View tracker

Jag tänkte göra en liten presentation om mig själv och Snotri aka Kråkan.

Helena heter jag, är 26 år gammal och bor i Hälsingland. Jag jobbar på en mäklarfirma där jag är mäklarassistent och trivs otroligt bra med mitt jobb. När jag inte håller på med hästar försöker jag hinna med mina vänner, familj och även träna.

Jag skriver blogg för mig själv och mycket om träningen med Kråkan då jag gärna går tillbaka och ser hur utveckling gått.

Snotri från Stenbacken är en fyrgångsvalack född 2003. Han är efter silver Askur frá Hofsstaðaseli. Super trevligt lynne, jätte snäll och gör det mesta man ber honom om. Jag köpte honom 7 september 2014 så han har alltså varit i mina ägor i 2 år och snart 3 månader.

När han kom till mig var han kraftigt överviktig och tog inte ett enda töltsteg. Så vi har haft en resa minst sagt och vi har massor av träning kvar. Nu 2 år senare är han i bra form just nu på höstkanten lite mullig ;) Men han töltar just nu med bra takt men behöver fortfarande mer träning i just tölten.

Under 2015 gjorde vi vår första tävling i 3-gång - en prova på tävling. Sedan i år 2016 har vi haft en fantastisk tävlingssäsong i mina ögon. Både jag och Kråkan har gått från klarhet till klarhet.

Nu satsar vi på säsongen 2017 och ser om han vill vara tävlingshäst eller bara en skogsmulle som vill komma ut på roligheter.

Kråkan älskar trickträning och vi försöker just nu lära oss spansk skritt. Han kan redan vacker hov vilket han visar nästan hela tiden ;) Konstigt nog tycker han om att hoppa också, dock är jag lite rädd för att just hoppa. MEN jag ska bli bättre på det.

Det var lite om mig och Kråkan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Välkommen till min nya blogg!

Jag har nu gått från blogg.se till nouw.com. Varför? Dels är det enklare i både appen och att göra en designen som jag vill ha. Helt enkelt för att det är enklare verktyg att jobba med.

Vem jag är och vem Snotri aka Kråkan är kommer senare..

See ya!


Likes

Comments

View tracker