Hey piger, velkommen tilbage. I dag skal det handle om high-end tasker, som jeg vil gå igennem ild og vand for at eje. Jeg ligger dog ikke i en position økonomisk pt. hvor jeg bare kan shoppe løs i den her prisklasse (desværre!) Men er igang med at spare op.

Den næste taske jeg håber at skulle eje er nemlig Guccis Dionysus GG Supreme shoulder bag. Jeg kan pt. ikke beslutte hvilken farve detaljen på tasken skal have (det stykke stof midt på tasken der ikke guccis monogram). Men ligenu tror jeg at det hælder til den brune som er vist herunder. Nude farver er nemlig noget af det lækreste, så hvorfor ikke bevare den stil.Endnu en taske jeg så gerne vil eje en dag er Chanels classic flap bag. Den går man aldrig forkert i byen med. En super fin og mega klassisk chaneltaske. Det er faktisk denne taske som jeg har haft elsket i absolut længst tid. Har flere gange prøvet at spare op til den, men er hver gang endt med at købe sko eller andet tøj. Øv bøv. Men er ikke så god til at modstå min frist, hvis et godt tilbud ligger for næsen af mig ;)


Proenza schouler fringe PS1 er også en taske jeg virkelig gerne vil have fingrene i. Denne taske vil klart egne sig til hverdag, da den er mere modtagelig overfor slid ifh. til de fleste andre dyrere tasker. Jeg elsker derudover frynser, så derfor skal det selvfølgelig være en med det på, hvis jeg en dag står med valget. Det er dog ikke en taske jeg har tænkt mig at skaffe her og nu, eller som jeg er smask forelsket i. Men super fin og praktisk, det er den. Den måtte gerne finde en plads i min garderobe ;)


Mange af jer har nok set nogle bloggere der har denne taske. Det er nemlig en Koreloo taske. Det der er så fint ved denne taske er, at alle er unikke og håndlavede. Ingen er ens. Jeg ved endnu ikke hvilken farvekombination jeg ønsker, men tænker at en med nogle friske farver kunne være så fint. Tasken er også til en overkommeligpris. De forhandles i Butik Bettina Beltner og jeg er ret sikker på den koster mellem 2-3000 kr.

Denne lille taske fra Zadig Et voltaire er så sej. Jeg er selv ejer af en af deres helt klassiske i sort læder, men synes virkelig at den her er noget specielt. Den er rå, og så elsker jeg kæderne som er i rhodineret sølv. Har selv en del smykker som er i den farve og det ser så fint ud. Detaljerne på tasken og den måde de har lavet logoet på er specielt fedt synes jeg.

Det var de tasker som jeg har kig på fortiden. Der er selvfølgelig laaaangt flere jeg gerne ville have, men det her var som udgangspunkt også for at vise nogle forskellige prisklasser.


Jeg håber at i nød indlægget.

Knus Helena <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey derude og velkommen tilbage <3

Jeg har haft super meget lyst til at skrive dette indlæg, da det er et emne som fylder meget i min hverdag. Ikke mindst i mit eget liv, men helt klart også hos mange af mine veninder. Ungdommen og teenageårene er specielt ramt af det her og fik derfor lyst til at dele mine tanker omkring emnet.

Er jeg god nok? Det en tanke vi alle sammen har haft. Og ja, jeg er helt overbevist om at det er os alle. Om vi er piger eller drenge, tynde eller tykke, høje eller små.

Med de idealer vi har i dag, er der intet at sige til at mange unge (specielt piger) bliver usikre på sig selv. Når jeg snakker piger, handler det også meget om at vi bliver set som sexsymboler. Vores former skal være perfekte for hankøn, og det er som om at man ikke er "lækker" hvis man ikke har alle de ting som tiltaler hankønnet. Det gør mig så mega ærgerlig. Vi er usikre på om vi ser ud og opfører os på den rigtige måde. Men der er jo ikke én måde der er den rigtige. Du behøver ikke være bange for at bevæge dig uden for døren uden makeup. Hvis folk ikke kan acceptere dig uden makeup, så er de da slet ikke det værd. Jeg synes det er langt vigtigere at sætte sit fokus på sin udstråling. Dét at hvile i sig selv og være tilpas i sin egen krop, gør en virkelig stor forskel på det indtryk folk får af en.

