Ihhh endelig! Efter flere ugers ventetid er vi (min far og jeg) endelig ankommet til NY.

Vi har brugt dagen på at gå lidt rundt i kvarteret, falde til ved de venner vi skal bo hos, og for mit vedkommende på at slappe af.

Vi bor 3 minutters gang fra central park, så det bare et skønt sted at befinde sig, og så ankom vi til 21 grader og blå himmel. Hvor heldig har man lov at være? Min far er taget til en ishockeykamp, jeg er hjemme her til aften. Det er altid rart. Man får så mange indtryk og sanseoplevelser, at man nærmest føler sig helt overstimuleret, haha. Selvfølgelig på den gode måde. Jeg kommer i hvertfald ikke til at have problemer med at sove.

Her er lidt billeder fra dagen i dag.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy there!

Endelig ferie, og dermed tid til at shoppe, læse blogindlæg og se youtube. Jeg smutter til New York om få dage, så jeg har naturligvis lige kigget rundt på nettet, og forelsket mig utallige gange i en masse lækre ting. Udvalget af fede butikker i New York, er jo enorm! Jeg har samlet en collage med et udpluk af nogen af mine ønsker. En del af dem kommer naturligvis også på min ønskeliste til jul, trods der stadig er et stykke tid til endnu.

Da sommeren desværre ligger bag os nu, så har de kraftige farve-sammensætninger ikke været i kikkerten, men mere noget nedtonet som passer til vinter. Og så er der selvfølgelig også fokus på at det skal være varmt. Planen er nemlig, at jeg skal have købt vintertøj, nu når vi rejser.

Må I alle have en dejlig start på ferien!

Jeg har linket tøjet og sko herover.

Smykkerne er fra Maanesten. Kortholder, cover og bælte er fra Gucci.


Likes

Comments

Hey there, og velkommen.

I dag står indlægget på nogen tanker, som jeg gerne vil dele. Jeg er nemlig typen, man vil kalde særligt sensitiv, og det ikke altid det fedeste (eller det nemmeste). Det er et super personligt indlæg, og jeg håber at I vil finde det interessant.

For lige at forklare det kort. Når man er særligt sensitiv, så er man særligt følsom. Du har stor samvittighed, bliver let forskrækket samt nervøs. Du føler dig ofte meget påvirket af stemninger. Du føler ofte trang til at "gemme dig væk", når du er stresset. Du vil ofte kunne føle dig overvældet af stærkt lys og lyd, kraftige dufte eller andet. Overordnet set, så reagere du meget mere emotionelt på mange ting, sammenlignet med andre.

Der er langt flere personlighedstræk, som særligt sensitive mennesker har, du kan læse mere om dem her.


Jeg har altid være den særligt sensitive type, så længe jeg kan huske. Jeg har altid grædt utrolig nemt. Man skulle næsten bare røre mig, så græd jeg. Og hvis nogen råbte/råber af mig, så skal jeg anstrenge mig for ikke at blive meget ramt og ked af det, over det.

Jeg har i hvertfald altid reageret ekstra voldsomt og "dybere" på ting, end min omverden har. Det er ofte faktisk noget der kan genere mig lidt, og jeg prøver hele tiden at arbejde på det. Man er jo ikke selv herre over hvad man føler og reagere på, men man kan godt godt arbejde med det, både i den ene og den anden retning. Jeg begyndte specielt at bemærke mine særligt sensitive følelser tilbage i midten af folkeskolen.

