Contains affiliate links

Heyy girls! Så det snart December, og jeg er altid ude i god tid med nytårskjolen, hvilket slet ikke ligner mig. Jeg er aldrig i god tid med noget haha, men der er bare noget over nytår. Det den dag på året hvor jeg føler, at jeg har en super god grund til at dulle mig op i en flot kjole og med en flot makeover.

Jeg bestiller altid fra Nelly og gerne et par stykker, så at jeg har noget at vælge i mellem. Jeg fik fat på et par stykker her i fredags, til black friday. Dem viser jeg senere her på bloggen. Så kan det være at jeg lader jer vælge hvilken jeg vil bære til nytår.

Kjolerne er til suuuper fine priser, hvilket heller ikke gør det uoverskueligt for budgettet at købe to, eller 3 eller... ;)

De er selvfølgelig linket. Men pga. de gode rabatter, er det om at være hurtig. Det går stærkt.

Lad endelig shopping gøre jeres mandag bedre!

Kys <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Wuhuu, så det black friday! Jeg har fundet nogle lækre scoops som jeg synes at I også skal se. Jeg har haft primær fokus på de lidt dyrere ting, men det er jo ofte også der, at man virkelig kan spare.

I de fysiske butikker, synes jeg oftest ikke at der er noget vildt at komme efter, hvorimod online hvor jeg vælter i tilbud jeg elsker. Nelly, Farfetch, Mytheresa og boozt.com har i dag været der hvor jeg har kigge mest rundt, fordi at de netop gør en del ud af denne dag.

Jeg har linket alt, så det bare at tjekke det ud!

Må I have en super skøn weekend.

Kisses <3

Likes

Comments

Heey there

For nogen er dette indlæg måske en smule tidligt, men i min familie begynder vi allerede at sende ønskelisten ud nu her. Derfor har jeg startet den her lille serie, som skal vare 3 indlæg, hvor jeg viser jer nogen af de ting der står på min ønskeliste til jul. Jeg håber at I måske kan finde lidt inspiration til jeres egen ønskeliste, eller at indlægget kan gavne på anden vis.

Jeg har skrevet kort under billedet, lidt om de forskellige produkter og hvorfor jeg er vild med dem.

Må I have en rigtig dejlig weekend!

Knus mig!

Først står det flotte hermés armbånd. Jeg synes det super flot, men også en smule dyrt må jeg indrømme, taget i betragtning af hvad man får. Men ville da bestemt blive glad for at have det under juletræet.

Den lille sorte stick er det der hedder Nanolash. Den går ind og forlænger samt styrker øjenvipper og bryn. Den vil jeg helt sikkert gerne have fingrene i.

Alle smykkerne er fra Månesten, og jeg er helt vild med dem. Håber lidt at kunne lokke enten min mor eller kæreste til at købe et eller to, hihi. Specielt ringene er storfavoritter.

Bukserne kender jeg en del veninder der har, og de er SÅ rare. Løse og super behagelige. Sådan nogen man altid lige kan hoppe i. Me like

Trøjen faldt jeg for pga glimmeret og ærmerne. Den er bare så fin. Derudover er det altid smart at den både kan bruges til hverdag, men også finere lokations.

Sidst står det flotte gucci-tørklæde. Jeg har lææænge været forelsket, og jeg må indrømme, at hvis jeg ikke får det i gave, så tror jeg selv at jeg må anskaffe mig det. Er helt in love.Likes

Comments

Hey there og velkommen!

Jeg har været så heldig at interviewe smukke Astrid Delin. Hun er ret ny her inden for blogger-verdenen, men hun er en erfaren influencer på Instagram, som jeg personligt elsker at følge med hos. Jeg stillede 5 spørgsmål til Astrid, som hun har besvaret nedenfor.
I kan besøge hendes blog her , hendes Instagram her og hendes Youtube her .


Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg har altid gået med en lille pige-drøm om at blogge og poste billeder, samt elsker jeg at skrive og dele ud af mit liv! Jeg synes at det er en kreativ måde at slappe af på og så nyder jeg det som en lille hobby.


Hvad er dine mål med din blog?
Jeg har ikke et decideret mål eftersom at jeg laver hvad jeg laver, udelukkende fordi jeg har lyst til det. Om der så er 10 eller 1000 der følger med, så ville jeg stadig lave det. Dog vil jeg rigtig gerne mere ind på YouTube, da jeg også har en kanal derinde og håber derfor for, at min blog kan være med til at opbygge det.


Beskriv din stil med 3 ord

Enkelt, råt og matchende

Hvad er dit go-to outfit når du er i tøj-krise?

Mit go-to outfit er helt sikkert et par løse blå jeans, med mine sorte høje støvler og en løs silkeskjorte med min yndlings beige blonde-bh, samt en masse sølvsmykker.


Hvad ved vi ikke om dig?
Jeg er en sucker for alt der har noget med chokolade at gøre - hvis man vil score mig, så er det gennem min mave og det gælder især chokolade.


Knus fra mig!

Likes

Comments

Hey there

Shit, hvor er det blevet koldt! Undskyld mit sprog. Men jeg har simpelthen allerede brug for støvler og halstørklæde, for at holde varmen. Jeg er bare mest en sneakerpige, så jeg har faktisk ikke haft nogen støvler her til vinteren. Og det er jo lidt et problem der skulle gøres noget ved, for jeg er faktisk ellevild med støvler også! Det giver altså bare et fedt og rådt pift til outfittet, og bedst af alt - de er stadig flotte når de bliver lidt mere slidt.