Jeg har en hel del veninder der altid bruger makeup og slet ikke kan klare tanken om at gå uden for en dør uden. Har også mange veninder der brokker sig over de er for tykke og prøver at sulte sig selv. Det gør mig så pisse ked af det. Hvorfor er det at man føler at man skal være en bestemt type for at være god nok? Skønheden er individuel og kan være det igennem forskellige former og typer. Der er en dreng til alle kvindetyper og omvendt. Hvorfor så have så travlt med at være en anden type end man egentlig er. Specielt er det synd for de piger som ikke er genetisk anlagt at se ud som denne type og derfor byder deres krop en rigtig dårlig livsstil for at se sådan ud, velvidende det ikke er holdbart på længere sigt. Go rock den type DU er! Du behøver ikke være en af de piger på Instagram og hvor mange af dem ser faktisk sådan ud som på billederne, når de er uden redigering og et opstillet billede? Stort set alle pigerne på Instagram som er insta-kendte har solbrune lange ben, langt flot hår og et perfekt ansigt. Men set ud fra hvor mange vi egentlig er i verden, så er det jo kun en mikroskopisk lille brøkdel af befolkningen som har det udseende. Mange af dem har det ikke engang nødvendigvis. Hele den "verden" er redigeret og opsat så det hele ser perfekt ud fra top til tå. De poster ikke billeder søndag morgen hvor de vågner med tømmermænd og ligner noget der løgn. Men de ser altså også sådan ud nogen gange. Vær kildekritisk. De er ikke gladere end dig. De er også usikre. Jeg har linket et video netop omkring dét sidst i indlægget. Videoen hedder "looks aren't everything. Believe me I'm a model" og viser et eksempel på at selv de største supermodeller altså også føler sig usikre på sig selv.

Det jeg gerne vil sige med det her indlæg er, at man ikke skal føle at man skal styles op hver dag og have det fedeste tøj på for at være god nok. Den skønhed du får ved at tage makeup på, er ligeså betydende som den skønhed du viser i at hvile i dig selv - uden makeup. Naturlig skønhed er den vigtigste, og der er endda en hel del fordele i at lade makeuppen være nogen gange. En sundere hud og mere tid til andet. Derudover kan du forvente at du så ser ekstra godt ud næste gang du skal til fest. Og husk nu (!!!), alt hvad du ser på nettet er ikke virkelighed. Og det er ikke fordi du ikke må træne og gøre noget ud af dig selv. Men gør det nu for DIN skyld, ikke andres.

Jeg håber at i nød indlægget og fik en reminder omkring at du er perfekt som du er. Spred gerne budskabet, og skab en mere afslappet tilgang til udseende, som i vores tid er helt oppe og betyde langt mere end det burde.

Knus Helena <3


Link til videoen "looks aren't everything. Believe me I'm a model" : https://www.ted.com/talks/cameron_russell_looks_aren_t_everything_believe_me_i_m_a_model


Likes

Comments

Hey derude og velkommen tilbage <3

Mine tidligere indlæg har handlet om alt andet end at lære mig at kende som person, så tænkte at det var på tide at komme lidt mere ind på hvem jeg egentlig er. Det skal ikke altid handle om fashion, mode og interiør, haha.

1 - Første fact om mig er at jeg er kæmpe fan af Victorias secret. Jeg bruger super meget tid på at lade mig inspirere på modellernes Instagram, og se videoer af dem på youtube. Først og fremmest synes jeg at pigerne er SÅ seje og selvfølgelig smukke. Deres ydre skønhed fanger mig, og er med til at motivere mig til god kost og træning (som dog går super dårligt haha) men derudover er det kvinder med ben i næsen, som hviler i sig selv og har så god udstråling. Noget jeg klart prøver at fokusere på ved mig selv. Jeg er specielt vild med Josephine skriver, Taylor Hill og Romee strijd.

2 - Mine ynglings musikkunstnere er ukendt kunstner og the weeknd. Det jeg elsker ved ukendt kunstner er deres tekster. Jeg synes de er så fede og den måde de "leger" med ordene og sammensætningerne på - det fedt. The weeknd laver bare fantastiske numre. De motiverer mig i min hverdag og bliver enormt glad når jeg hører sange som `reminder`og `six feet under´.

3 - Jeg er en super udadvendt person og meget kontant. Jeg er typen der siger tingene som de er, også selvom det ikke er det som folk gerne vil høre. Det har sine ulemper, men man kommer længst med sandheden.