Jeg husker bl.a, at en hel uge op til vores årlige motionsdag, kunne jeg gå med ondt i maven hver dag, i frygt for ikke at klare mig som jeg ønskede. Det startede allerede omkring 2. klasse. Denne følelse tog jeg også med mig, da jeg var til stævner på min hest dengang. Jeg havde ofte følelsen af jeg ikke kunne holde ud at være i min krop, lige meget hvor ligegyldig min præstation nu gerne måtte være. Der var ingen der satte krav, udover mig selv. Igennem sådan et rideprogram på 5 minutter, fik jeg knap trukket vejret, hvilket resulterede i, at jeg følte jeg skulle brække mig hver gang, og naturligvis heller ikke kunne præstere optimalt. Simple oplevelser i folkskolen, som når vi så film, hvor jeg flere gange måtte være den eneste, der nu ikke kunne holde tårerne inde, og måtte kigge i jorden.

Men det blev specielt tydeligt at mærke, da jeg begyndte at skulle til eksaminer ved folkeskolens afgangsprøver. Eller, det blev ikke værre, det begyndte bare at påvirke mig på områder, hvor det ikke er optimalt med så voldsom nervøsitet.

På den skole jeg gik på, havde vi prøve-eksaminer i 8. klasse. Her skulle jeg op i dansk og tysk. Jeg skulle intet bruge disse "eksaminer" til, udover at øve mig, og forstå hvordan sådan en nu foregik. Jeg var så dårlig. Jeg kunne ikke sove om natten op til. Jeg vågnede omkring 10 gange på én nat, og drømte også om at det ville gå galt. Jeg vågnede om morgenen, hammer træt, og nu med den der ubehagelige følelse af de her dumme sommerfugle, som bare gik amok i min mave. De var ærligt talt sindssyge de sommerfugle. Videre til prøverne i 9.klasse blev det dog en smule bedre. Ikke at jeg ikke stadig havde det elendigt, men jeg husker at jeg fik en fin ro på, og klarede også alle de mundtlige til topkarakterer.

Men udover de her oplevelser, som er ret normale med bl.a eksamensangst, så oplever jeg at overreagere følelsesmæssigt på mange anderledes situationer. Det lyder underligt, men noget så simpelt som en fest, kan gøre mig helt nervøs. Jeg skal blot nævne døden og min familie, så triller tårerne ned. Hvis jeg nævner sensitive situationer, som jeg har gennemlevet flere år siden, kan jeg stadig græde i sekundet det bliver bragt på banen. Jeg græder også af glæde sommetider, hvis jeg bliver rigtig glad. Og jeg ved det forkert at sige, men jeg kan godt blive flov over det nogengange. Det er super "pinligt" og upassende at græde, når man ikke selv har lyst til det. Jeg var til køreprøve for omkring 2 måneder siden, hvor jeg kørte med tårene trillende ned ad kinderne. I sådanne situationer, kan det være forfærdeligt.

Når man er så følsom, og har så let ved at græde, så føler man sig hurtigt som den "udsatte". Man kan ikke spille "hård" sådan bare. Men det er faktisk sådan de fleste kender mig. Jeg virker udadtil som den mest ligeglade type, som også kan være spydig selv. Jeg tror lidt det er et "forsvar" jeg har lært mig selv, fordi jeg føler mig "udsat" når jeg er så følsom. Det blot nogen tanker jeg har gjort mig, for jeg ved det jo i bund og grund ikke. For det ikke fordi jeg går i hverdagen og tænker, at jeg nu skal spille "hård" på ydersiden. Overhovedet.

Jeg sad her den anden dag og snakkede med min far om det her emne, og han forstod godt det kunne være træls. Man er meget udsat overfor modgang, stres og konflikter. Han mente dog at det også er en gave samtidig. At man oplever ting "mere" igennem livet. Det fik mig til at google, hvilke fordele der var. Og ja, det er en gave man er beriget med, selvom det kan være noget træls. Som særlig sensitiv kan en god snak, en smuk solnedgang eller musik, få dig til at blive fyldt med intense og gode tanker, på en anden måde end normalt sensitive ville. Vi har som særlig sensitive, en speciel evne til at sætte ord på følelser. Vi har meget moralsk omtanke. Vi er istand til at træffe velovervejede beslutninger og har ofte en god mavefornemmelse. Der er meget medfølelse og dybde i mennesker som er særligt sensitive.

