Heyy

Der kommer lige et lille indlæg omkring vores spontane og hyggelige tur til IKEA. Der kommer også snart et indlæg ud omkring min ferie til Gran Canaria med min kæreste.

I går var jeg sammen med min skønne veninde Sidse, og om aften fik vi lyst til at tage en tur i IKEA, da vi bare havde ligget i sengen dagen lang og set en masse klovn. Min mor var så sød at hun ville køre og tage med os derud. Jeg fik købt lidt forskellige ting til værelset, som jeg tænkte jeg lige kunne vise jer.


Glædelig påske. KNUS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Solbriller//Monki Soft bra//H&M Rullekrave//H&M

Heyy

I går var jeg inde i København sammen med min dejlige veninde Stine. Det var et glædeligt gensyn, da vi ikke ses særlig tit grundet min efterskole. Så jeg tænkte, at jeg ville fortælle jer lidt omkring dagen.

Jeg startede med at gå over til Glostrup station, hvor jeg skulle mødes med Stine, da vi bor i sammen by. Her tog vi s-toget ind mod København. Vi stod af på Nørreport, og gik hen til strøget. Vi havde begge nogle få ting vi manglede, som vi skulle købe.

Efter at have været i nogle få butikker, fik vi lyst til noget varmt at drikke, da det var ret koldt udenfor. Vi gik hen mod Illum rooftop, hvor vi købte kaffe og Chai latte på Original coffee. Jeg synes det er så hyggeligt deroppe, man kan se udover København, og få snakket en masse, hvis man altså medbringer godt selskab. Caféen kan klart anbefales, for det smager så godt, og det er utrolig hyggeligt.

Da vi havde drukket færdigt, og det blev for koldt at sidde stille, valgte vi at tage i nogle få genbrugsbutikker. Vi var i Episode, Wasteland og Rødekors, men jeg fandt ikke rigtig noget denne gang. Efter vores få indkøb her og der besluttede vi os for at tage hjem af. Vi gik hen til Københavns hovedbanegård, og tog toget tilbage til Glostrup. Derefter tog vi hjem til Stine, og så nogle af Jacob Ditzels programmer, hvilket var ret morsomt. Vi spiste et lækkert stykke drømme kage, og så skulle jeg hjem af.

Det var en virkelig hyggelig tur og dejligt at være lidt sammen med min skønne veninde. Håber i alle har haft en god dag.

Helena.

Likes

Comments

Hey!

Mit navn er Helena Vestergaard og jeg er 17 år gammel. Jeg er opvokset i Solrød, men er flyttet til Brøndby, sammen med min mor, hendes mand og min lillebror. Til daglig går jeg i 10. klasse på Sorø Gymnastik Efterskole. I min fritid er jeg sammen med mine veninder og min kæreste. Jeg elsker hyggelige stunder i København på caféer og diverse steder. Jeg interesser mig for kunst og at producere min egen form for det. Og så elsker jeg musik!

Jeg har lavet den her blog, fordi jeg tænkte det ville være spænende og sjovt at prøve. Jeg synes det er en vildt fed måde at inspirere andre på, og hurtigt at komme ud med forskellige ting og sager, som man lige har på hjertet.

Følg med!

Helena.

Likes

Comments