4 - Jeg bruger rigtig meget tid sammen med mine venner og veninder hvor alkohol er involveret. Dog hader jeg alkohol. Jeg er super dårlig til at drikke og kan ikke engang lide drinks. Så en tur på cafe med flotte drinks er for hyggens skyld og skam ikke fordi jeg nyder den haha - desværre.

5 - Jeg har været en ridepige, ja også den type der postede billeder på Instagram og skrev "min hest er mit liv. Hvis du rør den, dræber jeg dig" agtigt type. Jeg er selvfølgelig også blevet ældre (heldigvis) og elsker dem nu bare som jeg generelt elsker dyr. Men ingen tvivl det har fyldt en stor del af mit liv at have hest i mange år. Det er også der jeg har mødt mange af mine super gode veninder, den dag i dag.

Jeg håber at i blev en smule klogere på hvilken type jeg er og at i nød indlægget.

Knus Helena <3

Likes

Comments

Hey derude, i dag er jeg tilbage med et indlæg der handler om mit værelse og hvordan jeg finder min inspiration. Hvilke ting kunne jeg fremadrettet godt kunne tænke mig at få lavet på mit værelse?

Jeg flyttede for forholdvis kort tid siden, så er langt fra tilfreds og færdig med mit værelse. Jeg har en helt masse idéer og DIY's jeg gerne vil have lavet. Jeg elsker når et værelse er personligt men samtidig stilrent.

Jeg er selv tilhænger af at købe alle mine ting i sort, hvid og grå. Men jeg har prøvet at skabe et twist af det, ved at putte nogle mere rå og træfarvede ting ind. Det synes jeg ser vildt fedt ud.


Det her er nogle udsnit fra mit værelse, der siger noget om hvordan jeg indretter og hvilken stil jeg godt kan lide.

Jeg bruger en del tid på pinterest, hvor jeg finder inspiration til hvordan jeg kan ændre mit eget værelse.

Nogle af de næste ting jeg godt kunne tænke mig at få lavet er vist herunder. Det er ikke fordi jeg vil have lavet præcist det samme, men jeg finder billederne interessante og tænker at kunne lave noget fedt som minder om.

Små søde og kreative ting som jeg tror kunne se rigtig flotte ud på mit værelse.

Jeg elsker citater og så er det kun en bonus når citaterne ser lidt gamle og rå ud. Har kun én slags af disse citater på mit værelse ligenu, men flere vil der helt sikkert komme. Planter giver lidt farver og natur, så det synes jeg helt sikkert også man skal skaffe. Min personlige favoritter indenfor blomster/planter er kaktusser og orkidéer.

En sjov ting jeg elsker, og skal have flere af, er drømmefangere. Synes virkelig de er så fine.

Her er også nogle billeder af indretning jeg bare synes er så flot. Når jeg en dag skal flytte hjemmefra vil jeg i hvertfald genre have noget der skulle minde om det her. Nude og sort/hvid/grå nuancer. Igen, jeg synes at en blanding af moderne stil og nogle rå detaljer er så fedt!

Jeg håber at i fandt indlægget inspirerende.

Knus Helena <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey igen, velkommen tilbage.

I dag skal det handle om inspiration og looks til sommerens festivaller, for jeg ved der er mange der skal afsted ligesom mig. Jeg skal på Tinderbox her d. 22 med en masse gode veninder, så jeg glæder mig rigtig meget.

Jeg elsker selv festival-looket, og gerne i coachella-retningen, da jeg synes der er de fedeste outfits på den festival.

Jeg håber at I vil finde inspiration i dette indlæg. Jeg har valgt nogle billeder fra coachella og så har jeg fundet nogle items der kan komme med på festival uden at man behøver være bange for at de bliver lidt snavsede, fordi nogel af dem er ret billige. Man behøver altså ikke at bruge en masse penge, for at opnå looket. Men det er tøj i forskellige prisklasser og mærker.

Alt tøjet som stadig kan købes og ikke er udsolgt, er linket under billeder, så at I kan tjekke det ud.


Noget jeg virkelig synes der hører sig til, er ripped cowboyshorts eller søde nederdele/shorts med blonder. En enkel hvid skjorte eller sød trøje kan også gøre underværker i et outfit. Jeg synes billederne ovenfor er super gode eksempler på fede outfits, som er nemme at rekreere - enten med noget man selv har i garderoben, eller noget der er billigt og nemt at skaffe.