Og alt dette er naturligvis heller ikke noget jeg har fundet på, jeg har googlet mig frem til en del omkring de her fordele. For jeg så ærligt ingen fordele i det, før jeg fik læst det her.

Hvis du er særligt sensitiv, så er det altså bare om at få det vendt til noget positivt. Der er altså ikke kun dårlige ting forbundet med det. Og der er også en masse gode råd på nettet, til hvordan man takler det bedst i hverdagen. Jeg fik nogle gode råd her.


Dette blev et af de lange indlæg, men jeg er glad for at I satte tid af til at læse mine om mine tanker, indenfor dette emne. Jeg håber at I fandt indlægget interessant, og evt kunne bruge det til noget, hvis nogen af jer selv er særligt sensitive.

Kys <3


Likes

Comments

Heyy og velkommen tilbage.

Det er ved at være længe siden jeg har vist et outfit her på bloggen, så jeg tænker det er ved at være på tide. I anledning af at jeg skulle ud at spise i går, så var det jo den oplagte mulighed, til lige at få et par billeder. Trods at det var på kanten til at blive mørkt... Man kan virkelig mærke at dagene er ved at blive kortere. Øv. Hvis man spørger mig, har vi ikke engang haft sommer endnu.. Men det er om at vende det til noget positivt. Hyggen, de flotte farver, og fede outfits, som man kan kreere i denne årstid.

Selvom outfittet mest bare var blåt, er det jo om at tilføje detaljer, som lige spicer outfittet lidt op. Her har jeg, som i kan se på billedet, valgt nogen ringe og mine nye favorit øreringe fra Knappmann design. De er så fine, og går godt til alle mine andre sølvsmykker. I kan finde dem her .


Outfittet består af:

Bukser: Gestuz

Sweater: Kenzo

Jakke: Meotine

Sko: Guiseppe Zanotti


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyyy piger og velkommen tilbage. Endnu et interiør indlæg er tilbage til jer mode-elskere, da jeg selv elsker at forny og forandre på mit værelse. Er det ikke bare lidt noget vi piger elsker?

Jeg har kigget lidt rundt på nettet, og fundet nogen fine små items, som ville pynte og dekorere værelset. Det er med meget udgangspunkt i den skandinaviske, og minimalistiske stil, som jeg selv kører i stor grad.

Jeg har sat stor fokus på hygge, natur og s/h stilen. Specielt fordi det er ved at blive koldere. Jeg er blevet ret begejstret for det her marmor. Jeg synes det ser super eksklusivt ud, og nedtonet i farven.

Alt er linket under billedet, så at I kan finde det, hvis noget skulle falde på jeres ønskeliste. Jeg har sat lidt billeder til inspiration, nederst i indlægget.

Knus <33

Likes

Comments

Heyy og velkommen tilbage.

Det har efterhånden stået lidt stille i et stykke tid, grundet store og mange afleveringer + en masse andre ting jeg har skulle. Men indlægget i dag, skal være endnu et af disse, hvor I lærer mig bedre at kende. Det nemlig ved at være noget tid siden sidst.

- Jeg er typen der overtænker alt. Alle situationer, samtaler eller hændelser, bliver tænkt rigtig meget over. Det er lidt af en byrde til tider desværre, men sådan er det. Jeg tror mange piger er med mig, på den her.

- Jeg snacker rigtig meget. Jeg elsker at gå og snacke, og har en helt masse favoritter. Noget af det bedste er f.eks nødder og den slags. Det sundere end slik og smager i min mening bedre.

- Jeg bruger super meget tid på Instagram. Jeg har prøvet at vende det til andet end blot "underholdning", ved at følge mennesker som inspirere mig, f.eks indenfor træning, mode og andet. Så kan jeg nemlig bruge det til noget produktivt.

