Hellu på er!
I den här bloggen så kommer jag det mesta dels skriva lite allt möjligt då jag inte vet riktigt vad jag ska skriva om. Men det får vi väl se vad jag har för lust att skriva om.

Men min mål är ju att kunna förbättra min skrivande och tal, så det var det mesta dels det jag skaffade bloggen till.

Så jag tänkte detta kan vara en bra tillfälle då jag kan träna på här. :D

Lite kort om mig om varför jag skriver det här

Jag har sedan födelsen fått en diagnos som heter språknedsättning (språkstörning), som gör att i vissa förhållanden kan jag ha svårt att förstå vad folk menar, hur jag ska tolka frågan i vilket sammanhang, ha längre tid att lära sig.

Det bästa tillfälle att jag ska kunna förstå är genom visuellt, bild med text, styckindelningar, uppläsningar, vara i en tyst miljö.

Jag själv kanske tycker när jag skriver är rätt, men i stort sätt så kan jag skriva i grammatisk fel eller valt fel ordval utan att jag upptäcker det själv. Eller att jag skriver något som bara jag förstår men kanske inte ni.

Vore tacksam om ni ger mig kommentar om vad jag ska tänka på eller kan ändra på, då jag kan tycka själv att det är jobbigt att leta på hemsidor där man ska tänka si o så men kanske inte får den hjälp jag behöver då ingen kan säga till mig här och nu när jag börjar skriva.

Bye


Likes

Comments