Jeg har fundet de her items, som jeg synes er fine, enkle og nogle billige. Det altså ikke verdens undergang hvis man smadrer dem. Stort set alle overdelene er hvide, ved ikke lige hvorfor haha. Men jeg synes det ser super fint ud og komplimentere virkelig ens farve hvis man er brun.

(Den første top er desværre lige udgået fra deres hjemmeside)

Hvide overdele med søde detaljer og selvfølgelig cowboyshorts.

Husk at lange halskæder, øreringe og ankelkæder kan give et mega fedt løft og fornemmelseaf at der er gjort noget ud af outfittet.

Bare skuldre er super praktisk hvis det er godt vej. Man får en langt flottere tanline end hvis man f.eks havde en t-shirt på.


Jeg håber at I fik lidt inspiration. -Og til jer der skal på festival, mega god tur til jer.

Knus Helena <3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey derude, så er jeg tilbage igen. Denne gang skal det handle om et af mine yndlingsoutfits for tiden, og om stilheden de sidste 2 uger.

Jeg afslutter lige nu 1g, og har derfor haft nogle eksaminer og årsprøver som jeg selvfølgelig har haft fokus på. Jeg har ikke følt jeg har haft overskud til at koncentrere mig om indlæg. Men nu har jeg sommerferie og er klar til at ligge mere fokus på indlæg, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. Men det er ikke hvad dette indlæg skal have sit største fokus på.


Jeg var nemlig til studentergilde i denne weekend, og derfor hoppede jeg i mine favorite items at the moment.

I dette outfit har jeg fokus på 3 items jeg har været super begejstret for her fortiden. Det handler nemlig om trøjen, bukserne og skoene.

Trøjen i dette sæt er en af mine absolutte favoritter for tiden, og er fra Baum und Pferdgarten. Jeg elsker ærmerne, og det lidt glimrede stof. Denne trøje er jeg bare super glad for og minder på ingen måde om noget jeg allerede har.

Bukserne er fra Zara, og er en af mine seneste køb. Jeg prøvede dem i butikken og var meget itvivl om hvorvidt jeg ville få dem brugt. Jeg synes de var ret farverige og voldsomme ifh til mig og hvad jeg normalt har på. Men blev enig med mig selv om at jeg skal have flere farverige items så derfor købte jeg dem. De kostede 450 og er købt i Zara butikken i Odense, men kan også findes på hjemmesiden. Jeg købte dem i en xs og alligevel træder jeg stort set i dem (jeg er 176) så man skal lige være opmærksom på længden af dem. Men ifh til hvor kort tid jeg har ejet dem, har jeg virkelig nydt dem. De er så gode selvom det er varmt, fordi de er så luftige, og bare er SÅ behagelige.


Skoene jeg havde på er mine sneakers fra Louis Vuitton. Jeg købte dem da jeg for et par mdr. siden var i København, og er siden kun blevet endnu større fan. Jeg elsker brune og nude nuancer, så derfor skulle det selvfølgelig være et par med monogram.


Jeg håber at I kunne lide dette indlæg. Lignende indlæg og med bedre billeder vil der komme mere af. Har indsat et par ekstra billeder nedenfor som I kan tjekke ud.

Jeg har linket til det hele under billederne.

Knus og kram Helena <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger, velkommen tilbage.

Dette er første indlæg i min nye serie "obsessed with" som kommer til at handle om forskellige items jeg elsker, og som skal i fokus.

I dag er et nyt indlæg oppe omkring playsuits. Efter mit sidste indlæg ´inspiration til sommergarderoben´, fik jeg pludselig øjenene op for for mega fede, og sommerlige de her playsuits er. Om det er til skolebrug, fester eller på stranden, så fungerer de bare!

Alt tøjet er linket under billedet, så det skulle være til at finde. Prismæssigt er de fleste ret billige, men det er lidt svingende. Jeg har prøvet så godt jeg kunne at ramme noget til en hver smag.

Jeg håber, at I vil tage super godt i mod indlægget. <3 Knus

Blomstret og i den flotteste nude farve. Det fangede mit blik. Denne playsuit er super fin og sommerlig. Jeg ELSKER den. Bæltet i maven er super godt, til at fremhæve taljen og skabe mere figur. Meget feminim, og vil fungerer til stort set alt - pånær dårlig vejr. Den er desværre udsolgt i et par størrelser. Men tjek ud om de ligger inde med din!