- Jeg elsker at feste, og at der er gang i den. Eftersom at jeg er super udadvendt, så synes jeg at det er mega fedt at være social. Og så er det altid ekstra sjovt når man får lidt at drikke. Det skaber altid god stemning haha.

- Jeg har en vild obsession med designertasker. Jeg er desværre ikke så økonomis heldig, at jeg ligger inde med en stor samling. Men jeg håber at jeg igennem tiden, kan få en lille samling. For der er ikke noget jeg elsker mere. <33 Hvis du er ligesom mig, kan du gå ind og læse gode råd til hvordan man får råd til en, lige her .


Jeg håber at I lærte noget nyt, og hvis ikke, så kan I tjekke mit første indlæg ud i denne serie, lige her

knus <33.

Likes

Comments

Heey og velkommen tilbage.

I anledning af at det endelig er fredag, den bedste dag på ugen, hvorfor så ikke dele lidt ros ud til dem som gør det godt?

Jeg har samlet 5 Instagrams som jeg synes er super inspirerende at følge med hos. Det er piger som har forskellige kvaliteter, men jeg vil anbefale alle at tjekke hver og en ud. Det her indlæg er ret egnet til alle Instagram-freaks som elsker at kigge rundt på en masse forskellige profiler og finde inspiration, ligesom jeg.

Jeg har forsøgt at ramme Instagram med både mange og lidt mindre følgere. Jeg håber at I vil nyde indlægget.


1) Bianca Ella. Jeg elsker at følge hende, fordi hun giver mig motivation i dagligdagen til f.eks at træne. Hun lægger de flotteste billeder op af sig selv, hendes ferier og en masse andet.

I kan følge hende her

2) Ida Sjunnesson. Hun skyder en masse fede outfits og lækre billeder. Hendes stil er super fed, og jeg ville i hvertfald ikke være ked af at at dele klædeskab med hende haha.

I kan følge hende her

3) Gabriella Kingelin. For det første forguder jeg hendes tan. Hun er super smuk og hendes billeder inspirerer mig super meget. Både ifh til fashion, men også træning og den slags.

I kan finde hende her

4) Amanda London. Hun er selv blogger og det afspejler sig bestemt i hendes lækre Instagrambilleder. Specielt de fashion-relaterede inspirere mig.

I kan finde hende her

5) Mathilde K. Theil. Hun har en flot feed og tager nogle enkelte men flotte og minimalistiske billeder. Jeg nyder i hvertfald hendes indhold. Og så pynter det kun hendes Instagram yderligere at hun er super smuk.

I kan finde hende her

Jeg håber at I kunne lide indlægget og måske fik nogle idéer til hvem i vil følge?

Må I have en dejlig weekend

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy there og velkommen til.

Kender I det, når man trænger til at se på noget nyt? Sådan har jeg det ofte med mit værelse, og måske at I kan genkende det. Jeg elsker i hvertfald når jeg får flyttet rundt og får noget nyt liv i værelset.

Jeg har længe gået og tænkt hvordan jeg skulle gøre næste gang jeg skulle flytte rundt, for jeg har nemlig en væg der står utrolig tomt. Det irritere mig en del. Jeg vidste virkelig ikke hvad jeg skulle stille der, for møbler ville bare tage for meget plads... Jeg fandt dog en god idé og den vil jeg vise jer!

De her plakater gav nemlig væggen lige dét der manglede. De sørger for at der sker noget, men uden at jeg behøver et møbel. Og samtidig er væggen stadig enkel. Jeg synes i hvertfald det ser godt ud. Jeg har valgt mine plakater i sort og hvid, så jeg kan bevare det her skandinaviske og minimalistiske look som jeg elsker. Jeg tænker at få dem i et par sorte rammer en gang. Plakaterne kan købes på Posure.dk , som er en ny hjemmeside der sælger super fede og moderne plakater. Jeg går også lidt og overvejer at skaffe denne plakat, da den ville kunne tilføje lidt farve, men den er stadig enkel.

