Nå skal jeg sies at det ikke er lenge til jeg reiser til New York igjen, faktisk til fredag, men jeg hadde en så fantastik tur for en måned tid siden at jeg slenger ut en haug av bilder.

Flere enn meg som er FRELST av byen? 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 41 Lesere

Likes

Comments

Det har skjedd så mye siden siste innlegg at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg har jobbet ca 200% med alle prosjektene mine og jeg har vært en tur i New York. Jeg skal en liten tur til New York igjen om en ukes tid for å gå på litt Rooftop Bars (jada, jeg vet jeg lever live)t. Helt i slutten av mai skal jeg en tur til Cannes / Monaco / St Tropez hvis alt går etter planen, hvis ikke reiser jeg uansett tilbake til Cannes og MIDEM 1 Juni, haha snakk om 2 dager hjemme for å dra ned igjen. Jeg liker det sånn, bare reise og leve, ikke tenke så mye bare flyte litt. I morgen skal jeg på Junkyard Party og i helgen skal vi ha en stoooor innflyttningsfest. Musikkvideoen til pop gruppa mi er også snart ferdig, hva kan jeg si? Det er en så spennende tid i vente.


Sier bare: du får til det du vil <3

  • 55 Lesere

Likes

Comments

EN ganske så hektisk døgn i london kan man si, hadde bare 22 timer og fikk presset inn et møte som var det viktigste. Ellers fikk jeg se ei kjempe god veninne som jeg ikke har sett på et år (OMG) og jeg fikk gått å spist så sykt mye digg mat med dama i mitt liv Astrid som jeg tror kommer til å finne ut av AIDS gåta! Om god mat, vi var på EXMOUTH MARKETET, serr trykke på linken, på mine tre år har jeg aldri vært der, det er gjemt mellom to tubestasjoner og har mange forskjellige independent shops og restauranter, et absolutt must.

Her er et lite bildedryss:

​Noen som har vært på Exmouth Market eller har noen andre skjulte perler i London? 

Likes

Comments

Åh jeg kan ikke beskrive hvor forbanna viktig det er å være med folk som vil deg suksess og alt vell, de menneskene som fra hjerterota ønsker at du oppnår alle drømmene dine. Jeg har fått en liten wakeup call i det siste - kall det en reversert jantelov. Rundt meg nå har jeg folk som virkelig tror på meg, som vil se meg lykkes, som vil jobbe med meg, som ønsker å satse på meg. Har jeg ikke hatt det før da? Jo, jeg har vel det, men ikke i den ekstent at jeg virkelig har blitt ikludert og tatt under vingene. Det har gått opp for meg at jeg ikke har drømt stort nok, at jeg har tenkt alt for smått, at de målene jeg har satt meg er bare små regndråper i forrhold til hva jeg kan få til. Jeg er både inspirert og deprimert på en gang, slår meg selv litt i hodet hvorfor i alle dager jeg ikke har tenkt lengre, sier bare takk gud for at jeg fortsatt bare er 23år.

Så nå er planen som følger: 1 - lese masse om mye og lite, åpne opp horrisonten. 2- droppe ut på sosiale medier i mye sørre grad ( jeg orker ikke å leve i andres liv, føle at mitt liv ikke er bra nok fordi instagrambildene til Lars Monsen oser det perfekte liv, vi kjemper alle vår kamp mot noen demoner og sosiale medier gjør oss ikke lykkeligere). 3 - drømme MYE større. 4- Reise alene.

Takk til alle de menneskene som har vært rundt meg den siste måneden, jeg merker det er noe godt i vente, nå skal jeg bare: work work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work worwork work work work work

​ER DU OMRINGET DE RETTE MENNESKENE? 

Likes

Comments

Åh gud bedres, alt går i 290 fortiden. Jeg har 0 fri og 70 baller i luften, ikke er jeg rik på cash men jeg eier alt ting (som Gabrielle så fint sier det). På torsdag skal jeg til London i et døgn, da skal jeg få presset inn 2 møter (krysser fingrene) og en middag før det er opp kl 04:00 neste dag, OH MY. Merker det at jeg skal til London gir meg så ufattelig mye energi, selv om jeg bare skal være der en dag gir det meg så mye good vibes, jeg har tross alt bodd der i 3 år og det føles fortsatt som hjemme.

Noen som gir en highfive og lykke til i London til meg? (nei, tenkte meg det, haha)

Likes

Comments

På onsdag var jeg så heldig å bli invitert sammen med Stealth Music på Musikkforeleggerprisen 2016. Dette var min første prisutdeling så jeg var kjempe spent på hvordan dette foregikk, hva folk sa i takketealene, hvem som var nominert, hva folk sa når de minglet og hva folk gikk med. 