Den næste playsuit er denne sindssyg søde en, med de fineste detaljer. Den har et mega komfortabelt fit, og er dejlig luftig på en varm sommerdag på stranden. Kunne du ikke lige se dig selv sidde med denne på, liggende på en hvid strand under en palme, og med en lækker drink i hånden? Jeg kan i hvertfald ;)


Farver i fokus

Med disse to playsuits, havde jeg fokus på farver. Jeg mildest talt forguder den korale farve, trods jeg utroligt intet ejer i denne farve. Hvis man vil inkluderer farver i sin garderobe, er denne playsuit perfekt. En playsuit som denne kommer i hvertfald gerne med i min kuffert, når jeg skal til de varme lande. Blonderne og snittet er mega girly, og så elsker jeg deltajerne nederst.

Med denne blå/turkise playsuit tænkte jeg på lidt finere begivenheder. En fødselsdags-sommerfest eller en studenterfest. Farven er iøjenfaldende og derudover har den et super eksklusivt look pga. alle detaljerne. Den er af næsten intet stof på armene, så den er klart idéel til en super varm dag.


Den næste er super casual og mega hverdagsagtig. Kan dog dresses up og ned alt efter sammensætningen. Enkel og sød.

Er så begejstret for snittet i denne playsuit. Synes det er SÅ fint, med de bare arme. Den er interessant og har en mega flot farvekombination. Jeg er fan.

I DK kan vi jo ikke forvente sol hver dag, selvom det er sommer. Derfor skulle der også 2 lange playsuit med til de kolde dage, hvor solens stråler ikke når frem.

Den første er super fed med striberne, og elastikken i taljen. Den har en flot v-hals, hvilket jeg elsker. Der er ikke så meget andet at sige om den.

Men denne blå playsuit var jeg inspireret af nutidens trend, med den her stribe ned ad benet. Det har denne playsuit nemlig taget med sig. De fungerer så fint, da striberne giver ekstra centimeter i benene, og derudover bare et mere spændende look. Overdelen passer perfekt til benene og komplimenterer det hele virkelig godt. Denne playsuit er på tilbud, tjek det endelig ud.


Jeg håber at I blev inspireret til noget I måske selv vil anskaffe jer, og så håber jeg vi ses igen. <3

Knus Helena <3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger.

Dette indlæg skal i dag handle om skønne farver, mønstre, prints og generelt om sommertøj.

Jeg tror ikke jeg er den eneste der er maks klar på sommeren, og derfor er jeg igen ude med endnu et sommerrelateret indlæg. Man kan aldrig være for meget i stemning. Jeg har prøvet at fokusere på at finde noget tøj som gik til forskellige lejligheder. Derudover er prisklassen, så vi alle kan være med.


Det første jeg har valgt er to t-shirts, som vil gå super fedt til sommerens gode vejr. Den første faldt jeg over pga. den fine lille rose. Den er super enkel, og kan styles til både fest og naturligvis hverdag.

Den anden faldt jeg over, da jeg synes at den lyserøde blomst er en så fin farve, og så er den ellers bare god under hvilken som helst jakke. Den er mega fin og sommerlig i mine øjne.

Begge t-shirts er hvide hvilke jo er perfekt til sommeren. Farven går til alt, og det bedste er at den fremhæver sommergløden og den brune krop.


Denne buksedragt skriger bare sommer i mine øjne. Jumpsuits er så feminine og dejlige at have i garderoben om sommeren - og denne sag er ingen undtagelse. Den blå farve sammensat med blomsterne, er bare en så fin en kombination. Jeg skal i hvertfald have skaffet mig sådan en!

Ingen tvivl at dette par bukser også skal have en plads i min garderobe denne sommer. Denne slags bukser har været super populære i lang tid, og det er der intet at sige til. De er SÅ behagelige, og gør noget godt for et hvert outfit.


Jeg har efterhånden stødt på flere bloggere med de her sæt. Jeg synes simpelthen det ser så flot ud, og er mega egnet til lidt finere lejligheder. De her sæt er specielt idéelle til pigen, der ikke er begejstret for kjoler. Høje sko klæder virkelig de her sæt, og giver lige et par ekstra centimeter i benene. Dertil med et par smykker er det jo et fuldendt outfit.

Har valgt både et enkelt sæt, og et med mere gang i den. Kan ikke bestemme mig for hvad jeg synes aller bedst om.