Jeg havde haft kigget på et par fra Sofie Schnoor, som var rigtig flotte (jeg viste dem i dette indlæg), men efter et grundigere kig i nogle flere butikker, så valgte jeg disse fra Billi Bi. De står til 1500 kr, hvilket jeg synes er en virkelig fin pris for god kvalitet. Jeg formoder de ville kunne gå i flere sæsoner, og ville egne sig godt til vinter.

Jeg glæder mig til at få dem i brug, her gennem vinteren.

Tak fordi I læste med

knus

Likes

Comments

Hey there

Så er det allerede søndag igen... Man kan virkelig mærke at kulden tager til, så jeg er hoppet i lidt varmere tøj i dag.

Mit outfit er bestående af tre af mine nye køb fra New York. Herunder jakken, bæltet og bukserne. Jakken skal bruges her igennem vinteren. Bukserne blev købt fordi mine andre var ved at blive for små, og bæltet fordi jeg har ønsket mig det et stykke tid nu. Så det er noget jeg helt sikkert nok skal få brugt en del!

I må nyde det sidste af weekenden!

Knus

#nouwoutfit


Likes

Comments

God eftermiddag til alle jer hjemme i Danmark.

Kl. er nu halv 8 om morgenen her i NY, og det er starten på min sidst dag herovre. Øv. Jeg er blevet helt vild med at være her, og kan slet ikke lige magte tanken om, at komme hjem til regnfulde Danmark og på skolebænken... men det bliver nu rart nok, med sin egen seng, og at genforenes med alle ens nærmeste.

Jeg ville med dette indlæg blot vise jer lidt billeder og opdatere jer på min tur.
Jeg har fået shoppet lidt nyt og lækkert, og det skal jeg naturligvis nok få vist jer i et kommende indlæg.

Nyd billederne!

- Helena


Likes

Comments

Ihhh hvor er jeg en glad pige. I går fik jeg nemlig gjort mig et køb i Gucci, som jeg havde set meget frem til. Det var så godt som ren held, hvordan det skete.

Hvis I har fulgt med igennem et par indlæg, så ville i have set min obsession med bæltet.

Men da jeg så ankommer til Gucci butikken, så har de det selvfølgelig ikke. Bæltet er udsolgt i alle små str. og er det hele tiden, fortæller ekspedienten. Derfor går min far og jeg videre til et center med de her store mærker, hvor de i hvertfald også har en Gucci. Og her er det selvfølgelig også udsolgt... Men jeg finder et andet bælte med gucci-hesteskoen hvis man kan kalde det det. Hvor der er de her løver ude i enderne. Det var så pyntet med sten, og det var gude smukt. Damen kan se at de har det i min str, i den butik vi lige kom fra. Så vi smuttede tilbage til den store Gucci butik og prøvede det. Og lige i mens, så kommer en ekspedient med nogen nye bælter. Herunder det jeg ledte efter, og endda i min str. Men også i sølv. Så nu skulle jeg beslutte mellem alle 3, hvilket jeg bedst kunne lide. Jeg løb afsted med det bælte jeg kom for, og jeg glæder mig så meget til at få det i brug.


I dag står den på shopping af vinterjakke og vinterstøvler, hvor jeg forhåbentlig finder noget i min smag. Ellers kigger vi videre de andre dage.

Nyd det sidste af ferien!

Knus

Likes

Comments

Ihhh endelig! Efter flere ugers ventetid er vi (min far og jeg) endelig ankommet til NY.

Vi har brugt dagen på at gå lidt rundt i kvarteret, falde til ved de venner vi skal bo hos, og for mit vedkommende på at slappe af.

Vi bor 3 minutters gang fra central park, så det bare et skønt sted at befinde sig, og så ankom vi til 21 grader og blå himmel. Hvor heldig har man lov at være? Min far er taget til en ishockeykamp, jeg er hjemme her til aften. Det er altid rart. Man får så mange indtryk og sanseoplevelser, at man nærmest føler sig helt overstimuleret, haha. Selvfølgelig på den gode måde. Jeg kommer i hvertfald ikke til at have problemer med at sove.

Her er lidt billeder fra dagen i dag.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy there!

Endelig ferie, og dermed tid til at shoppe, læse blogindlæg og se youtube. Jeg smutter til New York om få dage, så jeg har naturligvis lige kigget rundt på nettet, og forelsket mig utallige gange i en masse lækre ting. Udvalget af fede butikker i New York, er jo enorm! Jeg har samlet en collage med et udpluk af nogen af mine ønsker. En del af dem kommer naturligvis også på min ønskeliste til jul, trods der stadig er et stykke tid til endnu.

Da sommeren desværre ligger bag os nu, så har de kraftige farve-sammensætninger ikke været i kikkerten, men mere noget nedtonet som passer til vinter. Og så er der selvfølgelig også fokus på at det skal være varmt. Planen er nemlig, at jeg skal have købt vintertøj, nu når vi rejser.

Må I alle have en dejlig start på ferien!

Jeg har linket tøjet og sko herover.

Smykkerne er fra Maanesten. Kortholder, cover og bælte er fra Gucci.


Likes

Comments