Derudover har jeg lavet det sådan at mit tøj og mine sko står sammen. Mine sko havde nemlig længe stået lidt meningsløst på mit værelse, men dér passer de godt ind. Og så har jeg jo min reol hvor jeg gemmer en del kasser og æsker fra high-end tøj. Det godt at gemme ifh. til hvis man vil sælge det videre en dag, og så er det jo kun en kæmpe fordel at de er flotte i designet haha.

Jeg håber at I fandt lidt inspiration til hvordan I måske kunne forny og opdatere jeres eget. For denne room makeover var det i hvertfald plakterne der gav mig følelsen af et frisk pust.

Må I have en rigtig dejlig weekend!


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Posure.dk


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyyy there! Velkommen til 3. indlæg i min serie "obsessed with"

Jeg tror efterhånden vi må se i øjnene, at dette års sommer var en fiasko.. Det bliver hele tiden koldere og koldere, og i den anledning har jeg allerede haft kig på nogle dejlige sweaters og varmt tøj. Der er intet bedre end at putte sig i varmt tøj, når nu det er koldt. For mit vedkommende, så skal kvantitet gerne være dominerende, når det handler om store sweaters og andet i den kategori. Derfor er tøjet jeg har kigget på lidt dyrere end normalt. Men jeg mener at det er en god investering, og tøjet er fra lovende mærker som Ganni, Stine Goya, Gestuz, Baum und Pferdgarten osv.

Det hele er fundet på BOOZT.COM, da de har et super udvalg af fede mærker, endda også tit på udsalg. Og hvem elsker ikke at spare lidt penge? Alt tøjet er linket under billedet, så at I let kan finde det og måske være en smule mere klar til efteråret, selvom man nok aldrig helt bliver det... Enjoy!


Likes

Comments

Heey og velkommen tilbage!

Siden jeg købte min gucci-taske er jeg blevet spurgt mange gange hvordan jeg har fået penge til den. Derfor vil fortælle lidt om hvordan man får råd til en dyr taske eller bare et dyrt item i det hele taget.


1) Læg penge til side

Alle ved nok at det kræver man ligger penge til side. For mig fungerer det at lægge nogen penge væk, så de ikke står og frister når de er til rådighed. Man kan få sine forældre til at holde dem, eller lave en konto man ikke så nemt lige kan få pengene udfra til hverdag. Jeg ved i hvertfald fra mig selv, at jeg nemt bliver fristet hvis jeg har pengene liggende til rådighed.

2) Ryd ud

En god måde at få ekstra penge på, er ved at rydde ud i de gamle sager og sælge. Hvis det alligevel ikke er noget man bruger, er det meget bedre at få penge for det istedet. Evt udskift din nuværende taske, den kan måske give dig et stort boost økonomisk (alt efter tasken selvfølgelig)

3) Prioriter

Hvis din chef spørger om du vil arbejde ekstra, er det jo altid en fordel. Det ekstra penge og så kan du hurtigere købe det du gerne vil. Det kan godt være det er sjovere at ligge og se netflix eller slappe af, men der skal man prioritere.

4) Apps

Mange apps kan i dag hjælpe dig med at spare op. Du kan få dem til selv at tage penge hver dag, uge måned osv. På den måde behøver du ikke tænke over at du skal lægge pengene væk. Det sørger den selv for.

5) Skær ned på dit forbrug

Hvis du skærer ned på dit gennerelle forbrug af mad og ekstra udgifter, vil mange sparer super mange penge. For de små beløber hober sig hurtigt op, og vil faktisk gøre en forskel hvis du havde dem på kontoen istedet.


Jeg håber at I evt kunne bruge mine råd til noget, hvis I selv som mig, har svært ved at spare op til dyrere items.

Knus Helena <3


Likes

Comments