Det jeg bare elsker ved de her to stykker tøj er, at man kan bruge dem til alt. Skole, byen, konfirmation, sommerfester osv. Blomsterne på skjorten er så fine, og skaber en blomstret og sommerlig detalje til den ellers meget enkle og klassiske skjorte. Jeg synes det et fedt twist!

Kimonoer er simpelthen så søde. Man kan have alt indenunder, og så er det jo også altid smart at man kan smide den, hvis det skulle blive for varmt med to stykker tøj. Perfekt til sommergarderoben!


Jeg håber at I kunne lide indlægget, og følte jer inspireret. Alt tøjet er linket, så I kan finde det.

Knus H <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Velkommen til det første rigtige blogindlæg. Det skal i dag handle om mine sommer ønsker ligenu, og alt hvad jeg går og godt kunne tænke mig at eje fortiden. Der er lidt forskelligt, og det er alt sammen noget jeg vil ønske mig til min fødselsdag her i ferien. (12 Juli)

Det skal lige siges at denne ønskeliste er foruden tasker, da der er lidt for mange af dem jeg ønsker mig haha. Hvem elsker ikke tasker? ;) Men regner med at lave et indlæg specielt til dem på et tidspunkt.

Håber at I vil tage godt i mod det. <3

1) Første ting jeg har valgt, er en super flot kjole, som jeg havde tænkt til sommerens de lidt finere fester. Jeg synes hvid er en super fin og elegant sommerfarve, og det er også noget jeg har valgt at fokusere en del på i dette indlæg. Ærmerne er store og for nogen lidt specielle, men jeg synes det er super fedt og giver et flot og let sommerlook. Det også meget rart at kjolen ikke sidder for stramt, hvis det er varmt. Kjolen kan købes på Missguided til en super fair og nem pris.


2) Har altid elsket de flotte Hermes armbånd, men er desværre ikke ejer af et endnu. Det er et dyrt smykke, så jeg skal have taget mig sammen til at købe det. Må indrømme at jeg synes den gør lidt ondt i pungen. Jeg har valgt farven hvid - igen fordi at det er en super fin sommerfarve. Derudover går hvid til alt, og kan også sagtens bruges om vinteren. Er så vild med det!


3) Jeg er så heldig at jeg faktisk allerede ejer et par Guiseppe Zanotti sneakers, men denne model er noget særligt. Farven er denne her lyse flotte pastel, som jeg bare ELSKER. Jeg går lidt og forsøger mig med at få flere farver ind i min garderobe, så her ville denne sko være perfekt - specielt til sommeren. Kunne udpege mange flere af disse GZ sko jeg gerne ville eje, men dette par er nok min favorit ligenu.


4) Elsker de her flotte bukser fra Beum und pferdgarden! De er dejlig loose i modellen, hvilket gør dem mega behagelige at bruge i det varme vejr. Er helt vild med blomsterprintet. Det er bare det perfekte par bukser til sommeren. Forestiller mig en flot skjorte til, og en sød lys sommerjakke.


5) Endnu et par bukser står på listen. Ved ikke præcist hvor bukserne fra billedet er fra, men har set noget der ligner utroligt meget i Zara. Det er her, jeg i hvertfald regner med at skaffe mine. De givet et fedt råt look, da de er ripped, men samtidig er de sommerlige og pigede. Forestiller mig at have en t shirt på til, som gerne har nogle farver og sidder lidt oversized.


6) Mit næste bælte skal helt klart være dette Louis Vuitton. Har lige købt skoene med monogram, så tænkte at dette bælte ville passe perfekt til. Er ved at opbygge tøj, sko og accessories med guld detaljer - her ville bæltet være perfekt.


7) Sidst men ikke mindst et par sko mere. Disse Valentino har jeg kigget på lige siden de kom ud, og jeg synes stadig de er lige så fede som første gang jeg så dem. Elsker detaljerne og skoen i sig selv. Dette køb er dog ikke først i mine prioriteter, men de er stadig super fede!


Håber I kunne lide indlægget og måske fik lidt inspiration til jeres sommer garderobe. <3

Likes

Comments

Hello everyone!

Velkommen til. Jeg har længe tænkt at det kunne være rigtig sjovt at starte en blog, hvor jeg kan dele og inspirere jer indenfor mode, skønhed og livsstil. Jeg håber super meget at I vil følge med her på bloggen og på min Instagram "helenavictoriaa".

Knus Helena


Likes

Comments