksklusivt at se på, og den har altid snakket direkte til mit hjerte når jeg har set den.

Lige inden købet var jeg super super meget itvivl om hvorvidt jeg skulle købe den lille eller den mellem. Prisforskellen var dog kun ca. 750 kr. (mener jeg) så endte med at smide de ekstra og få den i medium. Inden købet havde jeg set en masse youtube videoer om tasken, for at kunne prøve at vurdere hvilken størrelse der ville være bedst til mig. Det blev dog den mellem som sagt, og det er jeg virkelig glad for at jeg valgte.

Jeg bestilte tasken på deres hjemmeside om onsdagen og den var der først en uge efter, altså onsdagen efter. Det skyldes at jeg måtte bestille den 2 gange, da mit kort havde sådan noget sikkerhed slået til og derfor gik så store beløber ikke igennem. Og det vidste jeg selvfølgelig ikke.... Da jeg så bestilte den igen, var leveringen ellers hurtig som forventet. Dog træls at vente de ekstra dage...

I timerne inden købet, hvor jeg sad og gjorde op med mig selv om jeg ville bruge mine penge på den, var jeg nervøs som var jeg på vej til eksamen. Føler at det er sådan lidt underligt, at et køb kan gøre mig så nervøs, men jeg var virkelig virkelig nervøs. Ret underligt

Det har været så stor en drøm for mig at eje denne taske. Havde aldrig troet at jeg i en alder af 17 ville eje denne taske og en taske i den prisklasse. Det er en super stor ting synes jeg. At gemme til senere og spare op, er virkelig ikke en af mine stærke sider. Jeg haaaader det. Men tasken kom alligevel, så det kunne alligevel godt lade sig gøre hihi.


Jeg håber at I nød indlægget.

Knus og kram Helena <3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy og velkommen tilbage.

I dag har jeg samlet en masse lækre ting, som jeg godt kunne tænke mig. Jeg håber det kan give lidt inspiration til hvad I måske kunne tænke jer, eller ønske jer hvis I har fødselsdag her i efteråret.

Der er lidt forskelligt, og har prøvet at fokusere på farver og fede designs, så det hele ikke bliver gråt, hvidt og sort.

Alt tøjet er linket under billedet.

Knus og kram Helena <3

Likes

Comments

Heyy og velkommen tilbage.

Denne sommerferie var jeg desværre ikke udlandet for første gang, hvilket jeg har været totalt deprimeret over. Men af en masse årsager, så kom jeg bare aldrig afsted.. MEN det skal jeg heldigvis inden længe. For om ca. 2 mdr. skal jeg nemlig til New York! Jeg glæder mig super meget og tror det bliver så fedt at besøge USA igen efter flere år væk derfra.

På selve rejsen er det kun mig og min far der tager afsted. Vi skal nemlig udover at rejse, også besøge nogle af vores venner som på på Manhattan (nær central park) og som jeg ikke har set super længe. Dem skal vi så også bo hos, så det bliver mega hyggeligt. Datteren jeg skal være sammen med noget af tiden, er jævnaldrene, så det tror jeg bliver sjovt. Der er alligevel en hel del forskel på vores liv. Både kulturelt, socialt og økonomisk. Dog har jeg ikke set hende i mange år, men mon ikke det bliver mega hyggeligt. Men jeg glæder mig i hvertfald helt vildt til at komme afsted, og så håber jeg dollaren er faldet, så at det også er ideelt at få shoppet derovre.

Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men efter jeg har set Gossip girl er byen også bare anderledes nu. Oplevelsen er byen er anderledes, fordi at så mange af scenerne er filmet på deres gader og i central park. Jeg ved ikke om det bare er mig, men det synes jeg er lidt sjovt haha.

Jeg har planer om at køre noget daglig blogging omkring hvad jeg laver, så I kan få inspiration til hvor i vil spise og hvad i vil opleve hvis I selv skal derover på et kommende tidspunkt.

Tak fordi du læste med, og så ses vi i mit næste indlæg.

Knus og kram Helena <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy og velkommen tilbage. Jeg lavede fornyligt et indlæg om udsalgsfavoritter fra Boozt.com og da det virkede til at være super populært, har jeg valgt at lave endnu et, nu i mens at udsalget stadig er igang.

Jeg håber at I kan lide indlægget og vil finde det inspirerende. Jeg har linket alt under billedet så I kan tjekke det ud.

Knus og kram Helena <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy piger og velkommen tilbage.

Der er udsalg overalt og det er også hvad dagens indlæg skal handle om. Jeg har fundet en masse lækkert mærketøj fra bla. Ganni, Gestuz, Love moschino, Ralph Lauren osv. Man kan virkelig spare mange penge, og så det jo kun en fordel at det er lækkert mærketøj som normalt er lidt dyrere.

Jeg har linket alt til jer herunder, så det skulle være nemt at finde tøjet.

Knus og kram Helena <3

Likes

Comments