Det er andre gang den holdes og prisene representerer norske komponister, låtskrivere og forlag sitt arbeid i 2015.

Jens var nominert til årets verk, populærmusikk som produsent av låta "Bare min". Vel fortjent stakk Ingrid Helene Håvik for “Keep that letter safe” forlagt hos Propeller Music Publishing av med prisen.

Sjekk ut alle nominasjonene HER

Det var en veldig fin kveld med tre retters meny og drikke, jeg forstod virkelig hvor heldig jeg er som jobber med så bra mennesker.

Link til bildene HER

Likes

Comments

Hahaha, jeg holder på å le meg i hjel her jeg sitter. Lettere sjokkert for hva er sjansen for at en galning fra LA står rett forran deg i rulletrappa på Gardermoen?


Historien i forkant er at jeg møtte en på en nattklubb i LA, ingenting skjedde bortsett fra at jeg kysset han og vi gikk på et afterparty langt oppi huttiheita i et slott hvor de spillte Bethoven og Mozart, jeg dro og gidde han nummeret mitt for å være hyggelig. 3 uker etter at jeg kom hjem blir telefonen min bombandert med meldinger i mange dager som: "I felt we had a connection, I'm coming to you in Norway", "I'll pay all of your expences when you are living with me in LA", jeg tenkte bare WHAAAAAT!? likte han meg virkelig så godt? etter en stund slutter jeg bare å svare, det kommer også frem i denne samtalen at han er i Norge 1 gang i måneden.....


SELVFØLGELIG stiller jeg meg i rulletrappa og gjett hvem som er forran meg? jo, stalkeren fra LA, jeg fryser til og de som er med meg spør hva det er, og jeg hvisker det er stalkeren min fra LA som går der.... De begynner å rope litt høyt, jeg klarer da å veive med armene og søle en hel kaffekopp over meg, for å si det sånn jeg pilte ut første utgang jeg så..... hahahaha jeg dør av meg selv.....

Noen andre enn meg som setter seg i kinki situasjoner?

​Haha, her har dere meg i mitt ESS, gucci slippers og YSL guttejakke i en SICK villa i Hollywood Hills (vi kjente ingen der, men vi crashet festen, amerikanere er ikke så dømmende som nordmen) 

Likes

Comments

Nå begynner ting å klaffe sammen, den lille brikken er på plass. Jeg vender snuten mot Oslo i midten av februar.

Jeg var innom Oslo i går for et møte og jeg hadde akuratt tid til å presse inn tre visninger på 1.5 t før jeg måtte tilbake på flyet til Kristiansand. Etter to visninger på Løkka fløy jeg ganske stressa videre i en taxi til Frogner, jeg hadde sykt dårlig tid og fomlet seff med å finne inngangen. Jeg fikk beskjed om å komme opp i fjerde etasje.

Jeg løper alt jeg kunne opp, først går jeg inn i feil leilighet og får noen rare øyer på meg, så går jeg het til topps, banker på å roper: " HALLO, HALLO " i gangen. Jeg får et HALLO ute i fra stuen.... Første jeg tenker, her lukter det syyyyjt hasj gitt, eeeee javell. Tar av meg skoene og jakka og går inn i stua. Der sitter det 4 storøyde unge pakistanere med russehårbånd på og ser på meg veldig rart. Jeg bare: eeee, er det her det er visning?

Haha, det var det jo ikke, men i etasjen under........

Ei litt stressa Helena fikk sett den egentlige leiligheten på 10 min og fikk hevet seg tilbake til gardermoen.

Er det andre enn meg som er LITT klumsete?

Likes

Comments

Jeg sitter her i senga, rommet mitt ser ut som et dansestudio, det er speil på hele veggen. Jeg er så spent, jeg får svar på noe veldig snart. Jeg får svar på om jeg får jobben. Jeg liker egentlig denne perioden mellom et ja og et nei, jeg går rundt og gleder meg til noe, det er en god følelse og viktig å sette pris på. Du lever her og nå, om jeg får den faller brikkene på plass, får jeg den ikke finner jeg en annen vei. Det er så gøy, det å bygge livet sitt, lego for lego, step by step. Jeg reflekterer ofte på hvor er jeg i dag, var dette planen? Jeg har en stor plan, faller denne brikken på plass blir en liten brikke i det store puslespillet plassert.

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw